zodiac

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 27.9.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή σε συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς θέλεις να υπάρχει απόλυτη αρμονία στις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχει επικοινωνιακό ζήτημα με συνεργάτες ή με το ταίρι σου καθώς οι σκληρές όψεις του Ερμή στον Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου δεν αφήνουν περιθώρια για ηρεμία και διάθεση για συνεννόηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου στρέψεις όλη σου την προσοχή στην καθημερινότητα καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Προσοχή στην επικοινωνία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς ο Ερμής από τον Ζυγό σε σκληρές όψεις με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα κόντρες και υπόγειες διαδρομές που θα σου δημιουργήσουν αμφιβολίες για τις προτάσεις που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις πιο δημιουργικός από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται άμεσα σε ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Προσοχή μέσα στην εβδομάδα γιατί η έπαρση και η διάθεση να επιβληθείς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα λόγω των σκληρών όψεων του Ερμή με Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω και ανάδρομο Άρη στον Κριό. Συγκράτησε παραλογές και καχύποπτες σκέψεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και μπαίνει σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα για τα τελευταία πεπραγμένα σου. Προσοχή στην επικοινωνία με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στο Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό αυξάνει την ένταση και την κυκλοθυμία.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία μέσα στην εβδομάδα, όμως να ξέρεις ότι πιθανό είναι να βρεις εμπόδια που θα εγείρουν ανασφάλειες. Τα τετράγωνα Ερμής στον Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια για ομαλή εξέλιξη σε πιθανές συμφωνίες ή συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, στροφή στα οικονομικά σου κάνεις αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και σε καλεί να αντιμετωπίσεις τρέχοντες λογαριασμούς και οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Οικονομικά σχέδια και συζητήσεις δεν εξελίσσονται όπως περιμένεις μέσα στην εβδομάδα καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό ενισχύουν την καχυποψία, την ένταση και πιθανές υπόγειες συμπεριφορές που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΖΥΓΟΣ
υγέ, με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 22 Σεπτεμβρίου βρίσκεσαι πια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι θέλεις να πραγματοποιήσεις πολλούς προσωπικούς στόχους, όμως ο Ερμής από το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα δημιουργεί δυσκολίες. Τα τετράγωνα του με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε χτυπήματα κάτω από το τραπέζι και απολυτότητα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και μπαίνεις σε μία περίοδο ενός μηνός όπου απομονώνεσαι από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα γίνονται εντονότερες από ποτέ και φέρνουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που είναι ανεπίλυτα. Τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεσή του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε καθημερινό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, οι φιλικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με τον Ήλιο να περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και να σε οδηγεί κοντά στις παρέες και σε ομάδες όπου η κοινή ιδεολογική προσέγγιση σας φέρνει πιο κοντά. Προσοχή σε σχέδια και στο πώς εκφράζεις τις απόψεις σου στο φιλικό περιβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα και προστριβές που είναι πιθανό να σε απογοητεύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με τον Ήλιο να περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου επικεντρώνεται στην επαγγελματική σου ζωή και στις αυξανόμενες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Γεγονός είναι ότι η επικοινωνία στο πεδίο της καριέρας θα σε προβληματίσει καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σου η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσουν προϋποθέσεις έντασης με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να περιορίσεις την καχυποψία που δεν θα σε βοηθήσουν να δεις αντικειμενικά και τις δικές σου ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Αντιμετωπίζεις τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία και αυτό είναι κάτι που σε βοηθά να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και πνευματικές αναζητήσεις. Τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος και εμπόδια που θα επηρεάσουν τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ο Ήλιος περνάει στο Ζυγό στις 22 Σεπτεμβρίου και περνάς σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες που καλείσαι να τακτοποιήσεις μέσα σου. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές συμφωνίες μέσα στην εβδομάδα καθώς τα τετράγωνα του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Κρόνος στον Αιγόκερω και η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις που θα ευοδώσουν τα μέγιστα για σένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ