Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 04/10 – 10/10/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα καθώς προκύπτουν ζητήματα και υποθέσεις που οφείλεις να λύσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 δεν αποκλείεται να δώσει ευκαιρίες για επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν ή για νέες γνωριμίες που θα σε δραστηριοποιηθούν πολυεπίπεδα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς στην υπερένταση που υποβόσκει και να δώσεις όλη σου την ενέργεια σε πρωτοβουλίες και κινήσεις που μπορεί να απογειώσουν τις συνεργασίες σου ή την σχέση σου. Να θυμάσαι πάντα ότι η περίοδος θέλει προσοχή λόγω της δυσκολίας στην επικοινωνία και των εμποδίων που μπορεί να προκύπτουν στην εξέλιξη των υποθέσεων σου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.10 ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία, την ανάγκη να βιώσεις έντονες στιγμές πάθους και περιπέτειας στην προσωπική σου ζωή. Βγαίνεις από μία περίοδο ιδιαίτερης νευρικότητας λόγω των ανασφαλειών και των αμφιβολιών που ήρθαν στην επιφάνεια. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε αυτά που σε ικανοποιούν και αγαπά το ταίρι σου. Σημαντικές οικονομικές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν με συνεργασίας που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς φαίνεται ότι ανοίγουν νέοι δρόμοι που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας είναι έντονο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό επηρεάζουν καθοριστικά τον τρόπο που επικοινωνείς και κινείσαι το πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες με πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται δημιουργώντας προβλήματα. Οφείλεις να δείξεις ψυχραιμία, να ξεφύγεις από παρορμητικές συμπεριφορές και απερισκεψία και να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα επιδιώκοντας να δώσεις οριστικές λύσεις. Όμως καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος σε αυτά που εκφράζεις ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 δημιουργεί την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα σε επίπεδο δουλειάς και καθημερινότητας, όμως οι συνθήκες είναι περίεργες καθώς είναι πιθανό να μην μπορείς να ελέγξεις την υπερένταση που νιώθεις. Θέλεις να αποβάλεις από πάνω σου ότι σε καταπιέζει και θεωρείς ότι δεν ομορφαίνει την ρουτίνα σου, θα πρέπει όμως να προχωρήσεις σε αλλαγές με βάση τη λογική και αποφεύγοντας συγκρούσεις που μπορεί να στοιχίσουν ιδιαίτερα στο εργασιακό περιβάλλον. Νέες προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που θα συγκεντρώσουν την προσοχή φρόντισε να μην επιτρέψεις στον παρορμητισμό να κυριαρχήσει οδηγώντας σε λάθος κινήσεις και επιλογές.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.10 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους, τον σύντροφο ή κληρονομικά ζητήματα που εκκρεμούν. Γεγονός είναι ότι μπορείς να προχωρήσεις στην επίλυση όλων των υποθέσεων και στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων καθώς διαισθητικά κινείσαι με ιδανικό και αποτελεσματικό τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο οφείλεις να είσαι προσεκτικός λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την κρίση σου. Μείνε μακριά από σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα οδηγήσουν σε σκηνές ζηλοτυπίας και ατέρμονες κόντρες.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας είναι αρκετά απαιτητικό καθώς οι υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς είναι πολλές. Ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σε σύνοδο σε καλούν να δραστηριοποιηθείς και να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία πιθανές καθυστερήσεις που επηρεάζουν εργασιακά σχέδια και θέματα ρουτίνας. Καλά θα κάνεις να μείνεις μακριά από επικριτική διάθεση και άγχος που θολώνουν την σκέψη σου και δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός με πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις ένα ακριβές πρόγραμμα μέσα στο οποίο θα κινηθείς, όμως πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην σχέση σου. Βέβαια θα πρέπει να συμβιβαστείς με ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια, διαφορετικά η ένταση που θα προκύψει δεν θα επιτρέψει να απολαύσεις στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς με τον σύντροφό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ζητήματα του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να δείξεις κατανόηση και καλή πρόθεση σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν γιατί είναι μία περίοδος όπου η επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη στις 07.10 νιώθεις ότι μπορείς να απολαύσεις στιγμές συντροφικότητας και ρομαντισμού με το ταίρι σου επιδιώκοντας να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα. Θέλεις την αποδοχή του ανθρώπου που έχεις στο πλευρό σου γιατί μέσα από αυτήν νιώθεις ότι πατάς καλύτερα στα πόδια σου και ανακτά στην αυτοπεποίθησή σου. Το φλερτ και η έντονη κοινωνική ζωή θα σε φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία νέα σχέση άκρως θετική και σημαντική για εσένα. Φρόντισε επίσης να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές.

Ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό συναντιούνται σε σύνοδο το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας δίνοντάς σου την δυνατότητα να εκφράσεις παράπονα και σκέψεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Βέβαια οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα συγκροτημένος στον λόγο σου καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν στη ζωή σου και σε καλούν να ξανά νιώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό μαζί τους. Μπορείς να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες και αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακά ζητήματα μπορεί να δημιουργήσουν κυκλοθυμία μέσα στην εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 06.10 δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα που θα επηρεάσουν το οικείο περιβάλλον. Σημαντικό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με τους οικείους σου λόγο απωθημένο του παρελθόντος που σου δημιουργούν θυμό και ένταση. Παράλληλα αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται για να προχωρήσεις σε εργασίες που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο ή γενικότερα την ακίνητη περιουσία καθώς είναι βέβαιο ότι αυτή η περίοδος είναι ενδεδειγμένη. Πιθανές ανατροπές στους στόχους σου δεν πρέπει να οδηγήσουν στην εσωστρέφεια ούτε σε οργή απέναντι σε πρόσωπα που είναι πολύ δικά σου.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη στις 07.10 του δίνει την δυνατότητα να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να επιδιώξεις να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις μία ρουτίνα που σου ταιριάζει και αυτό μπορείς να το πετύχεις με σωστό προγραμματισμό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να κρίνεις το ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές εντάσεις και αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφευχθούν για να μην χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής ανάδρομος από τον Ζυγό βρίσκονται σε σύνοδο και προκαλούν την ανάγκη για έντονη δραστηριότητα στο πεδίο της οικογένειας. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο πού θέλεις να επιλύσεις όμως οι συνθήκες δεν είναι οι ενδεδειγμένες καθώς η ένταση καραδοκεί. Προσοχή σε αυθόρμητες συμπεριφορές και λόγια που μπορεί να πληγώσουν τους οικείους σου. Καλά θα κάνεις ακόμα να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σε περίπτωση καθυστερήσεων που αφορούν την ακίνητη περιουσία είτε σε επίπεδο εργασιών είτε σε επίπεδο συμφωνιών.

ΛΕΩΝ
Η ανάγκη να αφοσιωθείς και να περάσεις χρόνο με τον κοντινό περίγυρό είναι έντονη και αυτή την εβδομάδα τι ενισχύεται καταλυτικά από τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10. Η συγκεκριμένη συνθήκη δημιουργεί άριστες προϋποθέσεις για δράση με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον, για κινήσεις που μπορεί να αφορούν την γνώση, την πληροφορία, την επικοινωνία, την συγγραφή. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που έρχονται από το πουθενά και αφορούν επαγγελματικά ζητήματα καθώς ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου που μπορείς να τους αξιοποιήσεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ο εκνευρισμός που οδηγούν ώστε να χάσεις το μέτρο και να λειτουργήσεις οξύθυμα και απρόβλεπτα στους γύρω σου.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 07.10 σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Η συναισθηματική γενναιοδωρία που επιδεικνύεις είναι εντυπωσιακή και αυτό θα οδηγήσει σε στιγμές απίστευτης χαράς και πάθους που θα ανανεώσουν την σχέση. Η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε φλερτάρουν έντονα με σκοπό να σε κατακτήσουν. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οφείλεις να είσαι φειδωλός και μετριοπαθείς σε συμπεριφορές και εκφράσεις καθώς η ανάγκη προβολής μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές.

Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό να βρίσκονται σε σύνοδο το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας μπορείς να πραγματοποιήσεις σύντομες αποδράσεις που έχεις προγραμματίσει εδώ και καιρό και θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς. Παράλληλα δεν αποκλείεται να επιστρέψουν προτάσεις από το παρελθόν που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία, αξιοποίησε την δυναμική και την βούλησή που μπορείς να δείξεις χωρίς να μπεις σε μία διαδικασία αντιδικιών λόγω ισχυρογνωμοσύνης. Ανάλογη στάση μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα έχει για εσένα για αυτό οφείλεις να συγκρατηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει έντονα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Όμως θα πρέπει να περιμένεις ανατροπές στα σχέδιά σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι καλά προετοιμασμένος και ψύχραιμος. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς επίμονα στις απόψεις σου και να δώσεις την ευκαιρία στους γύρω σου να εκφράσουν σκέψεις που μπορεί τελικά να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Συναισθηματικά, είναι απαραίτητο να ομορφύνεις τις στιγμές με τον άνθρωπό σου χωρίς να εκδηλώνεις άμεσα ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν την συμπεριφορά και την αυτοπεποίθησή σου.

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη στις 07.10 έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο καθώς θέλεις να τον διαμόρφωσης κατάλληλα ώστε να νιώθεις ζεστασιά και θαλπωρή. Η οικογένεια θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν αυτήν την περίοδο καθώς θα σε βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές. Το ταίρι σου είναι πηγή χαρά και σταθερότητας για εσένα καθώς νιώθεις ότι θέλεις να βρίσκεσαι δίπλα του σε ένα σταθερό και ρομαντικό περιβάλλον. Στιγμές για δύο θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά από ποτέ ικανοποιώντας ο ένας του άλλου κάθε επιθυμία.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας μπορεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό σε φέρνουν αντιμέτωπο με έξοδα και παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα σε προβληματίζουν. Φρόντισε να περιορίσεις τάσεις για σπατάλες και να δημιουργήσεις ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα μέσα από το οποίο θα μπορέσεις να πάρεις οικονομικές ανάσες. Παρορμητικές συμπεριφορές και τάσεις επίδειξης μπορεί να οδηγήσουν σε έξοδα που αργότερα είναι βέβαιο ότι θα μετανιώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 06.10 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να πάρεις αποφάσεις για σημαντικούς τομείς στη ζωή σου όπως οι συνεργασίες και οι σχέσεις σου. Βέβαια γεγονός είναι ότι είσαι ιδιαίτερα παρορμητικός αυτό το χρονικό διάστημα και η στάση σου αυτή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην συνεννόηση και την επικοινωνία με τους άλλους. Ξαφνικές ανασφάλειες και μυστικά μπορεί να προβληματίσουν και να δημιουργήσουν την ανάγκη για ανατροπές, όμως οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου για να μην εκτεθείς. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα φέρουν στην επιφάνεια βαθύτερα ζητήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.10 και σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις, να διασκεδάσεις και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σου χαρίσουν νέες γνώσεις. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις και εκδρομές που σε βοηθούν να ανανεωθείς και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Προσοχή σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν καθώς θέλεις να φλερτάρεις και είσαι επιρρεπής σε μπλεξίματα από τελικά θα δημιουργήσουν τρομερό ζήτημα στις σταθερές σχέσεις.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου βρίσκονται σε σύνοδο και οδηγούν σε έξτρα νευρικότητα και παρορμητισμό. Δεν είναι κατάλληλο το χρονικό διάστημα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες από το παρελθόν σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από τα νεύρα και να ειπωθούν λόγια που τελικά θα στιγματίσουν τις σχέσεις σου. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να αναθεωρήσεις την στάση σου σε συγκεκριμένες καταστάσεις και να προχωρήσεις σε διορθώσεις οι αλλαγές που θα εξυπηρετήσουν μακροχρόνια τα σχέδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κυκλοθυμία ενισχύεται σημαντικά και αυτή την εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία και την συμπεριφορά σου. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από φαντάσματα του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο φως για αυτό οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα όλα αυτά που σε φοβίζουν και δεν σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς προχωρώντας προς το μέλλον. Παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει, δεν πρέπει αυτό να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σου για αυτό επικεντρώσου σε αυτά που θέλεις να πετύχεις αδιαφορώντας για πρόσωπα που σε υπονομεύουν και μπορεί να σε ζηλεύουν.

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη στις 07.10 μπορείς να πάρεις οικονομικές ανάσες που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να νιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Αξιοποίησε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να έχεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθούν ιδανικά για εσένα. Παράλληλα θα πρέπει να συγκρατήσεις την ανάγκη να ικανοποιήσεις καθετί που σε ενδιαφέρει καθώς αυτό θα οδηγήσει σε περιττά έξοδα και σπατάλες. Αισθηματικά, το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν στην σχέση και δίνουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές απίστευτης έξαψης.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό βρίσκονται σε σύνοδο και μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν και παρασκηνιακές διεργασίες που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Η ψυχολογία σου φορτίζεται και δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από συμπεριφορές προσώπων που θεωρούσες ότι έχεις εμπιστοσύνη. Καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και τις αυταπάτες και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε πνευματικά αντικείμενα, σε δημιουργικές δράσεις και σε αποδράσεις νοητικές που θα σε βοηθήσουν να μην λειτουργήσεις σπασμωδικά έχοντας συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα σου κοστίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το φιλικό περιβάλλον έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα για εσένα ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 δημιουργεί την ανάγκη να συγχρωτιστείς με πρόσωπα που έχουν την ίδια κουλτούρα και αντίληψη των πραγμάτων με σένα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιδιώξεις για νέους στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν έντονα, όμως θα πρέπει να περιορίσεις πιθανές εμμονές και να επιδιώξεις αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν στην επιτυχία. Νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από τον φιλικό περίγυρο για να τονίσουν την ανάγκη της επαναστατικής και πρωτοποριακής δράσης που σου ταιριάζει και σου επιτρέπει να κινηθείς ελεύθερα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 07.10 και νιώθεις ότι μπορείς να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού θέλεις να προβληθείς και να κατακτήσεις πρόσωπα και περιβάλλοντα μέσα στα οποία κινείσαι. Διεκδικείς και θέλεις να ικανοποιήσεις κάθε σου ανάγκη όμως αυτό δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην αρμονία και την ισορροπία που οφείλεις να πετύχεις σε προσωπικό επίπεδο. Οφείλεις λοιπόν να είσαι διαλλακτικός στις ανάγκες του συντρόφου ή πιθανής νέας γνωριμίας που μπορεί να προκύψει για να υπάρξει ηρεμία. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που ενθουσιάζονται από την δυναμική του χαρακτήρα σου και την γοητεία που εκπέμπεις σε όλα τα επίπεδα.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς προκύπτουν ζητήματα επικοινωνίας που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις σε κοινές δράσεις που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με απότομες συμπεριφορές και νευρικότητα. Προσπάθησε να μην διαχειριστείς ανάλογα πρόσωπα που σου επιτίθενται καθώς οφείλεις να δείξεις κατανόηση και να κατευνάσεις τα πνεύματα βάζοντας την ομαδικότητα και τους κοινούς στόχους σε πρώτη προτεραιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επαγγελματική σου ζωή έχει κυρίαρχο ρόλο και αυτή την εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες και προτάσεις που οφείλεις να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Βέβαια πιθανό είναι να υπάρξουν αντιδράσεις που θα σε αιφνιδιάσουν και σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα, όμως είναι βέβαιο ότι εσύ είσαι έτοιμος να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που θα σε ικανοποιεί και θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται η εξέλιξη να έρθει στην υπάρχουσα επαγγελματική στέγη αφού πρόσωπα που είναι σημαντικά ή ανώτεροι σου θα σε στηρίξουν και θα σε προωθήσουν ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σου.

Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 07.10 και σε βοηθά να ισορροπήσεις μέσα σε μία περίοδο έντονων επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς στρέφεις την προσοχή σου παράλληλα και σε προσωπικό επίπεδο. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα άκρως ονειρικό και ρομαντικό περιβάλλον για σένα και το ταίρι σου ώστε να βιώσετε στιγμές απόλυτης τρυφερότητας και πάθους που θα σας φέρει πιο κοντά. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσουν διεκδικώντας και πάλι να μπουν στη ζωή σου, η συναισθηματική φόρτιση που σου δημιουργούν μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές βεβιασμένες για αυτό φρόντισε αργότερα να μην μετανιώσεις.

Με τον Ήλιο. Τον Άρη και τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό σε σύνοδο το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες και διαμάχες στον επαγγελματικό χώρο. Η κακή συνεννόηση και ο εκνευρισμός δεν θα επιτρέψουν να δεις με αντικειμενικότητα κάθε κατάσταση για αυτό οφείλεις να είσαι εγκρατής σε αντιδράσεις και συμπεράσματα. Παράλληλα καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να σε εκνευρίσουν, όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε διορθώσεις και αλλαγές που τελικά είναι απαραίτητες για να πετύχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 σου δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο και να πάρεις πρωτοβουλίες σε ζητήματα που αφορούν την μόρφωση, την επικοινωνία, την διαφήμιση, ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν μπροστά σου με ενδιαφερόμενες. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που θα σε απομακρύνουν από την πατρική εστία καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανοίξεις τα φτερά σου και να προχωρήσεις με το βλέμμα στο μέλλον. Η αισιοδοξία δεν λείπει και αυτό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα που εντυπωσιάζονται με την πληθωρικότητα και την θετική προσέγγιση που δείχνεις σε καταστάσεις και συνθήκες που βιώνεις. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας που μπορούν να σου μάθουν πολλά.

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη από τις 07.10 επιδιώκεις να έχεις τον προσωπικό σου χώρο και βηματισμό μέσα στην σχέση χωρίς να διαπραγματεύεσαι την ανάγκη για ελευθερία. Καλό είναι βέβαια αυτό να μη σε οδηγήσει σε αποστασιοποίηση από τον άνθρωπό σου για αυτό φρόντισε να εξηγήσεις τις πεποιθήσεις σου και τις προσωπικές σου επιθυμίες. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα συγκεντρώσουν την προσοχή καθώς έχουν παρόμοια αντιμετώπιση στην ζωή και πανομοιότυπες απόψεις για την κατάσταση που βιώνει η κοινωνία αυτή τη στιγμή.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας μπορεί να είναι άκρως δημιουργικό με τον Ήλιο, τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή από τον Ζυγό να σου δίνουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις. Η αισιοδοξία και η ανάγκη να εντρυφήσεις σε πνευματικά αντικείμενα και φιλοσοφικές αναζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα βρουν ανταπόκριση σε ανθρώπους που μπορούν να σου μάθουν πολλά και να σε εξελίξουν σε όλα τα επίπεδα. Απόλαυσε την διασκέδαση, τις παρέες και τις συζητήσεις, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις και αργοπορίες που μπορεί να σε εκνευρίσουν.

ΙΧΘΥΣ
Οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 06.10 να ενεργοποιεί συγκεκριμένες καταστάσεις και να σε ωθεί σε πρωτοβουλίες μέσα από τις οποίες θα δώσεις λύσεις. Βέβαια γεγονός είναι ότι υπάρχει έντονη εσωστρέφεια και καχυποψία απέναντι σε πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι και συζητάς, κάτι που θα πρέπει να μετριάσεις για να βρεις συνεννόηση και κατανόηση σε όλα τα επίπεδα. Σε προσωπικό επίπεδο η σχέση σου επηρεάζεται λόγω των ανασφαλειών και των φόβων έρχονται στην επιφάνεια. Απόλαυσε το πάθος και μείνε μακριά από συγκρουσιακές συμπεριφορές και ζηλοτυπία που θα γεννήσουν έντονες αντιδράσεις. Διοχέτευσε στο πάθος και τον πόθο όλη την ενέργεια και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις απίστευτες στιγμές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με τον σύντροφό σου.

Η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη από τις 07.10 και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις στον επαγγελματικό χώρο ώστε να λάμψεις και να γοητεύσεις. Πολλές θα είναι οι προτάσεις για την προσωπική σου εξέλιξη καθώς αναδεικνύεις τις δυνατότητες σου και κοινωνικοποιείσαι με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Μέσα από τον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείεται να προκύψουν γνωριμίες που θα δείξουν έντονο προσωπικό και αισθηματικό ενδιαφέρον για εσένα. Πιθανό είναι να υπάρξει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε στηρίξει στις επαγγελματικές επιδιώξεις και θα ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη στην αγάπη.

Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας μπορεί να είναι έντονο καθώς ο Ήλιος, ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό βρίσκονται σε σύνοδο και σε φέρνουν αντιμέτωπο με βαθύτερες καταστάσεις και μειονεκτικά σύνδρομα που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς σχέσεις εμπιστοσύνης με σημαντικά πρόσωπα για εσένα. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις καθοριστικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς οι δυσκολίες στην επικοινωνία και οι παρεξηγήσεις δυσχεραίνουν την κατάσταση. Αντίθετα μπορείς να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δραστηριοποιούμενος προς την κατεύθυνση που θα δώσει ικανοποιητικές λύσεις για εσένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ