zodiac_signs

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14 ως 20.9.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σηματοδοτεί για εσένα μία νέα αρχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασιακή σου πορεία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να διαχειριστείς με ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση. Οι διαθέσεις φαίνονται από τις αρχές της εβδομάδας αφού το τρίγωνο του Ήλιου στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε ωθεί σε καθοριστικές κινήσεις που θα μεταμορφώσουν την ευρύτερη εικόνα που έχει διαμορφώσει στο περιβάλλον που κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικά νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, τα παιδιά, την δημιουργικότητα. Δεν αποκλείεται να εξελιχθεί η ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου από δω και στο εξής. Γεγονός είναι ότι οι κινήσεις αυτές της περιόδου θα θεμελιώσουν στέρεες βάσεις για μία μακροχρόνια πορεία ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα προσωπικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την οικογενειακή ζωή κυρίως αλλά και τα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι δίνουν την θέση τους στην αυτοπεποίθηση και την διαίσθηση, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε κρατούν καθηλωμένο στην καχυποψία και την ανησυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να τακτοποιήσεις υποθέσεις με κοντινά σου πρόσωπα που σε απασχολούσαν ιδιαίτερα και σου δημιουργούσαν προβλήματα. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό αξιοποίησε τις οποίες ευκαιρίες σου δοθούν.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να διαχειριστείς ένα νέο τρόπο οικονομικές υποθέσεις και σχέδια που έρχονται στο προσκήνιο. Γεγονός είναι ότι η πρακτικότητα και η ωριμότητα που σε διακατέχει στο συγκεκριμένο ζήτημα αυτή τη χρονική περίοδο θα σε βοηθήσει να βάλεις τις καλύτερες προτεραιότητες για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές διαθέσεις που θα πληγώσουν την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε όλα τα επίπεδα που σε ενδιαφέρουν. Γεγονός είναι ότι η αποφασιστικότητα και η ωριμότητα που σε διακατέχουν θα βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή καθώς είσαι διατεθειμένος να δεις με ρεαλιστικούς όρους πώς μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου και πώς μπορείς να καλύψεις τις διαθέσεις των άλλων.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν για να σε βαραίνουν ψυχολογικά. Αυτό που χρειάζεται να δείξεις είναι αποφασιστικότητα και ωριμότητα καθώς θα δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται στις 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει και να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Σημαντικά πρόσωπα μπορεί να βρεθούν στο πλευρό σου ως αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια καθώς δείχνεις να ξέρεις ακριβώς ποιον δρόμο θέλεις να βαδίσεις και με ποιο σχέδιο μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σε καλεί να επικεντρωθείς σε επαγγελματικές επιδιώξεις και σε ότι αφορά την δημόσια εικόνα σου. Ανοίγει ένας νέος κύκλος όπου η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σου εντυπωσιάζουν και μπορούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον για να διεκδικήσεις ότι πραγματικά θέλεις να πετύχεις, με μόνο σκοπό να ξεχωρίσεις. Νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου που προκαλούν αναταράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την προσωπική σου ανάπτυξη μέσα από την εκπαίδευση, την γνώση και επαφές που μπορεί να έχεις με πρόσωπα από το εξωτερικό. Το ευρύτερο περιβάλλον πρωταγωνιστεί καθώς φαίνεται να ξεκαθαρίζεις την θέση σου και να δείχνεις με σαφή τρόπο τα όριά σου. Η συγκεκριμένη συγκυρία μπορεί να είναι ιδανική για να δρομολογήσεις μελλοντικά σχέδια που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και συναισθηματικές καταστάσεις που σε απασχολούν έντονα. Υπάρχουν ζητήματα που σε αναστατώνουν και μπορεί να εγείρουν ανασφάλειες και καχυποψία, όμως είναι γεγονός ότι μπορείς να ξεπεράσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου και να προχωρήσεις στο οριστικό κλείσιμο υποθέσεων που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπικής ζωής μπορούν να είναι ιδιαίτερα θετικές καθώς φαίνεται να ξέρεις τι θέλεις και τι ζητάς από τους γύρω σου. Αξιοποίησε νέες γνωριμίες που έρχονται για να σταθεροποιήσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σου και να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ