Τί προβλέπουν τα ζώδια από 16-23.7.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αυτή είναι εν μέσω δύο εκλείψεων. Την προηγούμενη εβδομάδα η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο «άγγιξε» τον σημαντικότατο τομέα της οικογένειας και είναι πιθανό να πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που υπήρχα και θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούσαν. Η επιρροή της είναι ακόμα έντονη και δεν αποκλείεται να υπάρχουν κλυδωνισμοί, λόγω πιθανών αντιπαραθέσεων ή απογοητεύσεων.

Η ένταση λοιπόν καλά κρατεί και πριν πραγματοποιηθεί η δεύτερη έκλειψη αυτού του καλοκαιριού, που θα είναι ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, η οποία θα φέρει ανατροπές σε σχέδια, στόχους, φιλοδοξίες, συλλογικές δράσεις, φιλικές και ερωτικές σχέσεις, καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ήρεμες στιγμές που θα σε οδηγήσουν στο να ξεφύγεις από προβληματισμούς και κόντρες.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 μπορεί να σου προσφέρει την ξενοιασιά που αναζητάς, καθώς ανεβάζει την διάθεσή σου και βλέπεις την ζωή με αισιοδοξία. Είναι ευκαιρία να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να δρομολογήσεις με θετικό τρόπο το καθημερινό σου πρόγραμμα, έτσι ώστε να γίνει ευκολότερο για εσένα. Συζητήσεις για προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο είναι πιθανές, που θα εξασφαλίζουν και οικονομικά οφέλη. Συναισθηματικά, δείχνεις διάθεση να λύσεις καθημερινά ζητήματα της σχέσης σου, αφήνοντας την γκρίνια και την επικριτικότητα στην άκρη, εκφράζοντας τα έντονα συναισθήματά σου που θα φέρουν την ηρεμία στην σχέση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η εβδομάδα αυτή είναι η ενδιάμεση μεταξύ δύο σημαντικών εκλείψεων που ανεβάζουν το θερμόμετρο. Η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο της προηγούμενης εβδομάδας δόνησε για τα καλά τις σχέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον, τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε, τυχόν εμπορικές συνεργασίες που μπορεί να είχες στα σκαριά, φέρνοντας πιθανές συγκρούσεις με πρόσωπα που ήθελαν να επιβληθούν και να κατευθύνουν τις καταστάσεις με βάση προσωπικές τους σκοπιμότητες.

Λίγο πριν την δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με την συμμετοχή του Ουρανού στο ζώδιό σου, η ένταση είναι στα ύψη και καλό είναι αυτή την εβδομάδα να πάρεις ανανεωτικές ανάσες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσεις τις όποιες προκλήσεις θα προκύψουν σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι, την αισιοδοξία, την διάθεση να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις, να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Είναι επίσης εξαιρετική συγκυρία για πολύ καλές συνεργασίες, που θα καλύπτουν τις ανάγκες σου σε όλα τα επίπεδα και μπορούν να έχουν θετικότατη εξέλιξη. Συναισθηματικά, είναι δεδομένο ότι δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες και στην ερωτική σου ζωή, καθώς εκφράζοντας τα συναισθήματά σου βρίσκεις ανταπόκριση από το ταίρι σου και μπορείς να περάσεις μαζί του μοναδικές στιγμές πάθους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και να δώσουν νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η ένταση είναι πιθανή και αυτή την εβδομάδα, καθώς βρισκόμαστε μεταξύ δύο εκλείψεων. Την προηγούμενη εβδομάδα η μερική έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στον Καρκίνο επηρέασε τον τομέα των συναισθηματικών και των υλικών σου αναγκών, των ηθικών σου αξιών. Δεν αποκλείεται να πάρθηκαν αποφάσεις που να σε οδήγησαν σε μία νέα πορεία όσων αφορά την διαχείριση των οικονομικών σου.

Λίγο πριν την δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με την συμμετοχή του Ουρανού στον Ταύρο και πιθανά να φέρει ανατροπές σε σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και κοντινό σου περιβάλλον, σε ότι αφορά ζητήματα νομικής φύσεως και θέματα σπουδών, είναι απαραίτητο να πάρεις ανάσες αισιοδοξίας και χαράς που θα σε οπλίσουν με θετική διάθεση για να ανταπεξέλθεις σε ότι προκύψει.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 ανεβάζει την ψυχολογία σου και επιδιώκεις να περάσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με το ταίρι σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους στον χώρο σου, καθώς δείχνεις να απολαμβάνεις τις ήρεμες βραδιές που σου χαρίζουν ασφάλεια και ζεστασιά. Είναι γεγονός ακόμα ότι ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας εξομαλύνονται, κάτι που σε βοηθά να απελευθερωθείς από το άγχος και την νευρικότητα. Συναισθηματικά, μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικό ρομαντικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, με το πάθος και το συναίσθημα να δίνουν ενέσεις φρεσκάδας στην σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε!Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στον απόηχο της ολικής έκλειψης Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου στις 13.07 και είναι γεγονός ότι η ένταση μπορεί ακόμα να είναι αισθητή, καθώς πέρασες σε ένα στάδιο στην ζωή σου, σε ότι αφορά τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που μπορεί να μην είναι εύκολο λόγω αντιδράσεων από πρόσωπα που πιθανά επιθυμούσαν να σου επιβληθούν ή να σε ελέγξουν από ανασφάλεια και φόβο.

Λίγο πριν την δεύτερη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, με την συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο και πιθανά να φέρει ανατρεπτικά γεγονότα σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και το εισόδημα, αλλά και ανασφάλειες, απωθημένα και φόβους με ορμή και νευρικότητα στην επιφάνεια, μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς και να αποκτήσεις αποθέματα καλής διάθεση και αισιοδοξία για να αντιμετωπίσεις τυχόν δυσκολίες.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07σου δίνει την ψυχολογική ανάσα που χρειάζεσαι, καθώς η ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα είναι έντονη, γι’ αυτό πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα και να περάσεις υπέροχες στιγμές διασκεδάζοντας και γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Το φλερτ παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς δεν θα σταματήσεις να παίζεις. Ιδιαίτερα εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι ιδανική συγκυρία για να υπάρξει νέα γνωριμία στην ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσένα. Ο δεσμευμένος μπορείς να οργανώσεις μία μοναδική κοντινή απόδραση για εσένα και το ταίρι σου, όπου θα περάσετε μοναδικά και θα βιώσετε έντονες στιγμές πάθους και ρομαντισμού.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Αυτή την εβδομάδα η ένταση πιθανά να είναι εμφανής, καθώς βρίσκεται στον απόηχο της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Καρκίνο, που έβγαλε στην επιφάνεια φόβους και τραύματα του παρελθόντος, αλλά έφερε και στο προσκήνιο ανεπίλυτες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και να κλείσεις. Δεν είναι εύκολο να περάσεις αυτό το τόσο σημαντικό σημείο, χωρίς να προκύψουν εσωτερικά ζητήματα αλλά πιθανά και πρόσωπα που να προσπάθησαν ή να προσπαθούν να σε χειριστούν.

Μία εβδομάδα σχεδόν πριν την δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού, η οποία θα γίνει στο άξονά σου με τον Υδροχόο και την συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων που πιθανά να σε αιφνιδιάσουν, καλό είναι να περάσεις όμορφα και να γεμίσεις με θετικά συναισθήματα, σκέψεις και χαρά που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις σε όποια κατάσταση προκύψει.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 σε βοηθά να βρεις το κέφι, την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που θα γίνει άμεσα εμφανές στα κοντινά σου πρόσωπα. Είναι αλήθεια ότι δεν σε ενδιαφέρει να διασκεδάσεις με πολύ κόσμο, αλλά έχεις ανάγκη να περάσεις όμορφες στιγμές στον προσωπικό σου χώρο με δικούς σου ανθρώπους, δίνοντας ζεστασιά και τρυφερότητα και νιώθοντας ασφάλεια. Μοναδικές μπορεί να είναι οι στιγμές με τον σύντροφό σου, όπου πάθος και ρομαντισμός μπλέκουν σε ένα μοναδικό γαϊτανάκι και μπορεί να απογειώσουν την σχέση σου, «θεμελιώνοντας» εντονότερα από τα συναισθήματά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η εβδομάδα αυτή είναι εν μέσω δύο εκλείψεων που ανεβάζουν το θερμόμετρο και την νευρικότητα. Στον απόηχο της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Καρκίνο που πραγματοποιήθηκε στις 13.07 και επηρέασε έντονα τον τομέα των σχεδίων και τον στόχων σου, τις φιλικές σου σχέσεις και τις ομαδικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις, είναι λογικό να νιώθεις ότι αυτή η νέα αρχή λειτούργησε μεταμορφωτικά για εσένα, κάτι που δεν είναι εύκολο.

Μία εβδομάδα πριν την δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και θα σε ωθήσει πιθανά να κλείσεις ένα κύκλο σημαντικό σε σχέση με την εργασία, την καθημερινότητα και ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν, λόγω εκρηκτικών διαθέσεων και αναπάντεχων γεγονότων που θα φέρουν παρασκήνιο στην επιφάνεια, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να γοητεύσεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Δία στον Σκορπιό φτιάχνει την διάθεσή σου και μπορείς με την γοητεία που αποπνέεις να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Είναι ξεκάθαρο ότι το χιούμορ και η θετική στάση σου κερδίζουν τους πάντες. Είναι επίσης βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία για διασκέδαση και για κέφι, κάτι που θα λειτουργήσει μοναδικά στην ψυχολογία σου. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική συγκυρία για να δώσεις ανάσα φρεσκάδας στην σχέση σου και, γιατί όχι, να επιδιώξεις μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σου που θα σας απογειώσει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πολλές θα είναι για εσένα οι νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις στο πέρασμά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στον απόηχο της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού, της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Καρκίνο και δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονη ακόμα νευρικότητα, καθώς δόνησε τον τομέα της καριέρας σου και είναι πιθανό να πάρθηκαν αποφάσεις για ένα νέο ξεκίνημα που είναι δύσκολες για εσένα, αλλά θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά μέσα σου.

Λίγο πριν την δεύτερης έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα στον ερωτικό τομέα αλλά και σε φιλικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες και στις φιλοδοξίες σου είναι θετικό ότι μπορείς να πάρεις ανάσες αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και ρομαντισμού που θα ανεβάσουν την διάθεσή σου, γεμίζοντάς σε με θετική σκέψη για να ανταποκριθείς στις όποιες προκλήσεις μπορεί να εμφανιστούν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 ανανεώνει την διάθεσή σου, βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και δεν θα αφήσεις τις στιγμές ανεκμετάλλευτες, καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικά με δικού σου ανθρώπους ή με το ταίρι σου. Έχεις όλη την καλή διάθεση να στηρίξεις και να συμπαρασταθείς σε όποιον απευθυνθεί σε εσένα και να μεταδώσεις την θετικής σου ενέργεια. Συναισθηματικά, πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν,  ζητώντας την ευκαιρία να είναι και πάλι κοντά σου. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα, αρκεί να είσαι βέβαιος για τους λόγους επιστροφής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στον απόηχο της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Καρκίνο, που πραγματοποιήθηκε στις 13.07, ανακινώντας ζητήματα σπουδών, νομικά θέματα αλλά και σχέσεων σε ευρύτερο συγγενικό και φιλικό επίπεδο και πιθανά να σε ώθησε στο να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που μπορεί να είναι δύσκολο και επίπονο, αλλά θα παίξει μεταμορφωτικό ρόλο για την πορεία της ζωής σου.

Λίγο πριν την δεύτερη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τα Φώτα, που θα ανεβάσει την ένταση σε οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο φέρνοντας ανατροπές και εκρηκτικές διαθέσεις, έχεις την ευκαιρία να πάρεις ανάσες αισιοδοξία και να περάσεις υπέροχες στιγμές με φίλους και το ταίρι σου, κάτι που θα σου δώσει δύναμη για να ανταπεξέλθεις σε όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στο ζώδιό σου στις 22.07 σε ανεβάζει ψυχολογικά, σε γεμίζει αισιοδοξία και χαρά αλλά και διάθεση να διασκεδάσεις και να επικοινωνήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, περνώντας μοναδικές στιγμές μαζί τους. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα, δίνοντας μία νέα προοπτική στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και σε όποιο στόχο έχεις θέσει στην ζωή σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο αντίκτυπος από την μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο που πραγματοποιήθηκε στις 13.07 είναι αισθητός και αυτή την εβδομάδα, καθώς ήρθαν στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, αλλά και προσωπικές ανασφάλειες και φόβοι. Η νέα αρχή που πιθανά έγινε μπορεί να σε στενοχώρησε αλλά είναι γεγονός ότι θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα.

Μία εβδομάδα πριν από την δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με την συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο και που θα σε ωθήσει πιθανά να κλείσεις κύκλους σε ότι αφορά σχέσεις με το κοντινό αλλά και ευρύτερο περιβάλλον σου αλλά και σε ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία και εμπορικές συμφωνίες που πιθανά να έχεις στα σκαριά, σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις βαθιές ανάσες που θα φτιάξουν την διάθεσή σου και θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 σε γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία, κατανόηση αλλά και έντονη διαίσθηση σε ότι αφορά επαγγελματικές επιλογές που έχεις στα πλάνα σου αλλά και σε ότι αφορά την συναισθηματική σου επιλογή, καθώς δείχνεις έτοιμος να αφήσεις πίσω σου ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν και να πάρεις αποφάσεις για να δρομολογήσεις εξελίξεις στην σχέση σου, γιατί όχι και η επισημοποίηση. Καταλυτικό ρόλο θα παίξουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και στην προσωπική σου ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Έντονες δονήσεις πιθανά να προκάλεσε η μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο που πραγματοποιήθηκε στις 13.07 και έφερε στο προσκήνιο ζητήματα προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Οι αποφάσεις που πιθανά  κλήθηκες να πάρεις μπορεί να είναι δύσκολες, όμως είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά πάνω σου και θα προχωρήσεις σε μία νέα αρχή, βλέποντας από διαφορετική οπτική γωνία τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες.

Μία εβδομάδα πριν την επόμενη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου με την συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο και θα φέρει πιθανά την ολοκλήρωση καταστάσεων που αφορούν τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές έρωτα, φλερτ και διασκέδασης, που θα σε γεμίζουν με δύναμη για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις, καθώς η ένταση και οι ανατροπές που πιθανά να υπάρξουν θα σε ταρακουνήσουν για τα καλά.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 μπορεί να σου χαρίσει υπέροχες στιγμές κεφιού και ανεμελιάς με φιλικά σου πρόσωπα και παρέες που έχεις κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Δεν αποκλείονται οι εκδρομές στην ύπαιθρο που θα σε ανανεώσουν και θα σε γεμίσουν δύναμη και αισιοδοξία. Συναισθηματικά, είναι σημαντικό ότι περνάς όμορφα με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και αντιμετωπίζοντας την ζωή σας παιχνίδι, κάτι που λειτουργεί ευεργετικά στην σχέση και στην εξέλιξή της. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι γεγονός ότι οι κατακτήσεις θα είναι πολλές και μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα σου δώσει χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Οι αναταράξεις στην καθημερινότητα και την εργασία σου είναι αισθητές και αυτή την εβδομάδα, μετά την μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13.07, που μπορεί να σε ώθησε να κάνεις ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα εν μέσω αποκαλύψεων παρασκηνιακών διεργασιών αλλά και σημαντικών προσωπικών σου αποφάσεων που θα αλλάξουν ριζικά την ροή της καθημερινότητας και της δουλειάς σου.

Λίγο πριν την δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου με τον Λέοντα και τον Ουρανό να συμμετέχει από τον Ταύρο ανατρέποντας τις καταστάσεις και ανεβάζοντας την ένταση στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες, καλό είναι να εκμεταλλευτείς αυτό το χρόνο με το να περάσεις όμορφα, να νιώσεις ανάλαφρος και να ανακτήσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πιθανές αιφνιδιαστικές αλλαγές και νευρικότητα με διαφορετικό πνεύμα.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 σου δίνει τονωτικές ενέσεις δύναμης για να αφήσεις πίσω ανασφάλειες, απωθημένα και φόβους που πιθανά να σε ταλαιπωρούν στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς τώρα να εκφράσεις το πάθος και τον ερωτισμό στο ταίρι σου, χωρίς να σε κυριεύει η καχυποψία και η ζήλια και να μετουσιώσεις την έντονη ενέργεια σε μοναδικές στιγμές πόθου και έρωτα. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά και τον τρόπο που βλέπεις την σχέση σου γενικότερα, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξή της, που θα αλλάξει την εικόνα της στον ευρύτερο κοινωνικό σου περίγυρο.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η εβδομάδα αυτή βρίσκεται στον απόηχο της μερικής έκλειψης Ηλίου στον Καρκίνο που πραγματοποιήθηκε στις 13.07 και πιθανά να έφερε νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά δημιουργικές ενασχολήσεις που σε ενδιέφεραν αλλά κυρίως στην προσωπική σου ζωή, ωθώντας σε σέ αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον σύντροφο αλλά και την φιλοσοφία που σε διέπει στον έρωτα.

Λίγο πριν την δεύτερη κατά σειρά έκλειψη του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, με τον Ουρανό σε ταυ τετράγωνο με τα Φώτα να προκαλεί ξαφνικά γεγονότα και εκρηκτικές καταστάσεις, μπορείς να πάρεις δύναμη και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας, που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, χαρά και κέφι για την ζωή, κάτι που θα σε βοηθήσει στα να ανταποκριθείς σε πιθανές δύσκολες παρελθούσες καταστάσεις ή ζητήματα εργασίας που θα προκύψουν.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Δία στον Σκορπιό στις 22.07 μπορεί να φέρει σημαντικά θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τις συνεργασίες σου, όμως πάνω από όλα πιθανά να φέρει αισιοδοξία και ανεβασμένη διάθεση που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και έρωτα με το ταίρι σου, καθώς βρίσκεις την δύναμη να ξεπεράσεις τυχόν καταστάσεις και να δεις με ανεμελιά και παιδικότητα την ζωή. Πιθανά είναι και τα ταξίδια που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην σχέση σου, δίνοντας τονωτικές ανάσες παιδικότητας και περιπέτειας που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην διάθεσή σου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ