Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25 ως 31/1/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η προσωπική σου ζωή και οι φιλικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα. Είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 και δημιουργεί επικοινωνιακό κομφούζιο στο φιλικό περιβάλλον και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες που επηρεάζουν την σχέση σου ανατρέποντας τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 σε ωθεί σε επαναστατικές συμπεριφορές και πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κόντρες που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Ο Ερμής ανάδρομος από τις 31/1 στον Υδροχόο δεν σε βοηθά να προωθήσεις επαγγελματικά ζητήματα και αυτό είναι αρκετό για να σε απογοητεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 να πρωταγωνιστεί και να φέρνει στην επιφάνεια μυστικά που μπορεί να αλλάξουν σημαντικά τις σχέσεις σου. Ο Ερμής αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 δυσκολεύοντας την εξέλιξη ζητημάτων εκπαίδευσης, συμφωνιών σε σχέση με την επικοινωνία και τη διαφήμιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, οικονομικά ζητήματα και προσωπικές υποθέσεις έρχονται στο φως μέσα στην εβδομάδα καθώς καλείται να κλείσεις καταστάσεις αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις εντάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα της 28/1 σε καλεί να αναθεωρήσεις ζητήματα αξιών και αναγκών με ανατρεπτικό τρόπο. Η αναδρομή πορεία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 31/1 εντείνει την εσωστρέφεια, την καχυποψία, τις αμφιβολίες για τους γύρω σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οι ανάγκες σου έρχονται το προσκήνιο καθώς η Πανσέληνος στον άξονα με τον Υδροχόο στις 28/1 σε καλεί να τις δεις κατάματα και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου και αυτό μπορεί να αλλάξει ριζικά το κοινωνικό σου status. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 31/1 σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν αναταράξεις σε ψυχολογικό επίπεδο και στην καθημερινότητα. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αυτά που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και αυτό τονίζεται ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 δημιουργώντας προβλήματα στο καθημερινό σου πρόγραμμα και δυσκολία στην επικοινωνία με πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή σε απασχολούν έναν αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τις σχέσεις σου. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο από τις 31/1 σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολούν και να επηρεάζουν την επικοινωνία με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, επαγγελματικές υποθέσεις και οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο φως αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 να δημιουργεί υπερένταση. Παράλληλα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συνεργάτες και σύντροφο θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς επιδιώκει να κρατήσεις τις ισορροπίες σε δύσκολες συνθήκες. Στις 31/1 Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο δυσκολεύοντας την επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 αναστατώνει τις κοντινές και ευρύτερες σχέσεις σου καθώς ανατρέπει τα δεδομένα λόγω πληροφοριών που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν σημαντικά την εξέλιξή τους. Αναθεωρήσεις σε σχέση με το στενό σου περιβάλλον μπορεί να προκύψουν καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 και ενισχύει την ανάγκη για να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις από τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στην επιφάνεια μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 σε ωθεί στο να κλείσεις υποθέσεις. Προσοχή σε ανατροπές και υπερβολικό εγωισμό που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 31/1 δεν σε βοηθά να κινητοποιηθείς όσο θα ήθελες σε οικονομικά ζητήματα καθώς τα σχέδιά σου κολλάνε λόγω καθυστερήσεων ή εμποδίων που βρίσκεις στο δρόμο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 28/1 σε καθιστά πρωταγωνιστή αυτή της εβδομάδας σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς η επαναστατική σου διάθεση μπορεί να περάσει τα όρια και να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις σε όλους τους τομείς στη ζωή σου. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 31/1 σε καλεί σε αναθεωρήσεις σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η καθημερινότητα και θέματα του παρελθόντος θα σε απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις που επηρεάζουν την εργασιακή σου πορεία και την ψυχολογία σου. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο από τις 31/1 ενισχύει την εσωστρέφεια καθώς προσπαθείς να εντοπίσεις τα σημεία του παρελθόντος που ακόμα σε απασχολούν και ήρθε η ώρα να λύσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ