zodiac

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 2-8.3.2020;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e=zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα σκληρές προϋποθέσεις στην διαχείριση οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα η αυστηρότητα περνάει και στην προσωπική σου ζωή κάτι που πρέπει να προσέξεις.
Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα, καθώς και καθυστερήσεις σε πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Είναι προτιμότερο να περιμένεις και να σκεφτείς καλά πριν να εκφραστείς. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις αυτοπεποίθηση μέσω των υλικών αποκτημάτων σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται όπως και τα συναισθηματικά σου που βλέπω να ανθίσει λόγω του πάθους και του αισθησιασμού που επικρατεί στη σχέση σου.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις του παρελθόντος που πιθανά σε προβληματίζουν καθώς θολώνει τη σκέψη λόγω του έντονου συναισθηματισμού και της εξιδανίκευσης που επικρατούν. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικούς έρωτες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα ανατρέψουν κάθε αίσθημα ασφάλειας που πιθανά είχες.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν σε βοηθάνε εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στις εξελίξεις που μπορεί να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να παίρνεις αποστάσεις που μπορεί να προβληματίσουν ιδιαίτερα το ταίρι σου.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο και παρουσιάζονται δυσκολίες κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές επιδιώξεις καθώς φαίνεται τα σχέδια που έχεις θέσει να βρίσκουν εμπόδια ή να προκαλούνται καθυστερήσεις. Οι εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου δεν αποκλείεται να υπάρξουν λόγω κακής συνεννόησης γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε ό,τι λες. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου απογειώνοντας την γοητεία σου και την ανάγκη να πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Προσοχή μόνο σε έντονα εγωκεντρικές τάσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει ξεκάθαρη εικόνα σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις θέση γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να απογοητευτείς με πιθανή εξέλιξη τους. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι άκριτα πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό γιατί δεν αποκλείεται να πληγωθείς με τη συμπεριφορά τους. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες καταστάσεις σε συναισθηματικό επίπεδο που θα έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου για να αλλάξουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την προσωπική σου πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εμπόδια σε πιθανές εξελίξεις που περιμένει σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει και έχουν σχέση με οικονομικά ζητήματα. Η έντονη ανεξαρτητοποίηση σου μπορεί να θορυβήσει τη σχέση σου γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που δεν διασκεδάζεις ή τι δεν σου κάνει στην επικοινωνία σου με τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας τα συναισθήματα και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου ή σε πρόσωπο από το παρελθόν που μπορεί να επιστρέψει και να προκαλέσεις συναισθηματική θύελλα. Προσοχή σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως στην πραγματικότητα δεν δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς δεν φαίνεται να έχεις ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα και αυτό σε εμποδίζει στο να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις αποφάσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο ξαφνικά πρόσωπο από το παρελθόν που έρχεται για να προκαλέσει αναταράξεις και να επιδιώξει επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις τόσο στην επαγγελματική σου ζωή όσο και στην προσωπική σου καθώς φαίνεται να υπάρχουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που να σε βάζουν σε αντιδικίες με ανώτερους και συνεργάτες σου. Σε προσωπικό επίπεδο κλείνεσαι συναισθηματικά και αυτό σε εμποδίζει στο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο δημιουργώντας ιδιαίτερη εσωστρέφεια και εκνευρισμό που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ζητήματα οικονομικής φύσεως μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο και να πρέπει να πάρεις αποφάσεις, φρόντισε να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και αυτό που κυρίως έχεις ανάγκη είναι να στραφεί στο φιλικό σου περιβάλλον και να διεκδικήσεις τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση σου. Η επαναστατική σου διάθεση πιθανά να θορυβήσει το ταίρι σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί ιδανική εικόνα για πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που πιθανά δεν είναι ειλικρινή μαζί σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για την συμπεριφορά τους. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον που να είναι ανατρεπτικές και να δώσουν άλλη πνοή στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να περιορίζει την αισιοδοξία και την καλή διάθεση που πιθανά θέλεις να δείξεις στη σχέση σου κάτι που θα οδηγήσει το ταίρι σου να θεωρήσει ότι είσαι απόμακρος και δεν απολαμβάνεις τις στιγμές που βιώνεις μαζί του. Φρόντισε να μην επικρατήσει η ψυχρότητα.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία που μπορεί να υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται οι παρεξηγήσεις να είναι εύκολο να προκύψουν. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία για το αν το ταίρι σου είναι αυτό που πραγματικά θέλεις δίπλα σου. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου στην προσωπική σου προβολή σε ότι αφορά την είναι επαγγελματική σου καταξίωση γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να καθιερωθείς στα μάτια των ανώτερων σου. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στο να εξελιχθείς, αυτό βέβαια μπορεί να επηρεάσει σημαντικά και την προσωπική σου ζωή.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους ιχθύες δημιουργεί θολό τοπίο σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε σχέση με τρίτους γι’ αυτό φρόντισε να μην προβείς σε αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τα οικονομικά σου αλλά και την ψυχολογία σου καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο πιθανό είναι να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις που θα σε κολακεύσουν ή πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δυσκολέψει τις οικονομικές συνθήκες σε ότι αφορά τις συναλλαγές με τρίτους αλλά και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς φαίνεται ότι οι επιλογές που κάνεις δεν ευνοούνται. Προσοχή και σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός με το ταίρι σου λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα στην καθημερινότητα που φαίνονται εμφανώς στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου καθώς οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις πρωταγωνιστούν. Προσοχή σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν γιατί δεν αποκλείεται να μην είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να ερωτοτροπήσεις στον απόλυτο βαθμό. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσουν αλλά και από το εξωτερικό που θα σε φέρουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου και αυτό τελικά να λειτουργεί εις βάρος σου και να σε οδηγεί στην απογοήτευση. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικούς νέους στη ζωή σου που έρχονται αιφνιδιαστικά για να σου τονίσουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει ριζικά κοσμοθεωρία και προσέγγιση των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα η ψυχρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα επηρεάσουν τόσο τις οικονομικές συνεργασίες όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη σχέση σου καθώς πιθανά οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις να μην επιτρέπουν να είσαι εκφραστικός με το ταίρι σου και αυτό να προκαλέσει εντάσεις.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και επανέρχονται για να διεκδικήσουν μία ακόμα ευκαιρία. Προσοχή στις συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και πώς θα μπορέσεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Συναισθηματικά οι ανασφάλειές σου κυριαρχούν και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις την σχέση σου.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου και καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς δεν φαίνεται να έχει σε αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσει το συναίσθημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο να εξομαλύνεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει στην καθημερινότητα και να εντείνουν την απόσταση με συναδέλφους σου δημιουργώντας προβλήματα στη δουλειά και στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου. Προσοχή στις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να κουράσει στο ταίρι σου.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο και επηρεάζει άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον καθώς φαίνεται να επανέρχονται ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα. Η κυκλοθυμία θα οδηγήσει στην εσωστρέφεια και δεν αποκλείεται οι αναμνήσεις να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου και την ανάγκη να είσαι εξωστρεφής και να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σου τονίσουν την αυτοπεποίθησή σου και να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια να δίνεις αντικειμενικά τι πρέπει να κάνεις σε προσωπικά ζητήματα που αφορούν τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις το ταίρι σου μη βλέποντας πραγματικά και ρεαλιστικά πώς πρέπει να το διαχειριστείς. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές νέες γνωριμίες που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να βιώσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα και να ανατρέψουν ριζικά την διαχείριση σου σε ότι αφορά τις σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις ψυχρός με το ταίρι σου και να μην εκδηλώνεις άμεσα τα συναισθήματά σου, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα την προσωπική σου ζωή και θα σε οδηγήσει στην αποστασιοποίηση. Φρόντισε να μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην σχέση σου λόγω ανασφαλειών.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις ποια πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον είναι αυτά που μπορεί να αντιληφθούν ξεκάθαρα τον τρόπο που σκέφτεσαι και ποια δεν μπορούν πια να συνεχίσουν να είναι δίπλα σου καθώς φαίνεται να μην μπορούν να καταλάβουν την προσωπική σου εξέλιξη. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να εξομαλύνει στις σχέσεις με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος που μπορεί να είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει το συναισθηματισμό σε ότι αφορά την οικογένεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου με οικεία πρόσωπα. Φρόντισε να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα κάτω από αυτή τη συνθήκη γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν σε αφήνει να δεις πώς πρέπει να κινηθείς. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει την καθημερινότητα και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα νέο έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σε αιφνιδιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν σε βοηθά να εκφράσεις το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που νιώθεις στην προσωπική σου ζωή και αυτό θα οδηγήσει το ταίρι σου στο να βγάλει συμπεράσματα που θα είναι λανθασμένα για εσένα και αυτά που σκέφτεσαι για τη σχέση σας. Η ψυχρότητα δεν θα βοηθήσει στο να λυθούν τα προβλήματα.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία σκέψης που αγγίζει τα οικονομικά σου και τον τρόπο που καλείσαι να τα διαχειριστείς. Οι ανασφάλειες εντείνονται και αυτό πιθανό να σε οδηγήσει στο να αλλάξεις προτεραιότητες στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το εισόδημά σου. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στον έρωτα και στη διασκέδαση. Αυτό που κυρίως σου δίνει είναι η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που χρειάζεται για να τραβήξεις τα βλέμματα και να κυριαρχήσει στις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια να δεις αντικειμενικά πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και πως χειρίζονται καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην βιαστείς σε αποφάσεις και κινήσεις που τελικά δεν θα είναι κάτω από ξεκάθαρη μάτια αλλά θα επηρεάζονται έντονα από το συναίσθημα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να υπάρξουν αιφνιδιαστικοί έρωτες της ζωής σου που θα εκτοξεύσουν το πάθος και θα προκαλέσουν το έντονο καρδιοχτύπι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης μαζί του λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που σε βαραίνουν και προκαλούν φόβους και ανασφάλειες. Μην επιτρέψεις σε ό τι σε ταλαιπωρεί να επηρεάσει αρνητικά την προσωπική σου ζωή.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου και μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου πορεία και κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος με αυτήν. Αυτή η διεργασία θα σε οδηγήσει σε συμπεράσματα και για τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου και για το αν αντιλαμβάνονται πραγματικά τι θέλεις από αυτούς. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και εντείνει με την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα σε προσωπικό επίπεδο καθώς ο ρομαντισμός απογειώνεται και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές στο προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας. Προσοχή στα έξοδα για διακόσμηση που μπορεί να ξεφύγουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά την προσωπική σου αξία και αυτό σε οδηγεί σε πιθανές ανασφάλειες και φόβους που προκαλούν ένταση και νευρικότητα. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές γιατί το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη που τελικά θα σου κοστίσουν ακριβά. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον ένα ξαφνικό νέο έρωτα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής καθώς φαίνεται να σε γεμίζει με τρυφερότητα και ζεστασιά.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 03.03 το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζεσαι καθώς φαίνεται να προκύπτουν λάθη και κακοί χειρισμοί που θα σου κοστίσουν. Σε συναισθηματικό επίπεδο οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν επιτρέπουν να δείξεις τι πραγματικά νιώθεις το ταίρι σου δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας.

Στις 04.03 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο και εντείνεται η εσωστρέφεια καθώς έρχονται στο νου σου καταστάσεις του παρελθόντος που καλείσαι να διαχειριστείς και δεν είναι εύκολο. Ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται και τα ξεσπάσματα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αν δεν συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στις 05.03 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας το κέφι σου και δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές με νέα πρόσωπα που μπορείς να γνωρίσεις ή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά ταξίδια που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου και θα ευεργετήσουν την προσωπική σου ζωή.

Στις 08.03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για να δεις αντικειμενικά την προσωπική σου αξία και το πώς πρέπει να κινηθείς σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου όπως η καριέρα ή η σχέση σου. Τα λάθη είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν λόγω κακών εκτιμήσεων και έντονου συναισθηματισμού που δεν επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά τα πράγματα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση που τελικά θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα νέο έρωτα που θα έρθει για να εκτοξεύσει το πάθος και την αισιοδοξία στη ζωή σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ