zodiac_signs

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 26.11 – 3.12.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα ξεκινάει με ένταση, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη από τους Ιχθύς δημιουργεί συνθήκες σύγκρουσης και δεν θα διστάσεις να γίνεις απότομος και αυθάδης κυρίως με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει στις 30.10, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης στο Ζυγό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ανατροπές και εκρηκτικές διαθέσεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθείς από σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου αλλά και να προκύψουν ξαφνικές γνωριμίες που να σε αναστατώσουν.

Την 01.12 ο ανάδρομος Ερμής περνάει στον Σκορπιό και σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με τα βαθύτερα σου συναισθήματα, αφού απωθημένα και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν ζητήματα και γίνεσαι εντονότερα από ποτέ εσωστρεφής, όπως και εκρηκτικός όταν εκφραστείς. Προσοχή γιατί η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να είναι δύσκολη και να δημιουργηθούν προβλήματα ή να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που απασχολούν από το παρελθόν. Απέφυγε επίσης συναλλαγές σημαντικές σε οικονομικό επίπεδο. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και εντείνει ακόμα περισσότερο την εσωτερική σου διάθεση, καθώς το πάθος, Η έξαψη και η ζήλια καθίσταται κυρίαρχα και καλό είναι να διαχειριστείς με μοναδική προσοχή τη σχέση σου για να μην υπάρξουν συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις και σκηνές που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Είναι ιδανική στιγμή για να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες από συμφωνίες που μπορεί να έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Νευρικότητα και αντιπαραθέσεις μπορεί να έχει η αρχή της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις απότομος και επιθετικός, είτε με τον αγαπημένο είτε με το σύντροφό σου είτε με κοντινά σου πρόσωπα και αυτό να φέρει σημαντικά ζητήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση ή την όποια συζήτηση, όλα εξαρτώνται από τη δική σου διάθεση και αυτό πρέπει να θυμάσαι. Την 01.12 του ο ανάδρομος Ερμής περνάει στο Σκορπιό και ζητήματα επικοινωνίας μπορεί να προκληθούν σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου ή σε συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό προσδοκίες. Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να σκεφτείς διεξοδικά τι θέλεις από το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου και όταν ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία να εκφράσεις απορίες, απόψεις, σκέψεις στα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο Σκορπιό και η γοητεία σου εκτοξεύεται. Έντονη είναι η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σου και αυτό σε καθιστά καθοριστικό παράγοντα σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Το φλερτ είναι κυρίαρχο και αυτό απεικονίζεται είτε στη σχέση σου, καθώς βελτιώνεται και έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου, είτε σε μία γνωριμία, καθώς γοητεύεις και προκαλείς το ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Προσοχή θα πρέπει να δείξεις αυτή την εβδομάδα από την αρχή της, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς εγείρει εριστικές συμπεριφορές, συγκρουσιακές διαθέσεις και απότομες αντιδράσεις και αυτό θα γίνει εντονότερο στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Στις 27.11 η σύνοδος Ήλιου, ανάδρομου Ερμή και Δία στον Τοξότη σου δίνουν τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος, καθώς η διάθεση είναι ανεβασμένη. Πιθανά να υπάρξουμε συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

Την 01.12 ο Ερμής είναι ανάδρομος στο Σκορπιό και μπορεί να φέρει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Καθυστερήσεις και αναβολές στη λήξη ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν είναι πιθανό να προκύψουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξει ψυχραιμία και καλή διάθεση, διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς δημιουργεί εσωτερική ένταση που δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις τόσο στο ταίρι σου όσο και σε συνεργάτες ή ανωτέρους σου, να είσαι προσεκτικός. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και πάλι και σου δίνεται η δυνατότητα να εξομαλύνεις τις σχέσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Το φορτωμένο πρόγραμμα πια μπορεί να διεκπεραιωθεί με μεγαλύτερη ευκολία και αυτό σε βοηθάει να απαλλαγείς από άγχος και επιθετικότητα. Είναι καιρός να λύσεις πρακτικά ζητήματα και λεπτομέρειες μικρές που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, καθώς έχεις τη δυνατότητα να διακρίνεις τις δυσκολίες και να δώσεις άμεσες λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει στις αρχές της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα, επιθετική διάθεση τάσεις αυθάδειας που θα προκαλέσουν ζητήματα ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας και στις καθημερινές υποχρεώσεις. Καλό θα είναι να προσέξεις, να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου για να μην δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα. Στις 30.11 η αντίθεση της Αφροδίτη στο Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, καθώς οι συγκρούσεις και αιφνίδια γεγονότα μπορεί να αλλάξουν άρδην τις καταστάσεις και τις σχέσεις και να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Την 01.12 ο ανάδρομος Ερμής περνάει στο Σκορπιό και σε βάζει σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και κατά πόσο το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου σε καλύπτει. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να κληθείς να πάρεις αποφάσεις για το αν θα είναι δίπλα σου ή όχι, μόνο που δεν χρειάζεται να βιαστείς. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο Σκορπιό και εκτοξεύει τη γοητεία σου, τη θετική διάθεση, τη χαρά, την παιδικότητα και κάνοντας περισσότερο από ποτέ εμφανές ότι τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την όρεξή σου για να απολαύσεις τη ζωή. Ο έρωτας είναι κυρίαρχος και αυτό αντικατοπτρίζεται τόσο στην σχέση με το σύντροφό σου που φροντίζεις να την ανανεώσει με κάθε τρόπο, όσο και σε νέες γνωριμίες που πιθανά να υπάρξουν, καθώς γοητεύεις και πρωταγωνιστείς όπου και αν βρεθείς.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Με νευρικότητα πιθανά να αρχίσει η εβδομάδα και καλό είναι να είσαι προσεκτικός, καθώς ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς και μπορεί να φέρει αναστάτωση λόγω της συμπεριφοράς σου στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να περιορίσεις την εριστική διάθεση και την απότομη στάση σου για να μην προκληθούν σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου, γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια που να είναι σκληρά και να μην είναι μετά εύκολο να επανορθώσεις. Την 01.12 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό και μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς έντονα καταστάσεις και ζητήματα στην οικογένεια, καθώς και το κατά πόσον αντιλαμβάνονται τα οικεία του πρόσωπα την ανάγκη για ασφάλεια και τρυφερότητα που έχεις. Τα προβλήματα στην επικοινωνία θα είναι αρκετά, θα είναι εύκολο να υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε ότι έχεις να πεις και να αποφύγεις να κάνει σοβαρές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταλήξουν στο αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο Σκορπιό στις 02.12 και στρέφει όλο σου το ενδιαφέρον στον προσωπικό σου χώρο, καθώς δείχνεις να απολαμβάνεις την διακόσμηση του σπιτιού σου, να διαμορφώνεις την ατμόσφαιρα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή με στενά σου πρόσωπα. Η ανάγκη για τρυφερότητα και ζεστασιά είναι διάχυτη και αυτό καθορίζει το επόμενο διάστημα. Προσοχή ιδιαίτερη σε σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τη διακόσμηση γιατί είναι πιθανό να υπερβάλλεις και μετά να το μετανιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε αυτή την εβδομάδα, καθώς από τις αρχές το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις οικογενειακές σου σχέσεις. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να περιορίσεις την αντιδραστικότητα και τις απότομες συμπεριφορές γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια από τη μεριά σου που θα είναι δύσκολο αργότερα να ανακαλέσεις. Στις 27.11 η σύνοδος Ήλιου, ανάδρομου Ερμή και Δία στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος με πρόσωπα της οικογένειάς σου σε πολύ καλό κλίμα.

Στις 01.12 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Σκορπιό και πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία σου με πρόσωπα κοντινά σε σένα όπως αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους κολλητούς. Καλό είναι να αποφύγεις εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές όσο είναι ανάδρομος γιατί οι εξελίξεις των πραγμάτων δεν θα είναι οι επιθυμητές. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς εκτοξεύει τη νευρικότητα και μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός με το ταίρι, τους συνεργάτες ή την οικογένειά σου, κάτι που θα κοστίσει στη σχέση σου. Προσπάθησε την τόση ένταση με την εκτονώσεις σε άσκηση ή δράση για να αποφύγεις ατέρμονες συγκρούσεις. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο Σκορπιό και μπαίνει σε μία περίοδο έντονης κοινωνικότητας όπου οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και η διάθεσή σου για φλερτ στα ύψη. Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο από προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να παρευρεθείς για να περάσεις όμορφα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη σχέση σου γιατί η όρεξη για ερωτικό παιχνίδι μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η εβδομάδα αρχίζει με νευρικότητα, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις τόσο με κοντινά σου πρόσωπα όσο και με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά σε εργασιακό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση και να περιορίσεις όσο το δυνατόν τον εκνευρισμό και την απότομη διάθεσή σου. Στις 30.11 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και δεν αποκλείεται αιφνίδια γεγονότα να προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή και να αποφασίσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα σημαντικά για σένα. Παράλληλα είναι πιθανό να υπάρξουν αιφνίδιες γνωριμίες που θα προκαλέσουν χτυποκάρδι, καλό είναι όμως να μην βασιστείς σε αυτές σε ότι αφορά τη σταθερότητα γιατί δεν είναι αυτό που μπορούν να σου προσφέρουν.

Στις 01.12 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο Σκορπιό και μπαίνεις σε μία έντονη εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και στο πώς θα πρέπει να τα διαχειριστείς. Μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην επιτύχουν και να απογοητευτείς. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο Σκορπιό και σου δίνεται η δυνατότητα να ανακουφιστείς σε οικονομικό επίπεδο, καθώς βλέπεις το εισόδημά σου να ισορροπεί και τον προϋπολογισμό σου να σου δίνει ανάσα. Προσοχή μόνο γιατί οι σπατάλες είναι πιθανές και μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα. Το πάθος θα είναι έντονο στη σχέση σου, όπως και η κτητικότητα και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση των έντονων συναισθημάτων, γιατί δεν αποκλείεται να ξεφύγουν από τον έλεγχό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Νευρικότητα και επιθετική διάθεση μπορεί να υπάρχει στις αρχές της εβδομάδας, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και αυτό να γίνει έντονο ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό και τους φόβους σου να σε επηρεάσουν γιατί με το να ξεσπάσεις στο σύντροφό σου μόνο του προβλήματα θα προκληθούν. Την 01.12 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς ποιες είναι οι πραγματικές σου επιθυμίες, τι είναι αυτό που θα σε καλύψει πραγματικά στη ζωή σου, ποιοι είναι οι στόχοι και τα μονοπάτια που θέλεις να ακολουθήσεις. Ζητήματα επικοινωνίας μπορεί να προκύψουν με το σύντροφο ή με τους συνεργάτες σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις και να αφήσεις στην άκρη σημαντικές συζητήσεις, καθώς Το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν να τον τρόπο που επιθυμείς. Επίσης είναι προτιμότερο να αποφύγεις νέες συνεργασίες να μελετήσεις καλά όλα τα στοιχεία και να προχωρήσεις σε αυτές όταν Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο ζώδιό σου και σε καθιστά πρωταγωνιστή στο ερωτικό παιχνίδι για την επόμενη περίοδο. Η γοητεία σου εκτοξεύεται, η διάθεση για κοινωνικότητα επίσης και είναι βέβαιο ότι μπορείς να κερδίσεις τους πάντες στο πέρασμά σου, καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση και ο δυναμισμός που δείχνεις εντυπωσιάζουν. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο έντονος υποκειμενισμός, η απολυτότητα και ο εγωκεντρισμός που μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Καλό είναι να είσαι ανοιχτός να ακούσεις και να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις ανάγκες και του συντρόφου σου ή πιθανές νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι αυτή την εβδομάδα, καθώς από τις αρχές της η ένταση προμηνύεται μεγάλη. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές διαθέσεις και η νευρικότητα που νιώθεις να εκτονωθεί τόσο στη σχέση όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο δημιουργώντας έντονα προβλήματα. Στις 27.11 η σύνοδος Ήλιου, ανάδρομου Ερμή και Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσεις ζητήματα σε ότι αφορά τις προσωπικές σου επιθυμίες σε σχέση με το σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου. Καλό είναι βέβαια να αποφύγεις τον έντονο εγωισμό και τις υπερβολές και να επικεντρωθείς στο να λύσεις θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν έχοντας καλή διάθεση. Την 01.12 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Σκορπιό και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και ο νους σου ταξιδεύει συνέχεια. Η δυσκολία να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα θα είναι έντονη, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσέχεις για να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ηλίου στο ζώδιό σου με τον Άρη στους Ιχθύς ανεβάζει τον εκνευρισμό και μπορεί να σε κάνει άκρως εριστικό και επιθετικό δημιουργώντας αντιπαράθεσης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και νιώθεις ότι μπορείς να συμπαρασταθείς σε όποιο πρόσωπο ζητήσει τη στήριξή σου. Η ανάγκη για τρυφερότητα και ρομαντισμό είναι μεγάλη και σε οδηγεί σε μοναδικές στιγμές για δύο με το σύντροφό σου μακριά από όλους και όλα. Πιθανές είναι και οι επιστροφές του παρελθόντος που θα πρέπει να διαχειριστείς, όμως καλό είναι να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις για να μην υποπέσεις σε λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ένταση αυτή την εβδομάδα, καθώς στις αρχές της το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να φέρει αναμνήσεις του παρελθόντος στο προσκήνιο που να σου δημιουργήσουν νευρικότητα και αυτή να εκτονωθεί σε κοντινά σου πρόσωπα προκαλώντας έντονα προβλήματα. Στις 30.11 η αντίθεση της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα λόγω συγκρούσεων ή να προκύψουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό σου περίγυρο που θα σε κεραυνοβολήσουν. Ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις γιατί η ένταση δεν θα τις εξαιρέσει.

Στη 01.12 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Σκορπιό και μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά τις φιλικές του σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και κατά πόσο σε καλύπτουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην επικοινωνία, καθώς οι παρερμηνείες και παρεξηγήσεις μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με φιλικά του πρόσωπα. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και νιώθεις ιδιαίτερα την ανάγκη να έχεις τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση, να βάλεις τα όριά σου και να θέσεις από κοινού στόχους με το ταίρι σου ώστε να τους πετύχετε, κάτι που θα σας φέρει κοντά τον έναν στον άλλο. Προσοχή γιατί η ανάγκη για ελευθερία μπορεί να φέρει την απομάκρυνση και αυτό να προκαλέσει εντάσεις. Εξήγησε στο ταίρι σου τις ανάγκες σου για να καθησυχάσεις τις αγωνίες του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στις αρχές της εβδομάδας, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και την επικοινωνία μέσα σε αυτές. Θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι ο εκνευρισμός και η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα, γι’ αυτό προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα οποία δικά σου συναισθήματα. Στη 01.12 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο Σκορπιό και μπαίνεις σε εσωστρέφεια σε ότι αφορά την καριέρα σου και το κατά πόσο αυτή σε ικανοποιεί. Ιδιαίτερα προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε επικοινωνιακό επίπεδο σε ότι αφορά τις σχέσεις με προϊστάμενο σου ή πρόσωπα εξουσίας, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις οι παρερμηνείες. Παράλληλα είναι προτιμότερο να περιμένεις για να εφαρμόσεις νέα σχέδια που πιθανά να έχεις αφού αν αρχίσεις αυτή την περίοδο τις προσπάθειές σου το πιθανότερο είναι να μην έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει και πάλι στο Σκορπιό και έρχεται μία περίοδος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη σου τη γοητεία για να επιτύχεις την κοινωνική προβολή και την εξέλιξη σε ότι αφορά την καριέρα σου. Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό σου περίγυρο που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική σου ανέλιξη όσο και στην προσωπική σου ζωή. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, όμως είσαι διατεθειμένος να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλα τα επίπεδα, καθώς η εικόνα στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο για σένα παίζει καθοριστικό ρόλο.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η νευρικότητα μπορεί να είναι έντονη στις αρχές της εβδομάδας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ο Τοξότης σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου και αυτό είναι αρκετό να δυναμιτίσει το κλίμα στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Εριστικότητα, επιθετικότητα και αντιδραστικότητα καλό είναι να περιοριστούν για να μην προκληθούν προβλήματα. Στις 27.11 η σύνοδος Ήλιου, ανάδρομου Ερμή και Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος σε σχέση με την καριέρα σου, μπορείς όμως να τα αντιμετωπίσεις με καλή διάθεση και αισιοδοξία αρκεί να θυμάσαι πως πρέπει να περιορίσεις την υποκειμενικότητα και τις υπερβολές.

Στη 01.12 Ερμής περνάει ανάδρομος στο Σκορπιό και μπαίνεις σε μία περίοδο αναθεώρησης σε ότι αφορά τη διασκέδαση αλλά κυρίως την πραγματικότητα και το κατά πόσο ακολουθείς το δρόμο που πραγματικά σε εκφράζει σε ότι αφορά τις φιλοσοφικές του διαθέσεις. Την ίδια μέρα το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και να υπάρξουν αντιπαράθεσης σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καλό είναι να μην το επιτρέψεις και να χαλιναγωγήσεις την ένταση μέσα σου. Στις 02.12 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και πάλι ανεβάζοντας το κέφι, την αισιοδοξία και τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι πρωτοστατείς στη διασκέδαση και η έντονη διάθεση για φλερτ μπορεί να φέρουν στο δρόμο σου σε νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη διάθεσή σου. Προσοχή γιατί η διάθεση για διασκέδαση θα υπερκεράσει τις υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αμέλεια που θα σε εκθέσει προκαλώντας λάθη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ