zodiac_signs

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 16-23.9.2019;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις το δυναμισμό, το ψυχικό σθένος και το ένστικτο που διαθέτεις σε ότι αφορά ευθύνες και αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει σε καθημερινό επίπεδο καθώς μπορείς να διεκπεραιώσεις άμεσα και αποτελεσματικά οποία ζητήματα έχεις αναλάβει. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις συζητήσεις επί οικονομικών θεμάτων καθώς έχεις την δυνατότητα να διεκδικήσεις καλύτερες απολαβές και να το επιτύχεις. Παράλληλα, μπορείς να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τη διατροφή και τη γυμναστική με το να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την δημόσια εικόνα σου.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός, απόλυτος και απαισιόδοξος, κάτι που εκδηλώνοντας το στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου θα επηρεάσει σημαντικά. Ο ρεαλισμός είναι ζητούμενο, από την άλλη όμως δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο στην καλή επικοινωνία και συνεννόηση. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε πιθανές νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν καθώς οι δυσκολίες θα είναι πολλές και κυρίως ζητήματα ασυνεννοησίας μπορεί να προκαλέσουν ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά στην προσωπική σου κοσμοθεωρία καθώς δραστηριοποιείσαι έντονα σε ότι αφορά δημιουργικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν, σε θέματα παιδιών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα, σε ότι αφορά τον έρωτα και την πορεία της προσωπικής του ζωής. Το πάθος και ο δυναμισμός εκτοξεύονται και έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν και θα σηματοδοτήσουν τον αισθησιασμό, το πάθος, την έξαψη στον έρωτα. Η επιμονή και το ψυχικό σθένος που διαθέτεις θα σε βοηθήσουν να βάλεις σημαντικές βάσεις που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για το μέλλον σου σε προσωπικό και δημιουργικό επίπεδο.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προστριβές και ψυχρότητα με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Η δυσκολία στην επικοινωνία, η απολυτότητα και η απαισιοδοξία είναι έντονη, αυτό όμως θα έχει σημαντικές συνέπειες σε συναδελφικό επίπεδο γι’ αυτό θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους και να γίνεις πιο διαλλακτικός. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις επίσης σε καθημερινά ζητήματα που θέλεις να κλείσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες που θα σε γεμίσουν κατήφεια και στενοχώρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε ότι αφορά την οικογένεια και οικογενειακά ζητήματα που καλείσαι να λύσεις. Παράλληλα, σου δίνει την διαίσθηση και το ψυχικό σθένος να προχωρήσεις σε δομικές αλλαγές που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για σένα από ανασφάλειες και φόβους. Το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη και μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές έρωτα στο προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σου. Κινήσου σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας γιατί είναι αυτά από τα οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά και σε οικονομικό επίπεδο.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία στην ερωτική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και διαλλακτικός με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι με το να είσαι αμετακίνητος στη θέση σου στην προσωπική σου ζωή μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, είναι επιτακτική ανάγκη να σκεφτείς πολύ καλά τη στάση σου. Εμπόδια και δυσκολίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε ότι αφορά δημιουργικά σχέδια που έχεις. Μην απογοητεύεσαι, δείξε πείσμα και θέληση και δεν θα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε δραστηριοποιεί έντονα σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στις συνεργασίες σου. Σημαντικά μπορεί να είναι και τα οικονομικά οφέλη, δείξε πείσμα και επιμονή και είναι βέβαιο ότι θα είσαι κερδισμένος. Ο έρωτας μπορεί να απογειώσει τη διάθεσή σου καθώς δεν αποκλείεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που θα βρεθείς να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε το πάθος και τον αισθησιασμό γιατί θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση τόσο σε οικογενειακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός τον τρόπο που εκφράζεσαι. Γεγονός είναι ότι μπορείς να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος με πρόσωπα της οικογένειάς σου, δυσκολεύοντας τη συνεννόηση και την επικοινωνία μεταξύ σας για θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Παράλληλα πιθανά να επηρεαστεί και η προσωπική σου ζωή καθώς η απολυτότητα θα δημιουργήσει προϋποθέσεις αντιπαράθεσης με το ταίρι σου. Είναι προτιμότερο να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και λογικά μακριά από στεγανά που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να διεκδικήσεις νέες οικονομικές συνθήκες από τη δουλειά σου καθώς φαίνεται να βάζεις σε δράση σχέδια που μπορεί να έχεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Είναι σημαντικό επίσης το γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις καταστάσεις που μπορεί να λειτουργήσουν αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή και να αποδώσουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Νέοι πόροι εισοδήματος δεν αποκλείεται να προκύψουν, έχεις το δυναμισμό, το θάρρος και το πείσμα να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να επιτύχεις τα θετικότερα για σένα αποτελέσματα.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα επικοινωνίας σε σχέση με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς εντείνεται η απολυτότητα και η σκληρότητα στον τρόπο που εκφράζεται. Αυτό μόνο προβλήματα στη συνεννόηση μπορεί να δημιουργήσει, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να ρίξεις τους τόνους, να σκεφτείς λογικά και ώριμα και να μην αφήσεις απωθημένα να έρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν τις σχέσεις. Η απαισιοδοξία μπορεί να βάλει τρικλοποδιά στη διασκέδαση και στο κέφι, μην επιτρέψεις σε δυσάρεστες σκέψεις να κυριαρχήσουν και δες τη θετική πλευρά της ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 19.09 ο Άρης στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει το δυναμισμό και το πάθος, κάτι που γίνεται εμφανές στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Επικεντρώνεσαι στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και σου δίνεται ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου για να αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για την αυτοπεποίθησή σου και θα σου δώσουν το έναυσμα για να αντιληφθείς πραγματικά τη δύναμή σου. Παράλληλα, το πάθος στον έρωτα κυριαρχεί και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή με νέα γνωριμία που πολύ πιθανό να προκύψει λόγω του αισθησιασμού που αποπνέεις.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προβλήματα στην εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν, κάτι που εντείνει την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Παράλληλα, έντονα μπορεί να επηρεαστεί η προσωπική σου ζωή καθώς η αδιαλλαξία και το πείσμα εκτοξεύονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές και ψυχρότητα με τον σύντροφό σου ή πιθανή νέα γνωριμία. Σκέψου λογικά, ρεαλιστικά και μην αφήνεις την απαισιοδοξία και τον αρνητισμό να κυριαρχήσουν τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει και στιγματίσει, αυτό όμως που θα πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα να τις αφήσεις πίσω σου καθώς μπορείς να δείξεις δυναμισμό, πείσμα και το ανάλογο ψυχικό σθένος που απαιτείται. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που μπορεί να επηρεαστούν από θέματα ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούν από το παρελθόν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία των ζητημάτων αυτών, αρκεί να την ακούσεις και να μην χαθείς στον συναισθηματισμό που θα σε καθοδηγήσει λανθασμένα.

Στις 22.09 ο Ερμής στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την αδιαλλαξία, την απολυτότητα και την απαισιοδοξία, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί έντονα σε προσωπικό επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται αρνητικές σκέψεις να κάνουν την εμφάνιση τους, επηρεάζοντας τη διάθεσή σου και δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι, τους συνεργάτες ή πρόσωπα της οικογένειάς σου. Είναι σημαντικό να σκέφτεσαι θετικά αφού μόνο έτσι θα καταφέρεις να λύσεις όποια προβλήματα μπορεί να έχουν προκύψει και δεν θα οδηγήσεις σε ψυχρότητα και απομάκρυνση σπουδαία πρόσωπα της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε δραστηριοποιεί κυρίως σε ότι αφορά σχέδια, φιλοδοξίες και όνειρα που μπορεί να έχεις καθώς δίνει την ενεργητικότητα, το πείσμα και το ψυχικό σθένος που χρειάζεται για να κινηθείς καταλυτικά προς θετική κατεύθυνση. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν σύλλογοι και οργανώσεις καθώς απολαμβάνεις να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθειες και να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Το ένστικτό σου μπορεί να σου δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις και θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία σου αλλά και για την επιθυμία για προσφορά σε συλλογικό πνεύμα που σε διακατέχει.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει αρνητικές σκέψεις και πιθανή μελαγχολία καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία να αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε οδηγούν στην απομόνωση. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι με το να είσαι έμπλεος αρνητικών συναισθημάτων και απαισιοδοξίας δεν θα σε βοηθήσει να δώσεις πιθανές λύσεις που χρειάζεται σε καθημερινό επίπεδο. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες που πρέπει να προχωρήσεις και να μην αφήσεις την εσωστρέφεια και τη θλίψη να κυριαρχήσουν επηρεάζοντας τις σχέσεις με τους γύρω σου. Δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός στο κοντινό σου περιβάλλον, αυτό όμως θα έχει συνέπειες γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις όλες σου τις ικανότητες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχει στο ψυχικό σθένος και την ενεργητικότητα να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Είναι γεγονός ότι η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανώτερους και σε σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου, κάτι που θα παίξει καταλυτικό ρόλο τόσο στην πορεία σου όσο και σε οικονομικά οφέλη που μπορείς να έχεις. Παράλληλα, η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται και είναι βέβαιο ότι η δημόσια εικόνα σου πια αλλάζει καθώς δείχνεις σαν να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σου.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με φιλικά σου πρόσωπα καθώς μπορείς να γίνεις σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου, κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την αδιαλλαξία και την αλαζονεία γιατί η επιρροή τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη σχεδίων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς ώριμα σε πιθανά εμπόδια που μπορεί να προκύψουν που θα σου χαλάσουν τη διάθεση, όμως είναι ευκαιρία να δείξεις αυτοπεποίθηση και πείσμα για να τα ξεπεράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου επικεντρώνει την επιθυμία σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, επαφές και ταξίδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν στο εξωτερικό και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να επιτύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση που έχεις φαίνεται σε όποια παρέα κι αν βρεθείς επηρεάζοντας σημαντικά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Μην διστάσεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς μαγνητίζεις με το πάθος για τον αισθησιασμό σου δίνοντας άλλη διάσταση στον έρωτα. Σημαντικές μπορεί να είναι εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στην επικοινωνία και στη συνεννόηση με πρόσωπα το επαγγελματικό σου περιβάλλοντος. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις ψυχραιμία και ώριμη σκέψη καθώς δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιπαράθεση που θα οδηγήσει σε ψυχρότητα με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να επηρεαστεί αφού η απαισιοδοξία και η απολυτότητα πιθανά να σε κυριεύσουν. Μην επιτρέψεις σε αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις να κυριαρχήσουν και φρόντισε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε συζητήσεις για θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, κληρονομικά και επενδύσεις ή επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να κινηθείς. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά, αρκεί να την ακούσεις και να μην αφεθείς σε πιθανές ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ερωτισμού με το ταίρι σου ή νέα γνωριμία καθώς επικεντρώνεσαι στο να περάσεις μοναδικά αφήνοντας πιθανή καχυποψία ζήλια έξω από το κάδρο.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση και προστριβές στην επικοινωνία σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς καλά πριν εκφραστείς σε παρέες που θα βρεθείς γιατί ο φανατισμός και η απολυτότητα που μπορεί να εκδηλώσεις θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και προβλήματα στις σχέσεις σου. Η αισιόδοξη διάθεση σου προσωρινά μπορεί να περιοριστεί, μην αφήνεις αρνητικές σκέψεις να κυριεύσουν το μυαλό σου και επικεντρώσου στο να περάσεις μοναδικά με την παρέα το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 19.09 ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δραστηριοποιείσαι σημαντικά σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται πια να έχεις τη βούληση, την αποφασιστικότητα και το σθένος να κάνεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συνεργασίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Το πάθος κυριαρχεί και στον έρωτα και έχεις την ευκαιρία να απογειώσεις τη σχέση σου επικεντρώνοντας την προσοχή σου στο να περάσεις μοναδικές στιγμές πόθου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για εσένα και το σύντροφό σου.

Στις 22.09 ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την καχυποψία και τις ανασφάλειες και δημιουργεί έντονη διάθεση εσωστρέφειας, κάτι που θα εκδηλωθεί πιθανά σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις ή την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να μην δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου γιατί η ζήλια και η απαισιοδοξία μπορεί να κυριαρχήσουν δημιουργώντας έντονα προβλήματα σε εσένα και το ταίρι σου. Σκέψου ρεαλιστικά και μην διστάσεις να εκφράσεις πιθανούς φόβους για απωθημένα που μπορεί να έχεις, κάτι που θα βοηθήσει στον εκτονώσεις την έντονη ψυχολογία σου. Εμπόδια και δυσκολίες μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα, καλά θα κάνεις να σκεφτείς καλά πριν πράξεις οτιδήποτε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ