Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 5 ως 11/7/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα δυναμική για εσένα καθώς με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 11.07 μπορείς να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή στο πεδίο της οικογένειας που θα σε ανανεώσει. Προσεκτικός θα πρέπει να είναι στα προσωπικά σου καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα μπορεί να προκαλέσει ρωγμές και αναταράξεις που θα τραυματίσουν την σχέση σου. Η στάση σου θα κρίνει την πορεία τη σχέση σου για αυτό φρόντισε να αφήσεις στο περιθώριο τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, συγκρούσεις σε σχέση με τις ανάγκες σου μπορεί να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα εντείνει την αναστάτωση σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο φέρνοντας ρήξεις. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις στις 06.07 καθώς το τετράγωνο του Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει τα νερά και μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες λόγω κακής κρίσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η εβδομάδα προβλέπεται έντονη ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον και την προσωπική σου ζωή. Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες πόλωσης και ανατροπών που θα επηρεάσουν την κρίση σου. Προσοχή σε υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις στις 06.07 καθώς το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε ωθεί σε ψέματα που θα σε εκθέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, είναι γεγονός ότι έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 10.07 σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε σχέδια και επιλογές που σε αφορούν άμεσα. Παράλληλα στις 11.07 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σε βγάζει από μία μακρόχρονη περίοδο εσωστρέφειας. Εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου με παρορμητισμό και ευθύτητα, προσοχή σε επιθετικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι βάλλεσαι αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα σε συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Η αντίθεση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα δεν αποκλείεται να φέρουν ανατροπές και σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν την σχέση σου και πιθανές οικονομικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή σε συγκρούσεις με σύντροφο και συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, δύσκολες συνθήκες θα επικρατήσουν στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.07 μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αντίληψη των πραγμάτων στον επαγγελματικό χώρο. Απέφυγε επιλογές και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια. Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα αναστατώνει την προσωπική σου ζωή και φέρνει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα σε επηρεάζουν.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η εβδομάδα χρήζει προσοχής ιδιαίτερα στις αρχές καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.07 μπορεί να λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά καθώς πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον υπόσχονται πολλά όμως δεν έχουν πραγματική βάση και ουσία. Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα είναι πιθανόν να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου λόγω αυστηρότητας, ψυχρότητας και μυστικών που έρχονται αιφνιδιαστικά στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η εβδομάδα μπορεί να είναι αισιόδοξη και θετική ιδιαίτερα σε ότι αφορά ζητήματα μόρφωσης και πνευματικών αναζητήσεων που σε ενδιαφέρουν. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 σε βοηθά να κατασταλάξεις και να προχωρήσεις σε αντικείμενα που κεντρίζουν την προσοχή σου και μπορούν να σε εξελίξουν. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 11/1 και σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε συζητήσεις και παρέες που μέσα από αυτές μπορείς να εξελιχθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, αναστάτωση και αυταπάτες μπορεί να επικρατήσουν στις αρχές της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.07 σε καθιστά ευάλωτο σε ψευδή και μεγάλες υποσχέσεις που απέχουν από την πραγματικότητα. Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα αναστατώνουν την προσωπική σου ζωή καθώς φέρνουν στην επιφάνεια εμμονές που προκαλούν κόντρες και συγκρούσεις που είναι απαραίτητο να αποφύγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η επικοινωνία δυσκολεύει στις αρχές της εβδομάδας καθώς είσαι έμπλεος αυταπατών. Το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.07 μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και η υπερβολική εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν την αξίζουν στον εργασιακό χώρο. Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα ενισχύουν την καχυποψία και την ένταση στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, δονήσεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 07.07 και 08.07 αντίστοιχα προκαλούν αναταράξεις στην προσωπική ζωή και σε οικονομικές συνεργασίες, είναι απαραίτητο να ξεπεράσεις την αυστηρότητα και ξαφνικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σου. Ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 06.07 αρχίζει την εβδομάδα σε θολό τοπίο καθώς οι ψευδαισθήσεις επηρεάζουν την σχέση σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ένα νέο πρόσωπο ή μία καινούργια κατάσταση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο στις 11.07 και φροντίζει να σε αναδείξει, είναι απαραίτητο όμως να ξεφύγεις από την ανάγκη επίδειξης και προβολής που μπορεί να ενοχλήσουν πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ