Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10/01 – 16/01/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01 επηρεάζει την ψυχολογία σου στις αρχές της εβδομάδας. Κατήφεια και απαισιοδοξία μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές σε επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις. Μην παρασυρθείς από κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σου. Οι αυταπάτες κυριαρχούν και μπορεί να σε ωθήσουν σε αποτυχημένες επιλογές που αργότερα θα μετανιώσεις. Πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Με τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 14.01 περνάς σε μία περίοδο αναθεωρήσεων που αγγίζουν το φιλικό περιβάλλον. Η επικοινωνία δυσκολεύει και προκαλούνται παρεξηγήσεις και υπερένταση. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που θα καθορίσουν τις σχέσεις σου καθώς η εξέλιξή τους θα σε απογοητεύσει. Στόχοι και φιλοδοξίες δεν προχωρούν όπως περιμένεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα σε προβληματίσουν, όμως μπορούν να ξεπεραστούν με ευκολία αν υπάρχει καλή θέληση. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να αλλάξεις και να διορθώσεις ότι χρειάζεται ώστε να διευκολύνεις την εξέλιξη των ονείρων σου.

Στις 16.01 η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δημιουργεί την ανάγκη να κυριαρχήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Δεν θα διστάσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου. Σημαντικό είναι βέβαια να κατανοήσεις πως οι συνθήκες δυσκολεύουν. Οι αντιδράσεις που θα προκαλέσουν οι κινήσεις σου μπορεί να οδηγήσουν σε οριακό σημείο επαγγελματικές σχέσεις που είναι απαραίτητες για εσένα. Κινήσου με γνώμονα το ένστικτο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις στην επαγγελματική σου μεταμόρφωση χωρίς κόντρες και αντιδικίες. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να απογειωθείς και να κατακτήσεις την πολυπόθητη κοινωνική καταξίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01 δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε οικονομικές επιλογές που δεν σου ταιριάζουν. Τα λάθη είναι πιθανά καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε επιλογές που θα σου κοστίσουν σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που το πιθανότερο είναι να θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Παράλληλα, απέφυγε κινήσεις και συμπεριφορές που δεν είναι πρέπουσες γιατί θα εκτεθείς. Απογοήτευση μπορεί να υπάρξει σε αισθηματικό επίπεδο, το πάθος και ο ρομαντισμός θα βγάλουν την σχέση σου από το αδιέξοδο.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο επαγγελματικά σχέδια μπλοκάρουν και προκαλείται έντονη νευρικότητα. Είναι απαραίτητο να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την διάθεση να επιβάλλεις τις απόψεις σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Έντονη είναι η διάθεση αναθεώρησης σε ότι αφορά την καριέρα καθώς σκέφτεσαι αν αυτό που υπηρετείς σου ταιριάζει. Μπορεί και πάλι να εμφανιστούν προτάσεις που ήρθε το πλήρωμα να επανεξετάσεις με διαφορετική ματιά αφού δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να δώσουν ώθηση στην καριέρα σου.

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 16.01 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές στην προσωπική σου κοσμοθεωρία. Είναι δεδομένο ότι η αισιοδοξία δεν σου επιτρέπει να πτοηθείς. Παράλληλα όμως έχεις το ψυχικό σθένος να προχωρήσεις σε επιλογές, επαγγελματικές και προσωπικές, που θα σε απελευθερώσουν. Πνευματικά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις ανοίγουν τους ορίζοντές σου και σε φέρνουν πιο κοντά σε πρόσωπα που έχουν πολλά να σου δώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01 δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλισμό σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγεις επιλογές και κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν καθώς οι αυταπάτες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τα πράγματα. Δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που θέλουν να σε παρασύρουν σε επαγγελματικές συμφωνίες που δεν σου ταιριάζουν. Κράτησε μικρό καλάθι για ότι ακούς και δώσε χρόνο ώστε να δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 14.01 έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα σε επηρεάσουν. Όμως μπορούν να λυθούν με θετικό τρόπο και να καταλάβεις ποια πρόσωπα που έχεις κοντά σου αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε ταξίδια, εμπορικές συμφωνίες και νομικές υποθέσεις σου δίνουν την δυνατότητα να επαναξιολογήσεις τα δεδομένα. Προχώρησε σε διορθώσεις που θεωρείς απαραίτητες γιατί ενδεχομένως να ξεμπλοκάρουν τις όποιες καταστάσεις.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 16.01 εντείνει ανασφάλειες και φόβους. Αναδεικνύονται απωθημένα και ενοχές που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Έντονο παρασκήνιο μπορεί να υπάρξει σε οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικές υποθέσεις που σε αφορούν. Μπορείς να δράσεις με γνώμονα την διαίσθησή σου ώστε να αποφύγεις κάθε παγίδα και κακοτοπιά με απόλυτη επιτυχία. Αισθηματικά, το πάθος και αισθησιασμός εκτοξεύουν τα συναισθήματα και οδηγούν στην απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραλείψεις και λάθη σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν στις αρχές της εβδομάδας με τον τετράγωνο Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από εμμονές και νευρικότητα, όμως μπορεί να σε ωθήσουν σε επιλογές που θα σε εκθέσουν στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή σε γραφειοκρατικές υποθέσεις που μπορεί να σε αγχώνουν καθώς είναι εύκολο να προχωρήσεις βεβιασμένα σε κινήσεις και τελικά να απογοητευτείς. Πάρε τον απαραίτητο χρόνο που θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις στην καλύτερη δυνατή λύση.

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 14.01 και εντείνει τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες. Είναι σημαντικό να μην εκδηλώνεις με παράταιρο τρόπο καχυποψία στο ταίρι σου. Οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που θα τραυματίσουν την σχέση σου. Καθυστερήσεις και αναβλητικότητα θα παρατηρηθεί σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Μην απογοητεύεσαι καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις αν πραγματικά είναι συμφέρουσες οι συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο, μπορείς να κλείσεις κάθε εκκρεμότητα με επιτυχία.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 16.01 στιγματίζει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ανάγκη ελέγχου και χειρισμού που εκδηλώνεται από συνεργάτες και σύντροφο σε οδηγεί σε έντονη αντίδραση. Δεν θα δεχτείς να σε κατευθύνουν και αυτό θα το κάνεις σαφές σε όλους τους τόνους. Το πάθος και η έξαψη μπορεί να εκτονώσει θετικά την νευρικότητα στην προσωπική σου ζωή. Θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις μοναδικά και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01 μπορεί να προβληματίσει την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να νιώθεις απογοητευμένος από συμπεριφορές του συντρόφου σου. Προσπάθησε όμως να έχεις ρεαλιστικές απαιτήσεις που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Πρόσωπα σε προσεγγίζουν και υπόσχονται ονειρικές καταστάσεις. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός γιατί είναι πιθανό να πληγωθείς όταν συνειδητοποιήσεις ότι καλές προθέσεις. Η δημιουργικότητα και η φαντασία θα σε βοηθήσουν ξεφύγεις από αυταπάτες και λάθη.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 14.01 σε ωθεί σε μία εσώτερη διαδικασία που αφορά τις καθοριστικές σχέσεις της ζωής σου. Συνεργασίες και προσωπική ζωή βρίσκονται σε αναθεώρηση καθώς εντοπίζεις τι σε ικανοποιεί και τι δεν σου ταιριάζει πλέον. Πρόσωπα από το παρελθόν εισβάλουν και πάλι στην ζωή σου επιδιώκοντας να υπάρξει επανασύνδεση. Σκέψου καλά κάθε κίνηση χωρίς να βιαστείς. Απαραίτητο είναι να αποφύγεις νέες συνεργασίες που δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένεις. Τα δεδομένα θα αλλάξουν αργότερα γι’ αυτό δεν πρέπει να εγκλωβιστείς.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 16.01 σε ωθεί σε καθοριστικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις την καθημερινότητά σου επιλέγοντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Αυτό σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να προχωρήσεις με νέα ορμή σε ότι σε ικανοποιεί. Σημαντικές αποφάσεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά την διατροφή σου καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προσέξεις τον εαυτό σου. Φροντίζοντας το σώμα και το πνεύμα σου μπορείς να ανταποκριθείς καλύτερα σε κάθε υποχρέωση που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01 δεν σε βοηθά να διατηρήσεις στα ύψη την ψυχολογία σου. Οικογενειακές υποθέσεις σε επηρεάζουν και εντείνουν τον συναισθηματισμό προκαλώντας δυσκολίες σε καθοριστικές σχέσεις για εσένα. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις καθώς τόσο η κακή διάθεση όσο και η λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αντικειμενικότητα. Περιόρισε επίσης τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αφού θα οδηγήσουν σε κόντρες εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 14.01 κολλήματα σε καθημερινό επίπεδο σε δυσκολεύουν. Η δυσκολία στην επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με συναδέλφους που είναι προτιμότερο να αποφύγεις. Γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σου δίνουν την ευκαιρία να τις κλείσεις. Η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσει σημαντικά, αρκεί να μην εγκλωβιστείς σε εμμονές και γκρίνια που μόνο καθυστερήσεις θα προκαλέσουν.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου. Είσαι έτοιμος να δείξεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις και να εκτοξεύσεις τον αισθησιασμό στα ουράνια. Νέες γνωριμίες θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα οδηγήσουν σε καταλυτικές αλλαγές την προσωπική σου ζωή. Περνάς σε μία περίοδο μεταμόρφωσης που θα σε αλλάξεις πλήρως με θετικό και δημιουργικό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01 επαγγελματικές κινήσεις είναι πιθανό να προκαλέσουν απογοήτευση. Δεν είναι εύκολο να διακρίνεις ποιες είναι οι ενδεδειγμένες επιλογές για εσένα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Απέφυγε κάθε συμφωνία που μπορεί να φαίνεται ιδανική αφού πιθανότατα να κρύβονται λεπτομέρειες που δεν είναι υπέρ σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στις μετακινήσεις καθώς είναι εύκολο να θολώσεις και να υπάρξουν προβλήματα ή ακόμα και μικροατυχήματα.

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 14.01 καλώντας σε να αναζητήσεις μέσα σου κατά πόσο σε ικανοποιεί η προσωπική σου ζωή και το ταίρι που έχεις στο πλευρό σου. Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μπορεί να ταλαιπωρήσουν επικοινωνιακά την σχέση σου και προκαλέσουν ένταση. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν θα έχουν την κατάληξη που αναμένεις. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος σε ενθουσιάζουν και προμηνύουν επανασυνδέσεις που θα σε ανανεώσουν.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλάζουν εκ βάθρων τις νοοτροπίες και τις προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει η οικογένειά σου. Δεν είναι εύκολο να απαλλαγείς από συμπεριφορές και στερεότυπα που πια δεν σε εκφράζουν, όμως τώρα οι συνθήκες είναι ιδανικές. Ο δρόμος αυτός δεν είναι εύκολος όμως θα οδηγήσει στην προσωπική σου εξέλιξη. Μετακομίσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας σου δίνουν ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιηθούν και σε οικονομικό επίπεδο. Η αλλαγή περιβάλλοντος θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΖΤα οικονομικά σου βάλλονται στις αρχές της εβδομάδας με το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες να σε καθοδηγεί λανθασμένα. Οι αυταπάτες δεν επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα την εικόνα και αυτό θα έχει κόστος σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Καλό είναι επίσης να μην παρασυρθείς σε σπατάλες και έξοδα που δεν είναι απαραίτητα γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά τον προϋπολογισμό σου. Συναισθηματικά, νιώθεις ανασφαλής και αυτό εκδηλώνεται στην σχέση σου με δυσάρεστες συνέπειες.

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 14.01 δυσκολεύοντας την επικοινωνία εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος, Υποθέσεις του παρελθόντος χρήζουν της μέριμνάς σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις καθώς δεν θα έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη. Καθυστερήσεις και εμπόδια είναι πιθανό να υπάρξουν σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Άδραξε την ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις σε αλλαγές που είναι απαραίτητες για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 16.01 προμηνύει ευκαιρίες μέσω εμπορικών και επαγγελματικών συμφωνιών που θα σε ενθουσιάσουν. Το οικονομικό αποτέλεσμά τους θα είναι εξαιρετικό για εσένα γι’ αυτό προσπάθησε να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που προκύπτει. Νέες γνώσεις και αντικείμενα αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σου. Θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε βαθύτερα και ουσιαστικότερα συμπεράσματα για εσένα και τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Νέες γνωριμίες μπορούν να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος και έξαψη πρωταγωνιστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01 δεν επιτρέπει να προχωρήσεις σε κινήσεις επαγγελματικής και προσωπικής φύσεως με αντικειμενικό κριτήριο. Τα λάθη λόγω ψευδαισθήσεων είναι πιθανά, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικό και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις. Καλό είναι επίσης να είσαι εγκρατής σε εντυπώσεις που δημιουργείς στους συνεργάτες και τον σύντροφο καθώς δεν αποκλείεται να μην καταφέρεις να ανταποκριθείς στο ακέραιο και να υπάρξει απογοήτευση από την πλευρά τους.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 14.01 δεν επιτρέπει να επικοινωνήσεις με ευκολία με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις συζητήσεις που είναι σημαντικές καθώς οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες καραδοκούν. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν εμπορικές συμφωνίες και κοντινές μετακινήσεις. Τα πλάνα αλλάζουν, όμως παράλληλα σου δίνουν την ευκαιρία να αξιολογήσεις εκ νέου τα δεδομένα χωρίς προκαταλήψεις. Λάθη και παραλείψεις μπορούν να διορθωθούν.

Με την σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 16.01 έχεις την δυνατότητα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη. Είναι απαραίτητο να θέσεις τις προτεραιότητες που σου ταιριάζουν και να απεγκλωβιστείς από υλικά αγαθά και συνήθειες που δεν σου προσφέρουν τίποτα επί της ουσίας. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συναλλαγές και κέρδη. Θα σου δώσουν ανάσες γιατί είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει σε όλα τα επίπεδα. Αισθηματικά, πάθος και ρομαντισμός δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για δύο που ανανεώσει τη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο καλά κρατεί και αυτή την εβδομάδα. Το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01 δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία κινήσεις και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανένα να επηρεάσει τη διάθεσή σου καθώς αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσεις κάθε τι με σθένος. Η δημιουργικότητα και η τέχνη θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την απογοήτευση και την κακοκεφιά που καταβάλλουν την ψυχολογία σου. Απέφυγε να δώσεις λύσεις σε εκκρεμούσες καταστάσεις που σε αγχώνουν καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητα θα σε οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση.

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 14.01 προκαλώντας εμπόδια και κολλήματα σε οικονομικές συμφωνίες και σχέδια. Πάρε χρόνο για να εξετάσεις και πάλι όλα τα δεδομένα καθώς είναι πιθανό να εντοπίσεις λάθη και παραλείψεις που μπορεί να σου στοιχίσουν. Προσπάθησε επίσης να μην επικεντρωθείς εμμονικά σε ανασφάλειες που επηρεάζουν τη σκέψη σου και κατ’ επέκταση την προσωπική σου ζωή. Η διαλλακτικότητα θα είναι το φάρμακο που θα προστατεύσει τη σχέση σου.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 16.01 δίνει νέα ώθηση σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οφείλεις να κάνεις ορθολογική χρήση της δυναμική σου αφού είναι πιθανό να εκδηλωθούν εξουσιαστικές τάσεις και χειριστικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν συνεργάτες και σύντροφο. Γεγονός είναι ότι αλλάζεις και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου. Στόχοι που σε εξιτάρεις γίνονται αυτοσκοπός καθώς μέσα από αυτούς είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθείς στον μέγιστο βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΜΔυσκολίες σε φιλικές σχέσεις και σχέδια θα σε απογοητεύσουν στην αρχή της εβδομάδας με το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.01. Η απαισιοδοξία και η κατήφεια κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν την κρίση σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε επιλογές που δεν σου ταιριάζουν από πρόσωπα που θέλουν να αξιοποιήσουν κατά το δοκούν τις συνθήκες. Είναι προτιμότερο να είσαι επιφυλακτικός αφήνοντας τον χρόνο να περάσει καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα δεις τις πραγματικές προθέσεις των άλλων.

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από τις 14.01 έχεις την δυνατότητα να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία. Είναι σημαντικό για εσένα να ξαναδείς κάθε στόχο και προσωπική επιλογή σε εσώτερο επίπεδο και είναι βέβαιο ότι θα το επιδιώξεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που επικοινωνείς καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον αυθορμητισμό και την επιθετική διάθεση που πολλές φορές σε διακρίνει. Χαμήλωσε τους τόνους και απέφυγε συνομιλίες που μπορεί να παίξουν ανασταλτικό ρόλο σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν ότι δεν έχεις κλείσει κεφάλαια σημαντικά για εσένα.

Ψυχολογικές επιπτώσεις θα έχει η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθώς αναδεικνύονται ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια και σε επηρεάζουν. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Οφείλεις να αντιμετωπίσεις κάθε παγίδα και εμπόδιο με σθένος καθώς αυτό θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στην διάθεσή σου. Κλείσε κεφάλαια σε πρακτικό επίπεδο αφού επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο του Άρη στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Κακές επιλογές θα οδηγήσουν σε απώλειες και απογοήτευση. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και αποφάσεις που τελικά δεν είναι οι κατάλληλες για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και με πρόσωπα που σε προσεγγίζουν αφού πιθανά να θέλουν να σε παρασύρουν σε επιλογές που τους εξυπηρετούν.

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο στις 14.01 εντείνει την εσωστρέφεια και τη μοναχικότητα. Υποθέσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές επανέρχονται και πάλι και σε ταλαιπωρούν. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε οριστικές λύσεις που θα σε ανακουφίσουν. Διαφορετικά το ψυχολογικό βάρος θα είναι έντονο και θα επηρεάσει τις κινήσεις σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται τονίζοντας ότι έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς που πρέπει να κλείσεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μην είναι οι κατάλληλες για εσένα αυτή την περίοδο. Αφουγκράσου τα θέλω σου και ότι σε οδήγησε στην πρότερη απομάκρυνση.

Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλάζει καταλυτικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις φιλικές σχέσεις. Έχεις την δύναμη να αφήσεις στο παρελθόν φιλικά πρόσωπα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τις πραγματικές σου ανάγκες. Παράλληλα, νέες γνωριμίες μπορεί να παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Θα αποτελέσουν στήριγμα για κάθε επιδίωξή σου και δεν αποκλείεται να σε στηρίξουν οικονομικά απαλλάσσοντάς σε από ένα σημαντικό βάρος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ