Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 8 ως 14/11/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Οι ανασφάλειες προκαλούν αναταράξεις που κυρίως εκδηλώνονται επικοινωνιακά σε πρόσωπα που σου προκαλούν έντονη καχυποψία. Οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό μέσα στην εβδομάδα αναδεικνύουν εντάσεις, επιθετικότητα, σκληρότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων που θα σε ανησυχήσουν σε σημαντικό βαθμό και θα οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα πού συνομιλείς. Σημαντικό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα είναι ατέρμονες και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις τους φόβους σου και να αποφύγεις την επικοινωνία με πρόσωπα σημαντικά σε περίπτωση που δεν πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις για συγκεκριμένα ζητήματα.

Στις 11.11 το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο εγείρει αδυναμίες, δυσκολίες, απογοήτευση. Επιχειρηματικές κινήσεις, τακτοποίηση οφειλών και δανείων φαίνεται να βρίσκουν εμπόδια που σου δημιουργούν άγχος και απαισιοδοξία. Ανάλογη συμπεριφορά μπορεί να υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή αφού δεν σου είναι εύκολο να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να απομακρυνθείς από το ταίρι σου και να θεωρηθεί ότι βάζεις τοίχος μεταξύ σας. Καλό είναι να εξηγήσεις ειλικρινά αυτό που νιώθεις καθώς με αυτό τον τρόπο θα εισπράξεις την πολυπόθητη κατανόηση.

Ευεργετικά λειτουργεί το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.11 σε όλα τα επίπεδα καθώς σου χαρίζει ενσυναίσθηση και σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερες καταστάσεις που φοβάσαι να αντιμετωπίσεις. Η δοτικότητα και η κατανόηση χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά σου απέναντι στον άνθρωπο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό σου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο όπου το πάθος και ο αισθησιασμός θα αναπτυχθούν στο έπακρον και θα καταλύσουν κάθε άμυνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Επιθετικές συμπεριφορές, εμπόδια και ανατροπές είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μέσα στην εβδομάδα που θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό δεν επιτρέπουν ομαλές συνομιλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τις έντονες αντιδράσεις των γύρω σου που μπορεί να ανατρέπουν τα σχέδιά σου. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα που μπορεί να σου δημιουργήσουν και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκραγεί οδηγώντας σε περαιτέρω δυσκολίες και προβλήματα σημαντικές σχέσεις για εσένα. Η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές συμφωνίες καθώς οι δυσκολίες και τα αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα προκύψουν δεν ευνοούν σταθερές και μακροπρόθεσμες συνεργασίες.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11 δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο που θα βάλουν φραγμούς στα πλάνα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε επίπεδο συνεργασιών καθώς βλέπεις ότι τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι δεν είναι εύκολο να ξεφύγουν από προκαταλήψεις και νόρμες που δεν εξυπηρετούν τα σχέδιά σας. Προσπάθησε να αποφύγεις την κατήφεια και την σκληρότητα και να επιδείξεις ευελιξία διορθώνοντας ή εμπλουτίζοντας τους σχεδιασμούς σου όσο καλύτερα γίνεται.

Ρομαντικές στιγμές και έντονο πάθος επιφυλάσσει για εσένα και το ταίρι σου το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.11. Θα είναι πηγή χαράς και ανακούφισης καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να συναισθανθεί στις τον άνθρωπό σου και να κατανοήσεις στόχους και όνειρα που τον απασχολούν. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν για τον αδέσμευτο που θα ανοίξουν ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στα αισθηματικά. Ιδανικές προτάσεις για συμφωνίες μπορεί να προκύψουν, φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα επιφυλακτικός και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου. Οι εξαιρετικές συνθήκες δεν αποκλείουν να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις δημιουργώντας μία δική σου πραγματικότητα που τελικά δεν έχει ρεαλιστικό υπόβαθρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ένταση καλά κρατεί στον χώρο της δουλειάς καθώς οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό μέσα στην εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα, οδηγούν σε υπερβολικές αντιδράσεις και βάζουν εμπόδια σε συνομιλίες και σχέδια. Η ευστροφία σου θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να ελιχθείς και να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να μπει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν οδηγεί πουθενά. Το να υπάρξουν ρήξεις με πρόσωπα στον συναδελφικό περίγυρο δεν θα σου επιτρέψει να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει. Επικεντρώσου σε ότι θέλεις να πετύχεις και προσπάθησε να ξεφύγεις από τη νευρικότητα που σε αποσυντονίζει.

Πιθανές προσωρινές δυσκολίες να σε απογοητεύσουν στις 11.11 καθώς στο τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις ομαλά σε ζητήματα που θέλεις να διευθετήσεις. Σημαντικό είναι να μην απογοητευτείς και να αξιοποιήσεις κάθε συγκυρία που σου δίνεται για να προχωρήσεις σε αλλαγές δείχνοντας την ευελιξία σου. Η απογοήτευση και η ματαιοδοξία δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις και να απομακρυνθείς από τον εκνευρισμό. Προσπάθησε να πάρεις χρόνο ώστε να εντοπίσεις ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε δυσχέρεια.

Διέξοδο σε μία έντονη εβδομάδα στον εργασιακό χώρο θα αποτελέσει το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες καθώς θα σε βοηθήσει να κινηθείς διαισθητικά σε όλα τα επίπεδα. Ομορφαίνεις την καθημερινότητα και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην σχέση σου. Σου δίνεται η δυνατότητα με πρακτικούς τρόπους να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό και ευφάνταστο σκηνικό που θα εκτοξεύσει τα συναισθήματα στα ύψη. Η ανάγκη για απόλυτη επαφή και συγχώνευση με το ταίρι σου θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές και να απολαύσεις χαρές που μόνο η προσωπική σου ζωή μπορεί να δώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το βλέμμα στραμμένο στην προσωπική σου ζωή βρίσκεσαι και αυτή την εβδομάδα καθώς γεγονότα και συμπεριφορές μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που θα επηρεάσει εσένα και το ταίρι σου. Απαραίτητο είναι να περιορίσεις τον αυθορμητισμό, την επιθετικότητα και την σκληρότητα που μπορεί να τραυματίσουν την σχέση σου καθώς επικοινωνιακά μπορεί να λειτουργήσεις με σπασμωδικό και απότομο τρόπο. Σχέδια που αφορούν δημιουργικά ενδιαφέροντα φαίνεται ότι εμποδίζονται λόγω τον προσωπικό σου ανασφαλειών και του ελλείμματος εμπιστοσύνης που δείχνεις στον εαυτό σου. Είναι απαραίτητο να απελευθερωθείς και να αναγνωρίσεις τα θετικά σημεία της προσωπικότητας σου.

Το πάθος μετριάζεται σε όλα τα επίπεδα με το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11. Η επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να λάμψεις δείχνοντας τις ικανότητές σου περιορίζεται από φόβους και απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και σε μπλοκάρουν. Πιθανό είναι να απογοητευτείς λόγω οικονομικών φραγμών σε σχέδια που μπορεί να έχεις, όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Η απογοήτευση δεν πρέπει να μπει εμπόδιο στις επιθυμίες σου γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις ευελιξία αναπροσαρμόζοντας κάθε σχεδιασμό ανάλογα με την κατάσταση που βιώνεις.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.11 σε βοηθά να δείξεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου καθώς η γενναιοδωρία και το πάθος περισσεύουν. Έντονα ρομαντικές στιγμές για δύο θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και θα σε βοηθήσουν να παραμερίσεις κάθε κόντρα και δυσκολία που μπορεί να προκύψει μέσα στην εβδομάδα. Η δημιουργικότητα και η φαντασία παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε επαγγελματικά σχέδια καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις προτάσεις σου. Μην φοβηθείς να τις εκφράσεις.

ΛΕΩΝ
Οικογενειακές υποθέσεις παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό μέσα στην εβδομάδα δυσκολεύουν την επικοινωνία με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις λόγω ξαφνικών γεγονότων ή αιφνιδιαστικών πληροφοριών που αλλάζουν τα δεδομένα και δημιουργούν υπερένταση. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις ψύχραιμη στάση απέναντι στα πράγματα ώστε να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις με απόλυτο ρεαλισμό. Πιθανό είναι επίσης να επηρεαστούν συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, καθώς ανατροπές και εμπόδια αλλάζουν τα δεδομένα.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11 εντείνει την κυκλοθυμία και τον καταπιεσμένο θυμό λόγω οικογενειακών υποθέσεων που σε έχουν επηρεάσει στο παρελθόν. Η κατήφεια είναι μεγάλη αφού νιώθεις ότι δεν μπορείς να κινηθείς όπως θέλεις και υπάρχουν πρόσωπα που περιορίζουν την εξέλιξή σου. Η απογοήτευση και η ένταση μπορεί να περάσει και στην προσωπική σου ζωή με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από τον άνθρωπο που αγαπάς για ζητήματα που μπορεί να μην αφορούν άμεσα την σχέση σου. Προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικές εξάρσεις που δεν σου επιτρέπουν να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και επικεντρώσου σε ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις προσπαθώντας να αναπροσαρμόσεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις σε διορθώσεις που θα σε βοηθήσουν.

Ιδανικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο θα σου χαρίσει το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες στις 12.11. Το συναίσθημα, το πάθος, η λατρεία για τον άνθρωπό σου απογειώνονται και δημιουργούν μία ατμόσφαιρα άκρως ρομαντική και τρυφερή. Στιγμές για δύο θα σου χαρίσουν χαρά και γαλήνη και θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποστάσεις από τις δυσκολίες και την ένταση που μπορεί να βιώνεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, πρακτικά ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να λυθούν και να σε βοηθήσουν να ξεφορτωθείς μία επιπλέον πηγή άγχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές αλλάζουν μέσα στην εβδομάδα καθώς οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό προκαλούν ανατροπές και σε καλούν να αντιμετωπίσεις εμπόδια με απόλυτη ωριμότητα. Οι συνθήκες δεν είναι ομαλές γι’ αυτό θα πρέπει να είχε ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεις τις απόψεις σου. Σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και απέναντι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να σου προκαλέσουν νευρικότητα. Προσπάθησε να κατευνάσεις κάθε αρνητικό συναίσθημα και να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Με το τετράγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Κρόνο από τον Υδροχόο στις 11.11 καλείσαι να ξεπεράσεις εμπόδια στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σου κοστίσουν. Προσωρινά θα προκύψουν καθυστερήσεις που οφείλεις να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία. Επίσης καλό είναι να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε μετακινήσεις και επικοινωνία καθώς με ευκολία μπορεί να υπάρξουν ζητήματα που θα βάλουν φραγμούς στις επιδιώξεις σου. Η απογοήτευση δεν σου ταιριάζει γι’ αυτό φρόντισε να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία αλλάζοντας τα δεδομένα με διορθώσεις και επαναπροσδιορισμό.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.11 θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες καθώς η αυξημένη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που σε βοηθούν να γνωρίσεις νέα αντικείμενα. Προσοχή σε νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές επιδιώκοντας να κατακτήσουν την καρδιά σου, προσπάθησε να πάρεις χρόνο για να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις επιδιώξεις σου. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε ευνοϊκή φάση, σημαντικό είναι βέβαια να προστατεύσεις τον εαυτό σου καλύπτοντας τις ανάγκες σου με ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σου βάλλονται αυτήν την εβδομάδα καθώς έκτακτα έξοδα και ανατροπές σε συμφωνίες επηρεάζουν την ομαλότητα τους. Οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε συναλλαγές κλείνοντας εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούσαν άγχος. Σημαντικό είναι να ξεπεραστεί κάθε προβληματισμός με απόλυτη ηρεμία, χωρίς αντιδικίες και συγκρουσιακές συμπεριφορές που θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Οφείλεις να επαναπροσδιορίζεις γρήγορα την στάση σου για να πετύχεις στο ακέραιο τον στόχο σου.

Περιττά έξοδα μπορεί να περιορίσουν τις κινήσεις σου καθώς το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11 μπορεί να ασκήσει πίεση στον προϋπολογισμό σου. Γεγονός είναι ότι δεν θα είναι εύκολο να απολαύσεις τις στιγμές όπως θα ήθελες καθώς είναι απαραίτητο να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου. Συναισθηματικά, οι ανασφάλειες μπορεί να σε οχυρώσουν πίσω από το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα απογοητεύσουν το ταίρι σου. Η κατήφεια και η ψυχρότητα δεν θα επιτρέψουν στον άνθρωπό σου να σε πλησιάσει και να σε καθησυχάσει, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι δεκτικός όταν σε προσεγγίζει.

Ανάσες ψυχολογίας δίνει το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.11 καθώς σε βοηθά να κινηθείς διαισθητικά σε οικονομικές επιλογές και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Παράλληλα, η στήριξη του οικογενειακού του περιβάλλοντος θα είναι σημαντική και θα βοηθήσει να ξεφύγεις από δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σου. Ζήτησε την βοήθειά τους γιατί είναι βέβαιο ότι θα σταθούν δίπλα σου χωρίς να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Εμπιστεύσου και το ταίρι σου που μπορεί να σου χαρίσει άκρως ρομαντικές στιγμές μαλακώνοντας κάθε ανασφάλεια και άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου καθώς Ήλιος, Ερμή και Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και σε ωθούν να αναδείξεις σημεία του εαυτού σου που είχες περιορίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οι όψεις του Ερμή από το ζώδιό σου χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς είναι εύκολο να γίνεις επιθετικός με σύντροφο και συνεργάτες λόγω δυσκολιών ή ανατροπών που βρίσκεις στο μονοπάτι σου. Σημαντικό είναι να αποφύγεις την υπερβολική ένταση και κατήφεια που δεν σου επιτρέπουν να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και ψύχραιμος σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Δέξου με ωριμότητα διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχουν πράγματα να σου δώσουν.

Ο Άρης από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11 δυσκολεύει τις κινήσεις σου καθώς περιορίζει τον παρορμητισμό και τον δυναμισμό σου προσωρινά. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια και ευθύνες στην οικογένεια που καλείσαι να ξεπεράσεις ώστε να προχωρήσεις σε σχέδια που έχεις για την ζωή σου. Είναι σημαντικό να μην εμπλακείς σε καυγάδες λόγω της απογοήτευσης και της έντασης που σε διακατέχουν ανοίγοντας ένα νέο πεδίο μαχών. Προσπάθησε με ψυχραιμία και λογική να ξεπεράσεις δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις επαναπροσδιορίζοντας την στάση σου και διορθώνοντας όπου χρειάζεται τους προσωπικούς τους σχεδιασμούς.

Μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους σε βοηθά να βιώσεις το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες στις 12.11. Απογειώνει την τρυφερότητα και τον αισθησιασμό στην σχέση σου αφήνοντας στο περιθώριο κάθε τριβή και αντιδικία που μπορεί να είχε δημιουργήσει ένταση. Η κοινωνική σου ζωή μπορεί να σε στηρίξει εν μέσω δυσκολιών καθώς σου δίνει την ευκαιρία να βγεις και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου χαρίζουν γνώσεις και πληροφορίες μέσα από την συνδιαλλαγή σου μαζί τους. Ευχάριστες νέες γνωριμίες μπορούν να ομορφύνουν την προσωπική σου ζωή και να ανεβάσουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος σε προβληματίζουν και αυτή την εβδομάδα προκαλώντας κυκλοθυμία, ένταση, στενοχώρια. Οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό δυσκολεύουν περαιτέρω την επικοινωνία και τα σχέδιά σου για την ολοκλήρωση υποθέσεων που σε ταλαιπωρούν ακόμα. Οι ανατροπές και η υπερένταση δεν αφήνουν περιθώριο για ομαλή εξέλιξη, αυτό είναι αρκετό για να φέρει απογοήτευση. Παράλληλα, η επικοινωνία στον εργασιακό χώρο δεν είναι στα καλύτερά της και οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν θα δυσκολέψουν την συνεργασία. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι έχεις αναλάβει να διευθετήσεις προσπαθώντας να κρατήσεις ισορροπία σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην ψυχολογία σου.

Ο Άρης από τον Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11 ενισχύει την απογοήτευση και την εσωστρέφεια για καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν στιγματίσει την ψυχή σου. Έχουν αναδυθεί όλα στην επιφάνεια και τα αντιμετωπίζεις κατάματα, όμως δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από συμπεριφορές κοντινών σου προσώπων που δεν σε καταλαβαίνουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προσκόμματα στην εξέλιξή σου και κυρίως σε συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

Η ανάγκη να νιώσεις βαθύτερα συναισθήματα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που θα σου δώσουν δύναμη. Ενισχυτικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.11 καθώς σε ωθεί να δείξεις κατανόηση, συμπόνια και αγάπη σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορεί να σε πλήγωσαν παλαιότερα. Το ταίρι σου επίσης θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια μέσα από την προσωπική ζωή αφού ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και να σου χαρίζει στιγμές που σε απομακρύνουν από όλες τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένταση στον φιλικό περίγυρο και ανατροπές σε σχέδια και φιλοδοξίες μπορεί να αντιμετωπίσεις μέσα στην εβδομάδα. Οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό είναι πιθανό να οδηγήσουν σε κόντρες και απομάκρυνση από πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον. Δεν θα είναι δύσκολο να μπεις σε αντιδικίες που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις και αποστασιοποίηση. Προσοχή σε ανατροπές και εμπόδια που θα επηρεάσουν τα σχέδιά σου, είναι πιθανό να προχωρήσεις σε αλλαγές και διορθώσεις που τελικά θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις σκοπέλους. Ο επαναπροσδιορισμός από την πλευρά σου θα οδηγήσει στον απώτερο σκοπό σου.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11 είναι πιθανό να φέρει δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις μέσα σε επαγγελματικές και συλλογικές προσπάθειες. Οικονομικές υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν ανασφάλεια γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να αλλάξεις τα σχέδιά σου «παγώνοντας» στόχους που επιθυμείς έντονα να κατακτήσεις. Οι συνθήκες είναι προσωρινές, κάτι που πρέπει να θυμάσαι για να αποφύγεις την απογοήτευση και την απαισιοδοξία. Πάρε χρόνο για να εξετάσεις με λεπτομέρεια τα δεδομένα και να προσδιορίσεις ποια σημεία των σχεδίων σου δεν μπορούν να οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.11 φροντίζει να εξομαλύνει τις εντάσεις στον φιλικό περίγυρο και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις διαφορετικές σκέψεις και επιλογές των προσώπων που σε ενδιαφέρουν εκτονώνοντας τη νευρικότητα και την καχυποψία. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητά σου. Είναι πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το ενδιαφέρον σου και να σε κατακτήσουν, επιδιώκοντας να καλύψουν κάθε ανάγκη σου με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναταράξεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να αντιμετωπίσεις μέσα στην εβδομάδα γι’ αυτό χρειάζεται απόλυτη ψυχραιμία και ωριμότητα. Οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό αλλάζουν τα επαγγελματικά σχέδια και δυναμιτίζουν συνομιλίες που μπορεί να είναι σημαντικές για εσένα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις την καχυποψία, την ισχυρογνωμοσύνη και την οξυθυμία καθώς θα αποτελέσουν στοιχεία που θα δυναμιτίσουν τις επαγγελματικές σχέσεις και θα σε φέρουν αντιμέτωπο με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους σου. Προσπάθησε επίσης να μην εμπλακείς σε σημαντικές συζητήσεις αν δεν είναι άκρως απαραίτητο προστατεύοντας έτσι τα επαγγελματικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σου.

Επιφυλάξεις που πιθανά έχεις δεν σου επιτρέπουν να δράσεις με δυναμικό τρόπο στο επαγγελματικό πεδίο λόγω του τετραγώνου του Άρη στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις νοοτροπίες, συστολές και ζητήματα κατωτερότητας που έρχονται στο προσκήνιο με τη συγκεκριμένη συνθήκη και βάζουν φραγμό σε κάθε κίνησή σου. Φρόντισε να μην υπονομεύεις τον εαυτό σου επιτρέποντας σε πρόσωπα που σχετίζονται στον επαγγελματικό χώρο να κινούνται κατά το δοκούν. Παράλληλα, απέφυγε την σκληρότητα και την αδιαλλαξία και προσπάθησε με ήπιο τρόπο να δείξεις ότι μπορείς να προσαρμοστείς ακόμα και σε δύσκολες απαιτήσεις των άλλων.

Η κοινωνική σου ζωή βέβαια θα είναι «φάρος» χαράς μέσα στην εβδομάδα. Ιδιαίτερα με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12.11 που σου χαρίζει μοναδικές στιγμές αναγνώρισης και αποδοχής από τους γύρω σου. Επαγγελματικές επιλογές μπορεί να οδηγήσουν σε αξιόλογα μονοπάτια, αρκεί να λειτουργήσεις διαισθητικά και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Ακούμπησε και στο ταίρι σου καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς αυτήν την περίοδο στη ζωή σου. Ο ρομαντισμός, το πάθος, η λατρεία που εκδηλώνονται στην σχέση σε βοηθούν να ξεπεράσεις κάθε ένταση και απογοήτευση στον επαγγελματικό χώρο.

ΙΧΘΥΣ
Πλάνα για ταξίδια και συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο ή την διαφήμιση διαφοροποιούνται μέσα στην εβδομάδα καθώς οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό προκαλούν ανατροπές και αναθεωρήσεις. Οι αλλαγές μπορεί να οδηγήσουν σε καινούργια δεδομένα που καλό είναι να έχεις υπόψη σου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το ευρύτερο περιβάλλον σου αφού πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που δεν κατανοούν την φιλοσοφία σου και σε αιφνιδιάζουν αρνητικά με την κριτική τους. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός μαζί τους, προσπάθησε να περιορίσεις τον δογματισμό και την ισχυρογνωμοσύνη που θα δυναμιτίσουν την κατάσταση.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 11.11 βάζει φραγμό σε επιλογές που αφορούν την εκπαίδευση, την μόρφωση, τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις ψυχολογικά βαρίδια του παρελθόντος που σε κρατούν καθηλωμένο και δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις τα φτερά σου. Να θυμάσαι ότι διάθεση αυτή είναι προσωρινή γι’ αυτό απέφυγε κάθε απογοήτευση και απαισιοδοξία που θα επηρεάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου. Οφείλεις να αναγνωρίσεις τα εσωτερικά εμπόδια που υπάρχουν και να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από απωθημένα και ανασφάλειες που έρχονται πια ξεκάθαρα στην επιφάνεια.

Το ταίρι σου και πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό φροντίζουν μέσα στην εβδομάδα να ανανεώσουν την ρουτίνα σου και να ανεβάσουν την διάθεσή σου. Ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία καθώς το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 12.11 σε βοηθά να κατανοήσεις τους άλλους και να δεις την θετική πλευρά του εαυτού τους. Έτσι θα ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις του μέσα στην εβδομάδα δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ακόμα το φιλικό σου περιβάλλον θα αποτελέσει στήριγμα καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα επιτρέψει να αντιμετωπίσεις μόνος σου τις δύσκολες στιγμές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ