Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13/3/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με στόχους και φιλοδοξίες. Μέσα από την κοινή ενασχόληση με τα φιλικά σου πρόσωπα μπορείς να αντιληφθείς τι πραγματικά σε ικανοποιεί και θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να εκφράσουν έντονα συναισθήματα για εσένα. Απαραίτητο είναι να αφεθείς καθώς είναι εύκολο να εκλογικεύσεις τα συναισθήματα και να πάρεις αποστάσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να χαρείς τις στιγμές.

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με εκκρεμότητες από το παρελθόν που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Σημαντικό είναι να μην χαθείς στον συναισθηματισμό ωραιοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Φρόντισε επίσης να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ώστε να μην υπάρξουν λάθη. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες μπορούν να λυθούν αρκεί να κινηθείς διαισθητικά εμπιστευόμενος την εσωτερική σου φωνή που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από παγίδες.

Στις 13.03 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς ξεκάθαρα καταστάσεις από το παρελθόν που επανέρχονται στο προσκήνιο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο καθώς είναι εύκολο να εξαπατηθείς από πρόσωπα που υπονομεύουν τις προσπάθειές σου. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις καθώς οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να είσαι απόλυτα ρεαλιστής για αυτό και είσαι επιρρεπής σε λάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να έχουν μετακινηθεί στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου ζωή. Ήρθε η ώρα να διαπιστώσεις τι σε ικανοποιεί απόλυτα και ποιον δρόμο θέλεις να επιλέξεις. Ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται σε σημαντικό βαθμό, παράλληλα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να δείξει στις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας στον επαγγελματικό χώρο. Μείνε μακριά από την απολυτότητα και τον συντηρητισμό που μπορεί να ενοχλήσουν.

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 ενισχύοντας την ανάγκη να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν το φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις σε ανώτερο επίπεδο με τους γύρω σου καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα το κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι συζητήσεις με τους φίλους σε ενθουσιάζουν καθώς η ανταλλαγή απόψεων σε βάζει σε μία διαδικασία εξέλιξης. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν καθώς είναι σημαντικό να αποδεχθείς τις διαφορετικές απόψεις γιατί έχουν πολλά να σου προσφέρουν.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες στις 13.03 εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις στον φιλικό περίγυρο. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τους στόχους σου. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κίνηση που δεν πραγματοποιείται με ξεκάθαρη σκέψη και επικεντρώσου σε ότι σε διασκεδάζει και σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Η καλή παρέα και οι συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που αγαπάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν μετακινηθεί στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα και σε έχουν ενισχύσει με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα σταθούν αφορμή για να ασχοληθείς με πνευματικές ανησυχίες και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ταξίδια που θα σε ενθουσιάσουν βγάζοντας στην επιφάνεια την περιπετειώδη φύση σου. Επαγγελματικά οι ευκαιρίες που προκύπτουν σε εμπόριο και διαφήμιση είναι ιδανικές. Σε προσωπικό επίπεδο εντυπωσιάζεις με την θετική σκέψη και την γοητεία σου και μαγνητίζεις πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια. Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις την οργανωτικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνουν στον τομέα της καριέρας. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις με τις προτάσεις σου καθώς θα εισπράξεις τον θαυμασμό των ανώτερων σου. Απαραίτητο είναι να ξεφύγεις από συντηρητικές και απόλυτες σκέψεις που μπορεί να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός ώστε να προχωρήσεις με καλύτερες συνθήκες προς την επίτευξη των σχεδίων σου.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 10.03 επηρεάζει τις επαγγελματικές σου επιλογές. Είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να σε παρασύρουν σε λάθη που θα επηρεάσουν την καριέρα σου. Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις για αυτό είναι προτιμότερο να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου. Προστάτεψε την επαγγελματική σου πορεία και κινήσου διαισθητικά αν είναι απαραίτητο να κάνεις κάποιο σημαντικό βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν περάσει στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα εντείνοντας τις ανασφάλειες, τους φόβους, το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Σου δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην σχέση σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από ζήλια και ανασφάλειες δημιουργώντας προβλήματα στο ταίρι σου. Αφέσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις κάθε αρνητικό συναίσθημα.

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο, την επικοινωνία, την διαφήμιση. Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Πιθανό είναι να υπάρξουν κοντινά και μακρινά ταξίδια που θα σε ενθουσιάσουν και θα αναπτερώσουν την διάθεσή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην επικοινωνία καθώς είναι εύκολο να γίνεις αυθάδης και απότομος με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα ενοχληθούν με την στάση σου.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 13.03 εντείνει την ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικές ανησυχίες και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να κάνεις βουτιά στο υποσυνείδητό σου και να αντιληφθείς βαθύτερες καταστάσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέα πρόσωπα που μπορεί να φαίνονται ιδανικά για εσένα. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από ανθρώπους που δημιουργούν ψευδή εικόνα για τον εαυτό τους, να τους εμπιστευτείς και τελικά να απογοητευτείς από την στάση τους αργότερα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν μετακινηθεί στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα και δημιουργούν συγκεχυμένες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάγκη για συντροφικότητα μπορεί να έρθεις σε κόντρα με ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να αναπτυχθούν μέσα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις τις ισορροπίες διατηρώντας έτσι χαμηλούς τόνους με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες μπορούν να απογειώσουν την αισθηματική σου ζωή και να δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών.

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 σου δίνεται η δυνατότητα να κινηθείς διαισθητικά σε οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις. Αντιλαμβάνεσαι τις σκέψεις των άλλων και αυτό μπορείς να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο για εσένα. Προσοχή στην έντονη καχυποψία που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσει σενάρια επιστημονικής φαντασίας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έντονη θα είναι η επιρροή στην προσωπική σου ζωή καθώς εκφράζεις ανασφάλειες και φόβους αμφιβάλλοντας για το ταίρι σου κάτι που μπορεί να ενοχλήσει έντονα.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους ιχθείς στις 10.03 δεν επιτρέπει σημαντικές κινήσεις σε οικονομικό επίπεδο. Δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και αυτό μπορεί να έχει κόστος οικονομικό και ψυχολογικό. Είναι προτιμότερο να κάνεις υπομονή και να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να εξιδανικεύουν καταστάσεις προσπαθώντας να επωφεληθούν εις βάρος σου. Οι έντονες ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες και αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να μην παρασύρεσαι από απάτες και αυταπάτες επηρεάζοντας την σχέση σου αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΜΜε την Αφροδίτη και τον Άρη να έχουν μετακινηθεί στον Υδροχόο την προηγούμενη εβδομάδα αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στον επαγγελματικό χώρο. Καλά θα κάνεις να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι συνθήκες ευνοούν πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζεις στην προσωπική σου ζωή. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις την γκρίνια και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στο ταίρι σου.

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να ικανοποιήσεις τους άλλους. Η διπλωματική σου φύση κάνει την εμφάνισή της και σε βοηθά να κρατήσεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που θα σε ευνοήσουν, απαραίτητο είναι όμως να εκφράσεις και εσύ ανάγκες και σκέψεις χωρίς τον φόβο της απόρριψης από τους άλλους. Η επικοινωνία με το ταίρι σου εξομαλύνεται καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να κατανοήσεις τα θέλω του.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 10.03 δημιουργεί ψευδή εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις που σε απασχολούν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να δημιουργήσουν ψευδή εικόνα για τον εαυτό τους. Καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός ώστε να αποφύγεις πληγές και απογοητεύσεις αργότερα. Κράτησε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες που θέλουν να σε κατακτήσουν καθώς είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο ώστε να αντιληφθείς αν πραγματικά μπορούν να κατανοήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα να ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι θα εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό και την γοητεία σου και θα μαγνητίσει τα βλέμματα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Νέες γνωριμίες κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου καθώς θέλεις να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου με όποιο τρόπο. Προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς εγωκεντρικά και υποκειμενικά στις ανάγκες σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να προκαλέσει δυσαρέσκεια στο ταίρι σου ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει στη ζωή σου.

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 έχεις την δυνατότητα να δώσεις πρακτικές λύσεις σε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα που σε απασχολούν. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η διάκριση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά θα σε βοηθήσουν να είσαι απόλυτα αποτελεσματικός. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις επικριτικός με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο καθώς θα προκληθούν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Επικεντρώσου μόνο στο να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις αποφεύγοντας την γκρίνια που θα δυσαρεστήσει τους γύρω σου.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 13.03 δεν σε βοηθά να διακρίνεις τις σωστές επιλογές για εσένα στον επαγγελματικό χώρο. Η μέρα δεν ενδείκνυται ώστε να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα για αυτό είναι προτιμότερο να πάρεις χρόνο ώστε να είσαι σίγουρος για τα δεδομένα που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά την διατροφή σου γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς επιβαρύνοντας το σώμα σου για την ενέργειά σου με συνήθειες που δεν σου ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν μετακινηθεί στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα και εντείνουν το ενδιαφέρον για οικογενειακά ζητήματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό να ελέγξεις την καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου και να δείξεις την κατανόηση που θα εξομαλύνει τις συνθήκες στον οικογενειακό χώρο. Ευνοούνται σημαντικά συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία και εργασίες στον προσωπικό σου χώρο. Πιθανό είναι να κουραστείς από την προσπάθεια που θα καταβάλλεις όμως το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό.

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις με μεγαλοπρέπεια και γενναιοδωρία συναισθήματα και επιθυμίες. Είναι σημαντικό για εσένα να μαγνητίσεις τα βλέμματα και να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής με κάθε τρόπο. Δεν αποκλείεται όμως να ξεφύγεις με υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο. Ευνοούνται σημαντικά καλλιτεχνικές δράσεις και συμφωνίες για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν στην εξέλιξη των ταλέντων σου.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 10.03 σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, σημαντικό είναι βέβαια να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς τα φαινόμενα απατούν. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από τον έντονο συναισθηματισμό και την ανάγκη να ωραιοποιήσεις το πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή. Το πιθανότερο είναι αργότερα να ανακαλύψεις ότι δεν είναι το ιδανικό για εσένα και αυτό να προκαλέσει απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν μετακινηθεί στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα δίνοντάς σου την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς με το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να κινηθείς πολύπλευρα καθώς θέλεις να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σημαντικό είναι να έχεις το νου σου ότι μπορεί να βαρεθείς γρήγορα και να αφήσεις τις προσπάθειές σου στη μέση. Το φλερτ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα που μπορούν να κεντρίσουν το μυαλό και την προσοχή σου.

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να μην αφεθείς στον συναισθηματισμό που προκαλεί σκαμπανεβάσματα. Αντίθετα καλό είναι να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες των γύρων σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τις ενδεδειγμένες λύσεις που θα φέρουν την ηρεμία στο οικογενειακό περιβάλλον. Ευνοούνται σημαντικά συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία για αυτό μην χάσεις ευκαιρίες που μπορεί να είναι εξαιρετικές για εσένα.

Με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα σε σύνοδο στους Ιχθύες στις 10.03 είναι εύκολο να υπάρξουν συναισθηματικές υπερχειλίσεις και ξεσπάσματα στον οικογενειακό χώρο. Καλό είναι να μην επιτρέψεις σε καταστάσεις του παρελθόντος να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να προκαλέσουν υπερένταση με τους οικείους σου. Αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να βουλιάξουν την ψυχολογία σου. Η καλή παρέα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι έχεις πρόσωπα που είναι κοντά σου και έχεις την οικειότητα που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν μετακινηθεί στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε υλικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια αξιοποιώντας το χρόνο που σου δίνεται ώστε να είσαι ασφαλής και σίγουρος για τις επιλογές σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή καθώς επιδιώκεις να δημιουργήσεις ένα σταθερό περιβάλλον για εσένα και τον σύντροφό σου. Απέφυγε μόνο το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 η ανάγκη για επικοινωνία εντείνεται σε σημαντικό βαθμό καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα. Προσπάθησε να ανταλλάξεις απόψεις με δικούς σου ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε καθοριστικά ζητήματα της ζωής σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς οι συμφωνίες που μπορείς να πετύχεις αυτή την περίοδο ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

Η συνοδός Ήλιου – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 10.03 δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις με ξεκάθαρη σκέψεις σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη. Η ημέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί να κατανοήσεις τους γύρω σου και να δημιουργήσεις μοναδική ατμόσφαιρα για την παρέα που θα βρεθείς. Κράτησε μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να εξιδανικεύσεις τα πρόσωπα, όμως αυτό δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να έχουν μετακινηθεί στο ζώδιο σου από την προηγούμενη εβδομάδα βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Διεκδικείς την κάλυψη των προσωπικών αναγκών και επιθυμιών σου και αυτό γίνεται έντονα στο περιβάλλον που κινείσαι. Σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να φέρουν συνεργασίες που θα ευνοήσουν την καριέρα σου. Παράλληλα εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και τη λάμψη σου και δεν διστάζεις να διεκδικήσεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει θέλοντας να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή.

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες στις 10.03 δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις χρόνο ώστε να καταστρέψεις τα πλάνα σου με υπομονή και επιμονή επιδιώκοντας να αυξήσεις τους οικονομικούς πόρους. Απαραίτητο είναι επίσης να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία και το πείσμα που δεν θα σου επιτρέψουν να αντιληφθείς τις ανάγκες των άλλων. Αυτό θα είναι αρκετό να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου και να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην επικοινωνία.

Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 13.03 μπορείς να χαρείς τις στιγμές με δικά σου πρόσωπα επιδιώκοντας να δημιουργήσεις ένα ιδανικό περιβάλλον που θα σε ικανοποιήσει. Απέφυγε σημαντικές αποφάσεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να παρασυρθεί σε λάθη που τελικά θα σου στοιχίσουν και ψυχολογικά. Στην προσωπική σου ζωή σταθερότητα και ρομαντισμός δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό για δύο μέσα στο οποίο μπορεί να εκφραστούν συναισθήματα και σκέψεις που θα ικανοποιήσουν εσένα και το ταίρι σου.

ΙΧΘEIΣ

ΜΗ Αφροδίτη και ο Άρης έχουν μετακινηθεί στον Υδροχόο από την προηγούμενη εβδομάδα εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την κυκλοθυμία. Παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σε επηρεάσουν, είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς στον στόχο σου αποφεύγοντας να μπεις σε παιχνίδια που δεν σε ευνοούν. Πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται στην προσωπική σου ζωή και φέρνουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και ευαισθησίες. Καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο ώστε να διαπιστώσεις αν θέλεις και πάλι να μπουν στη ζωή σου, μην παρασυρθείς από ευαισθησίες που τελικά καλύπτουν τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 10.03 και σου δίνει την δυνατότητα να εκφραστείς χωρίς περιστροφές. Βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και προβληματισμού και τώρα μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Σημαντικό είναι να μετριάσεις επιθετικές διαθέσεις και απερισκεψία που μπορεί να έχουν κόστος στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να αιφνιδιάζεις τους γύρω σου με εκφράσεις και αντιλήψεις που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες.

Με την σύνοδο του Ήλιου και του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 10.03 νιώθεις τον συναισθηματισμό να κυριαρχεί. Δεν είναι εύκολο να διακρίνεις ξεκάθαρα τι πραγματικά σε ικανοποιεί στη ζωή σου για αυτό φρόντισε να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και αποφάσεις επηρεαζόμενος λανθασμένα από την εικόνα που έχεις δημιουργήσει στο μυαλό σου. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις δεσμεύσεις και υποσχέσεις σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα καθώς το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να ανταποκριθείς και να εκτεθείς από τα λεγόμενά σου. Η μέρα ευνοεί την καλή παρέα και την διασκέδαση που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τους οποίους προβληματισμούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ