zodiac_signs

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από 22-28.6.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25.06 ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια παίζει καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα. Πιθανές είναι οι αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 28.06 αυξάνοντας τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο σε όλα τα πεδία της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25.06 δίνοντάς σου την ευκαιρία να κυνηγήσεις σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως αλλά και να απολαύσεις στιγμές χαράς, πάθους και ρομαντισμού που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου. Βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και χαίρεσαι την καλή παρέα και το χρόνο που περνάς με δικά σου πρόσωπα. Από τις 28.06 ο Άρης περνάει στον Κριό και σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχεις ξεπεράσει. Συναισθηματικά ξεσπάσματα κυκλοθυμία θα σε ταλαιπωρήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς δεν είναι εύκολο να εκτονώσεις αυτά που νιώθεις με αποτέλεσμα πιθανά να βουλιάζεις ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25.06 και σε βοηθά να εκφράσεις ότι σε προβλημάτισε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Βγαίνεις με δυναμισμό και πάλι στο προσκήνιο και διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου. Η κοινωνικότητα απογειώνεται και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Με τον Άρη στον Κριό από τις 28.06 έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με οργανώσεις, συλλόγους και ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έντονα. Ο κοινός σκοπός είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και κάνεις τα πάντα για να βοηθήσεις ώστε να επιτευχθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25.06 και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Είναι πιθανό να έρθουν πρόσωπα στο πλευρό σου που χρειάζονται να τους συμπαρασταθείς καθώς η κατανόηση και συμπόνια που δείχνεις είναι πηγή ανακούφισης. Από τις 28.06 ο Άρης περνάει στον Κριό αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Προσοχή στην αδιαλλαξία και σε συγκρουσιακές διαθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές μάχες και συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 25.06 και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις με καλή διάθεση ζητήματα που μπορεί να σε απασχολεί σαν σε σχέση με φιλικά πρόσωπα και πιθανούς στόχους που έχεις. Μπορείς να εκφράσεις όλα αυτά που σε έχουν προβληματίσει και θέλεις να διορθώσεις είτε στη συμπεριφορά σου είτε στη σχέση σου με τους άλλους. Από τις 28.06 ο Άρης περνάει στον Κριό και σου δίνει την ευκαιρία να αφιερωθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σπουδές, ταξίδια, πνευματικές αναζητήσεις και διασκέδαση. Η αισιοδοξία κορυφώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25.06 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με την δημόσια εικόνα σου κάνοντας τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητα σε οδηγεί σε χώρους που συναναστρέφεσαι πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Από τις 28.06 ο Άρης περνάει στον Κριό αυξάνοντας την επιθυμία να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Βαθύτερες σκέψεις και καχυποψία μπορεί να σε οδηγήσουν σε κινήσεις παρασκηνιακές. Προσοχή γιατί κάποιοι από το περιβάλλον σου μπορεί να ενοχληθούν από αυτές.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25.06 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις προβληματισμούς και σκέψεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή και την πνευματική επικοινωνία που υπάρχει με το ταίρι σου. Η διασκέδαση και τα ταξίδια μπαίνουν δυναμικά στο πρόγραμμά σου και έχουν σημαίνοντα ρόλο. Ο Άρης περνάει στον Κριό στις 28.06 αυξάνοντας σημαντικά ανταγωνιστικές διαθέσεις από τους άλλους, παράλληλα όμως αυξάνεται και η δική σου διάθεση να επιτίθεσαι πολλές φορές χωρίς λόγο σε πρόσωπα που είναι αγαπημένα. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις ανάλογες συμπεριφορές καθώς θα έχουν σημαντικό κόστος στις σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 25.06 και σε βοηθά να εκδηλώσεις βαθύτερα συναισθήματα, ανασφάλεια και απωθημένα που μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Φρόντισε να μην εκτονώσεις με απότομο τρόπο ότι σε φοβίζει στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Από τις 28.06 ο Άρης περνάει στον Κριό αυξάνοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Είναι σημαντικό να έχεις σωστό προγραμματισμό και να αποφορτίζεσαι από πιθανό άγχος μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους άσκησης που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπημένη την ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Αφροδίτη στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25.06 και σε βοηθάω να εκφράσεις ανάγκες και προβληματισμούς που πιθανά σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η καλή διάθεση και επικοινωνία θα βοηθήσουν να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που πρωταγωνιστούσαν την τελευταία χρονική περίοδο. Με τον Άρη να περνάει στον Κριό στις 28.06 σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε δημιουργικά ενδιαφέροντα, στα παιδιά, στον αθλητισμό και σε ότι αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου. Απόλαυσε στιγμές χαράς και διασκέδασης που απογειώνουν την ψυχολογία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 25.06 και σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να ταλάνισαν το περιβάλλον που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Πιθανές αλλαγές και διορθωτικές κινήσεις μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και να σε ικανοποιήσουν. Με τον Άρη να περνάει στον Κριό από τις 28.06 ο εκνευρισμός αυξάνεται στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια και πάλι καταστάσεις που έχεις βιώσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους. Προσοχή γιατί καταπιεσμένη οργή και ο θυμός που έρχονται με ορμή μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα και ρήξεις επηρεάζοντας τις οικογενειακές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 25.06 αυξάνοντας κατακόρυφα και πάλι την ανάγκη για διασκέδαση, χαρές της ζωής που σε γεμίζουν, καλοπέραση. Η κοινωνικότητα αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να φέρει παρέες όπου θα πρωταγωνιστήσεις με το κέφι, την γοητεία, την προσωπικότητά σου. Ο Άρης στον Κριό από τις 28.06 σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε εμπορικά ζητήματα που σε απασχολούν, επιμορφωτικά σεμινάρια και γνωστικά ενδιαφέροντα, κοντινές αποδράσεις που μπορεί να παίξουν ευεργετικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους στις 25.06 και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον. Η κατανόηση, η ζεστασιά και η τρυφερότητα κυριαρχούν και σε βοηθούν να λήξεις υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν. Ο Άρης περνάει στον Κριό από τις 28.06 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά πλάνα πόσο κεντρίζουν την προσοχή. Προσοχή γιατί η αδιαλλαξία και η απολυτότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ