Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1 ως 7/11/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα έχει εκρηκτικές διαστάσεις κυρίως σε οικονομικό επίπεδο για αυτό καλείσαι να είσαι απόλυτα ψύχραιμος διατηρώντας τη λογική σου στο ακέραιο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 δημιουργεί ανατροπές και φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και παρασκηνιακές διεργασίες που αγγίζουν οικονομικές συνεργασίες και επιχειρηματικές κινήσεις. Παράλληλα σε συναισθηματικό επίπεδο η ανασφάλεια και η ζήλια έρχονται με ορμή στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρήσουν την σχέση σου. Προσοχή καθώς η επιθετική διάθεση θα οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα τραυματίσουν την σχέση σου. Προτιμότερο είναι να αποφύγεις την ένταση και να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους προστατεύοντας συνεργασίες και σχέσεις.

Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 05.11 και σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου μέσω της δημόσιας εικόνας και του κοινωνικού περίγυρου. Εκφράζεσαι μέσα από τον επαγγελματικό χώρο καθώς θέλεις να λάμψεις και να κατακτήσεις την θέση που σου αξίζει. Οι γνωριμίες από το περιβάλλον της καριέρας μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα αποτελέσουν στήριγμα σε όλους τους τομείς. Σημαντικό είναι να μην εκλογικεύεις τα συναισθήματα γιατί αυτό είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε αποστασιοποίηση και ψυχρή λογική. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις καλό είναι να δώσεις χρόνο στον άνθρωπό σου κρατώντας τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτόν και στις κοινωνικές υποχρεώσεις.

Με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό στις 06.11 έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές που αφορούν τρίτους. Οι συζητήσεις για κληρονομικά θέματα και δάνεια μπορεί να εξελιχθούν άκρως θετικά για εσένα καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς. Είναι εύκολο όμως να δείξεις καχυποψία και να εκφράσεις αμφιβολίες σε κάθε βήμα σου. Αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά σε πιθανές συνομιλίες καθώς οδηγεί σε υπερένταση και κόντρες. Σε προσωπικό επίπεδο έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα, κάτι που θα σε απελευθερώσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 ανατρέπει τα δεδομένα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Με τον ουρανό από το ζώδιό σου να πρωταγωνιστεί δημιουργείται ένα κλίμα επανάστασης και αντίδρασης έναντι κάθε συμβιβασμού και υποχρεωτικότητας. Γεγονός είναι ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι πια δεν αντιλαμβάνονται τη νέα πορεία που θέλεις να έχεις στη ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να έχεις υπόψη σου ότι μόλις περάσει η νευρικότητα μπορεί να αλλάξει η άποψη σου. Νέες γνωριμίες έρχονται για να δονήσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από νοοτροπίες και νόρμες του παρελθόντος και να ανοίξεις τα φτερά σου μέσα σε μία νέα σχέση που πια σε εκφράζει απόλυτα.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στις 05.11 ενισχύει την διάθεση για περιπέτεια, διασκέδαση και αισιοδοξία σε προσωπικό επίπεδο. Η ανάγκη να βιώσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου θα οδηγήσει σε κοινές δράσεις που σας εκφράζουν απόλυτα. Μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον είναι πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε φέρουν σε επαφή με μία διαφορετική κουλτούρα, με μία νέα αντιμετώπιση της ζωής και των μελλοντικών σου στόχων. Βέβαια γεγονός είναι ότι μέσα από το φλερτ ικανοποιείς την ανάγκη για αποδοχή, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε παράλληλες καταστάσεις που θα τραυματίσουν σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Στις 06.11 ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου με επιτυχημένο τρόπο. Αφήνεις πίσω την καθημερινότητα και επικεντρώνεσαι στην σχέση και τις συνεργασίες σου καθώς μέσα από τις συνομιλίες επέρχεται η πολυπόθητη αρμονία. Σημαντικό είναι να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους. Τώρα μπορείς να το πετύχεις καθώς αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες των άλλων και προσπαθείς να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Καλό είναι να εκφράζεις τις σκέψεις σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα απογοητεύσεις τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο αλλάζουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 να δημιουργεί την ανάγκη ανατροπών και ρήξεων που είναι απαραίτητες για εσένα. Αιφνιδιάζεσαι από μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και αποκαλύπτουν δράσεις και κινήσεις που σε απογοητεύουν. Καλό είναι να μην μπει σε μία διαδικασία συγκρούσεων που θα οδηγήσει σε σκληρές κόντρες και αντιπαραθέσεις. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν προτάσεις που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα εργασιακή πορεία. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα δεδομένα στον χώρο της δουλειάς και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο, διαφορετικό, άκρως πρωτοποριακό για εσένα.

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω στις 05.11 η λίμπιντο ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς ενισχύεται η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου. Έρχεσαι σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον άκρως αισθησιακό και παθιάρικο στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παράλογες σκέψεις καθώς το μυαλό χάνεται λόγω των ανασφαλειών και των απωθημένων που μπορεί να υπάρχουν από παλιότερες καταστάσεις. Οι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου προκαλούν έντονο καρδιοχτύπι και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο που σε βοηθά να νιώσεις την έξαψη και τον πόθο στον απόλυτο βαθμό.

Λύσεις στο χώρο της δουλειάς μπορείς να βρεις με μεγαλύτερη ευκολία από τις 06.11 με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό. Η πρακτική σκέψη και η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσουν να είσαι απόλυτα αποτελεσματικός σε ότι έχεις αναλάβει. Διεκπεραιώσεις γρήγορα υποθέσεις και βοηθάς να ξεμπλοκάρουν καταστάσεις με μεγάλη ευκολία. Αυτό θα βοηθήσει να κατακτήσεις την αποδοχή και το θαυμασμό τόσο των συναδέλφων όσο και των ανώτερων σου. Περιόρισε μόνο το άγχος και την επικριτικότητα που μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς οι αλλαγές και οι ανατροπές που προκύπτουν επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σου πορεία. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 προκαλεί δονήσεις και αναταράξεις που θα σε φέρουν σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η ανάγκη για αλλαγές θα επηρεάσει την ήδη υπάρχουσα σχέση σου καθώς θέλεις να ισορροπήσεις μεταξύ της δέσμευσης και της επιθυμίας για ελευθερία. Κεραυνοβόλος νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για την ψυχολογία σου και θα ανοίξουν μία νέα διαδρομή ζωής που θα σε εκφράζει στον μέγιστο βαθμό. Βέβαια η αστάθεια είναι χαρακτηριστικό της περιόδου για αυτό φρόντισε να μην δείξεις εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής σε πρόσωπα που έρχονται σαν κομήτες στη ζωή σου.

Η ανάγκη για συντροφικότητα γίνεται εντονότερη από τις 05.11 και μετά καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να φλερτάρεις, να περάσεις όμορφα, να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να σου προσφέρουν την πολυπόθητη αποδοχή. Η ανάγκη για σύντροφο μπορεί να οδηγήσει πολλές φορές σε υποχωρήσεις που θα πρέπει να περιοριστούν καθώς είναι απαραίτητο να ικανοποιήσεις και τον εαυτό σου. Το αισθηματικό παιχνίδι θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που γοητεύονται από την επικοινωνιακή σου διάθεση και θέλουν να σε κατακτήσουν. Γεγονός είναι ότι μπαίνεις σε μία περίοδο κοινωνικότητας που θα έχει θετικό αποτέλεσμα και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Ερμής μετακινείται στον Σκορπιό στις 06.11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με σχέδια που αφορούν την δημιουργία και τα ταλέντα σου. Καλό είναι να εκφράζεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματά σου, πρόσεξε όμως γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις και να υπάρξουν υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Οι προτάσεις που θα έχεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις και να διεκδικήσεις την θέση που σου αξίζει στον τομέα της καριέρας και στην σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Αναταράξεις στην οικογένεια και αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα που θα σε ξεβολέψουν. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 προκαλεί αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που θεωρείς ότι θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Η έντονη αντίδρασή σου μπορεί να οδηγήσει σε μετακίνηση από την πατρική εστία ή σε απομάκρυνση από ανθρώπους που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου. Παράλληλα επαγγελματικές προτάσεις έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο και σε καλούν να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση και ανασφάλεια. Οι αλλαγές θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα αρκεί να τις επιδιώξεις.

Η ανάγκη να εκφραστείς μέσα από την δουλειά και την τάξη γίνεται εντονότερη καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στον Αιγόκερω στις 05.11. Θέλεις να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που χρήζουν τακτοποίησης και να δώσεις όλη σου την προσοχή στον εργασιακό χώρο που απαιτεί την απόλυτη αφοσίωσή σου. Παράλληλα οργανώνεις όσο καλύτερα γίνεται το σπίτι και τον χώρο σου καθώς θέλεις να υπάρχει τάξη σε όλα τα επίπεδα. Είναι απαραίτητο όμως να κρατηθεί το μέτρο γιατί με ευκολία οδηγείσαι σε υπερβολές. Φρόντισε το σώμα σου καθώς το έχεις ανάγκη, είναι ευκαιρία να αποτοξινωθείς με μία διατροφή που σου ταιριάζει. Μπορείς να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα στην σχέση σου οριοθετώντας την γκρίνια και την επικριτικότητα που θα ενοχλήσει το ταίρι σου.

Οι συνομιλίες στον οικογενειακό χώρο παίρνουν φωτιά καθώς ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στις 06.11 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που απασχολούν το οικείο περιβάλλον. Αντιλαμβάνεσαι και κατανοείς με ευκολία τα συναισθήματα των άλλων, δυστυχώς όμως πολλές φορές οικειοποιείται τα προβλήματά τους και αυτό επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Οι συνθήκες ευνοούν τις συμφωνίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορούν να είναι άκρως κερδοφόρες και αποδοτικές για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι κοντινές σχέσεις αλλάζουν καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 σου ζητά να απομακρυνθείς από πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου και να έρθεις σε επαφή με αυτούς που λειτουργούν πρωτοποριακά και εναλλακτικά. Γεγονός είναι ότι οι συνθήκες στον στενό σου περίγυρο διαφοροποιούνται αφού αντιλαμβάνεσαι ποιοι μπορεί να σε ακολουθήσουν και ποιοι όχι σε ζητήματα που χρήζουν διαφορετική προσέγγιση και εναλλακτικό τρόπο σκέψεις. Ξαφνικές νέες γνωριμίες μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Νέες γνωριμίες έρχονται κεραυνοβόλα για να απογειώσουν την διασκέδαση, την επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 05.11 να βοηθά να εκφραστείς με γενναιοδωρία στον σύντροφό σου. Αφιερώνεις χρόνο στην σχέση σου καθώς θέλεις να διασκεδάσεις με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου και να ανανεώσεις τον μεταξύ σας δεσμό. Ο αδέσμευτος φροντίζεις να βρίσκεσαι κάθε στιγμή σε παρέες που σε βοηθούν να περάσεις όμορφα. Η γοητεία σου σε καθιστά πρωταγωνιστή και βοηθά να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου. Μείνε μακριά από εγωισμό και εγωκεντρισμό που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Η γρήγορη σκέψη και οι πολύπλευρες λύσεις που μπορεί να δώσεις ενισχύονται με την μετακίνηση του Ερμής στον Σκορπιό στις 06.11. Σε βοηθά να επικοινωνήσεις προτάσεις και ιδέες που μπορεί να έχεις καθώς είναι εύκολο να παίξουν κομβικό ρόλο σε επαγγελματικές συμφωνίες και συναλλαγές. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη με το κοντινό σου περιβάλλον για αυτό δεν θα χάσεις χρόνο ώστε να βρεθείς κοντά τους και να περάσεις στιγμές χαλαρές σχολιάζοντας και συζητώντας θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή στην μεταφορά πληροφοριών που δεν είναι έγκυρες που θα σε εκθέσουν και θα σε χαρακτηρίσουν ως αναξιόπιστο.

ΖΥΓΟΣ
Οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και σε αναστατώνουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 να αποκαλύπτει συμπεριφορές και κινήσεις στον άλλον που σε επηρεάζουν άμεσα. Ξαφνικά έξοδα και αλλαγές στον προϋπολογισμό σου μπορεί να σε αποσυντονίσουν προκαλώντας ανασφάλεια και φόβο. Σημαντικό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς αργά ή γρήγορα θα βρεις την καλύτερη δυνατή λύση που θα σου χαρίσει ηρεμία. Συναισθηματικά, η ζήλια του συντρόφου σου μπορεί να οδηγήσει σε υπερένταση στην σχέση. Προσοχή σε αποκαλύψεις που θα δονήσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και σκληρές κόντρες μεταξύ σας.

Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 05.11 επικεντρώνεσαι στην οικογένεια και στην τρυφερότητα που μπορεί να σου προσφέρει. Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με τον χώρο σου δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα, τον σύντροφό σου, τα κοντινά σου πρόσωπα. Σημαντικό είναι να περιορίσεις τον συναισθηματισμό που οδηγεί σε σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου. Προσπαθώντας να κατευθύνεις το ταίρι σου με σκοπό να νιώσεις ασφάλεια δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις και υπερβολές. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσεις σε επιτυχημένες οικονομικές συναλλαγές που αφορούν την ακίνητη περιουσία.

Τα οικονομικά σου σχέδια προχωρούν απερίσπαστα με τον Ερμή να μετακινείται στον Σκορπιό στις 06.11 δίνοντάς σου την δυνατότητα να διαπραγματευτείς το καλύτερο δυνατό για εσένα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία και το πείσμα καθώς δεν θα σε βοηθήσουν να βρεις σημείο σύγκλισης με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Το πάθος πρωταγωνιστεί σε κάθε φράση και μπορεί να απογειώσει την σχέση σου. Αξιοποίησε ιδέες για ρομαντικές στιγμές που θα ανανεώσουν την σχέση σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις πιθανή ακαμψία απέναντι στο ταίρι σου διευκολύνοντας έτσι τις συζητήσεις. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα και εντάσεις που δεν βοηθούν την εξέλιξη της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 04.11 αλλάζει ριζικά τα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς οδηγεί σε ακραίες και καθοριστικές αποφάσεις. Έντονες συγκρούσεις και σπασμωδικές συμπεριφορές επηρεάζουν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και οδηγούν σε οριστικές ρήξεις και απομακρύνσεις προσώπων που πιθανά δεν αντιλαμβάνονται ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε ένα νέο βήμα στη ζωή σου. Παράλληλα ξαφνικές νέες γνωριμίες έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να απολαύσεις τις στιγμές και τις προτάσεις χωρίς να προχωρήσεις άμεσα σε αποφασιστικά βήματα καθώς ακόμα υπάρχει σημαντική αστάθεια.

Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 05.11 δίνοντάς σου την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να απολαύσεις συναντήσεις και νέες γνωριμίες μέσα από το στενό σου περιβάλλον. Η ανάγκη για νέα γνώση και πληροφορία σε φέρνει κοντά σε άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά ανοίγοντας νέους ορίζοντες σε γνωστικό επίπεδο. Σημαντικό είναι για εσένα το φλερτ καθώς σου δίνει χαρά και ζωντάνια και σε βοηθά να ανανεωθείς ξεφεύγοντας από τη στείρα καθημερινότητα. Καλά θα κάνεις να επιδιώξεις αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με το ταίρι σου. Αυτό θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να χαρείτε μαζί στιγμές που έχετε πολλή ανάγκη.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 06.11 και σου δίνει την άνεση να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία βγαίνοντας από τη μοναχικότητα. Σημαντικό είναι να προχωρήσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια με γοργούς ρυθμούς καθώς αντιλαμβάνεσαι τις δυνατότητές σου και διεκδικείς το δίκαιο των απόψεών σου. Προσοχή σε υπερβολές και αυθόρμητη προσέγγιση των πραγμάτων καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις λεκτικά και να προκληθούν ρήξεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Η κοινωνικότητα σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορεί να σου προτείνουν επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν νέα ώθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντιμετωπίζεις κατάματα ζητήματα από το παρελθόν καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 αναδεικνύει καταστάσεις που ακόμα εκκρεμούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Οφείλεις να μείνεις μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα που δεν θα σου επιτρέψουν να αντιμετωπίσεις με απόλυτο ρεαλισμό την όποια κατάσταση σε απασχολεί. Υπόγειες διαδρομές και παρασκήνιο έρχονται στο φως και απασχολούν έντονα το εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να αποφύγεις ξεσπάσματα και συγκρούσεις που θα έχουν κυρίως ψυχολογικό κόστος. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσεις την οποία υπόθεση με απόλυτη σύνεση και ψυχραιμία.

Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 05.11 σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε οικονομικό επίπεδο που θα βελτιώσουν τον προϋπολογισμό σου. Διεκδικείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο και ήρθε η ώρα να τα καταφέρεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα και σπατάλες λόγω της ανάγκης να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Είναι προτιμότερο να μην χάσεις το μέτρο και να φροντίσεις το ταμείο σου να είναι επαρκές για να μην βρεθείς αργότερα εκτεθειμένος. Σε προσωπικό επίπεδο ο αισθησιασμός και το πάθος οδηγεί σε μοναδικές στιγμές που λειτουργούν ευεργετικά για τη σχέση καθώς βοηθούν να εκφραστούν αβίαστα τα συναισθήματα.

Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από τις 06.11 και μετά καθώς ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και ενισχύει την ανάγκη για μοναχικότητα. Οι σκέψεις γίνονται εντονότερες και αυξάνουν κατακόρυφα τον συναισθηματισμό θολώνοντας την πραγματικότητα και δημιουργώντας αυταπάτες. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με δημιουργικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ένταση και θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε καθημερινό επίπεδο φροντίζοντας να σε φέρουν στην πραγματικότητα. Προσοχή σε λάθη στον εργασιακό χώρο λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που είναι βέβαιο ότι θα έχουν κόστος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανακατατάξεις στο φιλικό περιβάλλον είναι πιθανό να προκύψουν με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 04.11 καθώς αποκαλύπτονται συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν και οδηγούν στην υπερένταση. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αντιμετωπίζοντάς πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και δεν θέλεις να χάσεις από τη ζωή σου. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς τα δεδομένα αλλάζουν ριζικά και οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά για να τονίσει την ανάγκη αλλαγών στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να μην χάσεις τον αισθησιασμό σου, όπως επίσης να μην δώσεις απόλυτη εμπιστοσύνη ευθύς εξαρχής.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφουγκραστείς τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 05.11 και σε αναγκάζει να στραφεί στον εαυτό σου. Σημαντικό είναι να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι βέβαιο ότι θα προχωρήσεις με αποφασιστικότητα προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια απαραίτητο επίσης είναι να ακούσεις και να κατανοήσεις τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Δεν πρέπει να αδιαφορήσεις για τις ανάγκες των άλλων καθώς αργά ή γρήγορα αυτό θα επηρεάσει την μεταξύ σας επικοινωνία. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν έρχονται για να μείνουν στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητά σου.

Στροφή στην επικοινωνία πραγματοποιείς με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό στις 06.11. Η διάθεση να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς μέσα από τις συγκεκριμένες συζητήσεις μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να παραθέσεις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους γύρω σου. Προσοχή σε αλαζονεία και αμετροέπεια, είναι απαραίτητο να αποδέχεσαι τις διαφορετικές απόψεις και να μην συγκρούεσαι άκριτα με πρόσωπα που μπορεί να έχουν την δική τους γνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σημαντικές αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 σου δίνει ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσεις. Ο αρχικός αιφνιδιασμός μπορεί να οδηγήσει σε ενθουσιασμό καθώς ανοίγονται νέες προοπτικές και ορίζοντες για τον τομέα της καριέρας σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να είναι εριστικοί μαζί σου επιδιώκοντας να σε βάλουν σε τροχιά σύγκρουσης. Δεν πρέπει να πέσεις σε παγίδα εντάσεων που δεν θα σου επιτρέψει να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετακινήσεις και αλλαγές στο πεδίο της οικίας είναι πολύ πιθανό να προκύψουν λόγω των αλλαγών που μπορεί να υπάρξουν βοηθώντας σε να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα.

Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 05.11 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονου συναισθηματισμού που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Οι ευαισθησίες ενισχύονται και δημιουργούν μία ατμόσφαιρα άκρως ρομαντική και αισθησιακή στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι να πάρουν μία θέση δίπλα σου. Σημαντικό είναι να μην εξιδανικεύσεις τα πρόσωπα αυτά παίρνοντας άμεσα αποφάσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Καλό είναι να σκεφτείς τους λόγους που σας οδήγησαν να ζείτε χωριά.

Ο Ερμής από τον Σκορπιό στις 06.11 βοηθά να προχωρήσει σε επαγγελματικά σχέδια και συνομιλίες. Αναπτύσσεις με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα τα επιχειρήματα σου και κεντρίζεις το ενδιαφέρον των ανώτερων σου. Σημαντικό είναι βέβαια να αποφύγεις αδιάλλακτες συμπεριφορές και ακραίος συντηρητισμός της έκφρασης σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις στο περιβάλλον που κινείσαι. Παράλληλα φρόντισε να αποφύγεις την σκληρότητα στην προσωπική σου ζωή καθώς η επικοινωνία είναι σημαντική αυτήν την περίοδο που επιφορτίζεται σε με πολλά στην καριέρα σου.

ΙΧΘΥΣ
Ανοίγεις τα φτερά σου για νέους προορισμούς, πνευματικούς και ρεαλιστικούς καθώς οι ευκαιρίες που αναπτύσσονται με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 04.11 σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Οι προτάσεις που μπορεί να προκύψουν αφορούν το εμπόριο, την επικοινωνία, νομικά ζητήματα που σε αφορούν και έρχονται αιφνιδιαστικά για να ανατρέψουν ευχάριστα τα δεδομένα. Βέβαια υπάρχει υπερένταση κυρίως με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς εντοπίζεις ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που θέλεις να κινηθείς από δω και στο εξής στη ζωή σου. Προσπάθησε λοιπόν να μην μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις που θα σε επηρεάσουν.

Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω στις 05.11 και σου δίνει την δυνατότητα να αφουγκραστείς τον φιλικό περίγυρο και την ανάγκη για παρέα, κοινή προσπάθεια και στόχευση με τους άλλους. Ο σύντροφός σου μπορεί να γίνει ο ιδανικός συνοδοιπόρος σε ζητήματα που αφορούν και τους δύο σας καθώς έχετε την δυνατότητα να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Προσοχή καθώς η συναισθηματική αποστασιοποίηση μπορεί να βλάψει την σχέση σου και να οδηγήσει σε ανησυχία το ταίρι σου. Οφείλεις να βρεις τον προσωπικό σου χώρο μέσα στην σχέση χωρίς να προκαλέσεις αναταράξεις που θα φθείρουν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφό σου.

Τα ταξίδια ευνοούνται σημαντικά με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό στις 06.11 καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό ή με πρόσωπα που βρίσκονται σε τόπους που θέλεις να επισκεφτείς. Η ανάγκη για διασκέδαση και η επιθυμία για έντονη επικοινωνία και συζητήσεις πνευματικού επιπέδου δεν αφήνει περιθώρια για απόλυτη συγκέντρωση στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην γίνεις αμελής προκαλώντας την μήνη των γύρω σου. Είναι προτιμότερο επίσης να προσέξεις τον τρόπο επικοινωνίας στο ευρύτερο περιβάλλον καθώς ο αυθορμητισμός μπορεί να μετατραπεί σε αυθάδεια δυσαρεστώντας πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ