Τί προβλέπουν τα άστρα από 28.11 – 4.12.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Ξεφεύγετε από τη μονότονη ρουτίνα σας, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο και σας δίνει μια λαχτάρα να εξερευνήσετε άγνωστα μέρη και ανθρώπους. Μη χάνετε χρόνο και εξορμήστε σε νέες περιπέτειες, θα αποκομίσετε συναρπαστικές εμπειρίες. Πάρτε τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας σε ένα αυθόρμητο ταξίδι και μην προγραμματίζετε τίποτα! Θα μπορούσατε να συναντήσετε ανθρώπους που σας μεταδίδουν τις γνώσεις τους ή να βρεθείτε σε μια νέα πόλη, που σας συναρπάζει με τη διαφορετικότητά της. Μέσα από νέες διαπολιτισμικές γνωριμίες, ίσως ανακαλύψετε μια έντονη ερωτική χημεία με κάποιον/α που σας μεταδίδει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του για ζωή.

Ετοιμαστείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις που φέρνουν στο προσκήνιο την ηγεσία και την εξουσία σας. Ο εκφραστικός Ερμής κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η ευφράδεια και η πειθώ σας είναι τα δυνατά σας σημεία, οπότε χρησιμοποιήστε αυτά τα δώρα προς όφελός σας. Ενώ εσείς ίσως και να μη θέλετε να δικτυωθείτε κοινωνικά, οι άλλοι άνθρωποι σας προσεγγίζουν για τις σοφές και ώριμες συμβουλές σας. Μη χάσετε την ευκαιρία να συζητήσετε με κάποια άτομα για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και προβάλετε ανοικτά τις ιδέες σας σε ένα φίλο, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην επόμενη μεγάλη επιχειρηματική συνεργασία σας. Ή μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να έχετε κέρδος από ένα έργο ή χόμπι σας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες όταν ξεκινήσετε και μιλάτε με όλον τον κόσμο! 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αμφιβολίες για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση στη ζωή σας; Η νέα Σελήνη στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας, σας αποκαλύπτει όλα τα γεγονότα μπροστά σας, όσο σκληρά κι αν είναι. Το θετικό όμως είναι ότι το άγχος σας θα διαλυθεί. Ίσως ακόμα και να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για μια νέα οικονομική συμφωνία, κατά την οποία συνενώνετε τους οικονομικούς πόρους σας με ένα συνεργάτη. Αν έχετε ανησυχίες για τη φερεγγυότητα αυτής της συμφωνίας, απευθυνθείτε σε ένα αξιόπιστο άτομο. Αξίζει να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να πάρετε τις συμβουλές ενός επαγγελματία δικηγόρου, τουλάχιστον θα είστε ήσυχοι, γνωρίζοντας ότι τα πάντα είναι νόμιμα.

Διευρύνετε τους γνωστικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες, καθώς ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στον παγκόσμιο και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα δίψα για γνώση ή σας προσφερθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε, είτε για λόγους επαγγελματικούς ή για αναψυχή. Μια αλλαγή του ρυθμού της ζωής σας θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα απομακρύνει τη συνήθη ρουτίνα σας. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε κάποιον από μια διαφορετική κουλτούρα (είτε ερωτικά, είτε φιλικά) που μπορεί να σας προσφέρει μια νέα συναρπαστική ζωή. Ανοίγονται νέες θετικές προοπτικές για το μέλλον σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε ότι ένα επαγγελματικό σεμινάριο θα ενισχύσει τις γνώσεις σας, αλλά και τη θέση σας στην εργασία. Μιλήστε με όλον τον κόσμο, ακόμα και με αγνώστους, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλετε τον εαυτό σας και την αξία σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελάτε λίγο πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ρίχνει το φως της σε αυτούς που λατρεύετε. Αν είχατε αναλωθεί με τους υψηλούς στόχους στη σταδιοδρομία σας και δεν υπήρχε χώρος για κάποιες ποιοτικές συναντήσεις και συνομιλίες με τους αγαπημένους σας, το φεγγάρι αλλάζει το σκηνικό. Μπορεί ακόμη και να φιλοξενήσετε κάποια κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα που έρχονται από μακριά ή απλά να διοργανώσετε μια οικεία συγκέντρωση την οποία θα τη θυμάστε για πολύ καιρό. Απολαμβάνοντας τη συντροφιά εκείνων που αγαπάτε, θα γεμίσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας και πάλι.

Λαχταράτε μια στενότερη συναισθηματική σύνδεση, οικειότητα και εμπιστοσύνη, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης σας, κινείται στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Για τις επόμενες εβδομάδες το συναισθηματικό δέσιμο με τα πλησιέστερα και πιο αγαπητά σε σας πρόσωπα, γίνεται η ύψιστη προτεραιότητά σας. Μπορεί να αποφασίσετε να μεταβεί η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή εσείς και ο σύντροφός σας τολμάτε να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να πείτε «Σ’ αγαπώ»; Και ας είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας: Θα πρέπει να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να απομακρύνετε κάποιες σχέσεις που δε μιλάνε στην καρδιά σας και να κάνετε περισσότερο χώρο για αυτούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας; Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, απαιτεί από εσάς να φροντίσετε τον εαυτό σας και σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες διαβίωσης. Το να τρέφετε το σώμα σας με υγιεινά τρόφιμα, είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού σας, αλλά πώς θα θρέψετε το πνεύμα σας; Ίσως ασχοληθείτε με τη γιόγκα, το διαλογισμό ή απλά επεκτείνοντας τις γνώσεις σας νιώθετε μεγαλύτερη δύναμη και όρεξη για ζωή. Το πιο σημαντικό; Μην αγχώνεστε με τα μικρά, ανούσια πράγματα που συναντάτε στην καθημερινότητά σας και εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας σε όσους στάθηκαν δίπλα σας. Αυτό θα βοηθήσει να ανακάμψετε συναισθηματικά και ψυχικά. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε σε ό,τι θέλετε να κάνετε, έτσι το άγχος σας θα πέσει κατακόρυφα. Μην επωμίζεστε πολλαπλές εργασίες που δε θα καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας. Άλλωστε αυτός ο τρόπος σάς δίνει την ελευθερία να ζήσετε.

Θέματα επικοινωνίας ίσως σας έχουν χωρίσει από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε τις επόμενες εβδομάδες από τον Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και να διευθετήσετε ενδεχόμενες διαφωνίες και αψιμαχίες με τις πιο κοντινές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αφήστε στην άκρη το πείσμα και το σοβαρό ύφος σας για χάρη του συμβιβασμού, και με τη σειρά του ο σύντροφός σας θα είναι πιο ανοιχτός απέναντί σας και θα σας δείξει τον ίδιο σεβασμό. Καταγράψτε τι παίρνετε και τι δίνετε στις οικείες σχέσεις σας: Αν δίνετε τα περισσότερα από όσα παίρνετε τον τελευταίο καιρό (ή το αντίστροφο), εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να αποκατασταθεί η ισορροπία. 

ΛΕΩΝ

Τολμάτε να πάρετε ρίσκα στην αγάπη, είστε εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Το φεγγάρι σάς ενθαρρύνει να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε ό,τι κρύβετε μέσα σας. Έχετε το χάρισμα να μαγεύετε τους θαυμαστές σας με τη χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεσή σας, δεν αμφισβητείτε τον εαυτό σας, ξέρετε πώς να σαγηνεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Όντας ρομαντικοί και λέγοντας την αλήθεια, θα μπορούσατε να ανάψετε φωτιές στους γύρω σας. Λάμπετε και εκδηλώνετε την πιο ελκυστική και καλύτερη ποιότητα της προσωπικότητάς σας. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, θα έχετε περισσότερη διασκέδαση, περνάτε ημέρες (και νύχτες φυσικά) γεμάτες ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλετε τάξη στην ακαταστασία του σπιτιού σας και τις υποχρεώσεις σας; Έχετε έμπνευση και πρακτικές ιδέες για να εκσυγχρονίσετε τον προσωπικό χώρο σας, να νιώσετε πιο λειτουργικά και άνετα, χάρη στον Ερμή στον υπεύθυνο και οργανωτικό έκτο οίκο σας. Βάζετε ένα χρονοδιάγραμμα στα καθήκοντά σας και το τηρείτε. Η ιδέα μιας δομημένης ρουτίνας μπορεί να ακούγεται βαρετή, αλλά υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν για τη σταθερότητα που παρέχει. Προγραμματίστε σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε, όπως να πάτε στο γυμναστήριο, για καθημερινά ψώνια ή κάποιες υποχρεώσεις σας, βρείτε χρόνο για ανάπαυση και ξεκούραση, μόνο έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες ακόμα περισσότερο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα προσπαθούν να θέσουν εμπόδια στην ευτυχία σας; Η νέα Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας κάνει να μάχεστε μεταξύ των δικών σας συναισθηματικών αναγκών και των άλλων, ίσως νιώθετε να ασφυκτιείτε όντας με την οικογένειά σας. Ίσως ακόμα νιώθετε ενοχές προσπαθώντας να απεγκλωβιστείτε από τη δυναμική της οικογένειας και να σφυρηλατήσετε τη δική σας διαδρομή. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και τιμήστε τις δικές σας ανάγκες. Εσείς θα ζήσετε τη ζωή σας και κανένας άλλος. Το φεγγάρι φέρνει επίσης στο προσκήνιο τις τάσεις εξάρτησης που υπάρχουν με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα ή ακόμα και με τον αγαπημένο σας. Δεν είναι δική σας ευθύνη να σώσετε τους άλλους, ανεξάρτητα του πόσο πολύ θέλετε να το κάνετε. Στηριχτείτε στη δύναμη της θέλησής σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν τις δικές τους επιλογές και λάθη.

Ο ομιλητικός Ερμής ξεκινάει μια μακρά πορεία στο δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, στέλνοντάς σας την ειδοποίηση ότι θα πρέπει να συνηθίσετε να είστε στο προσκήνιο, ακόμα και αν δεν νιώθετε πάντα άνετα να είστε με πολύ κόσμο γύρω σας. Μη φοβάστε να εκφράσετε τις απόψεις σας, να λάβετε αναγνώριση για τις μεγάλες ιδέες σας ή να συμμετάσχετε σε μια κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, που σας βοηθά να προβάλετε τα ταλέντα σας. Η εμπιστοσύνη που έχετε στις δυνατότητές σας θα μπορούσε να σας φέρει έναν νέο ηγετικό ρόλο στην εργασία σας ή να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για μια κερδοφόρα επιχείρηση ή ένα δημιουργικό έργο. Έτσι, μιλήστε!

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας θυμίζει τη δύναμη της καλής διάθεσης, του χιούμορ και της ειλικρίνειας. Ίσως ξεκινήσετε την ανάπτυξη ενός νέου σχεδίου ή μιλήσετε σε ένα ευρύ κοινό ή απλά συζητάτε με όλον τον κόσμο. Δεν περιορίζεστε από το χρώμα, τη φυλή, τη θρησκεία. Αποκαλύπτοντας την εργασία σας σε φίλους ή συνεργάτες, θα βοηθηθείτε να την επεκτείνετε. Ίσως ακόμη και να αποφασίσετε να συνεργαστείτε με έναν από αυτούς, αφού βλέπετε ότι μπορούν να κάνουν το όραμά σας πράξη. Μπορεί ακόμη και να θελήσετε να μοιραστείτε μια ενθαρρυντική και χαρούμενη ιστορία μέσω ενός blog ή διαμέσου των social media, ή να αναζητήσετε νέους τρόπους για να συνδεθείτε με τα άτομα της κοινότητάς σας ή συμμετέχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας. Δε φοβάστε να ανοίξετε συζητήσεις με ξένους ή να κάνετε την πρώτη κίνηση στην αγάπη. Κάντε το!

Αν υπήρχαν αρνητικά ζητήματα που παρεμπόδιζαν την επικοινωνία με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα εξαφανίζονται, καθώς ο Ερμής κινείται στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες εβδομάδες για να ξεκαθαρίσετε οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους στενούς σας φίλους ή τους συναδέλφους σας. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα κοντά με τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας τώρα και ίσως να προτιμάτε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας και όχι ένα χώρο με πολύ κόσμο. Έτσι, σκεφτείτε να είστε στην άνεση του σπιτιού σας παρά να αναλώνετε τα βράδια σας έξω, με τρελή διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενεργοποιείται η αγάπη σας για την πολυτέλεια, καθώς η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί στην καλοπέραση και την άνεση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κλονίσετε την ισορροπία του τραπεζικού σας λογαριασμού, έτσι μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα πράγματα με λιγότερο κόστος. Ακόμη και οι πιο απλές απολαύσεις της ζωής μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε ζωντανοί και ακμαίοι, όπως απολαμβάνοντας έναν καφέ σε ένα απλό μπαρ ή δοκιμάζοντας να περπατήσετε στην ομίχλη του χειμώνα. Νιώστε την ομορφιά παντού και γύρω σας: πάτε σε μια έκθεση τέχνης, επισκεφθείτε ένα άγνωστο μέρος, πιείτε το κοκτέιλ σας στο μπαρ παρέα με ευχάριστα άτομα. Όταν είναι ικανοποιημένες οι αισθήσεις σας, αναγεννιέται η ψυχή σας.

Κάντε σχέδια για μια παρουσίαση ή ομιλία, έχετε σύμμαχό σας τον Ερμή στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, ο οποίος σας κάνει εύγλωττους και πειστικούς. Τις επόμενες εβδομάδες θα βρεθείτε με πολύ κόσμο, συζητάτε στα κοινωνικά δίκτυα και ανταλλάσσετε απόψεις, ίσως ακόμα καταφέρετε να οδηγήσετε μια ομάδα ή συσπειρώσετε τους φίλους σας για ένα ταξίδι. Γράφετε τις θέσεις σας σε ένα blog ή διαδίδετε κάποιες πληροφορίες μέσα στο διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να σας παρουσιαστεί μια καλοπληρωμένη ευκαιρία να διδάξετε ή ίσως ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών. Χρησιμοποιήστε το μαγνητισμό που απορρέει από τα λόγια σας, προς όφελός σας. Μια αμοιβαία επωφελής συνεργασία ή μια ευκαιρία να οργανώσετε μια κοινωνική εκδήλωση φέρνουν χαρά στη ζωή σας. Συσπειρώστε τους συναδέλφους σας για μια διασκεδαστική έξοδο, έχετε πολλά να πείτε εκτός δουλειάς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινά μια εντελώς νέα πορεία στη ζωή σας, βάζετε το κέφι και τον ενθουσιασμό στα μεγαλεπήβολα όνειρά σας, χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Τι θέλετε να πετύχετε; Βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα σε ένα έργο σας ή κάνετε μια τολμηρή κίνηση στην καριέρα σας ή ρισκάρετε στην αγάπη, και μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα έχετε ανέβει ψηλά. Είτε επιθυμείτε να φυτέψετε τους σπόρους της αγάπης, είτε ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος, το φεγγάρι είναι στο πλευρό σας. Συμβουλή: Σεβαστείτε τις απόψεις των άλλων και μη προσπαθείτε να επιβάλετε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας. Βρείτε έναν τρόπο για να εκφράσετε τη δική σας αλήθεια, χωρίς να καταπατάτε τα δικαιώματα των άλλων. Εάν έχετε δώσει περισσότερα από ό,τι σας αναλογεί σε μια σχέση, μην υποφέρετε στη σιωπή. Μιλήστε!

Αν σας απασχολούν καιρό τώρα ζητήματα χρημάτων, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία ή ενός φίλου που σας καταλαβαίνει. Ο Ερμής κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αποκτημάτων, θέτοντας τα θεμέλια για ένα πιο σταθερό οικονομικό μέλλον. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν οικονομικό σύμβουλο ή μιλήστε σε κάποιον, τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε. Προσπαθείτε ήδη για την ισορροπία του προϋπολογισμού σας; Υπάρχουν πάντα περιθώρια για βελτίωση. Ψάξτε για έξυπνους τρόπους για να ανακάμψετε οικονομικά, σκεφτείτε τι μπορείτε να περικόψετε ή ξεκινήστε εξοικονόμηση για ένα πιο ασφαλές οικονομικό μέλλον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγωνίζεστε να παραμείνετε στην κορυφή κάνοντας τα πάντα μόνοι σας; Η νέα Σελήνη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, σας επισημαίνει: Έχετε φίλους και γνωστούς σε υψηλές θέσεις, έτσι αφήστε στην άκρη την υπερηφάνεια σας και ζητήστε βοήθεια. Όλοι έχουν τώρα την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν κι εσείς θα νιώσετε πολύ πιο χαλαρά και ήρεμα. Το φεγγάρι σάς παροτρύνει επίσης να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα, αλλά παράλληλα σας υπενθυμίζει να μην αγνοήσετε το πρακτικό μέρος. Ναι, μπορεί να ονειρεύεστε αυτό το έργο, αλλά γνωρίζετε πώς θα φτάσετε στην υλοποίηση αυτού του επικού στόχου σας; Σχεδιάστε σιγά-σιγά τα βήματά σας, τις συγκεκριμένες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε, βασιζόμενοι στη διαίσθησή σας και τις εμπειρίες του παρελθόντος. Τα αστέρια σάς βάζουν πλάτες για να έρθετε πιο κοντά με κάποιον, ο οποίος είναι διατεθειμένος να σπάσει τον πάγο μεταξύ σας, αν είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό.

Μιλήστε και πείτε τη δική σας αλήθεια! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κινείται στο ζώδιό σας και προβάλετε την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητά σας στον τρόπο που επικοινωνείτε. Αναζητάτε να έχετε πάντα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σας και αυτήν τη στιγμή το σύμπαν μιλά για αυτοπροβολή και κύρος, έχετε αυθεντικότητα στον τρόπο παρουσίασης του εαυτού σας. Μη φοβάστε να δείξετε τα ταλέντα σας, αφήστε τον κόσμο να σας δει να λάμπετε. Λάβετε επίσης υπόψη σας το πώς νιώθετε για ορισμένα άτομα. Αν αισθάνεστε ότι σας κρατούν πίσω από την εξέλιξή σας ή δεν έχετε τις ίδιες αξίες στη ζωή, ίσως είναι καιρός να αποκοπείτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αίμα κυλά καυτό στις φλέβες σας, επιδιώκετε να δικτυωθείτε κοινωνικά, να κινηθείτε πιο κοντά στα πράγματα που θέλετε να δημιουργήσετε. Η νέα Σελήνη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, βάζει τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια στη ζωή σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ένα απλό, μεσημεριανό γεύμα απέναντι από το γραφείο σας. Ενσωματώνεστε σε ομάδες με τις οποίες έχετε κοινές ιδέες και συμφέροντα, ή ίσως νιώσετε πάθος να αγωνιστείτε για ένα ιδανικό. Ή μπορεί να επεκτείνετε το κοινωνικό δίκτυό σας, κάνετε νέους φίλους, έχετε μεγάλα οράματα για το μέλλον. Αν το όνειρό σας περιλαμβάνει την επίσκεψη (ή ακόμα και τη διαβίωση) σε ένα άλλο μέρος του κόσμου, δημιουργήστε ένα όραμα, ο νόμος της έλξης λειτουργεί υπέρ σας, έτσι ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Πείτε αντίο στους ανθρώπους και τα πράγματα που δε σας εξυπηρετούν πλέον, είναι η παρότρυνση του Ερμή που κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους. Βάζετε τη λογική σας και επουλώνετε τις πληγές του παρελθόντος, δημιουργείτε τάξη στην ψυχική ακαταστασία σας. Αυτές οι εσωτερικές φωνές από το παρελθόν, που δείχνουν ότι δεν είστε αρκετά καλά για να προχωρήσετε μπροστά, δεν έχουν καμία θέση πλέον στη ζωή σας. Αν έχει υπάρξει μια κατάσταση που σας βασάνιζε καιρό, τώρα κάτι συμβαίνει που σας κάνει να χαλαρώσετε από αυτήν τη φορτισμένη κατάσταση. Εάν έχετε ανάγκη να συνομιλήσετε με κάποιον για συμβουλές, απευθυνθείτε σε ένα έμπειρο και ώριμο άτομο, το οποίο σας εμπνέει εμπιστοσύνη. 

ΙΧΘΥΣ

Το μυαλό σας τριγυρνά σε θέματα εργασίας, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια του φεγγαριού για να πάρετε τα ηνία και να πάτε μπροστά στην καριέρα σας. Δώστε προτεραιότητα στα καθήκοντά σας, κάντε μια παρουσίαση, επεκτείνετε τις γνώσεις σας στον τομέα σας και ανανεώστε τον επαγγελματικό χώρο σας. Κάντε το πρώτο βήμα για την υλοποίηση των επαγγελματικών στόχων σας, αλλά φροντίστε να είναι εφικτοί. Δικτυωθείτε κοινωνικά με άτομα που είναι ώριμα και έμπειρα, αυτό θα μπορούσε να αποφέρει ελπιδοφόρα αποτελέσματα στην ανάβασή σας. Συμμετέχετε σε μια ελίτ κοινωνική εκδήλωση, εγγραφείτε σε ένα επαγγελματικό σεμινάριο ή μιλήστε με έναν φίλο που δημιούργησε μόνος του τη δική του επιτυχία.

Δεν σταματάτε να μιλάτε στα social media! Ο Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας, για τις επόμενες εβδομάδες σας φέρνει νέα άτομα στη ζωή σας και την υποστήριξη σε ό,τι αφορά την τεχνολογία. Η σύνδεση με τους ομοϊδεάτες σας, που σας ενώνουν κοινές αξίες και ιδανικά, ή οι ομάδες στο Facebook που σχετίζονται με την εργασία σας, θα είναι προς όφελός σας. Η ομαδική εργασία έρχεται στο προσκήνιο τώρα, έτσι μπορεί να συνεργαστείτε με κάποιους για ένα ομαδικό έργο ή ψάχνετε για ομαδικά έργα που μπορείτε να συμμετέχετε. Υπάρχει δύναμη στο σύνολο και ενώνοντας τις δυνάμεις σας με τους άλλους, θα κάνετε θαύματα. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ