Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 13 ως 19/9/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται για εσένα από τη μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό στις 15.09 που θα ανάψει τα αίματα στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να νιώσεις το δυναμισμό σου να βάλλεται από την επιθυμία για αρμονία. Αυτό όμως δεν σε βοηθά να εκδηλώσεις με ευκολία αυτά που πραγματικά θέλεις και σε οδηγεί να κινηθείς αθόρυβα σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή καθώς η συγκεκριμένη συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και κόντρες. Προσοχή επίσης σε εμπλοκή τρίτων προσώπων που θα δημιουργήσουν περαιτέρω εντάσεις. Έσο έτοιμος για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που αρχικά θα σε απογοητεύσουν, όμως θα πρέπει να διαχειριστείς με ολύμπια ψυχραιμία.

Στις αρχές της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί παρατράγουδα στην καθημερινότητα και την δουλειά. Η θολή εικόνα των πραγμάτων δεν σε βοηθά να αντιληφθείς τις παγίδες που μπορεί να στήσουν πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο. Καλά θα κάνεις να μην είσαι ευκολόπιστος ιδιαίτερα σε ότι αφορά προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές. Αργότερα θα αντιληφθείς ότι υπάρχουν ζητήματα και προϋποθέσεις που σου αποκρύπτονται και μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες. Έλλειμμα ενέργειας μπορεί να υπάρξει και καλό είναι να αντιμετωπιστεί με ξεκούραση και χωρίς υπερβολές.

Στις 17.09 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να προβληματίσει τη σχέση σου. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση οδηγεί σε απογοήτευση λόγω του ελλείμματος κατανόησης που μπορεί να υπάρχει από το ταίρι σου. Καλό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες που εκδηλώνεις οδηγούν σε κόντρες και ψυχρότητα με τον άνθρωπό σου. Προσοχή σε εκδηλώσεις ζήλιας που θα ενοχλήσουν, ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία αποδεχόμενος τους φόβους και τις αμφιβολίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα αυξάνονται καθώς ο Άρης περνάει στον Ζυγό στις 15.09 και φέρνει με την έλευση του περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες που σε αγχώνουν. Δεν αποκλείεται οι φόβοι σου να εκδηλώνονται στον εργασιακό χώρο και να μην νιώθεις ότι έχεις την αυτοπεποίθησή να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα σε κινήσεις που θα σε ανακουφίσουν. Καλά θα κάνεις να πιστέψεις στον εαυτό σου, να επιδιώξεις την συνεργασία των άλλων και να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο μπορείς να κινηθείς και να είσαι αποτελεσματικός. Ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνιση του, φρόντισε όμως να βάλεις άσκηση στη ζωή σου ώστε να εκτονώνεις κάθε αρνητικό συναίσθημα που δημιουργείται από τον φόρτο εργασίας που μπορεί να υπάρχει.

Στις αρχές της εβδομάδας η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται δυσάρεστα καθώς ο Ήλιος από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνουν υπερβολικά τις προσδοκίες σου. Δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κινηθεί εκτός λογικό πλαισίου καθώς αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Παράλληλα είσαι επιρρεπής σε κόλακες και σε πρόσωπα που δημιουργούν ένα ψευδές περιβάλλον για εσένα. Καλά θα κάνεις να μην παρασυρθείς από συναισθήματα που είναι υπερβολικά και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Τότε είναι βέβαιο ότι τα λάθη θα έχουν κόστος και θα φέρουν την απογοήτευση στην προσωπική ζωή.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 δεν σε βοηθά να εκδηλώσεις με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες σε προσωπικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι υπάρχουν εμπόδια κυρίως από την πλευρά του συντρόφου σου. Οφείλεις να αναλογιστείς πως ίσως δικά σου κολλήματα και νοοτροπίες είναι εμπόδιο στις εξελίξεις και φέρνουν αποστάσεις και ψυχρότητα. Προσοχή και σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 βγαίνεις από μία περίοδο έντονης συναισθηματικής φόρτισης και περνάς στη δράση που σου ταιριάζει πάρα πολύ. Η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζει για αυτό και θα επιδιώξεις να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε στόχους και επιδιώξεις που αφορούν επαγγελματικές επιλογές και καλλιτεχνικά ζητήματα. Γεγονός είναι ότι εκδηλώνεις με ευκολία το πάθος στην προσωπική σου ζωή και διεκδικείς την προσοχή του συντρόφου σου. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου και γοητεύεις νέα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν με σκοπό να σε κατακτήσουν. Φρόντισε να μην είσαι υπερβολικός λόγω της ανάγκης να προβληθείς καθώς είναι βέβαιο ότι θα απογοητεύσεις με ανάλογες συμπεριφορές.

Στις αρχές της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε φορτίζει συναισθηματικά και επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τις οικογενειακές σχέσεις καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήματα που καλείσαι να λύσεις. Όμως η λανθασμένη εικόνα που μπορεί να έχεις δεν θα οδηγήσει σε επιλογές που είναι σωστές για εσένα και για τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Να θυμάσαι ότι είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον συναισθηματισμό και να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα που δεν θα διευκολύνουν τις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον ή ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά συμφωνίες που αφορούν την περιουσία σου καθώς μπορεί να εξαπατηθείς από πρόσωπα που θέλουν να σε παρασύρουν σε μη συμφέρουσες συνεργασίες για εσένα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 δεν σε βοηθά να προχωρήσεις σε πιθανές αλλαγές που θα ομορφύνει την καθημερινότητά σου. Το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εμπόδια που θα προκαλέσουν μουρμούρα και γκρίνια στην προσωπική ζωή, όμως οφείλεις να είσαι προσεκτικός καθώς πρέπει να αποφύγεις συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε ψυχρές καταστάσεις και απόσταση. Οι υπερβολικές απαιτήσεις και η εμμονή στη λεπτομέρεια θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό στις 15.09 θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς είναι πιθανό το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις και να δώσεις λύσεις. Υπάρχει από την πλευρά σου συναισθηματική φόρτιση και κυκλοθυμία που εκδηλώνονται στο οικείο περιβάλλον, παράλληλα ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Καλά θα κάνεις να μην εκτονώνεις τον θυμό που κρύβεις μέσα σου χωρίς κριτήριο σε άπαντες από την οικογένεια προκαλώντας καταστάσεις που τελικά δεν θα σε βοηθήσουν. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για δουλειές και εργασίες που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο και πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθούν.

Στις αρχές της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις με αντικειμενική ματιά πως πρέπει να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν, όμως καλά θα κάνεις να είσαι φειδωλός στις δεσμεύσεις σου και να αξιοποιήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να ερευνήσεις κάθε κρυφό σημείο που μπορεί να σε εμπλέξει σε λάθος συνεργασίες. Σημαντικό είναι να δείξεις κατανόηση στα κοντινά σου πρόσωπα, όμως δεν πρέπει να είσαι αφελής σε επιθυμίες και επιδιώξεις τους που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου καθώς είναι εύκολο λόγω των ανασφαλειών και των αμφιβολιών που σε διακατέχουν να γίνεις σκληρός με το ταίρι σου. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από κατώτερα συναισθήματα που βουλιάζουν την ψυχολογία σου αφού είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε ψυχρές καταστάσεις και κόντρες στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να κατανοήσεις τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου και να αποφύγεις εγωκεντρικές και απόλυτες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

ΛΕΩΝ
Με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 σου δίνεται η δυνατότητα να κινητοποιηθείς και να γίνεις πιο ενεργητικός ιδιαίτερα σε ότι αφορά την γνώση, την πληροφορία, την μάθηση. Είναι πιθανό να εμπλακείς σε νέα αντικείμενα γνώσεων που σε γεμίζουν χαρά και σε βοηθούν να κρατάς το ενδιαφέρον αμείωτο, όμως θα πρέπει να δείξεις υπομονή γιατί είναι εύκολο να βαρεθείς επιδιώκοντας να ασχοληθείς παράλληλα με πολλά πράγματα. Το κοντινό περιβάλλον θα σου δώσει την ευκαιρία να κινηθείς και να πραγματοποιήσεις μικρές αποδράσεις που θα σε αναζωογονήσουν καθώς αντιλαμβάνονται με σαφήνεια τη διάθεσή σου. Το εμπόριο, η επικοινωνία, το διαδίκτυο θα φέρουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, φρόντισε αξιοποιήσεις κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορεί να έρθει.

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας δεν βοηθά σε οικονομικό επίπεδο να κινηθείς ρεαλιστικά και μπορεί να οδηγήσει σε παγίδες και απώλεια χρημάτων. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να σε μπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις όμως δεν σου παρουσιάζουν την πραγματικότητα. Καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε κινήσεις ή αποφάσεις που τελικά αργότερα θα διαπιστώσεις ότι ήταν λανθασμένες και θα έχουν κόστος πόσο στον προϋπολογισμό σου όσο και στην ψυχολογία σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να καταλήξει σε ρεαλιστικά και πραγματοποιήσιμα συμπεράσματα.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 επηρεάζει τη προσωπική σου ζωή καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι ο συναισθηματισμός και ο έντονος ρομαντισμός που σε διακατέχουν δεν αγγίζουν τον άνθρωπό σου. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει συναισθηματικό αντίκρισμα στη σχέση μπορεί να σε απογοητεύσει, καλό είναι όμως να δώσεις ευκαιρίες στον άνθρωπο σου να εκδηλώσει αυτά που νιώθει χωρίς να υπάρξουν χειριστικές συμπεριφορές από την πλευρά σου. Προσοχή επίσης και σε οικονομικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς φαίνεται ότι θα βρεις εμπόδια που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 15.09 ο Άρης αφήνει το ζώδιό σου και περνάει στον Ζυγό τονίζοντας την επιθυμία για επίτευξη των οικονομικών σχεδίων. Σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις χρόνο και να προχωρήσεις με υπομονή και επιμονή στην επιτυχία που μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας. Η επιθυμία όμως να κατακτήσεις τους οικονομικούς στόχους μπορεί να οδηγήσει παράλληλα σε υπερβολές είτε σε ότι αφορά την σπατάλη είτε σε ότι αφορά την συντήρηση. Αυτές οι υπερβολές θα έχουν αντίκτυπο και στην συναισθηματική σου ζωή καθώς αποζητάς με πείσμα την κάλυψη των επιθυμιών σου χωρίς να είσαι διατεθειμένος να παρεκκλίνεις της θέσης σου. Μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά και πεισματικά σε συμπεριφορές που τελικά θα δημιουργήσουν σε περαιτέρω προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε το πάθος και την καλοπέραση με το ταίρι σου αφήνοντας στο περιθώριο τα όποια κολλήματα.

Η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας σε καθιστά επιρρεπή σε πρόσωπα που θέλουν να σε εξαπατήσουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Ψεύδη και αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε παγίδες που καλό είναι να αποφύγεις. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις. Παράλληλα, καλά θα κάνεις να μην δείξεις εμπιστοσύνη χωρίς κανένα κριτήριο σε όποιους σε προσεγγίζουν αποθεώνοντας σε. Είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα καθώς σου αποκρύπτουν τα πραγματικά τους κίνητρα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 δεν βοηθά την επικοινωνία και την διασκέδαση στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν καθημερινές υποχρεώσεις που θα λειτουργούν ανασταλτικά σε ανάγκες, επηρεάζοντας την συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Οφείλεις να περιορίσεις ξεσπάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω του φόρτου εργασίας που πιθανά υπάρχει αυτό το χρονικό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 15.09 και σε βοηθά να ενεργοποιηθείς μετά από μία περίοδο έντονης κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις στην επίτευξη των στόχων σου με αποφασιστικότητα και δυναμισμό καθώς νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Βέβαια η ορμή σου πολλές φορές μπορεί να τρομάξει τους γύρω σου αφού είναι εύκολο να μπεις σε μία διαδικασία διεκδικήσεων χωρίς να υποχωρήσεις απέναντι στις επιθυμίες των άλλων. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη διέλευση για να προχωρήσεις με μεθοδικότητα σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους και όχι για να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Εκνευρισμός είναι αυτός που μπορεί να σε βάλει σε αντιδικίες.

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας δεν σε βοηθάει να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια των ημερών. Αντίθετα φορτίζεσαι περισσότερο και αυτό επηρεάζει την κρίση σου σε καθημερινά και πρακτικά ζητήματα. Οι αυταπάτες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον εργασιακό χώρο ή σε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επανέλθουν. Καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε οποιαδήποτε κίνηση καθώς το κριτήριο σου δεν είναι ξεκάθαρο και μπορεί να υποθέπεις σε λάθη λόγω ψευδαισθήσεων που σου δημιουργούν οι άλλοι.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 δεν βοηθά σε οικονομικές υποθέσεις. Είναι πιθανό να βρεις εμπόδια ή να υπάρξουν περιορισμοί στον προϋπολογισμό σου που μπορεί να σε απογοητεύσουν και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Προσπάθησε αυτό να μην έχει αντίκτυπο στη σχέση σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα σε βοηθήσει να απολαύσεις στιγμές και θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 καλείσαι να διαχειριστείς την ψυχολογική φόρτιση που προκύπτει μέσα από αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο. Η ψυχολογία σου βάλλεται από απογοητεύσεις που μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο καθώς μπορείς να αντιληφθείς τις παρασκηνιακές διεργασίες που υπάρχουν εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην παραιτηθείς από τις επιδιώξεις σου λόγω των προσώπων που σε εμποδίζουν να εξελιχθείς και να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις αδιαφορώντας για τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Η τέχνη, ο εσωτερισμός και η μουσική θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να ανακαλύψεις κρυφά σημεία του εαυτού σου που ήρθε η ώρα να επουλώσεις.

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας δεν σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις ποια φιλικά πρόσωπα είναι αληθινά και ειλικρινή απέναντί σου και ποια προσπαθούν να εξαπατήσουν. Είναι εύκολο να περάσεις από πρόσωπα που θέλουν να σε εμπλέξουν στις σκοτεινές καταστάσεις χωρίς να σου δίνουν σαφή στίγμα των επιδιώξεών τους. Απογοητεύσεις επίσης μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καλά θα κάνεις να μην εμπιστευτείς αυτούς που θα σε προσεγγίσουν θέλοντας σε κατευθύνουν κατά το δοκούν σε επιλογές που τους εξυπηρετούν αλλά δεν σου ταιριάζουν.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 δεν σου επιτρέπει να εκφράσεις ανάγκες και να δείξεις ανάλογη κατανόηση για τις ανάγκες του συντρόφου σου. Μπορείς να γίνεις σκληρός λόγω απόλυτων πεποιθήσεων και κωλυμάτων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την σκέψη σου. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι ότι με το να εγκλωβιστείς στον εγωισμό και την απολυτότητα δεν θα σε βοηθήσει να απολαύσεις στιγμές χαράς που θα σε καλύψουν απόλυτα σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που φαίνεται να μην προχωρούν λόγω εμποδίων πού κάνουν την εμφάνισή τους και σε οδηγούν να αλλάξεις τα σχέδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αφήνεις πίσω μία δύσκολη περίοδο επαγγελματικών υποχρεώσεων και με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 σου δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσεις τα φιλικά σου πρόσωπα σε δραστηριότητες που σε ικανοποιούν απόλυτα. Η εμπλοκή σε ομάδες και συλλογικές προσπάθειες είναι κάτι που σε καλύπτει και μπορείς να επιδιώξεις από δω και στο εξής καθώς θέλεις να προσπαθήσεις για κοινούς στόχους και σκοπούς που αφορούν την κοινωνία, τα ενδιαφέροντά σου, πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν είναι εύκολο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Εμπλεκόμενος σε κοινωνικές ομάδες θα μπορέσεις να εκτονώσεις την επιθυμία για προσφορά, βέβαια προσπαθείς να μην εμπλέκεσαι συναισθηματικά και αυτό μπορεί να δημιουργεί ένα ψυχρό τοπίο να τους γύρω σου. Μην φοβάσαι να συνδεθείς με τα πρόσωπα που θεωρείς ότι έχετε κοινή αντίληψη των πραγμάτων, ειδικά σε ότι αφορά την πορεία της ζωής και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Στις αρχές της εβδομάδας η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι πιθανό να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα επηρεάσουν την καριέρα σου. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε επιλογές που μπορεί να σου κοστίσουν καθώς είσαι ευκολόπιστος απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να έχουν κρυφή ατζέντα. Καλό είναι να πάρεις χρόνο σε περίπτωση προτάσεων που μπορεί να φαίνονται εξαιρετικές καθώς υπάρχει πιθανότητα να ανακαλύψεις σκοτεινά σημεία που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Δεν χρειάζεται να αποφασίσεις βεβιασμένα και κάτω από την έντονη επιρροή του συναισθήματος.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 επηρεάζει παλιότερες αισθηματικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν αυτό το χρονικό διάστημα. Φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δώσεις ένα τέλος αφού εκλογικεύεις τα πράγματα και μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αυστηρός στα συμπεράσματά σου. Εάν δεν σε ενδιαφέρει να προχωρήσεις σε οριστικό κλείσιμο κύκλων στην προσωπική σου ζωή καλό είναι να είσαι διαλλακτικός και να μην επιτρέψεις στην απογοήτευση και την σκληρότητα να επηρεάσουν την προσωπική σου κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καταλυτική μετακίνηση για τα επαγγελματικά σου είναι αυτή του Άρη στον Ζυγό στις 15.09 καθώς φαίνεται ότι σε επιφορτίζει με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Οι ρυθμοί αυξάνονται κατακόρυφα στο πεδίο της καριέρας καθώς οφείλεις να ανταποκριθείς σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό μπορεί να σε κουράσει. Καλά θα κάνεις να δρομολογήσεις ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να λειτουργήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ένταση που μπορεί να υπάρξει από τις αυξανόμενες υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να σε ωθήσει σε αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σου που καλό είναι να αποφύγεις. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξεις τις δυνατότητές σου και να λάβεις την αναγνώριση που σου αξίζει.

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας δεν βοηθά να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές που τελικά δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις με χαρά και αισιοδοξία κάθε τι στη ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν θέλοντας να επηρεάσουν την γνώμη σου σε σχέση με νομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς το πιθανότερο είναι να έχουν κρυφά κίνητρα. Δεν πρέπει να μπεις σε μία διαδικασία υποσχέσεων ή συζητήσεων με αυτούς καθώς το πιθανότερο είναι στο τέλος να σε απογοητεύσει η στάση τους.

Συνθήκες συναισθηματικής αποστασιοποίησης είναι πιθανόν να υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09. Δεν είναι εύκολο να αφουγκραστείς τον σύντροφό σου λόγω της ανάγκης για ανεξαρτησία πού υπάρχει αυτό το χρονικό διάστημα. Παράλληλα όμως έντονη είναι η ανασφάλεια από την πλευρά σου που δεν σε βοηθά να εκδηλώσεις με ευκολία ότι νιώθεις προβληματίζοντας το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν σε σχέδια που αφορούν στόχους που θέλεις να πετύχεις, κάνε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βγαίνεις από την εσωστρέφεια και την καχυποψία αυτήν την εβδομάδα καθώς ο Άρης περνάει στον Ζυγό στις 15.09 και φροντίζει να σε εφοδιάσει με αισιοδοξία, κέφι και ζωντάνια. Σημαντικό είναι για εσένα να μπεις σε μία διαδικασία δράσεων που αφορούν την επικοινωνία, την διαφήμιση, την μόρφωση. Προσμένεις πολλά από τους συγκεκριμένους τομείς καθώς βλέπεις ότι μέσα από αυτούς μπορείς να εξελιχθείς και να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια που έχεις. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν από πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό που σου κεντρίζουν την προσοχή ανοίγοντας αξιόλογους επαγγελματικούς ορίζοντες. Αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που σου δίνεται καθώς είναι εύκολο να σε εξελίξει και να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον που σε καλύπτει απόλυτα. Προσοχή σε υπερβολές σε ότι αφορά τη διασκέδαση που τελικά δεν θα σε βοηθήσουν να χαρείς τις στιγμές.

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να οδηγήσει σε απογοητευτικά συμπεράσματα και κινήσεις που αφορούν οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές δράσεις. Καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο στις συμφωνίες σου καθώς φαίνεται να μην έχεις αντικειμενικό κριτήριο και εικόνα σε σχέση με τα οικονομικά σου. Παράλληλα, είσαι ευάλωτος σε πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις ανησυχίες σου και μπορεί να εκμεταλλευτούν την περίεργη ψυχοσύνθεση σου οδηγώντας σε σέ αποτυχημένες επιλογές για τα οικονομικά σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιό σου στις 17.09 επηρεάζει επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις καθώς είναι εύκολο να γίνεις σκληρός και απολυταρχικός με τους γύρω σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια σε επαγγελματικές βλέψεις που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάσει αρνητικά τη στάση σου. Παράλληλα, το σκληρό πρόσωπο που μπορεί να δείξεις θα απογοητεύσει τον σύντροφό σου ή νέο πρόσωπο που θέλει να βρεθεί κοντά σου. Μην φοβάσαι να εκφράσεις συναισθήματα εγκλωβίζοντας στη μοναξιά τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΣ
Ο Άρης περνάει στον Ζυγό στις 15.09 και σε βοηθά να κινηθείς αθόρυβα σε οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί και σε βοηθά να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Παράλληλα, το επιχειρηματικό δαιμόνιο κάνει την εμφάνιση του και σε κατευθύνει με προτάσεις και επιλογές που μπορεί να αξιοποιήσεις. Ο δυναμισμός σε χαρακτηρίζει και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις καθώς απώτερος σκοπός σου είναι η οικονομική ασφάλεια. Αισθηματικά, ο αισθησιασμός και η έξαψη χαρακτηρίζουν την προσωπική σου ζωή, όμως είναι εύκολο να παρασυρθείς από την ζήλια και την καχυποψία που έρχονται στην επιφάνεια λόγω των ανασφαλειών και των αμφιβολιών που έχεις μέσα σου.

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας δεν είναι ευνοϊκή για προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις ένα ψευδές περιβάλλον και να μπεις σε μία διαδικασία αυταπατών που δεν θα σου επιτρέψουν να δεις ρεαλιστικά τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν. Φρόντισε να μην εμπιστευτείς αυτούς που θα παρουσιαστούν με μεγάλες υποσχέσεις και δεσμεύσεις για εσένα, το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε πληγές και απογοήτευση. Απέφυγε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις συνεργασίες σου και προσπάθησε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε προσωπικό επίπεδο για να μην απογοητευτείς από τις υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από το ταίρι σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 17.09 δεν σε βοηθά να χαρείς έντονα αισθησιακές και παθιάρικες στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Ζητήματα από το παρελθόν που ακόμα σε βαραίνουν είναι εμπόδιο στην ευτυχία σου καθώς είναι έντονες οι ανασφάλειες και οι φόβοι που εκδηλώνεις. Προσπάθησε να μην επηρεάζεις τη σχέση σου λόγω των απωθημένων και των αμφιβολιών που ακόμα κουβαλάς γιατί το πιθανότερο τελικά είναι να υπάρξει ψυχρότητα και απόσταση στην προσωπική σου ζωή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ