Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/4 ως 2/5/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις βαθύτερα ζητήματα και ανασφάλειες σου που έρχονται στην επιφάνεια με ορμή. Κλείνεις κεφάλαια σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις με ανατρεπτικό τρόπο καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πετάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και φόβους που σε κρατούν περιορισμένο σε υλικά αγαθά και νόρμες. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι η σύγκρουση δεν πρέπει να είναι με τα πρόσωπα αλλά με τον τρόπο σκέψης και χειρισμού των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με την Πανσέληνο στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 27/4 έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα την δική σου αλλαγή που είναι ριζική και εφοδιαστική. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που επαναστατείς εναντίον όλων αυτών που σε καταπιέζουν. Αυτό όμως δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστες σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι απαραίτητο οι σημαντικοί άλλοι τη ζωή σου να κατανοήσουν τις νέες ανάγκες σου ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας εγείρονται μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 φέρνει στο φως παρασκήνιο που μπορεί να επηρεάζει την εξέλιξη σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από συναισθηματικές υπερβολές και σκαμπανεβάσματα που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα και σε εγκλωβίζουν στην απραξία ή σε κινήσεις που είναι λανθασμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή αλλά και τις φιλικές σχέσεις. Η υπέρμετρη ανάγκη για ανεξαρτησία και επαναστατικότητα μπορεί να στοιχίσει σε σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σου καθώς είναι απαραίτητο να μην χάσεις το μέτρο απομακρύνοντας πρόσωπα από τη ζωή σου. Παράλληλα οι νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν θα σε βοηθήσουν να προωθήσει στόχους και φιλοδοξίες ή να αλλάξεις ρότα στα αισθηματικά σου διεκδικώντας το καλύτερο για σένα.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που πραγματοποιείται στις 27/4. Ανατροπές στην επαγγελματική ζωή επηρεάζουν την διαβίωση σου και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν στη μετακίνηση από την πατρική οικογένεια σε ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα πιθανό είναι οι αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον να δημιουργήσουν μία νέα και επαναστατική δημόσια εικόνα που θα ξαφνιάσει πολλούς. Έσο έτοιμο καθώς τα δεδομένα ανατρέπονται και οφείλεις να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που απασχολούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Ξαφνικές απομακρύνσεις από πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθώς αλλάζεις φιλοσοφία και κοσμοθεωρία στη ζωή σου και δεν ανέχεσαι ποια αυτούς που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης σου. Η ενασχόληση σου με νέα πραγματικά και πρωτοποριακά αντικείμενα θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4. Αποκάλυψη μυστικών σε αναστατώνουν και δημιουργούν την ανάγκη να επανεξετάσεις ποια είναι τα ζητήματα στη ζωή σου που σου δημιουργούν ανασφάλεια και τι είναι τελικά αυτό που μπορεί να σε κρατάει εγκλωβισμένος σε παλαιότερες νοοτροπίες. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την καχυποψία και τις αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν και να δεις ειλικρινά μέσα σου τι είναι αυτό που σε φοβίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η παρορμητική ανάγκη να καλύψεις τον εαυτό σου έρχεται σε αντίθεση με την διάθεση να ισορροπήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 έχει ουράνια χροιά καθώς δημιουργεί υπερένταση σε ότι αφορά τις προσωπικές σου διεκδικήσεις. Αυτό μπορεί επί της ουσίας να ενοχλήσει συνεργάτες και σύντροφο που με ευκολία μπορεί να απομακρυνθούν από εσένα αν χάσεις το μέτρο και δημιουργήσεις εκρηκτικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, επαγγελματικά ζητήματα και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4. Δεν είναι εύκολο να ισορροπήσεις μεταξύ ρεαλισμού και ευαισθησίας και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στην καθημερινότητα με αποτέλεσμα να χάνεις τον προσανατολισμό σου. Οφείλεις να ξεπεράσεις πιθανά τραύματα που ακόμα επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να προχωρήσεις με δυναμισμό σε νέες επαγγελματικές καταστάσεις που έρχονται μπροστά σου αιφνιδιαστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από την προσωπική σου ζωή καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 φέρνει στο προσκήνιο αλλαγές και ξαφνικές γνωριμίες που θα σε επηρεάσουν. Παράλληλα φιλικές σχέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές για εσένα βάλλονται καθώς ήρθε η ώρα να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις πρόσωπα που έχεις δίπλα σου. Είναι απαραίτητο για εσένα να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου και να μην μπαίνουν εμπόδιο σε σχέδια που θέλεις να προωθήσεις με μεγάλη αποφασιστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, καθοριστική μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 επηρεάζει άμεσα καθοριστικούς τομείς της ζωής σου. Δεν θα διστάσεις να μετακινηθείς από τον τόπο διαμονής σου σε περίπτωση που υπάρχουν επαγγελματικές εξελίξεις. Παράλληλα κόντρες με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση καθώς λειτουργείς ορθολογικά, μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον, καταστάσεις που αναδεικνύονται με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4. Γεγονός είναι ότι εκλογικεύεις με μεγάλη ευκολία συμπεριφορές που σε ενοχλούν και μπορεί να αιφνιδιάσεις με τις κινήσεις σου πρόσωπα που πιθανά θεωρούν ότι μπορούν να παραμείνουν δίπλα σου ότι και αν κάνουν. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε επαγγελματικές επιλογές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ