Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18-24.4.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να έχουν υπάρξει στο παρελθόν με κοντινά σου πρόσωπα. Έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να δημιουργήσεις μία νέα βάση για τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε να περάσεις καλά με τα φιλικά πρόσωπα καθώς είναι αυτά που μπορούν να σε στηρίξουν σε πιθανές επιλογές που θέλεις να κάνεις και κινήσεις που έχεις στο μυαλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σε καλεί να επικεντρωθείς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια με τα πρόσωπα που και που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου ξεκαθαρίζοντας ζητήματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις ότι κινείσαι πια σε νέα βάση που δεν αφήνει περιθώρια για φόβους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 22.05 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε όλους τους στόχους που έχεις θέσει. Επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι έντονη η ανάγκη να αναθεωρήσεις αυτά που ζεις και δεν σου αρέσουν. Πρόσεχε όμως γιατί οι ψευδαισθήσεις καραδοκούν και θα δώσουν λανθασμένες κατευθύνσεις που δεν θα είναι εύκολο να αναθεωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση καθώς δεν θα είναι δύσκολο να βουλιάξεις και να οδηγηθείς στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία. Να θυμάσαι ότι ήρθε η ώρα με δυναμισμό να αντιμετωπίσεις ότι σε έχει πληγώσει καθώς τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για την προσωπική σου πορεία.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σε καλεί να επικεντρωθείς σε φιλικές σχέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εξελιχθούν σημαντικά και να σου προσφέρουν μεγάλη ώθηση. Μέσα από το φιλικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να υπάρξουν άτομα που θα δηλώσουν ότι μπορούν να σε στηρίξουν σε πιθανά όνειρα και φιλοδοξίες σου για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις οποίες προτάσεις. Προσοχή μόνο σε επανεξέταση προτάσεων που μπορεί να σου αρέσουν όμως δεν είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 ενισχύει την ανάγκη για να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την αυτοπροβολή και την εικόνα που έχεις δημιουργήσει στον κοινωνικό περίγυρο. Η ανάγκη κοινωνικής καταξίωσης μπορεί όμως να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια που τελικά θα σε απογοητεύσουν και θα σε πληγώσουν. Οφείλεις να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις χωρίς να επηρεάζεσαι από το συναίσθημα γιατί δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι κακός σύμβουλος.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις με τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Αυτή η αστρολογική συνθήκη σε βοηθά να σταθεροποιήσεις την επικοινωνία με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πνευματική σου ανάπτυξη. Είναι πιθανό να επικεντρωθείς σε επιμορφωτικά ζητήματα που ανοίγουν νέα μονοπάτια και σε βοηθούν να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Είναι η συγκεκριμένη ενασχόληση αυτή που θα σου δώσει τα φτερά για να πετάξεις και να κάνεις πραγματικότητα αυτά που ονειρεύεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις με αυτοπεποίθηση αυτά που μπορεί να σε τρομάζουν καθώς θα δεις το πραγματικό ψυχικό σθένος που κρύβεις μέσα σου. Αφοσιώσου σε αυτά που σε παθιάζουν και μπορούν να βγάλουν τον καλύτερό σου εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σε καλεί να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις και να επικρατήσει αρμονία με τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα και η ωριμότητα στη σκέψη και την εκφορά του λόγου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα που έχουν δημιουργήσει προβλήματα τον προηγούμενο καιρό. Προσοχή βέβαια στην έκφραση των αναγκών σου καθώς εκεί μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός χωρίς να έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθεί στην καθημερινότητα και να δημιουργήσεις νέες προϋποθέσεις που θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς καλύτερα στις αυξημένες υποχρεώσεις. Μπορείς να διαπιστώσεις ότι έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις ότι βάλεις στο μυαλό σου και αυτό θα είναι αρκετό να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Η πίστη στην προσωπικότητά σου είναι αυτή που θα αναδειχθεί μέσα από τη ρουτίνα και τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δημιουργικότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ότι μπορείς να εκφράσεις τα ταλέντα και τις σκέψεις σου μέχρι μέσα από την τέχνη. Τα παιδιά, η διασκέδαση και ότι μπορεί να σε ευχαριστήσει έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι αυτά που απολαμβάνεις στην καθημερινότητα και σε εξελίσσουν σαν προσωπικότητα. Η ωριμότητα σου εντυπωσιάζει και αυτό είναι κάτι που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε οικογενειακό επίπεδο που μπορεί να σε απασχολήσει έντονα καθώς ο συναισθηματισμός απογειώνεται και δημιουργούνται έντονα επεισόδια λόγω της κυκλοθυμίας. Φρόντισε να μην εγκλωβίζεσαι εμμονικά στις δικές σου ανάγκες καθώς το έλλειμμα αντικειμενικότητας δεν θα βοηθήσει να ισορροπήσουν οι σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ