Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 23 ως 29/8/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, με τον Ήλιο να περνά στην Παρθένο στις 23.08 επικεντρώνεις πια όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα και σε εργασιακές υποχρεώσεις που σε απασχολούν έντονα. Η επιστροφή στην ρουτίνα σου μπορεί να αυξήσει το άγχος και τη νευρικότητα, οφείλεις όμως να είσαι ιδιαίτερα ψύχραιμος για να αποφύγεις κόντρες με πρόσωπα του συναδελφικού περίγυρου που μπορεί να σου στοιχίσουν ακριβά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν κατακόρυφα καθώς ο Ήλιος περνά στην Παρθένο στις 23.08 και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Κυρίως αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις όμορφο με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου και να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού που θα ανανεώσουν τη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, με τον Ήλιο να περνά στην Παρθένο στις 23.08 επιδιώκεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε πρόσωπα που μπορούν να σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα λόγω των αναμνήσεων και των τραυμάτων που έρχονται και πάλι στο φως γιατί είναι εύκολο να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις και ξεσπάσματα που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, με τον Ήλιο να εισέρχεται στην Παρθένο στις 23.08 έχεις την ευκαιρία να βγεις από μία περίοδο εσωστρέφειας και να μπεις δυναμικά σε κοινωνικούς κύκλους και εκδηλώσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Η επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον και πιθανές κοντινές μετακινήσεις θα ανανεώσουν την καθημερινότητά και θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το κέφι σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σου και περνά στην Παρθένο στις 23.08 δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφαλής με τις επιλογές σου καθώς το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του και να επηρεάσει την συμπεριφορά και τις κινήσεις σου σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου στις 23.08 και σου δίνει την δυνατότητα να βγεις από μία περίοδο βαθιά συναισθηματική και εσωστρεφή. Νιώθεις έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό. Μπορείς να προχωρήσεις με γοργά βήματα κατακτώντας τους συνεργάτες ή τον άνθρωπο που θεωρείς ότι σου ταιριάζει απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, με τον Ήλιο να περνά στην Παρθένο στις 23.08 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς ζητήματα από το παρελθόν και αναμνήσεις φορτίζουν την ψυχολογία σου. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως οφείλεις να προχωρήσεις ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην μακριά από συναισθηματικές επιλογές που θα οδηγήσουν σε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάς στην Παρθένο στις 23.08 και σου δίνει την δυνατότητα να ξεφύγεις από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τις διακοπές, την διασκέδαση, την παρέα των φιλικών σου προσώπων καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους και να προχωρήσεις σε κοινές δράσεις που σε ενθουσιάζουν. Μετρίασε την αλαζονεία που μπορεί να εκδηλώσεις λόγω των ανασφαλειών σου για να αποφύγεις τις κόντρες. .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ο Ήλιος περνά στην Παρθένο στις 23.08 και σηματοδοτεί για εσένα την στροφή στον επαγγελματικό χώρο και ιδιαίτερα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που αυξάνονται ραγδαία. Παράλληλα όμως σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητές σου και να προχωρήσεις στην επίτευξη των στόχων σου που θα σε βοηθήσουν να καταξιωθείς στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, αισιόδοξα τα μηνύματα και αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνά στην Παρθένο στις 23.08 και φροντίζει να σε βγάλει από την εσωστρέφεια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Η στροφή στο πνεύμα και την γνώση θα σε φέρει πιο κοντά σε νέα πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου και να εξελιχθείς σε σημαντικό βαθμό. Η διασκέδαση και τα ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, με τον Ήλιο να περνά στην Παρθένο στις 23.08 περνάς σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας, ανασφαλειών και καχυποψίας που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν είναι εύκολο να εκδηλώσεις συναισθήματα και φόβους, κάτι που δεν βοηθά να εκτονωθούν και να ισορροπήσεις. Αντίθετα μπορεί να διογκώνονται μέσα σου και να παίρνουν τεράστιες διαστάσεις χωρίς πραγματικό λόγο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, με το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο στις 23.08 έχεις την ευκαιρία να αφουγκραστείς τις ανάγκες των συνεργατών ή του συντρόφου σου καθώς επιδιώκεις να κλείσεις εκκρεμότητες που προκαλούν ένταση στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Οφείλεις βέβαια να ικανοποιήσεις και τον εαυτό σου για αυτό φρόντισε να μην είσαι υποχωρητικός και διαλλακτικός βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου καθώς αργότερα είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιδικίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ