Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17/01 – 23/01/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

ΤΗ Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1 αναδεικνύει οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις που ήρθε η ώρα να κλείσουν τον κύκλο τους. Παιχνίδια χειρισμού και εξουσίας δεν θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στην καλύτερη δυνατή λύση. Παράλληλα είναι πιθανό να οδηγήσουν σημαντικές οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις σε οριακό σημείο. Αξιοποίησε την έντονη διαίσθηση σου ώστε να αντιληφθείς ποιος είναι ο καλύτερος δυνατός χειρισμός. Ακόμα κινήσου με αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε επαγγελματικές κυρίως προτάσεις που έρχονται για να αλλάξουν ριζικά την δημόσια εικόνα σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 αφιερώνεις χρόνο στο φιλικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις και να εκφράσεις τις ιδέες που έχεις. Ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες στο κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς εμπλέκεσαι με πρόσωπα που έχουν την ίδια αντίληψη για την ζωή με εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εριστικές και αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς κανένας δεν θα δεχτεί να απαξιώσεις τις προτάσεις και τις ιδέες του.

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Όμορφες παρέες θα σε βοηθήσουν να περάσεις ευχάριστα. Πιθανό είναι να επανέλθουν στο προσκήνιο σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις που ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις. Προσοχή στον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1 σε φέρνει αντιμέτωπο με υποθέσεις που αγγίζουν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν με κολακείες να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Όμως έχεις τη δυνατότητα να δεις με αντικειμενικότητα τα πράγματα και να ξεφύγεις από αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καρδιά σου πρόθεση. Σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες ή νομικές υποθέσεις είναι πιθανό να κλείσουν με τρόπο που θα αλλάξει ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία και θα ανοίξει νέες μελλοντικές διαδρομές μπροστά σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 και σε καλεί να αναδείξεις τα προσόντα και τις δυνατότητές σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στον τομέα της καριέρας καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Γεγονός είναι όμως ότι μπορείς να αναλάβεις ότι σου προτείνεται ανεξάρτητα από την δυσκολία που μπορεί να έχει και να το διεκπεραιώσεις με ιδανικό τρόπο. Αυτό θα οδηγήσει στην προσωπική σου καταξίωση και προβολή στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που έχεις πολύ ανάγκη.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 επαναφέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις και ιδέες που είχες εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται να επανεξετάσεις τα δεδομένα καθώς η συγκεκριμένη περίοδος να είναι ιδανική για την εξέλιξή τους. Προσπάθησε επίσης να είσαι αντικειμενικός στον επαγγελματικό χώρο. Με ευκολία μπορείς να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας λόγω της αδιαλλαξίας και της από λιτότητας που σε διακρίνει στις απόψεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναστάτωση μπορεί να σου προκαλέσει η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1 καθώς φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε ταλανίζουν. Παρασκηνιακές διεργασίες και ανασφάλειες οφείλεις να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δυναμισμό θέτοντας τα όριά σου τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους. Προσοχή σε εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να φέρεις το ταίρι σου σε δύσκολη θέση οδηγώντας την σχέση σας σε οριακό σημείο. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος που θα ανανεώσει την προσωπική σου ζωή και θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 βγαίνεις από την εσωστρέφεια και επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς όσο περισσότερο γίνεται. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στην καθημερινότητά σου καθώς επιδιώκεις να επικοινωνήσεις μαζί τους. Δεν αποκλείεται να σε ωθήσουν σε φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά αντικείμενα που θα σε ενθουσιάσουν. Κοντινές αποδράσεις και ταξίδια στο εξωτερικό θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά.

Στις 23/1 η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που έχεις καιρό να δεις. Όμορφες παρέες και ευχάριστες στιγμές θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να αναπολήσεις μνήμες και στιγμές ιδιαίτερα χαρούμενες για εσένα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ταξίδια και νομικές υποθέσεις καθώς τα κολλήματα και οι καθυστερήσεις μπορεί να σε προβληματίσουν. Ο σωστός προγραμματισμός και η επανεξέταση των δεδομένων θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω στις 18/1 πρωταγωνιστεί στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στην ολοκλήρωση σχέσεων και συνεργασιών που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ζωή σου. Γεγονός είναι όμως ότι δεν θέλεις να έχεις στο περιβάλλον σου πρόσωπα που προσπαθούν να σε χειριστούν και αυτό θα το καταστήσεις σαφές προς όλους. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να σε ενθουσιάσουν και να δημιουργήσουν συνθήκες έντονου πάθους και αισθησιασμού που θα είναι πρωτόγνωρες στη ζωή σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας καθώς ανασφάλειες και φοβίες που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από εμμονές που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις με γοργά βήματα προς το μέλλον. Οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο. Μπορείς να κινηθείς με βάση το ένστικτό σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις σε λάθη.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές συμφωνίες που εκκρεμούν από το παρελθόν. Τώρα έχεις την ευκαιρία να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις οικονομικές και συναισθηματικές ανάσες. Βαθύτερες εξομολογήσεις μπορεί να συγκλονίσουν την σχέση σου καθώς τα συναισθήματα είναι έντονα και εκδηλώνονται με ορμή. Φρόντισε να είσαι ακριβής στις εκφράσεις σου ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις που θα τραυματίσουν την σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1 καλείσαι να διευθετήσεις συναισθηματικές, επαγγελματικές και γραφειοκρατικές καταστάσεις που επανέρχονται από το παρελθόν και σου δημιουργούν άγχος. Δεν πρέπει να επιτρέψεις τον συναισθηματισμό να κυριαρχήσει βάζοντας στο περιθώριο την πρακτική πλευρά του εαυτού σου. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με απόλυτο ρεαλισμό καθώς επιλύοντας και κλείνοντας κεφάλαια που σε προβληματίζουν θα σε βοηθήσει να πάρεις ψυχολογικές ανάσες και να απελευθερωθείς από καταστάσεις που λειτουργούσαν επιβαρυντικά για εσένα.

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 και σε βοηθά να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες, να φλερτάρεις, να κερδίσεις τον θαυμασμό των άλλων. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς επιδιώκεις να κρατήσεις αρμονία και ισορροπίες αποφεύγοντας κόντρες που θα σε αναστατώσουν. Σημαντικό είναι βέβαια να δείχνεις συναισθήματα και επιθυμίες μη βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Είναι απαραίτητο να νιώθεις ικανοποιημένος σε όποια σχέση κι αν βρίσκεσαι αποφεύγοντας έτσι να έχεις απωθημένα που θα εκδηλωθούν αργά ή γρήγορα.

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που επιδιώκουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Προσπάθησε να εκφράσεις όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται τις σκέψεις σου και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου ώστε να διαπιστώσεις αν τα πρόσωπα αυτά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου. Εκκρεμότητες σε επίπεδο συμφωνιών και επαγγελματικών υποθέσεων μπορούν να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1 σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση φιλικές και προσωπικές υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σημαντικό είναι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου καθώς το ψυχικό σθένος που διαθέτεις θα σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την έξαψη και το πάθος και θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική για αυτό και θα πρέπει να προχωρήσεις σε πολύ καλό προγραμματισμό ώστε να ανταπεξέλθεις σε κάθε τι που έχεις αναλάβει. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς στην γκρίνια και τη νευρικότητα λόγω του άγχους που σε διακατέχει ενοχλώντας πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον συναδελφικό περίγυρο.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 επαναφέρει στο προσκήνιο υποθέσεις από το παρελθόν που σε προβληματίζουν στο χώρο της δουλειάς. Οι συνθήκες είναι οι καλύτερες δυνατές ώστε να δώσεις λύσεις αρκεί να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές που θα σε οδηγήσουν σε λάθη. Καλό είναι να αποφευχθούν οι υπογραφές συμβολαίων και συμφωνίες που προέκυψαν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν ευοίωνα και να σε απογοητεύσουν αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Έντονες αλλαγές σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο είναι πιθανόν να προκύψουν με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1. Δεν αποκλείεται να κλείσεις συμφωνίες επαγγελματικής φύσεως που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα της διαμονής σου. Παράλληλα γεγονός είναι ότι και εσύ προχωράς σε καθοριστικές αλλαγές σε επίπεδο νοοτροπίας και αντίληψης που έχουν αντίστοιχα αποτελέσματα στη δημόσια εικόνα σου. Προσοχή σε πιεστικές καταστάσεις στην οικογένεια και την επαγγελματική στέγη καθώς είναι εύκολο να μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων και παρασκηνιακές κινήσεις που δεν θα εξελιχθούν θετικά.

Στις 20/1 του ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο φωτίζοντας την προσωπικότητά σου. Αναδεικνύεται η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου και αυτό γίνεται εμφανές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Το φλερτ θα παίξει κυρίαρχο ρόλο καθώς επιδιώκεις να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου με όποιον τρόπο μπορείς. Η δημιουργία και η τέχνη κάνουν την εμφάνισή τους καθώς μέσα από αυτές μπορείς να εκφραστείς και να δείξεις το ταλέντο σου.

Η σύνοδος του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 επαναφέρει στο προσκήνιο προσωπικές καταστάσεις που είχες αφήσει στο παρελθόν. Όμως τώρα επανέρχονται στη ζωή σου καθώς ήρθε η ώρα να τις επανεξετάσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν και πάλι την προσοχή σου. Καλό είναι να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους και να αποφύγεις υπερβολές και παρορμητικές συμπεριφορές που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν. Άλλωστε βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναθεωρήσεων που αγγίζει την προσωπική σου ζωή και τα συμπεράσματα θα είναι πολύτιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1 σε καλεί να αντιμετωπίσεις υποθέσεις που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Η διαισθητική προσέγγιση και η ειλικρινής στάση με την οποία αντιμετωπίζεις κάθε πρόσωπο είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις και στην επίλυση παρεξηγήσεων. Εμπορικές, νομικές και επικοινωνιακές συμφωνίες θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε θετικά οικονομικά αποτελέσματα.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 περνάς σε μία περίοδο εσωστρέφειας και μοναχικότητας. Έντονη είναι η ανάγκη να βρεθείς με το οικογενειακό περιβάλλον καθώς η ζεστασιά και θαλπωρή είναι ζητούμενα. Καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Καλό είναι να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία που μπορεί να είχε προκύψει σε παλιότερο χρόνο και να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις και απαιτήσεις που έχεις στην παρούσα φάση της ζωής σου. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας θα σε απασχολήσουν έντονα.

Με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 επανέρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον. Οι στιγμές είναι κατάλληλες για να συζητήσεις με οικεία πρόσωπα ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από καταστάσεις που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία θα σου δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσει στα δεδομένα και να καταλήξεις σε διορθώσεις που πρέπει να πραγματοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1 καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους και να προχωρήσει σε συμφωνίες που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Γεγονός είναι ότι η μπέσα από αυτές τις καταστάσεις αλλάζεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ύλη και αναθεωρείς την ουσία των πραγμάτων. Έχεις την δυνατότητα να κατασταλάξεις στις ανάγκες που υπάρχουν επί της ουσίας. Προσωπικές υποθέσεις αναδεικνύονται καθώς η ανασφάλεια και οι αμφιβολίες κυριαρχούν. Προσπάθησε να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και σε όμορφες στιγμές που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις κάθε φόβο και ένταση.

Με τον Ήλιο να περνάει στον τοξότη στις 20/1 έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας για διάφορα θέματα. Συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο. Έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις με την γρήγορη αντίληψη και την επικοινωνιακή σου διάθεση. Κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς στο μέγιστο βαθμό.

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 έχεις την δυνατότητα να επανεξετάσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Μπορείς να προβείς στις απαραίτητες διορθώσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκεί να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις επιθυμίες σου. Η δυσκολία στην επικοινωνία και ο υποκειμενισμός δεν αποκλείεται να προξενήσουν παρεξηγήσεις σε σχέσεις με κοντινά πρόσωπα που θα σου στοιχίσουν. Καλό είναι να είσαι απόλυτα ακριβής σε ότι εκφράζεις ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Καρκίνο στις 18/1 σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Γεγονός είναι ότι έχεις την διάθεση να επιβάλεις την άποψή σου όμως αυτό δεν θα είναι αρεστό από τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις σε οριακό σημείο καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις και να υπάρξουν ρήξεις με συνεργάτες και σύντροφο. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν έντονο καρδιοχτύπι με την παρουσία τους στη ζωή σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου. Παράλληλα έχεις υπομονή και επιμονή ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πείσμα και αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο σε οικονομικές συναλλαγές όσο και στην προσωπική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να κατανοήσεις τις απόψεις των άλλων και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Η σύνοδος του ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 του δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να προχωρήσει σε διορθώσεις που είναι απαραίτητες για να διαφυλάξεις τα συμφέροντα σου. Σημαντικό είναι να απολαύσεις επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται στη ζωή σου φροντίζοντας να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/1 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που σε απασχολούν ιδιαίτερα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παρασκηνιακές διεργασίες έρχονται στην επιφάνεια και μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και σθένος. Απαραίτητο είναι να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Ευκαιρίες θα δοθούν ώστε να προχωρήσεις σε γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό δίνοντας οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε αγχώνουν.

Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 20/1 σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από το παρασκήνιο και να διεκδικήσεις την προσοχή του περιβάλλοντός σου. Πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μαγνητίσεις τα βλέμματα και να κυριαρχήσεις με την αρχική σου προσωπικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο υποκειμενισμό και την παρορμητικότητα που σε διακρίνουν καθώς είναι εύκολο να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και κινήσεις. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να σε ωθήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που θα αφήσουν το στίγμα τους.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου στις 23/1 φωτίζει παλιότερες σκέψεις και ανησυχίες σου που έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Πιθανό είναι να επανέλθουν επαγγελματικά ζητήματα από το παρελθόν που ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς σε εμμονές και προκαταλήψεις που δεν θα σου επιτρέψουν να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα αιγόκερω καρκίνου στις 18/1 αναδεικνύει ζητήματα στην προσωπική σου ζωή και σε φιλικές σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Πιθανό είναι να πάρεις κομβικές αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σου καθώς δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από την ανάγκη ανεξαρτησίας που σε διακρίνει αυτήν την περίοδο. Παράλληλα δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν στην προσωπική σου μεταμόρφωση. Τα έντονα συναισθήματα και το πάθος χαρακτηρίζουν κάθε νέα επαφή σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 20/1 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και μοναχικότητας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδους απολογισμού των προηγούμενων πεπραγμένων σου πού θα καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα. Παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο έρχονται στο φως και μπορεί να σε απογοητεύσουν αρχικά. Όμως θα σου δώσουν την δύναμη να αφήσεις στο περιθώριο κάθε ανασφάλεια και να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι σου αξίζει. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε νέες προσωπικές γνωριμίες.

Με την σύνοδο ηλίου και ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο στις 23/1 επανέρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί εδώ και καιρό. Τώρα μπορείς να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από βαρίδια του παρελθόντος. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ζωή σου θα προκαλέσει συναισθηματική θύελλα. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε επανασύνδεση αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος για αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ