Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22/02 – 28/02/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου της 27/2 καλείσαι να διαχειριστείς ζητήματα της καθημερινότητας που επανέρχονται στο προσκήνιο και αλλάζουν τη ροή της. Αξιοποίησε το δυναμισμό και το έντονο ένστικτό σου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη οικονομικών και επαγγελματικών στόχων που είναι σημαντικοί για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, στροφή στην προσωπική σου ζωή καλείσαι να πραγματοποιήσεις μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα ιχθύων παρθένος της 27/2 σε ωθεί σε επαναστατικές συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα καθώς θα σε βάλουν στη διαδικασία να πετάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε περιορίζουν και δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως πραγματικά επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η οικογένεια και η επαγγελματική σου ζωή παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 27/2 μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ανατροπών και αποκαλύψεων που θα σε απασχολήσουν έντονα σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σου. Προσπάθησε να κλείσεις ζητήματα που σε ταλανίζουν ελέγχοντας την ένταση που μπορεί να εκδηλώσεις ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 27/2 αναδεικνύει ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Θέματα επικοινωνίας προκύπτουν και οφείλεις να βρεις πρωτότυπες και ευφάνταστες λύσεις ώστε να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα είναι σύμμαχοι σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις στην επίτευξη των στόχων σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος τον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 27/2 σε καλεί να ανατρέψεις τα δεδομένα και να κλείσεις υποθέσεις με επαναστατικό τρόπο. Αλλαγές στην επαγγελματική σου κατάσταση μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό σου για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις προκλήσεις και ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 27/2 σε καθιστά πρωταγωνιστή μέσα στην εβδομάδα καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Θέλεις να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια αλλάζοντας ριζικά την κοσμοθεωρία σου και αυτό έχει αντίκτυπο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 27/2 σε αναστατώνει. Ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τις διαχειριστείς κρατώντας ισορροπίες. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να ανταποκριθείς σε ένα δύσκολο καθημερινό πρόγραμμα με φορτωμένες υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ζητήματα με το φιλικό περιβάλλον και την προσωπική σου ζωή είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου σε αιφνιδιάζει σε σχέση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Προσοχή σε εντάσεις καθώς είναι απαραίτητο να ξεπεραστούν ώστε να υπάρξουν οι ισορροπίες. Η απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα για εσένα είναι πιθανή αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, επαγγελματικά ζητήματα και οικογενειακές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 27/2 σε αναστατώνει. Προσοχή σε αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα και θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σου δημιουργώντας ζητήματα με πρόσωπα σε επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον είναι πιθανό να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα καθώς εγείρονται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα ιχθύων παθαίνουν στις 27/2. Ξαφνικές νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται που φροντίζουν με τον ερχομό τους να σε ανανεώσουν και να σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι που θα σε ενθουσιάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου στις 27/2 φέρνει στην επιφάνεια ανάλογα ζητήματα. Αξιοποίησε το έντονο ένστικτο και την διορατικότητα σου μένοντας μακριά από συγκρούσεις που μπορεί τελικά να κοστίσουν όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου με την Παρθένο στις 27/2 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτήν θα βρεθούν πρωτοποριακές και επαναστατικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο τους άλλους όσο και εσένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ