Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15 ως 21/3/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 20/3 και σε βοηθάει να βγεις από την εσωστρέφεια. Ανοίγει ένας νέος κύκλος μπροστά σου μέσα στον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις και να προχωρήσεις σημαντικά βήματα σε επιδιώξεις και οράματα που μπορεί να έχεις. Βέβαια θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα εγκρατής σε ότι αφορά εγωκεντρικές συμπεριφορές και υποκειμενικές διαθέσεις πού μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο τρόπο. Είναι δεδομένο ότι θα επηρεάσουν δυσάρεστα σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, περνάς σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3. Είναι πιθανόν να επιδιώξεις να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο φως και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν καταλυτικά τις σχέσεις με τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, επιδιώκεις να αφήσεις πίσω σου την προηγούμενη περίοδο που σηματοδοτούσε έντονο φόρτο εργασίας αυτή την εβδομάδα. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Η διάθεση για επικοινωνία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και σε βοηθά να εμπλακείς σε ομάδες και συλλόγους που θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις τα μέγιστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, είναι γεγονός ότι περνάς σε μία περίοδο που ζητήματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Βοηθητικά θα λειτουργήσει για εσένα ο Ερμής από τους Ιχθύες στις 16/3 καθώς θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την αισιοδοξία στα ύψη. Παράλληλα η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα σε ανακουφίσει καθώς θέλεις να έρχεσαι σε επαφή με αυτούς που σε βοηθούν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου καθώς σε βοηθά να βρεις την αισιοδοξία και την χαρά. Η επικοινωνία για σένα θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα αφού σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αλλά και πρόσωπα που μπορεί να βρίσκονται στο εξωτερικό ανοίγοντας νέες ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, περνάς σε μία περίοδο της ζωής σου που η εσωστρέφεια θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς εντείνονται οι ανασφάλειες και η καχυποψία για το περιβάλλον σου. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 και αναμοχλεύει ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο Ήλιος περνάει στο πολικό σου ζώδιο τον Κριό στις 20/3 και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η ανάγκη για ισορροπία είναι έμφυτη και τώρα εκδηλώνεται με μεγαλύτερη ευκολία στο σύντροφο ή στους συνεργάτες σου επιδιώκοντας να ικανοποιήσεις κάθε τους επιθυμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 αυξάνοντας σημαντικά για εσένα τις υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο. Θετικό είναι το γεγονός ότι από τις 16/ ο Ερμής περνάει στους ιχθύς και σε βοηθά να έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση παρ’ όλες τις υπερβολές που μπορεί να υπάρξουν και να δημιουργήσουν προβλήματα. Προσοχή στην αμετροέπεια και την αλαζονεία, δεν θα σε ωφελήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, είναι δεδομένο ότι αλλάζει σημαντικά η διάθεσή σου καθώς ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 και σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς τι μπορεί να καταφέρεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου θα εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου καθώς ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια. Φρόντισε να δείξεις κατανόηση και τρυφερότητα στα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις σχέσεις και για πιθανές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να λυθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό στις 20/3 έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις ιδιαίτερα με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και αυτό το κάνεις σαφές με άμεσο τρόπο. Μετακινήσεις και επιμόρφωση έρχονται στο προσκήνιο αφού είναι απαραίτητο για εσένα να πάρεις πληροφορίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή σε νέα θέματα και νέες ασχολίες. Ζητήματα νευρικότητας δεν πρέπει να επηρεάσουν τις κινήσεις σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου στις 16/3 έχεις την δυνατότητα να αφήσεις πίσω σου την έντονη εσωστρέφεια που μπορεί να σε προβλημάτιζε εδώ και αρκετό καιρό. Έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις με αμεσότητα τις σκέψεις σου όμως είναι απαραίτητο να αποφύγεις παρορμητικές και εριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Καλό είναι να σκέφτεσαι διεξοδικά ότι θέλεις να εκφράσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ