zodiac_signs

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 24 ως 30 Αυγούστου 2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 24/8 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές συναισθηματικές μεταβολές καθώς η κατήφεια και απογοήτευση κάνουν την εμφάνισή τους. Προσοχή καθώς μπορείς να βρεις εμπόδια σε πιθανές επιδιώξεις και οι αποφάσεις που θέλεις να πάρεις σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα είναι αρκετό για να ρίξει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 24/8 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες που μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική σου ανάπτυξη και εξέλιξη. Δυσκολίες θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο από πρόσωπα που δεν θέλουν να σου επιτρέψουν να κινηθείς ελεύθερα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγεις από τους φόβους σου και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να απελευθερωθεί από συμπεριφορές και πρόσωπα που δεν σου ταιριάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας καθώς ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια. Μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 24/8 μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές κόντρες και συγκρούσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η απολυτότητα δεν θα σε βοηθήσει για να ξεπεράσεις τα εμπόδια ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου καθώς το πιθανότερο είναι να λειτουργήσει περιοριστικά. Είναι σημαντικό να δείξεις διαλλακτικότητα ώστε να φέρεις στους άλλους στα νερά σου χωρίς εντάσεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 24/8 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα στην προσωπική σου εξέλιξη καθώς οι καθημερινές ευθύνες που έχεις αναλάβει μπαίνουν εμπόδιο σε πιθανά ταξίδια ή συνεργασίες σε σχέση με το εξωτερικό. Προσοχή γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν κόντρες σε εργασιακό επίπεδο αλλά και με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οι όψεις του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Δία στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα σου δίνουν την ευκαιρία να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις και να δρομολογήσεις μοναδικά σχέδια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει προς το τέλος της εβδομάδας καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 24/8 μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στη δράση σου ή να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά για εσένα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με ψυχραιμία και μένοντας μακριά από χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα σου κοστίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 24/8 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και καθυστερήσεις σε καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες κρατώντας υψηλό ηθικό και θετική διάθεση στα πράγματα, διαφορετικά πιθανό είναι να υπάρξουν κόντρες με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά που θα οδηγήσουν σε ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ερμής στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επαγγελματικές επιλογές που θα έχουν κόστος. Το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 24/8 οδηγεί σε σκληρές συμπεριφορές που θα πληγώσουν το ταίρι σου ή πιθανή μία γνωριμία που μπορεί να υπάρξει, φρόντισε να έχεις αυτοκυριαρχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου στις 24/8 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην οικογενειακή σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος σε οικεία πρόσωπα. Προσπάθησε να μην εκδηλώσεις την οργή και τον θυμό κρύβεις μέσα σου με ψυχρό και αδιάλλακτο τρόπο που θα επηρεάσει αρνητικά τις οικογενειακές σχέσεις και την ατμόσφαιρα εν γένει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 24/8 δημιουργεί έντονες καταστάσεις και απαισιοδοξία σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Προσοχή καθώς οι ανασφάλειες και πιθανά απωθημένα του παρελθόντος θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η αντίθεση του Ερμής στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να σε προβληματίσει έντονα και να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά καθώς δεν αποκλείεται να κρύβουν λεπτομέρειες που αλλάζουν τα δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ