Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 19/10 – 25/10/2020

Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου με τον Δία στον Αιγόκερω στις 19.10 θα σε απασχολήσει στις αρχές της εβδομάδας καθώς σε ωθεί σε υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να σε εκθέσουν. Τα τρίγωνα της Αφροδίτης στην Παρθένο με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα βοηθούν σημαντικά στο να σταθεροποιήσεις καθημερινές συνήθειες και να δρομολογήσεις με ιδανικό τρόπο υποχρεώσεις στη δουλειά που σε απασχολούν έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η εβδομάδα αυτή φροντίζει να σε αποζημιώσει από την κούραση που είναι ψυχολογική και σωματική καθώς η Αφροδίτη στην Παρθένο με τα τρίγωνα της με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση να περάσεις όμορφα σε προσωπικό επίπεδο και να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου. Στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας σημαντικά την ανάγκη για αρμόνια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, στροφή στην καθημερινότητα και σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στη δουλειά πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα καθώς στις 23.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό αυξάνοντας τους ρυθμούς σε καθημερινό επίπεδο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικογενειακό περιβάλλον καθώς η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνα με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να έχεις αυτοπεποίθηση, έντονη διαίσθηση και κατανόηση σε ότι συμβαίνει με τους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, επαγγελματικά εμπόδια μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές αυτή την εβδομάδα. Ιδιαίτερα στην αρχή της το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω δεν σου επιτρέπει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις στον επαγγελματικό στίβο όπως θα ήθελες. Τα τρίγωνα της Αφροδίτη στην Παρθένο με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα βοηθούν σημαντικά οικονομικές συμφωνίες και προσωπική ζωή, φρόντισε να τα αξιοποιήσεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οικονομικές ανάσες μπορεί να πάρεις μέσα στην εβδομάδα που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Τα τρίγωνα της Αφροδίτης στην Παρθένο με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν στο εργασιακό περιβάλλον. Το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 19.10 δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε υπερβολές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πρωταγωνιστεί μέσα στην εβδομάδα καθώς τα τρίγωνα της με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθούν να απολαύσεις κάθε λεπτό διασκέδασης και πάθους με την παρέα και το ταίρι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 19.10 μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που δεν θα σε βοηθήσουν να κλείσεις υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω στις 19.10 ενδέχεται να ταλαιπωρήσει σχέσεις και συνεργασίες στις αρχές της εβδομάδας καθώς φαίνεται να αντιδράσει υπερβολικά ή να δέχεσαι αμετροεπείς συμπεριφορές. Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και μπορεί να σου δημιουργούν φόβους και ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 23.10 και σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου καθώς φροντίζεις να βγεις από το παρασκήνιο και να διεκδικήσεις με δυναμικό τρόπο την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινό επίπεδο ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο το ανάδρομο Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω οδηγεί σε υπερβολές και εμμονές που δεν θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, περνάς σε μία έντονα εσωστρεφή περίοδο καθώς ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και ενισχύει την εσωστρέφεια. Είναι η περίοδος που μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα για τα τεκταινόμενα της προηγούμενης χρονιάς. Η Αφροδίτη σε τρίγωνα με Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα σε βοηθά να κατακτήσεις επαγγελματικούς στόχους που επιθυμείς, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στον προϋπολογισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η ένταση που επικρατεί στο οικογενειακό περιβάλλον δεν φαίνεται να υποχωρεί ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για ψύχραιμη προσέγγιση σε καταστάσεις που βιώνεις. Τα τρίγωνα της Αφροδίτη στην Παρθένο με Δία, Πλούτωνα και Κρόνος στο ζώδιό σου μέσα στην εβδομάδα φροντίζουν να σου δίνουν ανάσες αισιοδοξίας και χαράς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου ανακουφίζοντας σε από πιθανό άγχος ή δυσκολίες που αντιμετωπίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, απόλυτη στροφή στην επαγγελματική σου ζωή πρόκειται να υπάρξει αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23.10 και γεννά την επιθυμία για αναγνώριση των προσπαθειών σου στο επίπεδο της καριέρας. Η καχυποψία και ο φόβος φαίνεται να μένουν στο περιθώριο και να μην ταλαιπωρούν πια τη σχέση σου καθώς τα τρίγωνα της Αφροδίτης στην Παρθένο με Δία, Πλούτωνα και Κρόνος στον Αιγόκερω σε βοηθούν να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σου δημιουργούσαν ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό και σε βοηθάει να βγεις από την εσωστρέφεια καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία σου. Επιδιώκεις να συνυπάρξεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμος μπροστά σου. Τα τρίγωνα της Αφροδίτη στην Παρθένο με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθούν να απολαύσεις σημαντικές στιγμές σε προσωπική ζωή και συνεργασίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ