zodiac1

Τί προβλέπουν τα ζώδια από 6-13.5.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και η σκέψη σου στρέφεται σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Σχεδιασμοί και συζητήσεις σε ότι αφορά την αύξηση του προϋπολογισμού σου είναι πολύ πιθανά να υπάρξουν, με επιμονή και υπομονή μπορεί να κατακτήσεις τους στόχους σου όχι με την αδιαλλαξία.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθείς με το ταίρι σου, να υπάρξουν συγκρούσεις που να δημιουργήσουν ψυχρότητα. Προσοχή γιατί ο εγωισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Επιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν περιορισμοί λόγω επαγγελματικών αλλαγών που να ενοχλήσουν, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις πιθανά οικονομικά ζητήματα και να δρομολογήσεις νέο τρόπο διαχείρισης.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις τάσεις επιβολής και χειρισμού του συντρόφου σου λόγω πιθανών ασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να μετουσιώσεις την καχυποψία και τη ζήλια σε ερωτικό πάθος και έξαψη για να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την αστρολογική συγκυρία χωρίς να προκληθούν εντάσεις.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αυτοπεποίθηση και τη σταθερότητα των απόψεων που έχεις για την καλύτερη επαγγελματική σου εξέλιξη, αλλά και για την καλύτερη οικονομική σου κατάσταση καθώς δεν αποκλείεται να ανταμειφθείς λόγω του κόπου και των προσπαθειών που έχεις καταβάλει.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι εκφράζεις πια δυναμικά απόψεις, ιδέες και σκέψεις κάτι που δημιουργεί εντύπωση και θαυμασμό στους γύρω σου. Παράλληλα όμως δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις με απότομο και επιθετικό τρόπο σε όποιο διαφωνήσει, κάτι που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Συζητήσεις και σημαντικές αποφάσεις για νέες συνεργασίας είναι πιθανό να υπάρξουν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά το συναισθηματικό τομέα, καθώς πιθανό είναι να καταπιέσεις την έντονη ευαισθησία σου και αυτό να εκδηλωθεί άμεσα στο σύντροφό σου κάτι που θα οδηγήσει πιθανόν σε ψυχρότητα μεταξύ σας. Ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να σας απασχολήσουν, πρόσεξε μην είναι αυτά που θα προκαλέσουν απόσταση και προβλήματα.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις φοβίες, την ανασφάλεια και πιθανά απωθημένα που κρύβονται από καταστάσεις του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να γίνεις έντονα χειριστικός και καταπιεστικός με το σύντροφό σου έχοντας διαρκώς τον φόβο της απώλειας του. Αυτό όμως να θυμάσαι θα οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις σου.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου Το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες της ζωής σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλάζοντας σημαντικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία και την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις τη ζωή σου. Η σταθερότητα και η αυτοπεποίθηση που νιώθεις σε οδηγούν στις καλύτερες δυνατές επιλογές για την προσωπική σου διεύρυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και γίνεται εντονότερη η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα, καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις διαχειριστείς κάτω από έντονη συναισθηματικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινά ζητήματα, καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι δύσκολο να υποπέσεις σε λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν και να επιζητούν να είναι και πάλι στο πλευρό σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα ζητήματα σε ότι αφορά την εξέλιξη των φιλικών σου σχέσεων, καθώς μπορεί να επέλθει η ψυχρότητα αλλά κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει το ταίρι σου, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας που θα οδηγήσουν και αποστασιοποίηση. Γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διατηρήσεις τη λογική και ρεαλιστική σου σκέψη για να αποτρέψεις την οποία αρνητική εξέλιξη.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την προσπάθεια να απελευθερωθείς μέσα στη σχέση σου, παράλληλα όμως αναπτύσσεις ιδιαίτερες φοβίες και ανασφάλειες και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο σύντροφό σου σε πιθανούς στόχους που έχετε από κοινού δημιουργώντας έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν πάρα πολύ.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθάει να σταθεροποιηθείς σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς, να δεις πραγματικά μέσα σου ποια είναι αυτά που σε βαραίνουν και όσο σκληρό και αν είναι να προσπαθήσεις να τα αφήσεις πίσω σου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και η ανάγκη να επικοινωνήσεις πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες είναι έντονη γι’ αυτό και επικεντρώνεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν πρόσωπο που θα στηρίξουν απόψεις και προτάσεις που μπορεί να έχεις και θα σταθούν αρωγοί σε όποια σου προσπάθεια. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και απαξιωτικός με πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου, κάτι που θα δονήσει για τα καλά τις σχέσεις με τα φιλικά σου άτομα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 μπορεί να δημιουργήσει έντονα ζητήματα σε ότι αφορά τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς δεν αποκλείεται η ανάγκη σου να εκδηλώσεις δημόσια τον έρωτά σου να μην γίνεται αντιληπτή από το ταίρι σου και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις και ψυχρότητα. Παράλληλα περικοπές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τα οικονομικά ή περιορισμοί σε σχέση με τις απολαβές που έχεις από την καριέρα σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερες εντάσεις με το σύντροφο σου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια πιθανή φόβοι και ανασφάλειες του και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις. Πρόσεξε γιατί μπορεί να προσπαθήσει να σου επιβληθεί ή και το αντίστροφο, δηλαδή εσύ να προσπαθήσεις να χειριστείς και να χειραγωγήσεις το ταίρι σου κατά το δοκούν.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει το έναυσμα να βάλεις γερά και σταθερά θεμέλια σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, καθώς έχεις την αυτοπεποίθηση, τη σταθερότητα και τη διάθεση να προσπαθήσεις σκληρά για να πετύχεις όποια όνειρα έχεις θέσει. Πιθανές είναι νέες συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν στο να πραγματοποιήσεις πιο γρήγορα τα σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις και σχεδιασμούς που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς η μεθοδική και ρεαλιστική σου σκέψη δημιουργούν τα κατάλληλα βήματα και οριοθετούν τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για να επιτύχεις την πολυπόθητη για εσένα αναγνώριση. Συζητήσεις για νέες προτάσεις εργασίας είναι πολύ πιθανές, προσοχή ιδιαίτερα στην αδιαλλαξία γιατί θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση και να περιορίσει προς στιγμήν την αισιοδοξία σου επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται η καθημερινότητα και οι ευθύνες να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου και να δημιουργήσουν συνθήκες απομάκρυνσης και ψυχρότητας που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου και θα οδηγήσουν σε προβλήματα.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνουν τους φόβους και τη διάθεση για επιβολή και χειρισμό του συντρόφου σου, καθώς ενώ έχεις ανάγκη να ζήσεις τον έρωτα σαν περιπέτεια, εμμονές και πιθανές φοβίες μπορεί να περιορίζουν τη διάθεση σου αυτή και να σε οδηγούν στο να δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας λόγω καχυποψίας που θα προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου. Η ένταση καλό είναι να μετουσιωθεί σε ερωτικό πάθος για να μην υπάρξουν έντονες συγκρούσεις.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για να προσπαθήσεις να επιτύχεις σημαντικούς στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχεις τη σταθερότητα, τη διάθεση για να εργαστείς σκληρά και να θέσεις γερά θεμέλια σε όποια σου προσπάθεια, την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που απαιτείται ώστε να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να εξελιχθείς στην καριέρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και απογειώνει τη διάθεσή σου, καθώς αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να βγεις, να ξεφαντώσεις, να βρεις πρόσωπα που έχεις καιρό να συναντήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και τα τετριμμένα που σε κουράζουν. Πρόσεχε γιατί δεν αποκλείεται να υποπέσεις σε λάθη σε πιθανές καθημερινές υποχρεώσεις λόγω του γεγονότος ότι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και η αμέλεια θα σου κοστίσει.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 πιθανό να δημιουργήσει κάποια απογοήτευση και έντονη ανασφάλεια σε ερωτικό επίπεδο που θα οδηγήσει στην ψυχρότητα στην αποστασιοποίηση από το ταίρι σου. Σημαντικό είναι να είσαι προσεκτικός και στη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν περιορισμοί που θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν φόβους.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τα απωθημένα, τις ανασφάλειες και πιθανές ενοχές σε ερωτικό επίπεδο και δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλωθούν σαν καχυποψία και ζήλια στο ταίρι σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία αυτή σου αυτό το ψυχικό δυναμικό γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα στη σχέση σου.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις σημαντικά ζητήματα σε σχέση με σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, νομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν αλλά και επαφές στο εξωτερικό που θεωρείς ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη μετέπειτα πορεία σου. Ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση και η διάθεση να προσπαθήσει σκληρά για να πετύχει στον οποίο στόχο έχεις θέσει μπορούν να βάλουν γερές βάσεις σε όποια κίνηση επιδιώξεις αυτή τη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας, καθώς γίνεσαι ιδιαίτερα καχύποπτος και προτιμάς να να ακούς παρά να εκφράζεσαι. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά, καλό είναι βέβαια να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί λόγω καχυποψίας μπορεί να παρεξηγήσω ορισμένα πράγματα λανθασμένα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 μπορεί να δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στη σχέση σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σου λόγο απογοήτευσης ή σημαντικών ευθυνών που έχουν αναληφθεί και περιορίζουν το χρόνο σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε πιθανές οικονομικές συνεργασίες γιατί μπορεί τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε οδηγήσουν σε άκρως χειριστική διάθεση στο ταίρι σου. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις να επιβληθείς και καλό είναι να εκφράσεις με άκρως ερωτικό και γεμάτο πάθος τρόπο τα συναισθήματά σου προκειμένου να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις που θα στοιχίσουν.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να σε απασχολούν ή οικονομικές συμφωνίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς πιστεύεις στον εαυτό σου και αυτό είναι εμφανές στις κινήσεις σου. Ο ρεαλισμός και ο δυναμισμός σου είναι χαρακτηριστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και απογειώνει τη διάθεση για επικοινωνία και για να βρεις τη χρυσή τομή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, έτσι ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και να μην υπάρξουν εντάσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις για νέες συνεργασίες, καλό είναι βέβαια να εκφράσεις τις προσωπικές σου απόψεις χωρίς να προσπαθήσεις να τις καταπιέσεις για να γίνεις αρεστός στους άλλους γιατί το πιθανότερο είναι να τις εκδηλώσεις αργότερα με απότομο τρόπο.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εντάσεις για ζητήματα καθημερινότητας στη σχέση σου και αυτό να σε οδηγήσει σε ψυχρότητα και απομάκρυνση από το σύντροφό σου. Προσπάθησε να αφήσεις εμμονές και διάθεση επιβολής στην άκρη γιατί μόνο προβλήματα θα προκληθούν χωρίς να λύσεις τα υπάρχοντα προβλήματα.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανασφάλεια και τους φόβους στην καθημερινότητα και αυτό εκδηλώνεται κυρίως στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να εξουσιάσεις στο ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει σε εκρηκτικές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Το έντονο ερωτικό στοιχείο που μπορεί να αποδώσει περισσότερα γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες που θα έχουν γερά θεμέλια και σταθερότητα, καθώς δείχνεις ωριμότητα, ρεαλισμό, υπευθυνότητα και διάθεση να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό ώστε να επιτύχουν. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό θα δώσει την καλύτερη δυνατή αίσθηση σε πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν με σένα, καθώς τους εμπνέεις εμπιστοσύνη σιγουριά και σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεις την προσοχή σου στο να βρεις λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας ή εργασιακές υποχρεώσεις που πιθανά έχεις επιβαρυνθεί. Η γρήγορη αντίληψη και η άμεση λήψη αποφάσεων είναι δύο στοιχεία που θα σε βοηθήσουν καθοριστικά στο να επιταχύνεις ζητήματα που μέχρι τώρα κολλούσαν σε καθημερινό επίπεδο και είναι αυτά που θα οδηγήσουν στο να θαυμάσουν οι άλλοι κυρίως σε εργασιακό επίπεδο για την απόδοσή σου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 εντείνει πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης στην ερωτική σου ζωή γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από το ταίρι σου που μπορεί να σου κοστίσει ακριβά. Μην παίρνεις αποστάσεις από το σύντροφό σου και προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που προκαλεί προβλήματα στη σχέση σου κάνοντας και την προσωπική σου αυτοκριτική.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου, καθώς οι ανασφάλειες έρχονται με φόρα στην επιφάνεια, οι φόβοι μπορεί να σε οδηγήσουν στο να θέλεις να επιβληθείς και να εξουσιάσεις το σύντροφό σου και αυτό δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις σου. Άφησε το πάθος να διαπεράσει την ερωτική σου ζωή και μην επιτρέψεις σε ότι δεν σου δημιουργεί σιγουριά για τον εαυτό σου να επηρεάσει τη σχέση σου δημιουργώντας έντονα προβλήματα.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα με σταθερά βήματα και ρεαλιστικούς όρους να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς είναι βέβαιο ότι η αξία και η προσπάθειά σου θα αναγνωριστούν και θα αποδώσουν αυτά που αξίζεις σε σχέση με το εισόδημα και τον προϋπολογισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο η ανάγκη να διασκεδάσεις, να χαρείς, να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με έντονο τρόπο είναι πασιφανής. Αυτό όμως που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι η τάση του να γίνεσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις αμετροεπής και υπερβολικός το λόγο σου, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ζητήματα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο το ζώδιό σου στις 07.05 μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς έχοντας την τάση να οριοθετηθείς και να βάλεις νέες βάση στον εαυτό σου μπορεί να οδηγηθείς σε κατήφεια και απογοήτευση και αυτό να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και προσπάθησε να βάλεις στην άκρη πιθανή απαισιοδοξία που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει την ανάγκη σου να επιβληθείς και να χειραγωγήσεις το ταίρι σου, αυτό όμως το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις και σφοδρές συγκρούσεις καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις φόβους και ανασφάλειες για να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην προσωπική σου ζωή που δεν θα μπορέσεις να ανακαλέσεις.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εναρμονίζει αισιοδοξία και λογική και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσεις σταθερά σε προσωπικό επίπεδο και να δώσεις γερές βάσεις στη σχέση σου καθώς, δείχνεις δυναμισμό, ωριμότητα και διάθεση να εργαστείς σκληρά για να έχεις το ταίρι σου δίπλα σου κάτι που θα γίνει άμεσα αντιληπτό και θα εκτιμηθεί δεόντως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με την οικογένειά σου είναι σημαντική, καθώς είναι έντονη η διάθεσή του να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να σου επιβεβαιώσουν την αγάπη και τα συναισθήματά τους. Πρόσεχε γιατί η τάση του οικειοποιείσαι προβλήματα των άλλων μπορεί να οδηγήσει στο να βουλιάξεις φυσιολογικά, γι’ αυτό προσπάθησε να φιλτράρεις αυτά που σε επηρεάζουν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 κάνει εντονότερους ανομολόγητους φόβους και πληγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς με το ταίρι σου και να χαλάσεις την όμορφη διάθεση που υπάρχει στη σχέση σας. Θυμήσου ότι η ψυχρότητα και η αποστασιοποίηση δεν θα βοηθήσουν στις όποιες εξελίξεις, γι’ αυτό προσπάθησε να καταλαγιάσεις ανασφάλειες που μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διάθεση να επιβάλεις τα θέλω σου λόγω απωθημένων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άκρως συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς οι αντιδράσεις του συντρόφου σου προβλέπονται να είναι σφοδρές αν προσπαθήσεις να τον χειραγωγήσεις. Ο έντονος ερωτισμός και ο ρομαντισμός μπορεί να βοηθήσουν στο να εκτονωθεί η κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα με την οικογένεια που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν από παλιά, καθώς δείχνεις πια να σταθεροποιείσαι συναισθηματικά, να εναρμονίζεις ευαισθησία και λογική και να μπορείς να αντιληφθείς τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου για να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς ψυχολογικά βαρίδια που σε εμποδίζουν στη σχέση σου με πρόσωπα οικεία σε σένα.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 06.05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και η διάθεση να επικοινωνήσεις χτυπάει κόκκινο, γι’ αυτό και προσπαθείς με κάθε τρόπο να έρθεις σε επαφή κυρίως με τα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος και να πραγματοποιήσεις συζητήσεις μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές που σου δημιουργούν ευχάριστη διάθεση. Η γρήγορη αντίληψη και η διάθεση για επικοινωνία πολλές φορές μπορεί να μην σε βοηθά στο να εμβαθύνεις σε σχόλια που ακούς και απλά να μεταφέρεις χωρίς κυριολεκτικά να σκέφτεσαι τις συνέπειες.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στις 07.05 φέρνει ζητήματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών στο προσκήνιο, καθώς δεν αποκλείεται πιθανή ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης να επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου και να υπάρξει ψυχρότητα με το σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το εισόδημά σου, καθώς δεν αποκλείεται να χρειάζεται να περιοριστείς κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη κατήφεια.

Στις 10.05 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει φόβους και έλλειμμα αυτοεκτίμησης που υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή, θέλοντας να επιβληθείς το ταίρι σου και δείχνοντας κτητικότητα και ζήλια θα δημιουργηθούν προβλήματα. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συναλλαγές γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι θετικές για εσένα.

Στις 11.05 το τρίγωνο του Ηλίου στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να προωθήσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές καθώς η σοβαρότητα, η σταθερότητα και η υπευθυνότητα που διαθέτεις είναι τα στοιχεία αυτά που θα εμπιστευτούν οι άλλοι σε εσένα και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις με σκληρή δουλειά πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ