zodiac_signs

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 21-27.10.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 και δίνει την ανάγκη για να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού στην προσωπική σου ζωή καθώς απογειώνει το ερωτικό στοιχείο στις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις καθώς η τάση του να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές που θα έχουν κόστος τόσο οικονομικό όσο και ψυχολογικό. Σε ότι αφορά νέες γνωριμίες, καλό είναι να ζήσεις τις στιγμές αλλά να μην επενδύσεις συναισθηματικά καθώς μόνο ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά μπορεί να σημαίνουν για σένα.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια, την καχυποψία και την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την κοινωνική ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες που μπορεί να εντείνουν τον εκνευρισμό. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά σου σχέδια και πιθανές επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και σε καθοδηγεί μοναδικά προς τη θετική για σένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή γιατί η ζήλια και καχυποψία μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει ακόμα περισσότερο το πάθος που μπορεί να νιώθεις και σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα και στιγμές με το ταίρι σου. Είναι ιδανική μέρα επίσης για να κινηθείς σε οικονομικό επίπεδο και να μπορέσεις να επιτύχεις ιδανικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους, τράπεζες και ασφαλιστικούς φορείς και θέματα που μπορεί να σε απασχολούν με αυτούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 εντείνοντας το ρομαντισμό και τη διάθεση να δημιουργήσεις ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του βρίσκοντας και πάλι τη συντροφικότητα που τόσο έχει ανάγκη. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε περίπτωση συνεργασιών καθώς σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να βάλεις υψηλότερους στόχους από τους αναμενόμενους η τους εφικτούς και αυτό να σου κοστίσει αρκετά. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας την κοινωνικότητα και την ανάγκη να αρέσεις και να γίνεις αποδεκτός από το περιβάλλον σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να υποχωρήσεις στις απαιτήσεις σου των άλλων καθώς κυρίαρχος στόχος σου είναι να επικρατήσει η ισορροπία τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε επαγγελματικά ξεκινήματα που σε ενδιαφέρουν καλό είναι να θέσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέλεις γιατί πιθανά να μπεις σε καταστάσεις που τελικά δεν σε εκφράζουν.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σε προσωπικό επίπεδο για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να εξισορρόπησης τυχόν ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου. Ιδανικές είναι οι περιστάσεις και για συζητήσεις στις συνεργασίες του οικονομικού επιπέδου καθώς μπορεί να αποδώσουν σημαντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 και δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό στον επαγγελματικό χώρο και τις συναδελφικές σχέσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις κατανόηση σε ζητήματα άλλον και να μπορέσεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο εργασιακό πεδίο έτσι ώστε να μπορείς να εργάζεσαι σε ένα περιβάλλον που σε ικανοποιεί. Νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται, φρόντισε όμως να μην προστρέξεις σε συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν για σένα.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου καθώς εντείνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που μπορεί να υπάρχουν σε εργασιακό επίπεδο. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος καθώς οδηγεί στην γκρίνια και στην επικριτικότητα, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με τη σωματική σου υγεία για αυτό πιθανό είναι να αρχίσεις γυμναστική η άσκηση που σε ικανοποιεί και ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σε γεμίσει ενέργεια για να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές στον εργασιακό τομέα και πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές εξελίξεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθει η πολυπόθητη αύξηση που μπορεί να αποζητάς. Το έντονο ψυχικό δυναμικό και η ανάγκη να προσφέρεις δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ανταποκριθείς ιδανικά σε ότι έχεις αναλάβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 δημιουργώντας εξιδανικευμένο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή καθώς ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται και μπορεί να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε σένα και το σύντροφό σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σε απογειώσουν, καλό είναι βέβαια να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να δεις σε επόμενο χρόνο πώς μπορούν να εξελιχθούν και τι μπορεί να προσφέρουν για εσένα. Ιδανικές είναι οι συνθήκες αυτές για να προβάλεις δημιουργικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον και να αποδείξεις τυχόν ταλέντο που μπορεί να έχεις.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου εντείνοντας τη χαρά και την παιδικότητα και σε οδηγεί στο να στραφείς στον έρωτα μπαίνοντας με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον, αυτό μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές εγωιστικές τάσεις και υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η διάθεση να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δράσεις μπορεί να σε οδηγήσει στο να παρακολουθήσεις θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς μέσα από την τέχνη εκφράζεσαι και γαληνεύεις.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και δίνει την κατάλληλη ώθηση στην προσωπική σου ζωή για να εκφραστούν μοναδικά συναισθήματα που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Έντονο είναι το ερωτικό στοιχείο στη σχέση σου και αυτό μπορεί να την απογειώσει γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να αλλάξουν άρδην την πορεία της προσωπικής του ζωής και να λειτουργήσουν για εσένα μεταμορφωτικά σε ότι αφορά το πώς βλέπεις τις σχέσεις εν γένει.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 δημιουργώντας υπέροχο κλίμα στην προσωπική σου ζωή καθώς ο ρομαντισμός κυριαρχεί και σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο σου και να υποδεχθείς το ταίρι σου με τη διάθεσή του να περάσετε υπέροχα οι δυο σας. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για την ακίνητη περιουσία που μπορεί να θεωρήσει ότι είναι συμφέρουσες για σένα, καλό είναι όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν αφού έχει την τάση να εξιδανικεύει της πρόσωπα και καταστάσεις.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια καθώς νιώθεις ότι θέλεις να απολαύσεις την τρυφερότητα και την ασφάλεια που σου δίνει. Κυκλοθυμικές τάσεις μπορεί να υπάρχουν αφού η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου γίνεται εντονότερη από αναμνήσεις που έρχονται στο νου και μπορεί να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί ο εκνευρισμός θα επηρεάσει τη σχέση σου και θα δημιουργήσει εντάσεις. Επικεντρώσου σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας όπως μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να κάνεις εξαιρετικές επιλογές.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί έντονο σκηνικό πάθος στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφέρουσες προτάσεις για ζητήματα ακίνητης περιουσίας που καλό είναι να εκμεταλλευτείς γιατί μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 εντείνει την ανάγκη για να δημιουργήσεις ρομαντικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να εναρμονίσεις τη διασκέδαση, την επικοινωνία και την τρυφερότητα και να βιώσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Πιθανές είναι οι εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να θεωρήσεις ότι είναι οικονομικά συμφέρουσες για εσένα. Καλό είναι να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί πιθανό είναι να σφάλεις λόγος της ανάγκης σου να βλέπεις τους άλλους εξιδανικευμένα.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό ανεβάζοντας τη διάθεση για κοινωνικότητα και επικοινωνία στα ύψη. Επικεντρώνεσαι στο να έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις να συζητάς μαζί τους και να περνάς χαλαρές στιγμές. Εμπόριο, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να επιδιώξεις νέες συνεργασίες σε σχέση με αυτούς τους τομείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα τη νευρικότητα που έχεις γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα με τους γύρω σου.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εναρμονίζει την ευχάριστη διάθεση στη σχέση σου με το πάθος και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ξεφαντώνοντας υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σας. Ο έρωτας λειτουργεί μεταμορφωτικά για εσένα και αυτό γίνεται αισθητό τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στο περιβάλλον σου. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για άκρως συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 και εντείνει την ανάγκη να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου απολαμβάνοντας πιθανά ένα δείπνο για δύο υπό το φως των κεριών που θα απογειώσει την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό στη σχέση. Προσοχή σε οικονομικά θέματα θα πρέπει να δείξεις καθώς έχεις την τάση να βάζεις πιθανά στόχους που δεν είναι εφικτοί ή να έχεις ψευδαισθήσεις για τα άτομα που συναλλάσσεται. Αυτό όμως θα οδηγήσει σε άστοχες κινήσεις που μπορεί να κοστίσουν τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα. Η ασφάλεια αυτή προκύπτει μέσα από τις οικονομικές σου απολαβές για αυτό δεν αποκλείεται να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε νέα σχέδια ή συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν αύξηση των οικονομικών σου πόρων. Φρόντισε να μην εκδηλώνεσαι με πείσμα και απολυτότητα στη σχέση σου γιατί είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου. Δεν αποκλείεται να λάβει στήριξη της οικογένειας σε αυτόν τον τομέα κάτι που θα δημιουργήσει έντονη η ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το πάθος ξεχειλίζει στην προσωπική σου ζωή εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις μοναδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! H Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 εκτοξεύοντας την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις την αίσθηση της τρυφερότητας και του ρομαντισμού στη σχέση σου. Αυτό θα γίνει ιδιαίτερα αισθητό και σε νέες γνωριμίες, καλό είναι βέβαια να είσαι συγκρατημένος τα συμπεράσματά σου γιατί πιθανά να θέλει να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και άστο να οδηγήσει σε πληγές. Προσοχή επίσης πρέπει να δείξεις και σε οικονομικά ζητήματα ή συμφωνίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί δεν αποκλείεται να μην έχεις αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος των οικονομικών επιπτώσεων που μπορεί να έχεις.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια καθώς είναι σημαντικό για σένα να πρωταγωνιστείς σε όλους τους τομείς στη ζωή σου. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεις εγωιστής και υποκειμενικός γιατί είναι αυτό που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου. Ο δυναμισμός του σε οδηγεί στο να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να θεωρείς ότι έχουν αποδώσουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και αυτό γίνεται έντονο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς για αυτό και το πιθανότερο είναι να μαγνητίσεις τους γύρω σου. Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, μπορείς! Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και να δώσουν άλλη αίσθηση στις ανάγκες και τα θέλω σου σε ερωτικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 εντείνοντας την ανάγκη να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς θέλεις να δημιουργήσεις ένα ονειρεμένο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που μπορεί να ταράξουν για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά, όμως φρόντισε να μην βιαστείς σε συμπεράσματα γιατί πιθανό είναι ο συναισθηματισμός να θολώνει τις σκέψεις σου. Έχεις την ευκαιρία επίσης σε θετικό κλίμα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια και να εκκρεμούν από το παρελθόν βαρύνονται στην ψυχολογία σου.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό προκαλώντας τη διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο νου και χαλάνε την ψυχολογία σου. Είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε καθημερινά ζητήματα και στην εργασία σου γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη ή ότι άλλο σε φέρνει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου για να μπορείς να βρεις την ψυχολογική σου ισορροπία.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνουν το πάθος το οποίο εναρμονίζεται με την τρυφερότητα και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Έντονη είναι η διάθεση να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφο σου και αυτό σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας που αποζητάς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σε οικονομικό επίπεδο συναλλαγές που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορούν να αποδώσουν πολλά, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου και να βγάζουν το πνεύμα σας. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί στη σχέση και μαζί με την πρωτοτυπία μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε βήματα σε ότι αφορά όνειρα που έχεις γιατί πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που μπορεί να εξιδανικεύουν τις καταστάσεις. Νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε ενθουσιάσουν, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι για να δεις αργότερα αν πραγματικά σου ταιριάζουν.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να βρίσκεσαι με το φιλικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράζεις τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου σε φιλικά πρόσωπα. Επικεντρώνεσαι στο να μπεις σε οργανώσεις και συλλόγους με θέματα που σε ενδιαφέρουν καθώς το να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός ή αλαζονικός και αυτό να ενοχλήσει.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει το πάθος την προσωπική σου ζωή και παρ’ όλη την αίσθηση ελευθερίας που σε διακρίνει επιδιώκεις να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τους στόχους που έχεις θέσει είναι πιθανό να εξελιχθούν ιδανικά και να σου δώσουν την ευκαιρία να έχεις εξαιρετικές επιδόσεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 22.10 βοηθώντας σε στο να προωθήσεις τις προσωπικές του επιδιώξεις σε ότι αφορά στην καριέρα σου αλλά και να περάσεις όμορφες και έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου εκμεταλλευόμενος πιθανά κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις. Μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, καλό είναι να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί τα φαινόμενα απατούν. Φρόντισε επίσης να μην βιαστείς σε οικονομικές συμφωνίες με ανωτέρους σου γιατί πιθανό είναι να θέσεις στόχους μη ρεαλιστικούς και αργότερα να πληγωθείς.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς επιδιώκεις να λάμψεις και να ξεχωρίσεις. Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα που σε διακρίνει θα εντυπωσιάσουν το επαγγελματικό περιβάλλον και μπορεί να σου δώσουν την πολυπόθητη διάκριση που αποζητάς. Πρόσεξε μόνο γιατί δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που έχουν ανώτερη θέση από σένα καθώς πιθανό είναι να θέλει να επιβάλεις σκέψεις και απόψεις αφού θεωρείς ότι γνωρίζεις απόλυτα το αντικείμενό σου.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για σένα. Εκμεταλλεύσου τη διαίσθησή σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να σε κατευθύνει μοναδικά και να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες στο επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! H Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 22.10 δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να βιώσεις έντονο πάθος και ρομαντισμός στην προσωπική σου ζωή. Η αίσθηση της περιπέτειας είναι έντονη σε προσωπικό επίπεδο και εναρμονίζεται με την τρυφερότητα δημιουργώντας την καλύτερη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να απογειώσουν τα συναισθήματα και να σε κάνουν να πετάξεις, καλό είναι βέβαια να μην βιάζεσαι σε συμπεράσματα γιατί έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αργότερα δεν αποκλείεται να πληγωθείς.

Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στο Σκορπιό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς σε γεμίζει αισιοδοξία, χαρά και διάθεση να βιώσεις την κάθε στιγμή της ζωής. Επικεντρώνεσαι σε σπουδές, σεμινάρια και φιλοσοφικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν καθώς θεωρείς ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να αναβιβαστείς πνευματικά. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους διασκεδάζοντας και παίρνοντας όμορφες στιγμές. Προσοχή μόνο στις υπερβολές και τον φανατισμό που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Στις 25.10 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό σε προσωπικό επίπεδο και μπορείς να απολαύσεις το κάθε λεπτό με το ταίρι σου καθώς το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε κάνουν να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα αλλάξουν ριζικά την κοσμοθεωρία σου σε ότι αφορά τον έρωτα. Φρόντισε να προχωρήσεις σε συμφωνίες με πρόσωπα στο εξωτερικό γιατί είναι γεγονός ότι μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ