Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 27/9 ως 3/9/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27/9 δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις σκληρές κόντρες ιδιαίτερα στις 1/10 καθώς το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα ενισχύσει την καχυποψία, την σκληρότητα και θα εντείνει τις παρεξηγήσεις τραυματίζοντας τις σχέσεις σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν που σε έχουν στιγματίσει, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα. Ιδιαίτερα το τέλος της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις αισιόδοξα υποθέσεις που μπορεί να είχαν ταλαιπωρήσει την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 σου δίνει την δυνατότητα να σταθεροποιήσεις επαγγελματικές επιλογές και να προχωρήσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Τα πρόσωπα με τα οποία θέλεις να συνεργαστείς αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου και εσύ είσαι διατεθειμένος να ρίξεις νερό στο κρασί σου για να αποφύγεις κόντρες και αντιδικίες. Αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που σου δίνεται, σημαντική προϋπόθεση όμως για να δώσει καρπούς είναι υπεύθυνη στάση σου και η σκληρή δουλειά που πρέπει να καταβάλεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 σου δίνει την δυνατότητα να ονειρευτείς και να βιώσεις απόλυτες στιγμές πάθους με τον άνθρωπό σου. Προσοχή σε οικονομικές επιλογές καθώς οι αυταπάτες δεν βοηθούν να δεις ρεαλιστικά και πρακτικά όλα τα ζητήματα. Προσοχή σε υπερβολές θα πρέπει να δείξεις στις 1/10 καθώς η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο δεν σου επιτρέπει να κρατήσεις το μέτρο σε έξοδα και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Καλό είναι να αποφύγεις την δέσμευση σε πιθανές συμφωνίες που αφορούν τρίτους και να περιορίσεις σε σημαντικό βαθμό την καχυποψία και τις ανασφάλειές σου που εκδηλώνονται απότομα και εριστικά προς το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Tα παιχνίδια του Ερμή μπορεί να δημιουργήσουν καθυστερήσεις καθώς αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό στις 27/9 προκαλώντας άγχος και ασυνεννοησία στον επαγγελματικό χώρο. Δεν θα είναι εύκολο να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου καθώς εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας οφείλεις να δείξεις ψυχραιμία γιατί μπορεί να γίνεις δηκτικός και καυστικός με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο προκαλώντας κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις. Στο τέλος της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο μπορείς να δεις τα επαγγελματικά σου σχέδια να εξελίσσονται με καλύτερους όρους. Η αισιοδοξία εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα της επικοινωνίας και σε βοηθά να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν στην επαγγελματική σου διαδρομή.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 σταθεροποιεί τις επαγγελματικές σου επιλογές και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις στα επόμενα βήματά σου βλέποντας το μέλλον. Καλό είναι να μην αντιμετωπίσεις κοντόφθαλμα καταστάσεις στον εργασιακό χώρο αφού δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Για να πετύχεις τα σχέδιά σου οφείλεις να δείξεις υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και την διάθεση να προσπαθήσεις σκληρά δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Είναι βέβαιο ότι αυτή σου η στάση θα ανταμειφθεί σε όλα τα επίπεδα.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 βοήθα την προσωπική σου ζωή να πάρει σημαντικές ανάσες καθώς ενισχύει με ρομαντισμό και τρυφερότητα την διάθεσή σου. Η συντροφικότητα για σένα παίζει καθοριστικό ρόλο αυτή την περίοδο και αυτό θα το εκδηλώσεις χωρίς περιστροφές στον σύντροφό σου. Προσοχή στις ανασφάλειες που είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σε υπερβολικό βαθμό στις 1/10 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο να οδηγεί σε αμετροεπείς συμπεριφορές και καταστάσεις. Η αλαζονεία θα παίξει ανασταλτικό ρόλο στην έκφραση συναισθημάτων προβληματίζοντας το ταίρι σου και κατ’ επέκταση και την σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να προκύψουν από αυτήν την εβδομάδα καθώς ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27/9. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στις πραγματικές σου ανάγκες και να μπεις σε μία περίοδο αναθεωρήσεων που θα έχει θετικά αποτελέσματα για την σχέση σου. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας καλό είναι να μην υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις γιατί δεν θα διστάσεις να πληγώσεις με τις εκφράσεις σου τον άνθρωπό σου. Η καχυποψία απογειώνεται και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην μεταξύ σας επικοινωνία. Το τρίγωνο του ανάδρομο Ερμή με τον Δία στον Υδροχόο στις 3/10 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχόλησαν την αισθηματική σου ζωή προκαλώντας κόντρες και νευρικότητα. Η αισιοδοξία πρωταγωνιστεί και δίνει την θέση της στις ανασφάλειες και τους φόβους.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 σε βοηθά να μετριάσεις τον εγωισμό, να κατασταλάξεις σε αποφάσεις και κινήσεις που θα βοηθήσουν τόσο την σχέση σου όσο και τα μελλοντικά σου σχέδια. Αποφασιστικότητα και ωριμότητα εναρμονίζονται ιδανικά δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσωπική σου ζωή και σε δημιουργικά σχέδια που θέλεις να εξελίξεις. Σε θέματα παιδιών έχεις την δυνατότητα να βρεις λύσεις που θα σου δώσουν ανάσες και θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις την όποια κατάσταση βιώνεις χωρίς να υπάρξουν κόντρες. Αντίθετα η ωριμότητα που δείχνεις θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 μπορείς να δώσεις ιδέες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι γεμάτες φαντασία και δημιουργική διάθεση. Παράλληλα ξεφεύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας με το ταίρι σου. Αφήνεις την μιζέρια στο περιθώριο και την γκρίνια μακριά από την προσωπική σου ζωή. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να αλλάξεις το συνηθισμένο πρόγραμμα γιατί αυτό είναι που θα δώσει τον διαφορετικό τόνο και θα οδηγήσει στην ανανέωση και το πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 27/9 δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Είναι σημαντικό να μην παρεκτραπείς από τον συναισθηματισμό εκφράζοντας απόψεις και αισθήματα που μπορεί να παρεξηγηθούν λόγω της ψυχολογικής φόρτισης που υπάρχει. Προσοχή στις 01/10 καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τόσο την οικογένεια όσο και τις σχέσεις. Η σκληρότητα που μπορεί να επιδείξεις ή να δεχθείς θα προκαλέσει πληγές γι’ αυτό φρόντισε να αποφύγεις κουβέντες και αντιδικίες που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε γενικότερο επίπεδο στις σχέσεις σου. Τα πράγματα βελτιώνονται προς το τέλος της εβδομάδας που η ειλικρίνεια και η κατανόηση κάνουν την εμφάνισή τους.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 σταθεροποιεί συναισθηματικά καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις φόβους που έχουν επανέλθει στο προσκήνιο. Μπορεί να νιώθεις ότι βαραίνεις λόγω των καταστάσεων που έχεις βιώσει, όμως ήρθε η ώρα να τις αφήσεις στο παρελθόν και να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση και ωριμότητα παρακάτω. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν λόγω οικονομικών επιπτώσεων και ζητημάτων που προκύπτουν και σε πιέζουν. Πρόσωπα από την οικογένεια θα φροντίσουν να σε στηρίξουν σε πιθανές δυσκολίες που θα προκύψουν.

Με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αφιερώνεις χρόνο στο ταίρι σου δημιουργώντας μία έντονα ρομαντική και παθιάρικη ατμόσφαιρα που ανανεώνει την σχέση. Σημαντικό είναι να αφήσεις τα συναισθήματα να έρθουν στην επιφάνεια χωρίς φόβο, αυτό θα λειτουργήσει θεραπευτικά για την προσωπική σου ζωή και πιθανές καταστάσεις που την ταλαιπώρησαν. Προσοχή σε υπερβολές στο τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο να φέρνει στην επιφάνεια ζήλια, αμφιβολίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σου. Συγκράτησε την υπερβολική ορμή και τις παράλογες σκέψεις για να αποφύγεις εκρηκτικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό από τις 27/9 μπαίνεις σε μία περίοδο όπου η επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον αποτελεί σημαντικό ζήτημα για εσένα. Δεν θα είναι εύκολο να σε καταλάβουν λόγω των παρεξηγήσεων που μπορεί να προκύψουν. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε σημαντική συζήτηση που μπορεί τελικά να αποτύχει. Στα μέσα περίπου της εβδομάδας οι εμμονές κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και καυστικός με κοντινά πρόσωπα. Το τέλος της εβδομάδας θα σε αποζημιώσει όμως καθώς το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με Δία στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις με κατανόηση και θετική διάθεση. Επαγγελματικές συμφωνίες που εκκρεμούν μπορούν να οριστικοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία.

Το τρίγωνο του του Ήλιου στον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 μπορεί να οδηγήσει σε άκρως ικανοποιητικά βήματα επαγγελματικής και προσωπικής φύσεως καθώς η λογική και ο δυναμισμός σε συντροφεύουν. Έχεις την δυνατότητα να καταλήξεις σε συνεργασίες που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές που μπορούν να αποδώσουν μακροχρόνια. Σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σταθεροποιείς καταστάσεις και δείχνεις αποφασιστικότητα όπου χρειαστεί κλείνοντας εκκρεμότητας και θέματα που μπορεί να σε ταλάνιζαν. Το κοντινό σου περιβάλλον είναι πιθανό να σου προτείνει νέες επαγγελματικές επιλογές που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα βγάλει με ευκολία το έντονα αισθησιακό στοιχείο. Η οικειότητα, η ζεστασιά και η τρυφερότητα απαλύνουν πληγές και βοηθούν να ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες και ανασφάλειες. Προσοχή σε υπερβολές που θα χαλάσουν την ισορροπία στο τέλος της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Κράτησε το μέτρο προσπαθώντας να μην επιτρέψεις σε συναισθηματικές θύελλες να επηρεάσουν την ψυχοσύνθεσή σου. Προσοχή και σε περιττά έξοδα που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου, είναι εύκολο να ξεφύγεις επιδιώκοντας να ευχαριστήσεις τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό στις 27/9 τα οικονομικά σου σχέδια μπορεί να κολλήσουν και αυτό είναι βέβαιο ότι θα σου δημιουργήσει αναστάτωση. Προσπάθησε να αποφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις και να διακρίνεις με ανοιχτό μυαλό τα σημεία που πρέπει να αλλάξουν για να εξελιχθούν όλα ομαλά. Επικοινωνιακά στα μέσα της εβδομάδας αλλάζεις μοτίβο και είναι πιθανό να γίνεις πιο σκληρός και απόλυτος στις διεκδικήσεις σου, αυτό όμως δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη σε διαπραγματεύσεις και συναλλαγές. Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με Δία στον Υδροχόο στις 3/10 σου δίνει την ευκαιρία να επιτύχεις σε συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Τα αποτελέσματα θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην τσέπη σου καθώς μία αύξηση ή ένα μπόνους είναι προ των πυλών.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον εργασιακό χώρο καθώς νιώθεις ότι έχεις την βούληση, την ωριμότητα και την επιμονή να προχωρήσεις σε ότι έχεις αναλάβει. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι νιώθεις την εκτίμηση και την αναγνώριση των συναδέλφων σου και αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου. Σε προσωπικό επίπεδο βρίσκεις έναν σταθερό ρυθμό με το ταίρι σου που σας βοηθά να βρείτε μία ρουτίνα που αρέσει και στους δύο.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 αυξάνει την κοινωνικότητα και την ανάγκη για διασκέδαση. Αυτό βγαίνει άμεσα και στις σχέσεις σου καθώς νιώθεις την ευχαρίστηση να κυριαρχεί. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν εξάπτοντας την φαντασία σου, καλό είναι όμως να είσαι εγκρατής για να μην απογοητευτείς στο τέλος. Προσοχή σε υπερβολικές απαιτήσεις και κολλήματα που μπορεί να εκφραστούν στην σχέση σου προς το τέλος της εβδομάδας. Είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου αυξάνοντας κατακόρυφα την μουρμούρα.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 27/9 μπαίνεις σε μία περίοδο ιδιαίτερης εσωστρέφειας και αναζητήσεων. Προσωπικοί στόχοι και επιλογές σε προβληματίζουν, όμως δεν είναι η στιγμή να πάρεις αποφάσεις. Εντόπισε ότι δεν σε ικανοποιεί και προσπάθησε να το διορθώσεις αρχικά μέσα σου. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01/10 δεν σου επιτρέπει να ξεφύγεις από φόβους και αμφιβολίες που μπορεί να εκφραστούν κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Παρορμητισμός και σκληρότητα είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ατέρμονες κόντρες που θα πληγώσουν. Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία στον Υδροχόο στις 3/10 ισορροπεί την ψυχολογία σου και σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές επικοινωνίας και διασκέδασης στην προσωπική σου ζωή. Παρέες από το παρελθόν εμφανίζονται και σε ενθουσιάζουν.

Το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 σου προσδίδει περαιτέρω ωριμότητα σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς είναι εύκολο για εσένα να διεκδικήσεις την θέση που θεωρείς ότι σε ικανοποιεί σε σχέση με τους άλλους. Θετικό είναι το γεγονός ότι δεν παρασύρεσαι και μπορείς να χαλιναγωγήσεις τον αυθορμητισμό που σε ωθεί σε αστοχίες. Νέα πρόσωπα έρχονται στην ζωή σου με την προοπτική της μακροχρόνιας παραμονής τους είναι βασικό ότι σε βοηθούν να νιώσεις σιγουριά. Τα θεμέλια κάθε τι καινούργιου στην ζωή σου θα είναι σταθερά και ακέραια και θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις χωρίς παλινδρομήσεις και λάθος επιλογές.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές ρομαντισμού με τον άνθρωπό σου που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Σε οικονομικό επίπεδο καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα όνειρά σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες που θα σου κοστίσουν. Προσοχή καλό είναι να δείξεις προς το τέλος της εβδομάδας σε οικονομικές επιλογές καθώς με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο είναι εύκολο να υπερβάλλεις και να αισιοδοξείς για σχέδια που θα σε φορτώσουν…. ζημίες παρά κέρδη. Συγκράτησε επιδεικτικές τάσεις σε εξόδους για διασκέδαση γιατί θα σου κοστίσουν σημαντικά ποσά που αργότερα θα σου λείψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς την συναισθηματική φόρτιση που σου προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 27.09 καθώς σκαλίζει την ψυχή σου και σε φέρνει αντιμέτωπο με βαθύτερες πληγές, παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Η εσωστρέφεια εντείνεται γι’ αυτό και θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε αντικείμενα που μπορούν να σε βγάλουν από την μελαγχολία και την κυκλοθυμία. Η μουσική και ο εσωτερισμός θα λειτουργήσει προστατευτικά για την καθημερινότητα καθώς θα εκτονώνεις την περίεργη διάθεσή σου με αρμονικό και δημιουργικό τρόπο. Στο τέλος της εβδομάδας παλιότερα θέματα μπορούν να λυθούν με μεγαλύτερη ευκολία ώστε να εξομαλυνθούν οικογενειακές σχέσεις που πιθανά είχαν διαταραχθεί.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 μπορεί να σε αναγκάσει να ασχοληθείς πρακτικά με ζητήματα οικογενειακής φύσεως που σε φορτίζουν συναισθηματικά με έντονο τρόπο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε μεταπτώσεις συναισθηματικής φύσεως που δεν θα σου επιτρέψουν να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση οικογενειακής φύσεως με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου ώστε να πάρεις αποφάσεις χωρίς την απογοήτευση και τις αυταπάτες να σε επηρεάζουν. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς την δύναμή σου και την αγάπη των οικείων σου.

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 σε βοηθά να εξομαλύνεις τον παρορμητισμό και πιθανές εγωκεντρικές συμπεριφορές που ενοχλούν το ταίρι σου. Η τρυφερότητα και η φαντασία ανανεώνουν την σχέση και σε φέρνουν σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες του συντρόφου σου αλλά και δικές σου. Το τέλος της εβδομάδας μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές που είναι επιβεβλημένο να αποφύγεις. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο στις 1/10 δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές, αντίθετα οδηγεί σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τον άνθρωπό σου. Απεμπόλησε τον εγωισμό και δεν θα χάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ασυνεννοησία με φιλικά πρόσωπα μπορεί να προκύψει από τις 27/9 και μετά με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Ζυγό. Δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με το φιλικό περιβάλλον και αυτό σου προκαλεί αναστάτωση. Είναι μία περίοδος αναθεωρήσεις σημαντικών σχέσεων για εσένα, όμως μείνε μακριά από καθοριστικές αποφάσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 01/10 σκληραίνει την στάση και τα λόγια σου και οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν θα φέρουν σημαντικές παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να στιγματίσουν φιλικές σχέσεις. Ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις μπορείς να έχεις στο τέλος της εβδομάδας καθώς η καλή διάθεση και η κατανόηση που υπάρχουν σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις ότι εκκρεμεί και μπορεί να σε έχει στενοχωρήσει. Καθυστερήσεις σε στόχους και σχέδια θα πρέπει να είναι αναμενόμενες.

Με τον Ήλιο από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 δείχνεις αποφασισμένος και σίγουρος για ότι θέλεις να επιτύχεις. Σε αυτό συνηγορούν και πρόσωπα που φαίνεται ότι θέλουν να σε στηρίξουν καθώς πιστεύουν στις ιδέες σου. Σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο καθώς μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε ένα αντικείμενο που σου αρέσει και σε ενθουσιάζει. Μέσα από αυτές τις επιλογές θα ανακαλύψεις νέους πρωτοποριακούς δρόμους που θα ανοίξουν τους ορίζοντες σου σε επιστήμες και τεχνολογία.

Με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 απολαμβάνεις ένα ονειρικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που σου χαρίζει αγάπη, πάθος, έξαψη, τρυφερότητα. Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις το ταίρι σου καθώς θέλεις να νιώσεις ότι ζεις το απόλυτο στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από πρόσωπα του παρελθόντος που μπορεί να σε παρασύρουν σε απογοητευτικές καταστάσεις για εσένα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο στις 1/10 ενισχύει τις υπερβολές λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που σε διακατέχει. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εαυτό σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω σεναρίων που πλάθεις στο μυαλό σου. Οι ανασφάλειες και τα απωθημένα θολώνουν την σκέψη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή στον Ζυγό να κινείται ανάδρομος από τις 27/9 τα πράγματα στον επαγγελματικό χώρο περιπλέκονται αφού δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε σχέδια και συνομιλίες. Τα εμπόδια που βρίσκεις σε πεισμώνουν ακόμα περισσότερο όμως δεν πρέπει να σε ωθούν στην απολυτότητα καθώς αυτό θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Προσοχή στις συνεννοήσεις γιατί είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 01/10 με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθώς σου είναι εύκολο να γίνεις σκληρός, δεικτικός και οξύθυμος στις αντιδράσεις σου. Καλό είναι να φιλτράρεις τα λόγια σου για να αποφύγεις σκληρές κόντρες που δεν θα προσφέρουν τίποτα στην σταδιοδρομία σου. Προς το τέλος της εβδομάδας οι συνθήκες είναι καλύτερες και μπορεί να οδηγήσεις στην ολοκλήρωση συμφωνιών με εξαιρετικούς οικονομικούς όρους.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 βοηθά να δείξεις με ευκολία δυνατότητες και ικανότητες και να εντυπωσιάσεις με τον τρόπο που χειρίζεσαι δύσκολες υποθέσεις. Καλό είναι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για διαπραγματεύσεις με σημαντικά πρόσωπα της επαγγελματικής σου πορείας. Οι συζητήσεις αυτές μπορούν να σου δώσουν αυτά που αξίζεις και κυρίως να αποδώσουν οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Η ηθική ικανοποίηση είναι σημαντική, αλλά σημαντικότερη είναι μία ανάσα στο εισόδημά σου.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 σε βοηθά να δώσεις φαντασία σε στόχους που έχεις θέσει με το ταίρι σου. Δεν εκλογικεύεις στον απόλυτο βαθμό τα συναισθήματα και αυτό σας βοηθά να μην χάσετε την μεταξύ σας επαφή. Μία ρομαντική έξοδος θα λειτουργήσει θετικά για την σχέση. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Μείνε μακριά από υπερβολικά έξοδα προς το τέλος της εβδομάδας αφού η τάση για επίδειξη και προβολή θα οδηγήσει σε σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27/9 περιορίζοντάς σε σέ ταξίδια, μετακινήσεις, νομικά θέματα και υποθέσεις που αφορούν την εκπαίδευση. Βέβαια ίσως προκαλέσει ζήτημα και η δική σου διαχείριση καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε ένα πρόγραμμα οργανωμένο που θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ότι επιθυμείς. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον επανέρχονται στο προσκήνιο και οι συναντήσεις μαζί τους σε βοηθούν να αναθαρρήσεις. Το τέλος της εβδομάδας σε βρίσκει άκρως αισιόδοξο με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σου στις 3/10 να σε ωθεί σε μεγάλες υποσχέσεις και λόγια που δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις. Είναι προτιμότερος να είσαι φειδωλός και να αφήσεις επαγγελματικές συνομιλίες για αργότερα.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 σε βοηθά να εναρμονίσεις αισιοδοξία και ωριμότητα σε όλες τις υποθέσεις που θέλεις να προχωρήσεις. Έχεις εντοπίσει αντικείμενα που σου πηγαίνουν και σε βοηθούν να εξελιχθείς σε πνευματικές ενασχολήσεις και αναζητήσεις. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα παίξουν ρόλο σε αποφάσεις σε σχέση με την μόρφωση, την επικοινωνία, την διαφήμιση καθώς μπορεί να σε προσεγγίσουν με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ξέρεις τι θέλεις και μην φοβηθείς να το διεκδικήσεις. Η θετικότητα και η υπευθυνότητά σου θα με μετρήσουν σε κάθε βήμα από εδώ και στο εξής.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 29/9 σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που εκφράζουν τον θαυμασμό τους για εσένα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην δείξεις αμέριστη εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής καθώς είναι εύκολο να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Καλό είναι επίσης να συγκρατήσεις τάσεις αλαζονείας και έπαρσης που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο στις 1/10. Οφείλεις να δείξεις μετριοπάθεια στις ανάγκες του συντρόφου σου και να μην επικεντρωθείς στην εικόνα μίας σχέσης χάνοντας την ουσία.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27/9 εντείνοντας την εσωστρέφεια και την καχυποψία πολλές φορές σε υπερβολικό βαθμό. Ο πρώτος που θα υποστεί αυτή την αλλαγή είναι ο σύντροφός σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις τις ανασφάλειες και τα απωθημένα. Ιδιαίτερα με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 1/10 η κατάσταση μπορεί να είναι αρνητική τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς η σκληρότητα και η νευρικότητά σου θα είναι έντονη. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις που θα είναι καταλυτικές στους συγκεκριμένους τομείς γιατί δεν θα έχουν θετική έκβαση για εσένα. Το τέλος της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα διαφορετικά καθώς η προσωπική διεργασία που υπάρχει θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις μέσα σου ότι σε οδηγεί σε λάθος απόψεις και σκέψεις.

Με τον Ήλιο από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/9 μπορείς να κλείσεις οικονομικά ζητήματα με επιτυχημένο τρόπο, αρκεί να ξεπεράσεις το βάρος που μπορεί να κουβαλάς αποφασίζοντας να πάρεις πρωτοβουλίες που θα κλείσουν κεφάλαια του παρελθόντος. Σε προσωπικό επίπεδο καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και την σχέση σου. Οφείλεις να προσπαθήσεις να αποβάλεις ότι κουβαλάς από καταστάσεις που σε έχουν στιγματίζει για να έχεις διαφορετική αντιμετώπιση απέναντι στον άνθρωπό σου.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 29/9 έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τους φόβους και τις αμφιβολίες και να χαρείς στιγμές διασκέδασης με τον ταίρι και την παρέα σου. Παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να κρατήσεις ψηλά την αισιοδοξία που έχεις σαν άνθρωπος και να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής που σε αναζωογονούν. Νέα πρόσωπα έρχονται στην ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην δημιουργείς μία παράλληλη πραγματικότητα στο μυαλό σου. Οι υπερβολές σε χαρακτηρίζουν με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στον Υδροχόο στις 1/10 γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο σε διασκέδαση και κατανάλωση ποτού ή φαγητού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ