Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 ως 28/3/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου στις 04.04 σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις μετά από καιρό σκέψεις και συναισθήματα με αποφασιστικότητα. Προσοχή όμως σε παρορμητικές συμπεριφορές και επιθετική διάθεση που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να περιορίσεις τον αυθορμητισμό σου ώστε να μην υπάρξουν κόντρες που θα σε προβληματίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, μπαίνεις σε μία εσωστρεφή περίοδο της ζωής σου καθώς ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 04.04. Σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά επανέρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν. Όμως το μυαλό δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί και αυτό μπορεί να έχει κόστος σε αποφάσεις και επιλογές. Προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός δεν θα βοηθήσει στην αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, με τον Ερμή να περνάει στον Κριό στις 04.04 σου δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγεις από τις επαγγελματικές συζητήσεις και να εμπλακείς με φιλικά πρόσωπα. Η επικοινωνία μαζί τους είναι σημαντική καθώς σου δίνει ανάσες φρεσκάδας και σιγουριάς για το μέλλον και την προσωπική σου πορεία. Προσοχή σε εριστικές συμπεριφορές καθώς η αλαζονεία μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις σχέδια για ταξίδια ή ζητήματα εκπαίδευσης που μπορεί να σε απογειώσουν ψυχολογικά. Το εξάγωνο του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 02.04 σου δίνει την δυνατότητα να αντιληφθείς πώς πρέπει να κινηθείς ώστε να πετύχεις στόχους που μπορεί να έχεις σε ότι αφορά την επικοινωνία ή το εμπόριο. Αυτό θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε σημαντικές συμφωνίες για εσένα.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό στις 04.04 ανεβαίνει κατακόρυφα η ψυχολογία σου καθώς επιδιώκεις να ταξιδεύεις νοητικά και να εμπλέκεσαι σε πνευματικές υποθέσεις και ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικά ταξίδια ή επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέες διαδρομές της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, έχεις την ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερα όμως στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σε βοηθά να δεις αντικειμενικά και χωρίς ψευδαισθήσεις τι θέλουν γύρω σου από εσένα. Μην δίνεις χωρίς κριτήριο την εμπιστοσύνη σου πιστεύοντας σε μεγάλες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 04.04 και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και προβληματισμούς που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Βέβαια η διάθεσή σου είναι συμβιβαστική και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να αναγνωρίσουν οι γύρω σου. Προσοχή στην υποχωρητικότητα που μπορεί να οδηγήσει στην απαξίωση των αναγκών και των απόψεών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η τέχνη και η δημιουργία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα καθώς νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εκφραστεί μέσα από τα ταλέντα σου και ότι σε γεμίζει χαρά. Προσοχή σε συζητήσεις με το ταίρι σου ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας πού μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες όμως δεν έχουν ρεαλιστική βάση και αυτό αργά ή γρήγορα θα φανεί. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά καταστάσεις που μπορεί να βιώνεις στα αισθηματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και να μπεις σε συζητήσεις που μπορεί να σε βουλιάξουν συναισθηματικά. Το εξάγωνο του Ερμή στους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 02.04 του δίνει την ευκαιρία να διεισδύσεις σε βαθύτερο επίπεδο και να πραγματοποιήσεις ειλικρινείς συζητήσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εσένα. Η οικειότητα και ο συναισθηματισμός σε βοηθούν να χαλαρώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 04.04 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Ο συναισθηματισμός και η κατανόηση που χαρακτηρίζουν θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς το περιβάλλον και τις ανάγκες του και να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τα οικεία πρόσωπα με λύσεις και αποφάσεις που μπορεί να πάρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 04.04 και σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις συζητήσεις και επαφές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που απολαμβάνεις πολύ. Δεν αποκλείεται παράλληλα να ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους που αφορούν το εμπόριο, το διαδίκτυο και την επικοινωνία καθώς αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία ότι εδώ βρίσκεται ένα πεδίο δράσης μέσα στο οποίο μπορείς να εξελιχθείς.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε υποσχέσεις που δίνεις ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να είσαι ρεαλιστής. Δεν αποκλείεται να δεσμευτείς σε καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στις οποίες δεν θα καταφέρεις να ανταποκριθείς και αυτό θα σε απογοητεύσει για τον εαυτό σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ