Τί προβλέπουν τ΄άστρα από 10-16.4.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και διπλωματική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζυγίσετε τις καταστάσεις, θα εντοπίσετε τα υπέρ και τα κατά και αναλόγως θα πράξετε. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε δημιουργικά τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα ενδεχόμενα. Στον ερωτικό σας τομέα, αν είστε χωρισμένοι και επιθυμείτε επανασύνδεση, θα σας δοθεί άνοιγμα για επανασύνδεση. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αν είστε ερωτικά μόνοι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δράσετε. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα δοθεί λύση σε ένα ερωτικό ή οικογενειακό σας ζήτημα, το αποτέλεσμα θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από απαισιοδοξίες και ηττοπάθειες. Φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε, έρχονται αλλαγές που θα σας βγουν σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις και πιέσεις, είτε αυτές προέρχονται από τον εργασιακό σας τομέα, είτε από την προσωπική σας σχέση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα καταφέρετε να βγείτε από τις ψευδαισθήσεις και ανασφάλειές σας, αφήνετε στην άκρη άτοπες φοβίες, η ανάγκη σας για ανανέωση θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δυναμικά δράση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, αν από καιρό σκέπτεστε να κάνετε κάποιες προτάσεις ή κινήσεις προσέγγισης ή να τηλεφωνήσετε σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα θα βρείτε τη δύναμη να το κάνετε, το αποτέλεσμα δε θα είναι ούτε αρνητικό, ούτε αποκαρδιωτικό. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, αποκαλύψτε σκέψεις και αισθήματα, η ανταπόκριση που θα λάβετε, θα τονώσει την αισιοδοξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, αν επιθυμείτε να συμφιλιωθείτε ή να επανασυνδεθείτε με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, φιλικό ή ερωτικό, τότε κινηθείτε άμεσα. Θετική απάντηση θα λάβετε, θα προκύψει συνάντηση και συνομιλία, που θα κλείσει παρεξηγήσεις και αρνητικές καταστάσεις. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό και λίγο μετά με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα προχωρήσετε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις, λύνονται απορίες, θα δοθούν εξηγήσεις. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, απελευθερωμένα, στοχευμένα και δυναμικά θα είναι τα λόγια σας, αλλά και οι πράξεις σας, με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα κινηθείτε θα επηρεάσετε καταστάσεις και αποτελέσματα. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, για εσάς που τσακωθήκατε ή διανύετε στάδιο χωρισμού, θα σημειωθούν ευχάριστες ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό, ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι διάθεσή σας, ωστόσο με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, η συζήτησή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει διαστάσεις, που τελικά θα βγάλει την πεισματάρικη και αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην τεντώσετε το σκοινί, κρατήστε στάση μεθοδική, καλό θα είναι να μην γίνετε υποχείριο της παρορμητικότητάς σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό ίσως να σας κάνει επιρρεπείς σε θέματα εξαρτήσεων, μη βάλετε σε κίνδυνο την υγεία σας ή την προσωπική σας ισορροπία. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σας απελευθερώσει, εμπνευσμένη θα είναι η φαντασία σας, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, το πρώην ερωτικό σας ταίρι είναι πολύ πιθανό να σας ζητήσει συγγνώμη για την εγωιστική του στάση.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, προσοχή σε τάσεις εκνευρισμού, οξύθυμη θα είναι η στάση σας. Δε θα έχετε διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, στον εργασιακό σας χώρο θα θελήσετε να κυριαρχήσετε, να αναλάβετε την αρχηγία. Τα λόγια σας και το ύφος θα είναι επιβλητικά, προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο τις συναδελφικές ισορροπίες. Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας, στόχος σας θα είναι οι αλλαγές, τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε ερωτικά. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, δεν αποκλείεται να υπάρξει γεγονός νέας ερωτικής γνωριμίας. Αν θέλετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, καλό θα είναι να χειριστείτε τις υποθέσεις συγκαταβατικά και με ειλικρινείς προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό καταλαγιάζουν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις, ωστόσο με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, θα βρεθεί το άτομο που με τη στάση του θα δημιουργήσει ένα είδος ανταγωνισμού μεταξύ σας, στις κουβέντες σας προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας ωθήσει σε εσωτερικές αναζητήσεις, θα αναγκαστείτε να ψάξετε για αιτίες και υποσυνείδητες φοβίες, προκειμένου να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να ξαναβρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, αλλάζουν οι επαγγελματικοί σας στόχοι, νέες ιδέες, νέα όνειρα, κάτι ουσιαστικό θα αλλάξει στον τρόπο σκέψη σας, κατά συνέπεια και στις επιλογές σας. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επιστρέψετε στο πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας και δύο μέρες μετά με την Πανσέληνο στον Ζυγό, συμπτώσεις, συναντήσεις και συνομιλίες θα σας δώσουν την ευκαιρία ουσιαστικών αλλαγών, τώρα τακτοποιείτε οικονομικές υποθέσεις, κλείνετε συμφέρουσες συμφωνίες, οι συνεργασίες σας θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, εκτοπίζετε τις αρνητικές σκέψεις, ανακτάτε την αισιοδοξία σας, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση, με επιτυχία θα κλείσουν αναλυτικές συζητήσεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία, δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση δέσμευσης. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, οι δυναμικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αυθόρμητες και τολμηρές εκδηλώσεις, καταφθάνει απρόσμενη επανένωση με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, καταφθάνουν συναισθηματικές αλλαγές, που θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Ζυγό ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, δικαιώνεστε σε ένα επαγγελματικό σας ζήτημα και τερματίζετε μια αρνητική κατάσταση μέσα στην ερωτική σας σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, ειλικρινείς κουβέντες και αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, τώρα θα εντοπίσετε τα σημεία στα οποία ξεγελαστήκατε και οδηγηθήκατε σε λάθος συμπεράσματα. Σοβαρές υποσχέσεις θα δοθούν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα καταφέρετε να ανανεώσετε το μεταξύ σας κλίμα, ανοίξτε την καρδιά σας, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική ανταπόκριση. Για τους ερωτικά μόνους, δεν αποκλείεται να συμβεί απρόοπτη συνάντηση, που θα σας προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, προμηνύεται νέα γνωριμία και ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής αρχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τν Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, στόχος σας θα είναι να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο, να συμφιλιωθείτε με φιλικό ή οικογενειακό άτομο αν υπήρχε τσακωμός και να επανασυνδεθείτε, σε περίπτωση που χωρίσατε με το ερωτικό σας ταίρι. Εσείς οι ίδιοι, με δική σας πρωτοβουλία και προτροπή, θα ηρεμήσετε τα πνεύματα, θα καθοδηγήσετε τις καταστάσεις με στόχο την ισορροπία και την αρμονία. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανό να ανοίξετε τα φτερά σας προς άλλου είδους επαγγελματικές κατευθύνσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για μια καινούργια και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνεργασία. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα φλερτάρετε με τρόπο θερμό και στοχευμένο. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, έρχεται συμβάν νέας ερωτικής γνωριμίας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα, αποκαλύψτε την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία θα πρέπει να δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση σας, η συμπεριφορά σας θα είναι αντιδραστική, καλό θα είναι να αποφύγετε στις συζητήσεις σας τα εριστικά λόγια, κυρίως σε θέματα εργασιακά. Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό και τον Ήλο σε σύνοδο με τον Ουρανό, ίσως νιώσετε την ανάγκη να αποδράσετε από τα συνηθισμένα, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις και συμπλέγματα, τώρα θα στραφείτε στην αναζήτηση προσώπων ή καταστάσεων, που να μπορούν να σας συναρπάσουν. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, στόχο θα βρουν οι προσπάθειές σας, τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε υποθέσεις καρδιάς. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ένα καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, αν τολμήσετε να κάνετε βήμα προσέγγισης, να ξέρετε πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα κυρίως σε συναισθηματικά ζητήματα, έρχεται αποκατάσταση ερωτικής σχέσης. Για εσάς που διακόπηκε ο δεσμός σας και βιώνετε στάδιο χωρισμού, καταφθάνει γεγονός επανασύνδεσης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα καταφέρετε να διαγράψτε από τη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, εστιάστε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα σας δοθεί από μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επεκταθείτε και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, θα σας πλησιάσει πρόσωπο που τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, εσείς που είστε χωρίς σχέση μην αρνηθείτε πρόταση για ραντεβού, θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη, που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, σας ανοίγει καινούργια ερωτική δίοδο.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, δε θα είστε δεκτικοί στα τυχόν καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, επιφυλάξεις και ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε ψυχολογικά και συναισθηματικά, σε ζητήματα χωρισμού ή τσακωμού θα βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, η υπόθεση θα κλείσει με συμφιλίωση και επανένωση. Προσοχή στην εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, ναι μεν η διαίσθησή σας θα είναι δυνατή και έντονη, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να εκδηλώσετε συναισθηματική εξάρτηση, οι κινήσεις σας ίσως να είναι πωρωμένες, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσετε εξάρσεις έντονου πάθους ή ζήλειας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να βάλετε στόχο να ξανακερδίσετε το πρώην ερωτικό σας ταίρι. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα σταθεί στο πλευρό σας, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και ευχάριστο.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ