zodiac_signs

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11 ως 17/1/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, θετικές προσδοκίες και υπερένταση δεν σου επιτρέπουν στις αρχές της εβδομάδας να ισορροπήσεις σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δίνει ευκαιρίες που ανατρέπουν τα δεδομένα. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις μένοντας μακριά από υπερβολές και παρορμητικές προσεγγίσεις που θα οδηγήσουν στην επιθετικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία καθώς έχεις το ψυχικό σθένος να προχωρήσεις σε μία νέα κατεύθυνση που σε εκφράζει. Προσπάθησε να απολαύσεις στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα αλλάξουν καταλυτικά τον τρόπο που προσεγγίζεις τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ερμής από τον Υδροχόο συναντά τον Δία στις 11/1 και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 12/1. Είναι δεδομένο ότι επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, όμως αποκαλύψεις μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να δημιουργήσουν υπερένταση. Προσοχή καθώς η αυθάδεια και η αμεσότητα με λάθος τρόπο θα έχουν κόστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, έντονη είναι η ανησυχία σου και εκδηλώνεται άμεσα σε όλες τις επαναστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα μέσα στην εβδομάδα. Η σύνοδος του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία στις 11/1 και το τετράγωνο του με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 12/1 σε ωθούν να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία βαθύτερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, παρ’ όλες τις ανατροπές και την ένταση που μπορούν να προκύψει με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, από την αισιοδοξία στην ένταση κινείσαι ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς ο Ερμής από τον Υδροχόο σε σύνοδο με το Δία στις 11/1 και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 12/1 δημιουργεί το πλαίσιο για θετικές συζητήσεις και αλλαγές που μπορεί να σου δημιουργήσουν νευρικότητα. Προσοχή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς μπορεί με ευκολία να γίνουν εριστικοί οι άλλοι απέναντί σου, δεν θα διστάσεις να απαντήσεις ανάλογα όμως οι εξελίξεις δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η επικοινωνία δυσκολεύει στην καθημερινότητα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις τόσο με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι όσο και στην προσωπική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 σε καλεί να αλλάξεις ριζικά σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου, τα παιδιά και δημιουργικές δράσεις που μπορεί να προκύψουν καθώς αναγεννιέσαι μέσα από καινούργιες καταστάσεις που σε οδηγούν σε ένα νέο μονοπάτι της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, αναστάτωση μπορεί να υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε οδηγεί σε ριζικές αλλαγές που δεν αποκλείεται να δρομολογήσουν την έναρξη της δικής σου οικογένειας ή την μετακίνηση σου μακριά από την πατρική. Γεγονός είναι ότι ο συναισθηματισμός μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο καθώς πρόσωπα μέσα από τον οικογενειακό περίγυρο θα προσπαθήσουν να σε επηρεάσουν και να σε χειριστούν κατά το δοκούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η επικοινωνία με την οικογένεια ρέπει μεταξύ της απόλυτης αισιοδοξίας και της υπερβολικής έντασης καθώς ο Ερμής από τον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Δία στις 11/1 και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 12/1 δεν αφήνει περιθώρια για λογική προσέγγιση στα πράγματα. Προσπάθησε να μετριάσεις τις υπερβολές και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που μπορεί να δοθούν αιφνιδιαστικά ώστε να λύσεις οικογενειακές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, υπερένταση μπορεί να υπάρχει με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να ξεπεραστεί αρκεί να έχεις διάθεση να ρίξεις τους τόνους. Προσοχή σε υπερβολές και νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσουν τις σκέψεις σου ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο ενισχύοντας τις υπερβολές και τον εκνευρισμό σε όλα τα επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13/1 ενισχύει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι σημαντικό όμως να αλλάξεις εσύ και να αναγεννηθείς μέσα από τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις βιώσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να προσπαθήσεις καθώς θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς βαθιά μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί και θέλεις να πετύχεις από δω και στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ιδιαίτερα προσεκτικός σε επικοινωνιακό επίπεδο θα πρέπει να είσαι μέσα στην εβδομάδα καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σου στις 11/1 και το τετράγωνο του με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 12/1 μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και σπασμωδικές κινήσεις που θα έχουν κόστος τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, υπερβολές και παράλογες σκέψεις μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς ο Ερμής από τον Υδροχόο σε σύνοδο με το Δία στις 11/1 και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 12/1 αναστατώνει τις σκέψεις σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ότι αισιόδοξο ανεβάζει την ψυχολογία σου και να αποφύγεις συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ