Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3 ως 9/1/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω να πρωταγωνιστεί μέσα στην εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους έχοντας στο μυαλό σου ότι κάθε υπόθεση χρειάζεται σοβαρότητα και ενσυναίσθηση ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα. Στις 05.01 το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος που σε βαραίνουν συναισθηματικά με θετικό τρόπο. Πιθανό είναι να επανακάμψουν προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε ενθουσιάζουν καθώς θα σε βοηθήσουν να είσαι άκρως δημιουργικός. Παράλληλα στην προσωπική σου ζωή πιθανό είναι να επανέλθουν πρόσωπα προσπαθώντας και πάλι να επικοινωνήσουν μαζί σου και να αφυπνίσουν έντονα συναισθήματα που έχεις κρυμμένα μέσα σου.

Στις 09.01 ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω φωτίζει την ανάγκη για καταξίωση και προσωπική επιτυχία που υπάρχει εδώ και καιρό μέσα σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς υποκειμενικά στις ανάγκες σου προσπαθώντας να αντιληφθείς πώς κινείται το περιβάλλον σου και τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που θα σε προβληματίσουν. Είναι πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου και η παρουσία τους έχει διαμορφώσει τη δημόσια εικόνα σου. Ζητήματα οικονομικής φύσεως δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο στον επαγγελματικό χώρο, έχεις την δυνατότητα να επανεξετάσεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις σε διορθώσεις που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω και να πρωταγωνιστεί μέσα στην εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις όλα αυτά που σε ευχαριστούν και σε βοηθούν να εξελιχθείς. Στις 05.01 το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να επαναπροσδιορίσεις στόχους και φιλοδοξίες βάζοντας στο παιχνίδι την δημιουργικότητα και την φαντασία. Η προσωπική σου εξέλιξη περνάει μέσα από το φιλικό περιβάλλον και πνευματικές διεργασίες που σε βοηθούν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στη ζωή σου επιδιώκοντας και πάλι να βρεθούν δίπλα σου. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι μπορούν να σου χαρίσουν την αισιοδοξία και την χαρά που αξίζεις, για αυτό φρόντισε να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις προχωρώντας σου επιλογές που μπορεί να ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα.

Με την σύνοδο του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 09.01 έχεις την ευκαιρία να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο παρελθόν που έχεις καιρό να δεις. Είναι πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε παλαιότερη περίοδο της ζωής σου και σε έχουν βοηθήσει ώστε να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Το φλερτ έχει καθοριστικό ρόλο καθώς είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που επιθυμούν να επιστρέψουν στη ζωή σου με δυναμικό τρόπο. Η διαφορετική αντιμετώπιση της ζωής που τους χαρακτηρίζει και η ιδιαίτερη κουλτούρα τους σε βοηθά να διευρύνεις κάθε πτυχή της προσωπικότητας σου μέσα από νέες γνώσεις και νέες ενασχολήσεις που σου ταιριάζουν. Καλό είναι να αποφύγεις τις υπερβολές σε ότι αφορά την διασκέδαση, το ποτό, το φαγητό καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω σε ένα άκρως ευαίσθητο περιβάλλον για εσένα που ξυπνά καταπιεσμένες ανάγκες, απωθημένα, ανασφάλειες και φόβους. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 05.01 επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές καταστάσεις που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες και να επηρεάζουν επαγγελματικές συνεργασίες και σχέσεις. Σημαντικό είναι να αφουγκραστείς την διαίσθηση σου και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα προχωρώντας σε συμφωνίες και συνεργασίες που τελικά δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις σου. Σε προσωπικό επίπεδο τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ καθώς το πάθος και ο ρομαντισμός πρωταγωνιστεί στην σχέση σου. Η συνθήκη είναι ιδανική για να λύσεις ζητήματα που ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου αφήνοντας το παρελθόν.

Στις 09.01 η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω φωτίζει βαθύτερα συναισθήματα, απωθημένα και ενοχές που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να επηρεάζουν την διαχείριση των προσωπικών σου υποθέσεων. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις κατάματα την έντονη καχυποψία και την ζήλια που μπορεί να εκδηλώσει στην σχέση σου καθώς προέρχονται από προσωπικές ανασφάλειες και φοβίες που δεν μπορείς να ελέγξεις. Εκτόνωσε κάθε ανησυχία και έντονη ενέργεια μέσω του πάθους και του αισθησιασμού που μπορεί να απογειώσει την σχέση σου και να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να κλείσουν κεφάλαια που την έχουν ταλαιπωρηθεί. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν δονώντας και πάλι την ατμόσφαιρα καθώς επαναφέρουν στο προσκήνιο πρωτόγνωρα συναισθήματα και έντονο καρδιοχτύπι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στο πολικό σου ζώδιο τον Αιγόκερω έχεις την ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να επανεξετάσεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Στις 05.01 το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που αναστάτωναν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικό είναι να επαναπροσδιορίσεις οικονομικές συνεργασίες και το τι μπορεί να σου προσφέρουν καθώς είναι απαραίτητο να νιώθεις απόλυτη ικανοποίηση στο τέλος της διαδικασίας. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο ζητώντας σου και πάλι να μπουν στη ζωή σου, φρόντισε να μην σε παρασύρει ο συναισθηματισμός και προχωρήσεις σε επιλογές που τελικά δεν σου ταιριάζουν.

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 09.01 φέρνει στο φως και πάλι θέματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξει σχετική ένταση με συνεργάτες και σύντροφο λόγω απωθημένων που ακόμα ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Καλό είναι να κλείσεις τις όποιες εκκρεμότητες μην επιτρέποντας άλλο να επηρεάζουν καθοριστικές σχέσεις για εσένα. Επιστροφές προσώπων είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, γεγονός είναι ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα σου έχουν προσφέρει πολλά και έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου όμως ίσως ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό και ωριμότητα. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από ανασφάλειες που μπορεί να σε γυρίσουν σε σχέσεις που δεν σου αρμόζουν. Πάρε χρόνο για να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα αναλογιζόμενος αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν.

ΛΕΩΝ

Ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται στον εργασιακό χώρο και σου ζητούν μέσα στην εβδομάδα να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις αφήνοντας τα πίσω σου οριστικά. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 05.01 δημιουργεί την ανάγκη για να επαναπροσδιορίσεις τις οικονομικές σου απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο προχωρώντας σε νέες διαπραγματεύσεις που θα σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό. Γεγονός είναι όμως ότι θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε πιθανές δεσμεύσεις των άλλων καθώς δεν αποκλείεται αργότερα να μην προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, έχεις την ευκαιρία να λύσεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τη σχέση σου και που μπορούν να δώσουν ανάσα φρεσκάδας αφήνοντας πια στο περιθώριο κάθε δυσάρεστη σκέψη και γκρίνια που μπορεί να ταλαιπωρεί την σχέση σου.

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 09.01 σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα και να δεις ξεκάθαρα τις προσωπικές σου ανάγκες. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εντάξεις και πάλι ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης στη ζωή σου που σου χαρίζει ενέργεια, το οποίο είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν. Στην προσωπική σου ζωή, γεγονός είναι ότι φωτίζονται λεπτομέρειες που ενοχλούν την σχέση και μπορεί να δημιουργούν κόντρες και μεμψιμοιρία. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις κάθε διάλογο καθώς δεν θα εξελιχθεί όπως τα περίμενες. Αντίθετα η συνθήκη απαιτεί την προσωπική σου συνειδητοποίηση γιατί είναι πολύ πιθανό οι απαιτήσεις σου να είναι αυξημένες και πολλές φορές υπερβολικές απέναντι στο σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη να πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι σε ζητήματα που απασχολούν την σχέση σου. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 05.01 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου αφήνοντας στο παρελθόν καταστάσεις που μπορεί να έχουν ταλανίσει την σχέση σου. Σημαντικό είναι να εκφράσεις με γενναιοδωρία και ειλικρίνεια σκέψεις και ανάγκες γιατί είναι βέβαιο ότι θα βρεις την ανάλογη κατανόηση από τον άνθρωπό σου. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο επιδιώκοντας και πάλι να εισβάλουν στη ζωή σου με άκρως ρομαντικό και αισθησιακό τρόπο.

Με την σύνοδο του Ήλιου και της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 09.01 φωτίζεται μία πλευρά της προσωπικής του ζωής που μπορεί να είχες κρύψει εδώ και καιρό. Οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται με ορμή στην επιφάνεια και αποζητούν ικανοποίηση. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς σε εγωκεντρικά και υποκειμενικά στα θέλω σου αδιαφορώντας για τις επιθυμίες του προσώπου που βρίσκεται στο πλευρό σου. Επιστροφές προσώπων δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο για να τονίσουν ότι υπάρχουν κεφάλαια της προσωπικής του ζωής που δεν έχεις κλείσει. Ο ενθουσιασμός, η χαρά και το πάθος δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να υπάρξουν επανασυνδέσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου από δω και στο εξής.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω καλείσαι μέσα στην εβδομάδα να δώσεις διεξόδους σε οικογενειακά ζητήματα και προσωπικές υποθέσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 05.01 σε βοηθά να δείξεις την ανάλογη κατανόηση και την απαραίτητη ενσυναίσθηση σε οικεία πρόσωπα που μπορεί να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα. Καλό είναι βέβαια να μην παρασυρθείς από τον υπερβολικό συναισθηματισμό που μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στους οικείους σου να διαχειριστούν με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση καταστάσεις που επανέρχονται από το παρελθόν και προκαλούν αναστάτωση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο.

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 09.01 φωτίζει σημαντικές πτυχές της οικογένειάς σου. Καταστάσεις από το παρελθόν που κουβαλάς μέσα σου επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να συζητηθούν με ευθύτητα και συναισθηματική φόρτιση. Απαραίτητο είναι να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε καθορίζουν και να δώσεις την ευκαιρία στους γύρω σου να εξηγήσουν συμπεριφορές και επιλογές που δεν έχεις κατανόηση. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πρόσωπα που σε γεμίζουν με οικειότητα και έντονα συναισθήματα, όμως δεν αποκλείεται να σε προβληματίζει η στάση τους για αυτό φρόντισε να μην προχωρήσεις γρήγορα σε αποφάσεις και επιλογές που τελικά μπορεί να μην είναι αυτές που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον επανέρχονται μέσα στην εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω και επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Με το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 05.01 έχεις την δυνατότητα να δείξεις την κατανόηση που απαιτείται στις ανάγκες και τις επιθυμίες προσώπων που βρίσκονται δίπλα σου. Εκκρεμούσες καταστάσεις απαιτούν λύσεις και αυτές θα δοθούν αν εσύ δείξεις την απαραίτητη ψυχραιμία, γρήγορη αντίληψη και λογική που θα σε οδηγήσουν στις κατάλληλες αποφάσεις. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται και στην προσωπική σου ζωή που θα σε ενθουσιάσουν καθώς η επικοινωνία μαζί τους πάντα σε ευχαριστεί.

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 09.01 δημιουργεί την ανάγκη να επανεξετάσεις οικονομικές συμφωνίες που προέρχονται από εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες. Δεν αποκλείεται ζητήματα που δεν έχουν κλείσει να σε απασχολήσουν έντονα βάζοντας έτσι σε διαδικασία ανταλλαγής απόψεων πού μπορεί να είναι θετική για εσένα. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις σε γρήγορες επιλογές καθώς χρειάζεται να μελετήσεις όλα τα δεδομένα ώστε να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Η ανάγκη για γνώση και επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν που σε έχουν βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου επανέρχεται στο προσκήνιο. Πιθανό είναι να επικοινωνήσεις με αυτούς που σε έχουν βοηθήσει να εμπλακεί σε γνωστικά αντικείμενα που σε έχουν εξέλιξη στον μέγιστο βαθμό. Παρέες από το παρελθόν δεν αποκλείεται επίσης να εμφανιστούν και πάλι δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα όμορφο βράδυ γεμάτο διασκέδαση και έντονο φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν σου δίνεται μέσα στην εβδομάδα καθώς οι όψεις της αναδρομής Αφροδίτης ευνοούν τις οριστικές λύσεις. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 05.01 σου χαρίζει η έμπνευση και έντονη διαίσθηση ώστε να προχωρήσεις στο κλείσιμο οικονομικών ζητημάτων που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορεί να σε αγχώνουν. Σημαντικό είναι βέβαια να μην επιτρέψεις στον συναισθηματισμό να σε παρασύρει σε αποφάσεις που δεν αφορούν την πραγματικότητα καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις είναι έντονη. Επιστροφή προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να προκύψει καθώς έρχονται και πάλι στη ζωή σου για να δημιουργήσουν το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας που χρειάζεσαι σε μία σχέση.

Η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται κατακόρυφα στις 09.01 με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η ανάγκη να καλύψεις απόλυτα πτυχές του εαυτού σου που νιώθεις ότι δεν έχουν ικανοποιηθεί σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο γίνεται αισθητή. Σημαντικό είναι βέβαια να μην στυλώσεις τα πόδια σου έναντι προσώπων και καταστάσεων που μπορεί να σε βοηθήσουν. Καλό είναι να είσαι διαλλακτικός σε προτάσεις που μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο και να σου δώσουν την απαραίτητη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση μέσω οικονομικών προτάσεων και υλικής αποκατάστασης. Αισθηματικά πρόσωπα που επιστρέφουν φωτίζουν μία πλευρά της προσωπικότητάς σου που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαλλακτικότητα, ανάγκη για επαναπροσδιορισμό και νέα προσέγγιση. Οι συνθήκες ευνοούν αλλαγές και διορθώσεις που θα χαρίσουν γαλήνη και αρμονία στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαναπροσδιορίζεις την στάση σου σε όλα τα παιδιά τη ζωή σου και σε αυτό σε βοηθάει η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Είναι σημαντικό να ανακαλύψεις αν πραγματικά σε ικανοποιούν οι επιλογές σου και αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με κάθε απόφαση ή υπόθεση που εκκρεμεί και απαιτεί την προσωπική σου διαχείριση. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 05.01 σε βοηθά να ξεφύγεις από την αυστηρότητα, να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις μέσα από καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο και αφορούν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν διεκδικούν και πάλι μία θέση δίπλα σου είτε σε επίπεδο συνεργασιών είτε σε επίπεδο αισθηματικής σχέσης. Να θυμάσαι ότι οι επιλογές σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές για αυτό φρόντισε να μην βιαστείς παίρνοντας αποφάσεις για τις οποίες δεν είσαι βέβαιος.

Η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου στις 09.01 φωτίζει πτυχές του εαυτού σου που έχεις καλά κρυμμένες μέσα σου και επαναφέρει στο προσκήνιο συναισθηματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται παρορμητικά να προχωρήσεις σε επιλογές που μπορεί να παραξενέψουν το ταίρι σου καθώς δεν θα διστάσεις να δείξεις με ορμητικό τρόπο ότι νιώθεις ότι σε ικανοποιεί και απαιτήσεις από αυτό. Απαραίτητο είναι να μην γίνεις επιθετικός έναντι των άλλων, αντίθετα να δείξεις ολύμπια ψυχραιμία και δυναμισμό που μπορεί να σου χαρίσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο επιδιώκοντας και πάλι να συνεργαστούν ή να συσχετιστούν μαζί σου, άκουσε τους χωρίς προκαταλήψεις και αυστηρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ευαίσθητο για εσένα ανακαλείς μνήμες του παρελθόντος που αφορούν την προσωπική σου ζωή και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τραύματα και πληγές που ακόμα σε καθορίζουν. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 05.01 σε βοηθά να κατανοήσεις την στάση των άλλων και να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο αντιμετώπισης υποθέσεων που ακόμα εκκρεμούν. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς κάθε ζήτημα με απόλυτη ενσυναίσθηση, χωρίς όμως ψευδαισθήσεις. Είναι η χρυσή τομή που θα σου δώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα σε πρόσωπα και καταστάσεις που ακόμα κουβαλάς και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. Ζητήματα οικονομικής φύσεως επανέρχονται από το παρελθόν και μπορούν να λυθούν με αρμονικό τρόπο.

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 09.01 ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να ζήσεις μία ονειρική κατάσταση στην προσωπική σου ζωή γίνονται εντονότερα από ποτέ. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και απαιτούν να μπουν και πάλι στη ζωή σου. Δοτικότητα και η κατανόηση σε χαρακτηρίζουν, σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθείς από τις έντονες ευαισθησίες δίνοντας άφεση αμαρτιών σε πρόσωπα που δεν το αξίζουν. Παράλληλα πιθανό είναι να έρθουν στο φως μυστικά και καταστάσεις τις οποίες δεν γνώριζες που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε επιλογές και επίλυση ζητημάτων ενώ δεν έχεις ξεκάθαρη και διαυγή εικόνα των πραγμάτων.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω και επηρεάζει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις μέσα στην εβδομάδα. Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 05.01 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να επιλυθούν παρεξηγήσεις και δύσκολες καταστάσεις που ταλαιπώρησαν το φιλικό σου περιβάλλον το τελευταίο χρονικό διάστημα. Γεγονός είναι ότι η κατανόηση που δείχνεις θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα ικανοποιήσουν το περιβάλλον σου. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν, θα σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις στόχους και φιλοδοξίες που είναι καθοριστικοί για την προσωπική σου εξέλιξη.

Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 09.01 ενισχύει την ανάγκη να φωτίσεις πτυχές των φιλικών σχέσεων και να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Είναι δεδομένο ότι βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αναζήτησης και εντοπισμού αναγκών που καλύπτονται μέσα από τις φιλικές σχέσεις. Πιθανό είναι μέσα από αυτή την διεργασία να έρθεις κοντά με πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα νιώθοντας ότι έχουν ακόμα πολλά να σου προσφέρουν. Ο κοινός βηματισμός με πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να σηματοδοτήσει μία επανασύνδεση που θα σε ενθουσιάσει και θα ανανεώσει την προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι βέβαια για εσένα να έχεις τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο καθώς αυτό σε γεμίζει χαρά και ζωντάνια σε μία σχέση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ