zodiac_signs

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8-14.6.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 θα επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου και τις κοντινές σχέσεις. Είναι σημαντικό να μείνεις μακριά από αυταπάτες και υπερβολές που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες κυρίως σε ότι αφορά αποφάσεις και απόψεις που έχεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες το Σαββατοκύριακο δεν αφήνει περιθώριο για ξεκάθαρη σκέψη και ενισχύει την ανάγκη απομόνωσης καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται με βία στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 δεν επιτρέπει να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Το μυαλό θολώνει και οι ανασφάλειες κυριαρχούν. Θα είσαι ευάλωτος σε πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, πρόσεξε όμως καθώς άθελά τους ή εσκεμμένα μπορεί να σε καθοδηγήσουν με λάθος τρόπο. Βρες την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό σου και ασχολήσου με όλα αυτά που μπορεί να σε εμπνέουν για να ξεφύγεις από την περίεργη ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 δεσπόζει μέσα στην εβδομάδα και επηρεάζει την ψυχολογία, την κρίση, τον δυναμισμό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς δεν αποκλείεται να είσαι υπερβολικός και έμπλεος αυταπατών δημιουργώντας προβλήματα. Παράλληλα θα πρέπει και εσύ να είσαι ξεκάθαρος στις θέσεις σου διότι δεν αποκλείεται να θολώσεις τα νερά ηθελημένα ή άθελά σου

ΛΕΩΝ
Καρκίνε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει βαθιά την ψυχολογία σου και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. Το έλλειμμα ξεκάθαρη σκέψεις, η ανάγκη για εξιδανίκευση και η υπερευαισθησία μπορεί να σε οδηγήσουν να απομονωθείς βουλιάζοντας στις σκέψεις και τα έντονα συναισθήματα. Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες το Σαββατοκύριακο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές στη διασκέδαση που θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά και σωματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λέοντα, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις. Δεν θα είναι δύσκολο να εξαπατηθείς και να εξαπατήσεις προκαλώντας τριγμούς με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στον φιλικό περίγυρο. Προσοχή καθώς αποκαλύψεις και μυστικά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σε πληγώσουν το Σαββατοκύριακο. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε αναστατώνει και μπορεί να απογοητευτείς βαθιά από πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστικές κινήσεις και αντικειμενικό κριτήριο. Οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και δεν αποκλείεται να εκτεθείς στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον αν πάρεις αποφάσεις εν μέσω θόλων σκέψεων και ψευδαισθήσεων. Είναι σημαντικό να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι είτε να αυταπατάσαι από αυτά που περιμένεις είτε να προσπαθούν να σε εξαπατήσουν επιβάλλοντας τις δικές τους απόψεις.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και ασάφεια στις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι παρεξηγήσεις λόγω αυταπατών θα οδηγήσουν στην απογοήτευση αν δεν είσαι προσεκτικός. Το Σαββατοκύριακο ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει σε έντονο άγχος που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Προσοχή σε εμμονές και επικριτική διάθεση που θα πληγώσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 ενισχύει ανασφάλειες και φόβους και διογκώνει απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Η ένταση καραδοκεί και μπορεί με επηρεάσει αρνητικά σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Παράλληλα η ανάγκη να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στους γύρω σου μπορεί να οδηγήσει σε ανειλικρίνεια και ψευδείς υποσχέσεις από την δική σου πλευρά. Φρόντισε να το αποφύγεις γιατί αργά ή γρήγορα όλα θα έρθουν στο φως και θα εκτεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δοκιμάζει τη σχέση σου αυτή την εβδομάδα καθώς δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που καλείσαι να εμπιστευτείς γιατί το πιθανότερο είναι να μην το αξίζουν. Το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί έντονα προβλήματα στην οικογενειακή ζωή, καθώς χάνει στο μετρό και μπορείς με ευκολία να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα λόγω του υπερβολικού συναισθηματισμού και του θυμού που σε διακατέχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 αναστατώνει την καθημερινότητά σου και δεν σου επιτρέπει να έχεις ένα πρόγραμμα στο οποίο μπορείς να βασιστείς. Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και τα λάθη μπορεί να είναι πολλά. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη σημαντικά ζητήματα καθώς δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς όπως θα ήθελες. Το Σαββατοκύριακο ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε καλεί να διασκεδάσεις, καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις τις υπερβολές που θα σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και ξεσπάσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 11.06 μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές καθώς επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να χαρείς κάθε στιγμή της ζωής. Μόνο που σου είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να παρασυρθείς σε συμπεριφορές που μπορεί να σε εκθέσουν. Το Σαββατοκύριακο ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να χάσεις προσωρινά την αυτοπεποίθησή σου θεωρώντας ότι δεν αξίζεις.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, το τετράγωνο του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 11.06 δεν αφήνει περιθώρια για να δράσεις ρεαλιστικά στο οικογενειακό πεδίο. Οι υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους και οι εξιδανικεύσεις θα οδηγήσουν στην απογοήτευση καθώς δεν λειτούργησε ρεαλιστικά. Το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς σε όλα τα επίπεδα. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις καθώς τα λάθη είναι δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ