Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 12/07 – 18/07/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα φροντίζει να σου δώσει ανάσες ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς βγαίνεις από μία περίοδο αντιδικιών και εντάσεις που μπορεί να σε προβληματίσει έντονα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος της εβδομάδας στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 δημιουργεί ερινύες, εξουσιαστικές διαθέσεις και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, τα επαγγελματικά προβλήματα μένουν στο περιθώριο και αυτό σε βοηθά να ηρεμήσεις σε σημαντικό βαθμό. Παράλληλα εξομαλύνονται οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις κάτι που σε βοηθάει ώστε να βρεις ισορροπία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος της εβδομάδας με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 οδηγεί σε κόντρες που μπορεί να στοιχίσουν που σε σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η εβδομάδα σου δίνει την ευκαιρία να ρίξεις ρυθμούς και να δείξεις επιμονή και υπομονή σε πιθανούς οικονομικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Γεγονός είναι όμως ότι θα πρέπει ιδιαίτερα προς το τέλος της να είσαι προσεκτικός καθώς η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 εγείρει ανασφάλειες που οδηγούν σε συγκρούσεις τόσο σε οικονομικές συμφωνίες όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας καθώς με τον Ερμή και τον Ήλιου στο ζώδιό σου επικοινωνείς, παίρνεις πρωτοβουλίες και δημιουργείς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να προχωρήσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός προς το τέλος της εβδομάδας καθώς είναι εύκολο να συγκρουστείς με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σου αφού ο Ήλιους από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 δημιουργεί σκηνικό ρήξης.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, αφήνεις πίσω δυσκολίες και κόντρες που μπορεί να στοίχισαν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα. Βέβαια είναι γεγονός ότι η εσωστρέφεια σου μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συναισθηματικές στιγμές με την ευαισθησία να υπερχειλίζει. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 15.07 σε καλεί να κάνεις βουτιά στα άδυτα της ψυχής σου και να συμφιλιωθείς με φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να προκαλούν εντάσεις σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ο συναισθηματισμός δεν σε εγκαταλείπει όμως μπορεί να είναι σύμμαχος αυτή την εβδομάδα καθώς καταφέρνεις να διαχειριστείς πιθανές εξάρσεις με ηπιότερο και ωριμότερο τρόπο. Η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 δεν αποκλείεται να επηρεάσει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς έρχονται στο προσκήνιο συμπεριφορές ελέγχου και χειρισμού που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν αν δεν καταφέρεις να τις περιορίσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ανάσες και να περάσεις όμορφα με το φιλικό σου περιβάλλον με αυτή την εβδομάδα καθώς η υπερένταση περνάει στο παρελθόν. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις παραμένουν και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 κινεί τα νήματα υπόγεια και οδηγεί πιθανά σε συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, οι επαγγελματικές δυστοκίες μένουν πια στο παρελθόν και σου δίνεται η ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να πάρεις σημαντικές ανάσες που θα σε βοηθήσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος της καθώς ο Ήλιους από τον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω τις σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς φόβοι και ανταγωνισμός προκαλούν υπερένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, μπορείς να απολαύσεις πια την συντροφιά προσώπων από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον χωρίς να υπάρχουν αντιδικίες και εμπόδια που σε ενοχλούσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά οικονομικές και αισθηματικές επιλογές προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 απογειώνει δυσάρεστα συναισθήματα, φοβίες και αμφιβολίες που μπορεί να δυναμιτίσουν συμφωνίες και προσωπική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, είναι γεγονός ότι υπάρχει αναστάτωση λόγω προσωπικών και οικονομικών υποθέσεων που μπορεί να έχουν έρθει στο φως, όμως έχεις την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις με βάση την διαίσθηση σου σε επιλογές που θα είναι οι καλύτερες δυνατές για εσένα. Προστάτευσε τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 18.07 μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις και ρήξεις που θα τραυματίσουν σχέσεις και συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα που θα αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Φεύγεις από μία περίοδο έντασης που μπορεί να έπληξε τη σχέση ή τις συνεργασίες σου και αυτό σου δίνει ώθηση ανεβάζοντας την ψυχολογία σου. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας στον εργασιακό χώρο καθώς η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 φέρνει σκοτεινές σκέψεις και ανασφάλειες στην επιφάνεια που εκδηλώνονται με μεγάλη ευκολία σε συναδελφικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η καθημερινότητα είναι απαιτητική και αυτή την εβδομάδα όμως θετικό είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις και ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις. Αυτό σε βοηθά να πάρεις ανάσες και να αποβάλεις το άγχος που μπορεί να σε ταλαιπωρεί. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 18.07 φέρνει στην επιφάνεια κατώτερα συναισθήματα και φόβους που μπορεί να δυναμιτίσουν την σχέση σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ