zodiac1

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 28.10-3.11.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που έχουν σε σχέση με τρίτους ή την προσωπική σου ζωή. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερα ανατρεπτικές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε οικονομικές και προσωπικές σχέσεις γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι υποθέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές για σένα. Κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται, παράλληλα όμως πιθανές είναι οι συγκρούσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου που θα δημιουργήσουν αποστάσεις από το σύντροφό σου.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του εντείνοντας την εσωστρέφεια και την καχυποψία και δημιουργώντας δυσκολίες και εμπόδια σε οικονομικές συμφωνίες που θέλεις να δρομολογήσεις. Καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να σκεφτείς πολύ καλά αν οι οικονομικές συναλλαγές που επιδιώκεις είναι αυτές που σε καλύπτουν πραγματικά και αν ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται πώς πραγματικά βιώνεις τη συγχώνευση μαζί του.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη δίνοντας μία ανάλαφρη διάσταση στα πράγματα καθώς σε βοηθά μέσα στην εσωστρέφεια να βρεις την αισιοδοξία και τη χαρά. Μην χάσεις την ευκαιρία για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή. Ταξίδια δεν αποκλείεται να προκύψουν, φρόντισε βέβαια να είναι πολύ καλά οργανωμένα γιατί οι καθυστερήσεις μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Πρόσωπα πού έχουν έντονα πνευματικά ενδιαφέροντα σε ελκύουν σημαντικά και έρχονται στη ζωή σου για να ανοίξουν νέους φιλοσοφικούς ορίζοντες για εσένα καθώς σε βάζουν σε διαδικασία σκέψης για την προσωπική σου κοσμοθεωρία και κατά πόσο πια σε καλύπτει

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με συνεργάτες ή το ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει πιθανά σε οριστικές ρήξεις. Φρόντισε να αποφύγεις στις συγκρούσεις γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο τόσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου όσο και την προσωπική σου ζωή.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής διεργασίας σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς πιθανό είναι να σκεφτείς αν σε καλύπτουν οι συνεργασίες και η σχέση που έχεις στη ζωή σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να σου ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Καλό είναι ότι και να σκέφτεσαι να μην εκφραστείς την παρούσα περίοδο γιατί το πιθανότερο είναι να παρεξηγηθεί και να οδηγήσει σε ένταση με συνεργάτες ή το ταίρι σου.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα την καχυποψία τη ζήλια και την ανάγκη για έλεγχο στην ερωτική σου ζωή. Αυτό όμως το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε συγκρούσεις καθώς οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Απόλαυσε το πάθος και τον αισθησιασμό και μείνε μακριά από αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη, πιθανό είναι να μπορέσεις να προωθήσεις οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις αφού το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζοντας έντονα την καθημερινότητά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις δουλειάς που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανεβάσουν την ένταση κατακόρυφα και να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα στον εργασιακό χώρο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να διαχειριστείς με ψυχραιμία όποια κατάσταση προκύψει. Ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα θα εντείνουν την κατάσταση, φρόντισε να μπει σε μία διαδικασία άσκησης ή σε γυμναστική που θα σε βοηθήσει να τονώσεις τη νευρικότητα που μπορεί να δημιουργηθεί.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας ιδιαίτερα εμπόδια και καθυστερήσεις στο να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας ή εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία έντονη εσωτερική διεργασία για το αν η δουλειά που υπηρετείς ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικά θέλεις. Καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις και να πάρεις το χρόνο σου για να σκεφτείς διεξοδικά τι είναι αυτά που πραγματικά σε ικανοποιεί στην καθημερινότητά σου.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας τη διάθεση, την κοινωνικότητα, την ανάγκη για επικοινωνία, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στην προσωπική σου ζωή. Η συντροφικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο και κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν αφού η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτήν. Οικονομικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να είναι πολύ επικερδής για εσένα γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αγγίζοντας την προσωπική σου ζωή σε έντονο βαθμό καθώς καλείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε αυτήν κάτω από έντονη νευρικότητα και ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να υπάρξουν. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει αιφνίδιες καταστάσεις που θα αλλάξουν την πορεία των σχεδίων σου σε ότι αφορά τον έρωτα και τη σχέση με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Καλό είναι να καταφέρεις να διαχειριστείς με ήρεμους τόνους και ωριμότητα ότι κι αν προκύψει καθώς οι δυσκολίες και ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που μπορεί να σε απομακρύνουν από σημαντικά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου. Κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πολύ πιθανή που έρχονται να αλλάξουν στόχος και όνειρα που έχεις.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη περίοδο αναζήτησης σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς πιθανό είναι να σκεφτείς έντονα κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου είναι το κατάλληλο για εσένα ή όχι. Το αν απολαμβάνεις τον έρωτα όπως πραγματικά θα ήθελες είναι το αντικείμενο αναζητήσεις για σένα, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε συζητήσεις που θα είναι ατέρμονες καθώς οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν θα δυναμιτίσουν την κατάσταση με το ταίρι σου. Επιστροφές του παρελθόντος δεν αποκλείονται, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη εξομαλύνει καταστάσεις στην καθημερινότητα και σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί με πρόσωπα στο συναδελφικό σου περιβάλλον. Οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας μπορεί να σε κουράζουν, όμως και εσύ μπορεί να γκρινιάζεις για χθες στο ταίρι σου και με τη σειρά σου να κουράζεις αυτό δημιουργώντας ένταση που είναι αχρείαστη φρόντισε να την μετριάσεις.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγοντας ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά τα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν ξαφνικά στο προσκήνιο. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να αλλάξουν άρδην τα σχέδιά σου ή να δημιουργήσουν ανατρεπτικές καταστάσεις στο οικογενειακό πεδίο κάτι που θα λειτουργήσει εμπρηστικά στις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Αυτό που κυρίως οφείλεις να αντιμετωπίσεις είναι ο εκνευρισμός και η εριστική διάθεση που θα δυναμιτίσουν το κλίμα στην οικογένεια, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μπορέσεις με σοβαρότητα και ήρεμη σκέψη να διαχειριστείς ότι κι αν προκύψει. Αλλαγές ξαφνικές μπορεί να υπάρξουν και σε συμφωνίες σε σχέση με ακίνητη περιουσία μετακομίσεις ή ανακαινίσεις που μπορεί να σε αγχώσουν και να δημιουργήσουν ένταση.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του εντείνοντας την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία και βάζοντας σε μία έντονη διαδικασία εσωτερική σε ότι αφορά την οικογένεια και κατά πόσο τα πρόσωπα που την απαρτίζουν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου, τι πραγματικά θέλεις από αυτούς. Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να προκαλέσει συζητήσεις που όμως δεν θα έχουν την πορεία που εσύ μπορεί να περιμένεις γιατί οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν και μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξή τους.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάτι που σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο ιδιαίτερα σε ότι αφορά το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ. Η διασκέδαση παίζει καθοριστικό ρόλο και δεν θα διστάσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και αυτό πιθανό είναι να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ερωτικό πεδίο από δω και στο εξής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργώντας προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον ή πιθανές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρει να πραγματοποιήσεις. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι τώρα σχέδια σου ή να σε φέρει σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα δημιουργώντας συνθήκες σύγκρουσης που τελικά θα οδηγήσουν στην απόσταση. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που μπορεί να είναι άκρως σημαντικές και θετικές για εσένα. Η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αντιπαραθέσεις φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς καλά πριν αντιδράσεις.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε κοντινές μετακινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις, αυτό θα είναι αρκετό για να σου προκαλέσει ένταση. Οι παρεξηγήσεις στις συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις σημαντικά θέματα για αργότερα γιατί η συγκεκριμένη περίοδος δεν είναι η κατάλληλη για να συζητηθούν.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τον προσωπικό σου χώρο και πως θέλει να τον διαμορφώσεις. Απολαμβάνεις το σπίτι σου, απολαμβάνεις να δέχεσαι υποδέχεσαι τους δικούς σου ανθρώπους σε αυτό και να περνάτε μοναδικές στιγμές που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα διέπει την ερωτική σου ζωή και το πιθανότερο είναι να επιδιώκεις να βιώνεις στιγμές για δύο με το σύντροφό σου που θα εντείνουν το πάθος και τον αισθησιασμό.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανακοινώνοντας ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργήσει ιδιαίτερη ανασφάλεια καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν έξοδα ή καταστάσεις που να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σου και κατ’ επέκταση να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες ανατρεπτικές όπου θα επηρεάσουν έντονα τόσο την ψυχολογία σου όσο και την πορεία του εισοδήματός σου καθώς πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστείς, δείξε εγκράτεια. Παράλληλα στην προσωπική σου ζωή η ένταση κορυφώνεται και πιθανό είναι να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου λόγω ανάγκης ελέγχου ή κτητικότητας που εκδηλώνεται. Φρόντισε να δείξεις ψυχραιμία και ώριμη σκέψη διαφορετικά η ένταση θα είναι έκδηλη και θα επηρεάσει έντονα σε σημείο που μπορεί να υπάρξουν απομάκρυνσης από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και δεν αποκλείεται να φέρει έξοδα που εκκρεμούν από το παρελθόν και πάλι στο προσκήνιο που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Μπαίνεις σε μία έντονη διαδικασία σκέψης στο πώς θα βελτίωση στα οικονομικά σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι ατέρμονες. Καλό είναι να τις αποφύγεις αυτή την περίοδο και να προσπαθήσεις να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου με ψυχραιμία και ωριμότητα κάτι που θα σε βοηθήσει να δράσεις αποφασιστικά όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη εντείνει τη διάθεση για διασκέδαση και έντονο ερωτικό παιχνίδι και αυτό εκδηλώνεται άμεσα τόσο στον κοντινό περίγυρο όσο και σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Ερωτικά ταξιδάκια και ξαφνικές αποδράσεις λειτουργούν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου γι’ αυτό επεδίωξε τα για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες αφού εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και τη γρήγορη σκέψη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ανοίγοντας μπροστά σου ένα νέο δρόμο σε όλους τους τομείς στη ζωή σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτός όμως ο δρόμος δεν φαίνεται να είναι στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς η ένταση παραμονεύει. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ουράνια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου που θα σε επηρεάσουν άμεσα. Οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές και μπορεί να οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουν μπροστά σου ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο από δω και στο εξής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 31.10 ο Ερμής στο ζώδιό σου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη διάθεση να παρεξηγείς και να προσωποποιήσεις ότι ακούς. Μπαίνεις σε μία έντονη εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά το ποιος είσαι ποιο δρόμο έχεις ακολουθήσει τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί στη ζωή σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο με συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και οι παρεξηγήσεις ή οι παρερμηνείες να κυριαρχήσουν.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη διευκολύνοντας έτσι σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται να μπορέσεις να ισορροπήσεις το εισόδημά σου και να πάρεις σημαντικές ψυχολογικές ανάσες. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και θέλει να βιώσεις μοναδικές στιγμές αισθησιασμού με το ταίρι σου, φρόντισε μόνο να μην εκδηλώνεις έντονη κτητικότητα λόγω ανασφαλειών που μπορεί να υπάρχουν γιατί είναι αυτή που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά εκκρεμούσες καταστάσεις και ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί μέχρι τώρα να σε ταλαιπωρούν. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα εκτοξεύσουν το συναισθηματισμό και τη νευρικότητα και πιθανό είναι να οδηγηθεί σε ξεσπάσματα που δεν θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ψυχραιμία. Είναι προτιμότερο να πάρεις οριστικές αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα σε έχουν πληγώσει κατά το παρελθόν παρά να ταλανίζεται σε επιμένοντας λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης που τελικά μόνο δυσάρεστα λειτουργεί σε σένα.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη θολή σκέψη που μπορεί να σε επηρεάσει σε καθημερινό επίπεδο. Καταστάσεις του παρελθόντος και τραύματα έρχονται και πάλι στο νου και μπορεί να σε οδηγήσουν σε βαθύτερη μελαγχολία. Αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στην τέχνη και σε ότι ανακουφίζει την ψυχή σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο και να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά σε όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου βοηθώντας έστω να φτιάξεις το κέφι σου καθώς επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις. Διεκδικείς την κάλυψη των προσωπικών του αναγκών στον έρωτα και αυτό μπορεί να σε φέρει σε αντιδικία κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, γι’ αυτό φρόντισε να έχεις τη διάθεση να ακούσεις και τα δικά του θέλω. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν καθώς είναι σημαντικό για σένα να φλερτάρεις και να κυριαρχήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δρομολογεί εξελίξεις σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και ομαδικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρουν ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σου καθώς καταστάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο πιθανά να αλλάξουν το ότι έχεις δρομολογήσει μέχρι στιγμής. Η ένταση στις φιλικές σχέσεις κυριαρχεί, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου να δείξεις ωριμότητα γιατί η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από σημαντικά πρόσωπα μέχρι στιγμής της ζωής σου. Νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στους στόχους που έχει θέσει αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του εντείνοντας την ανάγκη για να σκεφτείς κατά πόσο τα φιλικά πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου και καλύπτουν αυτά που θέλεις. Σημαντικό είναι βέβαια ότι οι προβληματισμοί σου μπορεί να εκφραστούν, όμως αυτό το πιθανότερο είναι να προκαλέσει συγκρούσεις με φίλους. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς καλά αυτή την περίοδο και να περιμένεις μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει σε ορθή πορεία για να κάνει σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη εντείνονται στον συναισθηματισμό και την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στο ταίρι σου και να απολαύσεις τη συντροφιά του. Σημαντικό είναι για σένα να δείξεις όλα σου τα συναισθήματα καθώς ξεχειλίζει από αγάπη και τρυφερότητα και αυτό έχει αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού μπορεί να βιώσεις μακριά από όλους και όλα απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργώντας προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά είναι η επαγγελματική σου ζωή καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές καταστάσεις ή προτάσεις που να αλλάξουν τα δεδομένα. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τη συμπεριφορά σου και στο πώς αντιδράς καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Παράλληλα, ξαφνικές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο τι θα επιλέξεις.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και δημιουργεί ιδιαίτερα ευτράπελα καθυστερήσεις και εμπόδια σε ότι αφορά την πορεία των επαγγελματικών θεμάτων που μπορεί να σε επηρεάσουν έντονα. Το άγχος αυξάνεται και δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί με νευρικότητα στο περιβάλλον που κινείσαι καθημερινά και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη διαδικασία σκέψης για το αν σε καλύπτει η επαγγελματική σου πορεία ή αυτό που έχεις επιλέξει φρόντισε να μην βιαστείς οι αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη επικεντρώνοντας την ανάγκη σου κυρίως το να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Η έντονη ανεξαρτησία που σε διέπει μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή καθώς δεν φαίνεται να ευχαριστεί το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να δημιουργήσεις τις συνθήκες να κινηθείς από κοινού μαζί του να δημιουργήσετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες για να αποφύγεις εντάσεις και αποστασιοποίηση.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 28.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά σου σε ότι αφορά σπουδές σε σεμινάρια ημερίδες επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό. Η αντίθεση ακριβείας που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει νέες ευκαιρίες που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις τόσο σε πνευματικό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά διαφήμιση και επικοινωνία αντικείμενα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον γιατί το πιθανότερο είναι να έρθεις έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και τελικά να απομακρυνθείς οριστικά από αυτά. Η ένταση στον έρωτά μου δεν αποκλείεται να υπάρξει φρόντισε να την μετατρέψεις σε όμορφες εκπλήξεις που θα δώσουν άλλη χροιά στη σχέση σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Στις 31.10 ο Ερμής στον Σκορπιό αρχίζει την ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας προβλήματα καθυστερήσεις και εμπόδια στην εξέλιξη ζητημάτων που άπτονται της εκπαίδευσης και του εξωτερικού και σε ενδιαφέρουν έντονα. Η κακή επικοινωνία κυριαρχεί σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζεις γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα δημιουργήσουν ένταση.

Στις 01.11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές επιδιώξεις καθώς θέλεις να προσβληθείς και να πρωταγωνιστήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Κοινωνικές υποχρεώσεις και νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πολύ πιθανές δεν αποκλείεται αυτές οι γνωριμίες να παίξουν καθοριστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανό είναι επίσης να πάρεις αποφάσεις για σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, όπως η επισημοποίηση της σχέσης σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ