Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 20 ως 26/9/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεπεράσεις τον συναισθηματισμό, να λειτουργήσεις διαισθητικά και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφουγκραστεί τις ανάγκες των άλλων. Στον εργασιακό χώρο έχεις την ικανότητα να πάρεις αποφάσεις με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον. Προσοχή στην επικοινωνία γιατί εκεί μπορεί να χάσεις το πλεονέκτημα που έχεις. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 στρέφεις το βλέμμα σου στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Είναι σημαντικό για εσένα να λειτουργήσεις αρμονικά με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου, να θυμάσαι όμως ότι οι ανασφάλειες και φοβίες σου μπορεί να οδηγήσουν σε υποχωρητικότητα και μη ικανοποίηση των δικών σου αναγκών. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγεί σε καυστικές συζητήσεις που μπορεί να τραυματίσουν σχέσεις και συνεργασίες. Φρόντισε να περιορίσεις την επιμονή και την οξυθυμία σου και να μην προχωράς σε βιαστικά συμπεράσματα λόγω καχυποψίας.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 αλλάζει τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο καθώς πιθανότατα να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου λόγω των ανασφαλειών και της καχυποψίας που σε διακατέχει. Οφείλεις να σεβαστείς τον προσωπικό χώρο του άλλου για να μην οδηγηθείς σε σφοδρές συγκρούσεις και τελικά σε οριστικές ρήξεις. Θετικά λειτουργεί για εσένα το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 που σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συνεργασίες σε μακροχρόνια βάση. Μπορείς να προχωρήσεις αποφασιστικά σε δράσεις από κοινού με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 χρωματίζει την αρχή της εβδομάδας καθώς σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον και την προσωπική σου ζωή. Οι ψευδαισθήσεις πια δεν επηρεάζουν την σκέψη σου και έχεις την δυνατότητα να αντιληφθείς ποια πρόσωπα θέλουν να βρίσκονται στη ζωή σου πραγματικά και ποιοι είναι αυτοί που έχουν κρυφά κίνητρα απέναντί σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να δονήσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο που θα οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές νοοτροπίας και προσωπικής κοσμοθεωρίας. Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22/9 και σε καλεί να επικεντρωθείς σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που προκύπτουν και σε επιφορτίζουν καθημερινά.

Οφείλεις να ξεπεράσεις το άγχος και τη νευρικότητα που κάνουν την εμφάνισή τους καθώς μόνο με καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις στον εργασιακό χώρο. Καχυποψία και απερισκεψία δεν αποκλείεται να προκαλέσουν συγκρουσιακές καταστάσεις σε συναδελφικό επίπεδο. Οφείλεις να κατευνάσεις την ένταση και να αφουγκραστείς διαισθητικά ποια πρόσωπα είναι ειλικρινή απέναντί σου και ποια όχι.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 23/9 δονεί για τα καλά προσωπικές και οικονομικές σχέσεις καθώς θέλεις να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε περιορίζει ή σε καταπιέζει. Οι έντονες αντιδράσεις σου μπορεί να επηρεάσουν την αρμονία στην σχέση καθώς είναι εύκολο να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου με την συμπεριφορά σου. Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε βοηθά να κατασταλάξεις σε επαγγελματικές επιλογές και να προχωρήσεις με απόλυτο προγραμματισμό και υπευθυνότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια. Ευκαιρία να κλείσεις εργασιακές υποθέσεις που θα σου προσδώσουν κύρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 επηρεάζει κυρίως επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να δώσεις ένα τέλος με τις αποφάσεις σου. Ο συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που δεν είναι οι κατάλληλες για εσένα για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου και την γρήγορη αντίληψη που διαθέτεις ώστε να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο Ήλιος στον Ζυγό από τις 22/9 σε βοηθάει να βγεις από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου.

Η αισθηματική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να φλερτάρεις, να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, να πρωταγωνιστήσεις στην ζωή του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός δεν θα σε βοηθήσουν για αυτό φρόντισε να μείνουν στο περιθώριο. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σκληραίνει την συμπεριφορά σου και αυξάνει την αλαζονεία σου. Αυτά θα είναι ασυγχώρητα από το ταίρι σου για αυτό φρόντισε να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Στις 23/9 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζει την πορεία της καθημερινότητας λόγω καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τον προγραμματισμό σου. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που σε διακατέχουν στο ταίρι σου. Ο Άρης από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις δημιουργικά σχέδια με μακροχρόνιο ορίζοντα. Παράλληλα σταθεροποιείς την προσωπική σου ζωή καθώς θεμελιώνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σχέση σου εκδηλώνοντας συναισθήματα και επιθυμίες με τον ενδεδειγμένο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην διστάσεις να κλείσεις θέματα που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς θα σε ευνοήσει σημαντικά η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9. Σου δίνεται επίσης η ευκαιρία να αποφασίσεις για θέματα εκπαίδευσης και νομικής φύσεως που σε απασχολούν αξιοποιώντας το ψυχικό σθένος και την διαίσθηση σου σε έντονο βαθμό. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα συγκεντρώσουν την προσοχή λόγω της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας που έχουν. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 έχεις την δυνατότητα να αφοσιωθείς στην οικογένεια και να δώσεις όλη σου την προσοχή σε υποθέσεις που σε φορτίζουν συναισθηματικά.

Θέματα οικογενειακά και ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο καθώς καλείσαι να δώσεις λύσεις μην επιτρέποντας στην έντονη ευαισθησία σου να πρωταγωνιστήσει θολώνοντας την πραγματικότητα. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω οδηγεί σε συγκρουσιακές συζητήσεις και σκληρές διαπραγματεύσεις που θα επηρεάσουν την οικογένεια, τις συνεργασίες σου, την σχέση σου. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και δηκτικός με σημαντικά πρόσωπα για εσένα, όμως να θυμάσαι ότι αυτό θα έχει επίπτωση στις σχέσεις σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές και αποστασιοποίηση στην προσωπική σου ζωή καθώς οι αντιδράσεις του συντρόφου σου θα σε αιφνιδιάσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση απέναντι σε ιδιοτροπίες και παραξενιές που θα δημιουργήσουν υπερένταση. Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και να προχωρήσεις σε πιθανές εργασίες στον προσωπικό σου χώρο κλείνοντας εξαιρετικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αρχίζει με υπερένταση και καχυποψία καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που σου δημιουργούν αναστάτωση. Η τετράγωνη λογική και ο περιορισμός των αμφιβολιών θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε παγίδα και να κάνεις τις ενδεδειγμένες επιλογές για εσένα. Προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να εκδηλώσεις ανασφάλειες και φόβους στο ταίρι σου που θα αναστατώσουν την ατμόσφαιρα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 βγαίνεις από την ραστώνη και περνάς σε μία έντονα ενεργητική περίοδο. Η κοινωνικότητα και η κινητικότητα θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα σου δώσουν νέες πληροφορίες, γνώσεις, προοπτικές.

Το κοντινό περιβάλλον μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε επιλογές επαγγελματικού χαρακτήρα, ενώ το εμπόριο ενδείκνυται για εσένα καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση σε οδηγεί σε σημαντικές συμφωνίες. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να στιγματίσει τις συζητήσεις με τον κοντινό περίγυρο. Δεν θα είναι δύσκολο να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που θα αδικήσουν στενούς ανθρώπους σε εσένα δημιουργώντας εκνευρισμό και δυσκολία στην επικοινωνία.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 23/9 καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να έχει επιπτώσεις στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Οι αντιδράσεις σου θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου καθώς κυκλοθυμία και σπασμωδικές συμπεριφορές επηρεάζουν την σκέψη σου. Στις 26/9 ο Άρης από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε βοηθά να κατασταλάξεις σε ότι θέλεις να πραγματοποιήσεις που αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, την γνώση. Σημαντικές γνωριμίες μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα μακροχρόνιες συνεργασίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 21/9 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς αγγίζει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Προσπαθείς να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες με αυτές των άλλων μην επιτρέποντας στις ευαισθησίες και τις ψευδαισθήσεις να αλλοιώσουν την πραγματική εικόνα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σου κεντρίσουν την προσοχή τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε νέες και δημιουργικές καταστάσεις για εσένα.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 στρέφεις το βλέμμα σου στα οικονομικά και σε ότι μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μπορείς να πετύχεις τις καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και να δρομολογήσεις σχέδια που θα σου δώσουν σημαντικές ανάσες. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη να ξεσπάσεις έναντι ανθρώπων που θεωρείς ότι προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Φρόντισε να έχεις τεκμηριώσει την άποψή σου γιατί πιθανή καχυποψία από την πλευρά σου θα τους αδικήσει.

Στις 23/9 η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε αιφνιδιαστικές επιλογές που θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται επιλογές του ανθρώπου που αγαπάς να σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα και να υπάρξουν έντονες λογομαχίες και σφοδρές κόντρες. Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για οικονομικές διεκδικήσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να καλυφθούν και να ικανοποιηθούν αφού αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου.

ΖΥΓΟΣ
Νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις ζητήματα στον εργασιακό χώρο που σε έχουν ενοχλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε αυτό θα σε βοηθήσει η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από την ευαισθησία που σε διακατέχει ή από παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν. Η λογική σκέψη και η πρακτικότητα θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε κακόβουλο πρόσωπο που μπορεί να σε υπονομεύει, αξιοποιώντας παράλληλα την έντονη διαίσθηση σου. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και σε βγάζει από την εσωστρέφεια, την μοναχικότητα, πιθανή θλίψη που μπορεί να βίωσες το προηγούμενο διάστημα.

Νιώθεις έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς στη ζωή σου, να θυμάσαι μόνο ότι δεν πρέπει να κινείσαι παρορμητικά και σπασμωδικά επιτιθέμενος σε πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς διεκδικείς την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σου με έντονο τρόπο. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε δεικτικές συμπεριφορές και έντονες συζητήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να μην βγάλεις συμπεράσματα με βάση τις αμφιβολίες και την καχυποψία που σε διακατέχουν προκαλώντας αρνητικές καταστάσεις στις σχέσεις σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 μπορεί να οδηγήσει σε ανατρεπτικές συμπεριφορές και ξαφνικές εντάσεις καθώς το ταίρι σου δεν αποκλείεται να νιώσει ανασφάλεια και να το εκδηλώσει με απότομο και εριστικό τρόπο. Προσοχή και σε ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα που θα δημιουργήσουν ανασφάλεια και απαισιοδοξία. Στις 26/9 το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο γεννά την επιθυμία για νέα δημιουργικά πράγματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή που θεμελιώνονται σε σταθερές βάσεις λόγω της ωριμότητας και της υπευθυνότητας που δείχνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιμέτωπος με ζητήματα στην προσωπική σου ζωή και σε φιλικές σχέσεις έρχεσαι αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσεις υποθέσεις που ταλαιπωρούν τη σχέση σου με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και την σημαντικότητα που έχουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες έρχονται για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψης σου και να παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο σε σχέση με την αντίληψη που έχεις για την γνώση, τις πληροφορίες, την κοινωνική ζωή. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 μπαίνει σε μία περίοδο εσωστρέφειας και απολογιστικού χαρακτήρα.

Είναι γεγονός ότι θα προτιμήσεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς έχεις ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου. Ζητήματα από το παρελθόν και παρασκηνιακές διεργασίες στον εργασιακό χώρο έρχονται στο φως και καλείσαι να αντιμετωπίσεις με σθένος και υπομονή. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να επηρεάσει την επικοινωνία με κοντινά σου πρόσωπα καθώς γίνεσαι σκληρός και απόλυτος με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 του μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου να αιφνιδιάσουν με τις απαιτήσεις που έχουν και να προκαλέσουν νευρικότητα. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να συγκρουστείς και να υπάρξει τελικά ψυχρότητα και αποστασιοποίηση σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με ωριμότητα σε εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα επηρεάζουν την ψυχολογία σου και προκαλούν κυκλοθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιμέτωπος με οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα έρχεσαι στις αρχές της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9. Οφείλεις να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν κυκλοθυμία, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες πιστεύοντας στον εαυτό σου, αναγνωρίζοντας σε εσένα τις ικανότητές σου, δείχνοντας στους άλλους την κατανόηση που χρειάζονται. Ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σημαντικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες και σε οικονομικό επίπεδο. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22/9 αφήνεις πίσω ένα δύσκολο χρονικό διάστημα επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Δίνεις όλη σου την προσοχή στον φιλικό περίγυρο καθώς απολαμβάνεις τις συζητήσεις, την παρέα, τις κοινές δράσεις μαζί του. Η εμπλοκή σου σε ομάδες και συλλογικές προσπάθειες θα σε ικανοποιήσει απόλυτα καθώς μέσα από αυτό νιώθεις ότι προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο που κινείσαι. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε καυστικές και δεικτικές συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Φρόντισε να μην μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες με φιλικά πρόσωπα λόγω της οξυθυμίας που σε διακατέχει.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εμμονές που θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς αντιδρά σπασμωδικά σε σχέση με το ταίρι σου και ανάγκες που μπορεί να εκφράσει. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάθε απαίτηση γιατί η υπερένταση θα οδηγήσει σε ρήξεις. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 λειτουργεί ευεργετικά για σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δράση, αποφασιστικότητα, ενεργητικότητα και μεθοδικότητα εναρμονίζονται και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επιτυχία και την επίτευξη των ονείρων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου κρίνονται στις αρχές της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 επηρεάζει έντονα καταστάσεις που βιώνεις. Ήρθε η ώρα να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν και να προχωρήσεις από δω και στο εξής με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις προσωπικές σου αλλαγές, την ανάγκη σου να μεταμορφωθείς και να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό αυξάνοντας με γοργούς ρυθμούς τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την επιθυμία να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει στον τομέα της καριέρας.

Σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις με την υπεύθυνη και μεθοδική σου στάση, οφείλεις όμως να περιορίσεις πιθανή αλαζονεία και απολυτότητα που θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί παρορμητικά σε συζητήσεις και εκφράσεις που θα ενοχλήσουν στον επαγγελματικό χώρο. Είναι εύκολο για εσένα να γίνεις δηκτικός απογοητεύοντας και πληγώνοντας σημαντικά πρόσωπα στο πεδίο της καριέρας, αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα έχει κόστος για αυτό προσπάθησε να περιορίσεις την απερισκεψία και την βιασύνη που σε χαρακτηρίζουν.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 ενισχύει την ανάγκη για προσωπικό βηματισμό και ελευθερία μέσα στην σχέση. Αυτό θα είναι αρκετό για να θορυβήσει το ταίρι σου και να σε φέρει σε έντονες αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα την αποστασιοποίηση. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σε βοηθάει να σχεδιάσεις με απόλυτη μεθοδικότητα επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται οι αμοιβές σου να προσαρμοστούν θετικά, ανάλογα με αυτά που προσφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 σε καλεί να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να νιώθεις καχύποπτα απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους. Φρόντισε να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σου και αποφεύγοντας ένταση και συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να επιτυχείς τους στόχους σου. Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22/9 και σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και τη νευρικότητα. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με θέματα εκπαίδευσης και πνευματικά ζητήματα που ικανοποιούν βαθύτερες αναζητήσεις σου.

Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα σου δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς στις ανοίγοντας τους ορίζοντές σου ερχόμενος σε επαφή με νέα αντικείμενα και αντιλήψεις. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που εκφράζονται στο ευρύτερο περιβάλλον με παρορμητικό και οξύθυμο τρόπο. Οι κόντρες είναι πιθανές αν δεν περιορίσεις πιθανά ασφάλειες και μία διάθεση αυθάδειας που θα πυροδοτήσει κόντρες με τους γύρω σου.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 ανατρέπει τις ισορροπίες στον επαγγελματικό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις από υπόγειες συμπεριφορές που αλλάζουν την δημόσια εικόνα σου. Προσοχή στην υπερένταση που μπορεί να εκδηλωθεί εντός της σχέσης καθώς φαίνεται να σε έχει απορροφήσει αρκετά η επαγγελματική σου πορεία και αυτό δεν γίνεται ανεκτό από το ταίρι σου. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 26/9 σε βοηθά να κατασταλάξεις σε επαγγελματικές επιλογές και σχέδια που αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό. Δείχνεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα αυτά που θέλεις να πετύχεις και σε αυτό θα σε βοηθήσουν σημαντικά πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ
Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την παρθένο στις 21/9 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα για εσένα καθώς αγγίζει το περιβάλλον των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο συναισθηματισμός και η εξιδανίκευση που σε χαρακτηρίζουν πρέπει να μείνουν στο περιθώριο καθώς καλείσαι να διαχειριστείς ρεαλιστικά ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νέα πρόσωπα έρχονται για να ενισχύσουν τον τομέα των συνεργασιών και να πρωταγωνιστήσουν σε αισθηματικό επίπεδο αλλάζοντας ριζικά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις στην ζωή σου. Στις 22/9 ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και περνάς σε μία περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, καχυποψία, εσωτερική αναστάτωση.

Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να παρατηρήσεις τις κινήσεις τους πριν πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα σε δεσμεύσουν οικονομικά. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες δονούν την ατμόσφαιρα. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη κρίση καθώς είσαι επιρρεπής λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει. Οι επιπτώσεις που μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο θα είναι σημαντικές για αυτό φρόντισε να περιορίσεις αυθόρμητες εκφράσεις που μπορεί να πληγώσουν και να απογοητεύσουν τους άλλους.

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 23/9 δημιουργεί την ανάγκη για διαφορετικότητα και περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην μπεις σε μία διαδικασία συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων που δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τις ανάγκες σου, αντίθετα θα δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στη σχέση. Το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 26/9 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε βαραίνουν. Όμως παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να βρεις το σθένος να κλείσεις υποθέσεις και να ξεπεράσεις ανασφάλειες που ακόμα σε επηρεάζουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ