zodia

Τι προβλέπουν τα ζώδια από 29.4-6.5.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Επικεντρώνεσαι κυρίως στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες αυτή την εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα τόσο στη διαχείριση οικονομικών θεμάτων όσο και στην διαχείριση συναισθηματικών πόρων που θα σου εξασφαλίσουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Στις 03.05 ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που είναι πιθανό αν δεν διαχειριστείς με ευφυΐα να οδηγήσει σε υπερβολές λεκτικές και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία, μα μην γίνεσαι αμετροεπής σε αυτά που εκφράζεις και να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις διαισθητικά και όχι επιθετικά σε ότι αφορά το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, όπως και θέματα προϋπολογισμού, παράλληλα ζητήματα συναισθηματικής φύσεως καθώς η ανασφάλεια μπορεί να είναι έντονη. Έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις νέες λύσεις σε ότι σε απασχολεί σε οικονομικό επίπεδο, προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις κυρίως σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη πιθανόν να σου δημιουργήσει υπερένταση και αυτό να λειτουργήσει αρνητικά σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Σημαντική είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς κάτω από λογικές συνθήκες και ρεαλιστική βάση. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να συζητήσει ζητήματα του παρελθόντος με πρόσωπα που σε έχουν πληγώσει, όμως καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανή επιθετικότητα και χτυπήματα κάτω από τη μέση γιατί η υπερβολή μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Προσπάθησε να μείνεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και να δείξεις ότι πραγματικά έχεις βρει την πηγή του κακού και μπορείς να την αντιμετωπίσεις.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη Στο ζώδιό σου και πιθανές είναι οι νέες αρχές σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς οι γνωριμίες με νέα πρόσωπα στη ζωή σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σημαντικές κινήσεις που θα είναι καθοριστικές για την πορεία σου από δω και στο εξής. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα οικονομικά σου, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροεπείς κινήσεις λόγο ανασφαλειών, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι αποφάσεις πάρεις, διαφορετικά θα έρθεις αντιμέτωπος με την μείωση των οικονομικών σου πόρων και πιθανή ανασφάλεια και έλλειμμα στο πεποιθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Είναι γεγονός ότι καλείσαι αυτή την εβδομάδα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, καθώς καταστάσεις του παρελθόντος πρέπει να κλείσουν οριστικά και να αφήσεις πίσω ότι σε βαραίνει. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τις συζητήσεις που θα έχεις με φιλικά πρόσωπα ή σε ομάδες που συμμετέχεις, καθώς μπορεί να γίνεις υπερφίαλος και παράλληλα σκληρός και αυτό να προκαλέσει συγκρούσεις. Η καλή σου διάθεση και η διαίσθηση θα λειτουργήσουν σαν αντίβαρο στις όποιες κόντρες.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε σχέση με το παρελθόν και με ζητήματα που σε ταλανίζουν, καθώς έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με λογική και ρεαλισμό τραύματα και καταστάσεις που μπορεί να σε πλήγωσαν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, αφού η αντίθεση του Άρη από το ζώδιό σου με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την υπερένταση, τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υποπέσεις σε υπερβολές που θα προκαλέσουν κόντρες. Κράτησε χαμηλούς τόνους και μέτρο και δεν θα χάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Νέα αρχή σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις μπορεί να υπάρξει αυτή την εβδομάδα, καθώς έχεις την δυνατότητα να βάλεις γερά θεμέλια σε όνειρά σου και να προχωρήσεις στην πραγματοποίησή τους. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζεις, καθώς μπορεί να γίνεις έντονα υπερβολικός σε υποσχέσεις και παράλληλα σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου και αυτό να προκαλέσει κόντρες με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου ή να θέσεις υπεραισιόδοξους στόχους με κίνητρο να επιβληθείς και αυτό να σου στοιχίσει. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμος και να αφήσεις τις λεκτικές υπερβολές που θα σε εκθέσουν.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με στόχους και όνειρα που έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα ενθουσιαστούν με τις ιδέες σου και να εκφράσουν την επιθυμία να σταθούν δίπλα σου σε όποια προσπάθεια θέλεις να ξεκινήσεις. Σημαντικό είναι να αποφύγεις την κατήφεια που μπορεί να εκδηλωθεί στην καθημερινότητα, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την οργή μέσα σου. Η τέχνη είναι η καλύτερη διέξοδος.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο προμηνύονται γι’ αυτή την εβδομάδα, καθώς έχεις την ευκαιρία να βάλεις σταθερές βάσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου αρκεί να αποφύγεις πιθανές υπερβολές που θα σου στοιχίσουν. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε επαφές με το εξωτερικό ή σε πιθανά νομικά ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς η αμετροέπεια, ο φανατισμός και η σκληρότητα που μπορεί να εκδηλώσεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Μην χάσεις την καλή σου διάθεση και εμπιστεύσου την εσωτερική σου φωνή.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις ή εξέλιξη στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική πορεία σου που να δώσουν το έναυσμα για την προσωπική σου αναγνώριση. Είναι γεγονός ότι η δυνατότητα όλα αυτά να γίνουν κάτω από ρεαλιστικούς όρους είναι υπαρκτή, γι΄αυτό μην χάσεις την ευκαιρία. Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς πιθανή υπερένταση ή εκνευρισμό, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζει τους ρυθμούς και πιθανά να θέλεις να επιβάλεις τον τρόπο δράσης σου σε φίλους και σύντροφο, προκαλώντας εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Νέα δεδομένα σε ότι αφορά σπουδές και επιμόρφωση μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, καθώς και η έναρξη ενός νέου κύκλου σχέσεων με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που μπορεί να σημαίνει πολλά για εσένα. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο σε οικονομικές συζητήσεις και συναλλαγές και αυτό να σου στοιχίσει. Οι κόντρες είναι πιθανές, αφού η τάση να επιβληθείς είναι κυρίαρχη και αυτό μπορεί να χαλάσει το όλο κλίμα και τελικά να αποβεί εις βάρος σου.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που σε γεμίζει αισιοδοξία και την διάθεση να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου κοσμοθεωρία, σχέσεις και επαφές που έχεις με το εξωτερικό και τις σχέσεις σου εν γένει με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Καλό είναι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους, αφού η ένταση μπορεί να υπάρξει κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο με την αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νευρικότητα και κόντρες, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να κυριαρχήσει η λογική.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και δίνει ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και καλά θα κάνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κρατήσεις το μέτρο σε υποσχέσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, καθώς είναι πιθανό να υπερβάλεις και δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση θέλοντας να επιβάλεις την άποψή σου.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές και πιθανές επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και στην ερωτική σου ζωή, καθώς κυριαρχεί η σταθερότητα σε αρμονία με το πάθος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη σου δημιουργεί υπερένταση και νευρικότητα και αυτό μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Νέες γνωριμίες και συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα σταθερό πλαίσιο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την επίλυση θεμάτων στη δουλειά και στην καθημερινότητα, γιατί μπορεί να γίνεις υπερφίαλος και άκρως συγκρουσιακός και αυτό να προκαλέσει εντάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή συναδέλφους σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους και σκέψου καλά πριν εκφράσεις την όποια άποψη ή ιδέα.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και αγγίζει τον σημαντικό τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες σημαντικές γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα ανοίξουν νέους δρόμους με ρεαλιστικά χαρακτηριστικά. Σημαντικό είναι να προσέξεις ιδιαίτερα τις εντάσεις, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την καχυποψία και μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι οικονομικά και προσωπικά. Προσπάθησε να μετουσιώσεις την τόση ενέργεια σε πάθος για το ταίρι σου για να αποφύγεις καβγάδες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Σημαντικά νέα ξεκινήματα μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα που θα σου δώσουν το αίσθημα της ασφάλειας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο οικονομικό. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μπορεί να προκύψουν ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι για δημιουργικά ενδιαφέροντα που έχεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις την αμετροέπεια και τις πομπώδεις εκφράσεις στην άκρη, να μην επιχειρήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου για να διατηρήσεις ισορροπίες στην σχέση σου.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και η καθημερινότητα παίρνει νέα τροπή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις δουλειάς ή να ανοίξει ένα κεφάλαιο στην ήδη υπάρχουσα. Το κυριότερο είναι ότι αυτό σου προσδίδει ασφάλεια, σταθερότητα και πιθανές οικονομικές απολαβές. Προσοχή μόνο στην προσωπική σου ζωή και σε συνεργασίες, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στο ζώδιό σου εγείρει ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε σημείο υπερβολής και δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Προσπάθησε να μην επιβάλεις ρυθμούς και επιθυμίες στους άλλους, για να διατηρήσεις το καλό κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο έρωτας καθίσταται άκρως σημαντικός αυτή την εβδομάδα, αφού δεν αποκλείεται να επιλέξεις να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σου ή να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα έχουν τα χαρακτηριστικά σταθερότητας και της διάθεσης για μακροχρόνια σχέση. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το κλίμα στην επικοινωνία με την οικογένεια και είναι βέβαιο ότι αν δεν προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη λογική προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να υποπέσεις σε υπερβολές και χειριστικά παιχνίδια που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Απέφυγε να είσαι σκληρός και δεικτικός για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή, σε ότι αφορά τα παιδιά και τις δημιουργικές σου ανησυχίες. Ένας κύκλος είναι πιθανό να ξεκινήσει, το σημαντικό είναι ότι σου δίνεται η δυνατότητα για να θέσεις γερά θεμέλια σε όποιες σχέσεις αναπτυχθούν ή εξελίξεις υπάρξουν προσδίδοντας την έννοια της σταθερότητας. Προσοχή δείξε σε ότι αφορά την καθημερινότητα, γιατί άγχος, γκρίνια και επικριτικότητα αναπτύσσονται σε υπερβολικό βαθμό λόγω της αντίθεσης του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη προκαλώντας το λιγότερο δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ζητήματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σου δωθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στον συγκεκριμένο τομέα που θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να δυσκολέψει την επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος, καθώς οι λεκτικές υπερβολές από τη μία, η διάθεση για να πληγώσεις όποιον δεν μπορείς να ελέγξεις από την άλλη μπορεί να γίνουν δυναμίτης και να προκαλέσουν συγκρούσεις με σημαντικά για εσένα πρόσωπα.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή σου στην οικογένεια και σε θέματα που μπορεί να υπάρχουν, αλλά και σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Γεγονός είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα που θα δρομολογήσουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία της ζωή σου, όπως η μετακόμιση ή η δημιουργία της δική σου οικογένειας. Προσοχή γιατί η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις σε ότι αφορά το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Οι σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον παίρνουν άλλη τροπή, όπως και ζητήματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο που θα σου δώσει την δυνατότητα με προσπάθεια να επιτύχεις τους στόχους σου. Στις 03.05 ο Ερμής στον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς είσαι έμπλεος της αμετροέπειας και της χειριστικής σου διάθεσης, κάτι που θα εκδηλωθεί έντονα σε ότι αφορά οικονομικά θέματα και τακτοποίηση αντίστοιχων εκκρεμοτήτων. Πρόσεχε γιατί οι αρνητικές εξελίξεις δεν θα βοηθήσουν στις όποιες λύσεις επιθυμείς.

Στις 05.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο και αρχίζει μία νέα περίοδο σε ότι αφορά τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, παράλληλα μπορείς να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία, τη γνώση και τα ταξίδια. Να θυμάσαι ότι αυτή σου η πορεία θα σε βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην οικογένειας, καθώς η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Τοξότη εκτοξεύει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολές από την πλευρά σου που να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ