zodiac_signs

Οι προβλέψεις του ζωδίου σας από 6-12 Ιουλίου

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα μέσα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώριο για ψύχραιμες σκέψεις και ρεαλιστικές λύσεις. Η ένταση κυριαρχεί και μπορεί να δυναμιτίσει τόσο το οικογενειακό περιβάλλον, όσο και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, από το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις και να εκφράσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν στα κοντινά σου πρόσωπα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα της εβδομάδας καθώς θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και παρασκήνιο μπορεί να απογειώσουν τον εκνευρισμό και να σε οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Στα μέσα της εβδομάδας καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς το πείσμα και η αδιαλλαξία μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές παρεξηγήσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και με αυτά που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, αλλάζουν τα δεδομένα με αργούς ρυθμούς στην επικοινωνιακή σου διάθεση καθώς ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σου σε ορθή πορεία στις 12.07 και σε βοηθά από δω και στο εξής να εκφράσεις τις όποιες ανάγκες σου με ευθύ και ορμητικό τρόπο. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα λόγω της έντασης που σε διακατέχει τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η συναισθηματική υπερχείλιση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις αυτή την εβδομάδα καθώς στις 08.07 το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό δεν αφήνει περιθώριο για ρεαλιστικές σκέψεις. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς ο εκνευρισμός δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες στιγμές και ρεαλιστικές κουβέντες. Από το τέλος της εβδομάδας, στις 12.07, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και σε βοηθά σιγά-σιγά να ξεκαθαρίσεις ποιες καταστάσεις πρέπει να αφήσεις πίσω που επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Καρκίνο λειτουργεί βοηθητικά στο φιλικό περιβάλλον καθώς αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς η επικοινωνία. Φρόντισε να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις μετά τις 12.07 που σε προβλημάτισαν σε φιλικές σχέσεις. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό ενισχύει τη νευρικότητα και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον κύκλο σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα και να αφορούν την καριέρα και θέματα κοινωνικής καταξίωσης. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα της εβδομάδας καθώς ανταγωνιστικές διαθέσεις σε διαπροσωπικό επίπεδο λειτουργούν εμπρηστικά στις σχέσεις σου και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η επιστροφή σε ορθή πορεία του Ερμή στον Καρκίνο στις 12.07 σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε είχαν προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα μέσα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό ενισχύει την ένταση και δημιουργεί διάθεση συγκρούσεων σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 που σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τα έντονα συναισθήματα και τους φόβους σου. Δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία να παλέψεις με απωθημένα επιδιώκοντας να ξεπεράσεις ότι σε βουλιάζει συναισθηματικά. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο με τον Άρη στον Κριό απογειώνει τον εκνευρισμό και δημιουργεί εκρηκτικές διαθέσεις σε οικονομικά ζητήματα και προσωπική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η επιστροφή του Ερμή στον Καρκίνο σε ορθή πορεία στις 12.07 σε βοηθά να δεις αντικειμενικά τι πραγματικά σου προσφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σου ώστε να αλλάξεις δεδομένα που δεν σου αρέσουν. Προσοχή στα μέσα της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στον Κριό στις 08.07 δεν βοηθά να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να γίνεις απότομος πληγώνοντας πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 σε διευκολύνει στην καθημερινότητα καθώς μπορείς με αργούς ρυθμούς να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και να έχεις καλύτερο προγραμματισμό. Στα μέσα της εβδομάδας η προσοχή πρέπει να είναι αυξημένη αφού πιθανές ανατροπές στο πρόγραμμά σου δεν θα σε βοηθήσουν να είσαι εγκρατής με τους γύρω σου. Τα ξεσπάσματα είναι πιθανά και θα οδηγήσουν σε αναταραχές σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12.07 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να βρεις την κοινωνικότητα που σε εκφράζει. Μέσα στην εβδομάδα καλό είναι να αποφύγεις πιθανές εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο και στις παρέες σου που μπορεί να υπάρξουν. Δεν θα είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα λόγω του έντονου εκνευρισμού που σε διακατέχει και προκύπτει από ανασφάλειες και φόβους που υπάρχουν μέσα σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ