Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 2 ως 8/8/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 μπορεί να ανατρέψει σε σημαντικό βαθμό την προσωπική σου ζωή και έχει καθοριστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή για σένα. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός τις αντιδράσεις σου είτε με το ταίρι σου είτε με νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις και να δημιουργήσεις συγκρουσιακές καταστάσεις που θα απογοητεύσουν. Οι δυσκολίες και οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν σε καλούν να δράσεις με ωριμότητα, μακριά από σπασμωδικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, όλο το βάρος περνάει στο οικογενειακό περιβάλλον για εσένα αυτή την εβδομάδα καθώς με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 σου δίνεται η ευκαιρία να επαναστατήσει εναντίον όλων αυτών που σε καταπιέζουν. Θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου νόρμες και νοοτροπίες που σου έχει εμφυσήσει οικογένεια, όμως αυτό θα πρέπει να γίνει χωρίς να μπει σε μία διαδικασία σκληρών αντιπαραθέσεων που θα τραυματίσουν το οικογενειακό περιβάλλον και θα πονέσουν από αυτά που θα ειπωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τις κοντινές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διαχειριστείς μυστικά και αποκαλύψεις που έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και μπορεί να σε ξαφνιάσουν. Πιθανό είναι να πάρεις αποστάσεις ή να αποκοπείς εντελώς από πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εσένα αφού δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις υπόγειες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα σε ενοχλήσουν σε σπουδαίο βαθμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα φαίνεται να αλλάζουν άρδην μέσα στην εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 σε καλεί να ανατρέψεις και να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Η ανάγκη για απελευθέρωση και ανεξαρτησία δεν αποκλείεται να θορυβήσει σε σημαντικό βαθμό την σχέση σου, προσοχή καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η εβδομάδα αυτή σε οδηγεί στη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 08.08 που σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για εσένα άκρως ανατρεπτικό, αιφνιδιαστικό και επαναστατικό. Αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς είναι εύκολο να οδηγηθείς σε εκρηκτικές καταστάσεις λόγω της υπερέντασης που επικρατεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ζητήματα του παρελθόντος έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08. Η αναστάτωση και ο αιφνιδιασμός δεν σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις προκύψουν καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με παλιότερες επιλογές που αποδεικνύονται λανθασμένες ή με παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο που σου προκαλούν υπερένταση και απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 δημιουργεί ένα πεδίο αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια και θα επηρεάσουν μοιραία τις φιλικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να λάβεις γνώση για κινήσεις προσώπων που θεωρούσες ότι ήταν πολύ κοντά σου που θα σε απογοητεύσουν και θα σε πληγώσουν. Γεγονός είναι όμως ότι μπορείς να πάρεις με ορμή αποφάσεις για την οριστική απομάκρυνση τους από το περιβάλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή που θα επηρεάσουν καταλυτικά και τις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ή να περάσεις σε μία περίοδο ρήξεων που θα αλλάξουν ριζικά το περιβάλλον των συνεργασιών σου. Δεδομένο είναι πάντως θα δείξει σε ένα νέο προφίλ στο κοινωνικό περιβάλλον από δω και στο εξής αφού η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σε επηρεάζει καθοριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα στο πεδίο της εκπαίδευσης και των πνευματικών αναζητήσεων. Βέβαια είναι απαραίτητο να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους καθώς ο εκνευρισμός και πιθανά αιφνιδιαστικά γεγονότα να αλλάξουν την ροή των πραγμάτων. Απαιτείται από εσένα να ανατρέψεις τα καθημερινά σου σχέδια και να μπεις σε μία περίοδο μέσα στην οποία θα αποβάλλεις κάθε συντηρητικό και εμμονικό στοιχείο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 είναι γεγονός ότι αναστατώνεσαι καθώς έρχονται αιφνιδιαστικά ζητήματα της προσωπικής του ζωής στο προσκήνιο που οφείλει να διαχειριστείς. Άφησε στο περιθώριο την καχυποψία και τις αμφιβολίες που μπορεί να ταλαιπωρούν την σχέση σου και προσπάθησε με βάση την διαίσθηση σου να λειτουργήσεις όσο πιο έξυπνα γίνεται ώστε να μην υπάρξουν αναταραχές και κόντρες που θα επηρεάσουν τα αισθηματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα που θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν ανατρεπτικές καταστάσεις που επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή σε σημαντικό βαθμό για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι καθώς είναι εύκολο να δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Να θυμάσαι όμως ότι τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι ανεξέλεγκτα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 ανατρέπει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναταράξεις στον χώρο της εργασίας. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρχουν προτάσεις που σε καλούν να αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις το ρίσκο και να πραγματοποιήσεις αλλαγές για τις οποίες δεν είσαι βέβαιος καθώς η υπερένταση είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις με απόλυτη πρακτικότητα και λογική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ