Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1 ως 7/2/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας και ενισχύει την ανάγκη να επικεντρωθείς στο φιλικό περιβάλλον παίρνοντας συναισθηματικές αποστάσεις από την προσωπική σου ζωή. Η ένταση που επικρατεί ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, όλα τα φώτα στρέφονται στην επαγγελματική σου ζωή και την εικόνα σου καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας. Είναι απαραίτητο για εσένα να πρωταγωνιστήσεις στο πεδίο της καριέρας γοητεύοντας τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι με σκοπό την προσωπική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, νιώθεις την ανάγκη να βιώσεις στιγμές χαράς και αισιοδοξίας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και αυτό δημιουργείται από τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας. Η προσωπική σου ζωή και οι ευρύτερες σχέσεις σου μπαίνουν σε μία περίοδο αρμονίας που θα απολαύσεις στο μέγιστο βαθμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας και ενισχύει την ανάγκη να συγχωνευτείς με το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και σε επηρεάζουν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η προσωπική ζωή και οι συνεργασίες σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας και φροντίζει να δημιουργήσει αρμονικό περιβάλλον στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η καθημερινότητα φαίνεται να εξομαλύνεται καθώς από τις αρχές της εβδομάδας που η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο έχεις την διάθεση να λύσεις ζητήματα που επηρεάζουν το εργασιακό περιβάλλον διαμορφώνοντας καλύτερες συνθήκες για εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται πια στο προσκήνιο καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας. Σε βοηθά να εκδηλώσεις με αμεσότητα και γενναιοδωρία συναισθήματα και επιθυμίες που θα απογειώσουν την σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, προσπάθειες να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον θα καταβάλεις μέσα στην εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη από τις αρχές της περνάει στον Υδροχόο. Παράλληλα, ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και σε οδηγούν σε συμφωνίες που μπορεί να σε προβληματίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας και ενισχύει την ανάγκη για επικοινωνία, διασκέδαση και όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα. Οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά και να σε βοηθήσουν να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια που είναι απαραίτητο για εσένα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας και ενισχύει την γοητεία και την λάμψη σου. Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς μπορείς να κατακτήσεις τους στόχους σου με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο τις αρχές της εβδομάδας ενισχύοντας σημαντικά τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για έντονο ρομαντικό στοιχείο στη ζωή σου. Προσοχή σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που μπορεί να υπάρξουν σε προσωπικό επίπεδο λειτουργώντας απογοητευτικά την ψυχολογία σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ