Τί προβλέπουν τα ζώδια από 24 -30.12.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Κριέ! Η εβδομάδα αυτή δεν έχει έντονη αστρολογική κινητικότητα από πλευράς όψεων, όμως είναι αυτή που μας προετοιμάζει αργά και σταθερά για την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 06.01. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ένα εξιδανικευμένο πλαίσιο συζητήσεων και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε σχέσεις με το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σου περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι μπορεί να γίνεις ευκολόπιστος και να μην έχεις τη δυνατότητα να διακρίνεις ψευδείς υποσχέσεις μπορεί να σου δοθούν ή εσύ ο ίδιος να προβείς σε υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Το προτιμότερο είναι να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες ή συζητήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας είναι στα ύψη και δεν θα βοηθήσει στην επιτυχή πορεία τους.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εντείνει ακόμα περισσότερο το συναίσθημα πάθους και μαγνητισμού που πιθανά νιώθεις για το σύντροφό σου ή για νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Σημαντικό είναι ότι η έκφραση των συναισθημάτων γίνεται με φυσιολογική ροή ή χωρίς δράματα, καχυποψίες, ζήλια. Σημαντικές είναι ακόμα οι οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να λύσεις, καθώς ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, έχεις όμως τη δυνατότητα να επιτύχεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Τυχόν επιχειρηματικές προσπάθειες μπορούν να αποβούν άκρως προσοδοφόρες και η οικονομική ευρωστία να λειτουργήσει ανακουφιστικά και σε πιθανές ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ταύρε! Η εβδομάδα αυτή δεν είναι έντονη αστρολογικά όμως καθίσταται άκρως σημαντική, καθώς σε προετοιμάζει για την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 06.01 στον Αιγόκερω. Στις 24.12 το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και διευθετήσεις που μπορεί να θέλεις να προχωρήσεις, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι ακούς, γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι εφικτά αυτά που σου υπόσχονται και λόγω της καλής σου προαίρεσης να εμπιστευτείς πρόσωπα που θα σε εκθέσουν και θα σε απογοητεύσουν. Παράλληλα είναι προτιμότερο και εσύ να μην δίνεις υποσχέσεις και δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή γιατί η ανάγκη ωραιοποίησης προσώπων και καταστάσεων μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή να είσαι εσύ αυτός που δεν θα είσαι ειλικρινής.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και εντείνει τη διάθεση να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις και καθοριστικές αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή. Η έννοια της δέσμευσης για εσένα έχει σημαντικότερο ρόλο και δεν αποκλείεται οι επιλογές που θα κάνεις να αφορούν το να οδηγήσεις τη σχέση σου σε επόμενο επίπεδο, για παράδειγμα την επισημοποίηση. Έντονες διεργασίες μπορεί να υπάρξουν και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς σημαντικά μπορεί να είναι τα κέρδη από συνεργασίες που έχεις, αφού έχεις την διαίσθηση που θα σε οδηγήσει στις σωστές επιλογές και που θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αυτή σε προετοιμάζει για την πρώτη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 06.01 και η ένταση ανεβαίνει. Στις αρχές της, ο Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και αυτό μπορεί να έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις σε συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου ή σε συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι ακούσεις ,καθώς η καλοπροαίρετη διάθεση σου μπορεί να σε κάνει δεκτικό σε πρόσωπα που δεν είναι όσο φερέγγυα φαίνονται ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Παράλληλα, καλό είναι και εσύ να μην δίνεις υποσχέσεις και να μην δεσμεύεσαι σε πράγματα που δεν θα σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Το έλλειμμα αντικειμενικότητας μπορεί να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή και να υποπέσεις σε λάθος συμπεράσματα ή να μην είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να εξευμενίσει σχέσεις συναδελφικές που μπορεί μέχρι πρότινος να υπήρχαν προβλήματα, αλλά ακόμα να καταφέρεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου έχοντας την ψυχική δύναμη και την ενέργεια να ανταποκριθείς σε ότι απαιτείται και σε πιθανές αλλαγές που μπορεί να κάνεις. Πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο είναι πιθανό να εκφράσουν έντονα συναισθήματα για εσένα που θα εκτοξεύσουν το πάθος. Παράλληλα, οι συζητήσεις στη δουλειά σε ότι αφορά τις οικονομικές του απολαβές μπορεί να είναι πιθανές και έχεις τώρα την ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν και να πετύχεις τους στόχους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Καρκίνε! Η αστρολογική κίνηση αυτή της εβδομάδας δεν είναι υψηλή, όμως η ένταση αυξάνεται, καθώς πλησιάζει η πρώτη έκλειψη του 2019 που θα γίνει στις 06.01 και θα σε επηρεάσει άμεσα. Στις 24.12 το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις στην καθημερινότητα και στην εργασία και καλά θα κάνεις να είσαι ακριβής στον προγραμματισμό ή σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις γιατί το πιθανότερο είναι να υποπέσεις σε λάθη. Επίσης, είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις για την εξέλιξή σου στη δουλειά ή με συναδέλφους γιατί το έλλειμμα αντικειμενικότητας και οι αυταπάτες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αφού είναι πιθανό να δεχτείς δεσμεύσεις ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, καθώς το παιχνίδι και η χαρά συνδυάζεται με το πάθος και την έξαψη και λειτουργούν άκρως ευνοϊκά για τη σχέση σου. Γίνεσαι περισσότερο εκφραστικός από ποτέ και είσαι πια έτοιμος να δείξεις στο ταίρι σου τι σημαίνει πραγματικά για εσένα και τα βαθύτερα σου συναισθήματα, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την προσωπική σου ζωή. Σημαντικές μπορεί να είναι οι οικονομικές συμφωνίες σε ότι αφορά δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Έχεις τώρα την ευκαιρία να αυξήσεις τα κέρδη σου και να είσαι ο κερδισμένος προωθώντας τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Λέοντα! Αυτή η εβδομάδα είναι άκρως εορταστική όμως η νευρικότητα εντείνεται, καθώς οδεύουμε προς την πρώτη έκλειψη του 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 06.01 και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι. Τις 24.12 ο Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μία αστρολογική συνθήκη που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, καθώς είναι πιθανό να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων ή η διάθεση είναι ωραιοποιήσεις το ταίρι σου να είναι τέτοια που να δέχεσαι ότι και αν ακούς ενώ το πιθανότερο είναι να μην είναι εφικτό. Παράλληλα, καλό είναι να μην πεις και εσύ στη διαδικασία να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις γιατί αργά ή γρήγορα αυτό θα αποκαλυφθεί και θα εκτεθείς. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να έχει σε δημιουργικό επίπεδο, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που πιθανά έχεις.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δημιουργεί έντονα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και την ανάγκη να βρεθείς με τον σύντροφο και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Η τρυφερότητα και η ανάγκη για ασφάλεια συνδυάζονται μοναδικά με τον πόθο και τον ερωτισμό και μπορεί να είναι καθοριστική στιγμή για την σχέση σου, καθώς έχεις την διάθεση να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία και πιθανές αγοροπωλησίες ή άλλες διαδικασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα στην σε οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Παρθένε! Βρισκόμαστε αυτήν την εβδομάδα λίγες μέρες πριν την πρώτη έκλειψη του 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 06.01 και είναι γεγονός ότι η ένταση αυξάνεται. Στις αρχές της, το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει χαοτικές επικοινωνιακές καταστάσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα είτε οικεία πρόσωπα να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου είτε εσύ να μην είσαι με αυτούς. Αυταπάτες, εξιδανίκευση και μεγάλες υποσχέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις προς το παρόν τις σημαντικές συζητήσεις, αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος σε αυτά που εκφράζεις αι να προσπαθήσεις να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής σε ότι ακούς.
Στις 28 12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί αλλά και να εκφράσετε με ευκολία τα βαθύτερα σας συναισθήματα, καθώς η επικοινωνία για εσένα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στη σχέση. Η επικοινωνία σε απόλυτη αρμονία με το πάθος απογειώνουν την ερωτική σου ζωή και της δίνουν άλλη διάσταση, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ με το σύντροφό σου. Παράλληλα κομβικές οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε σένα, γι’ αυτό χρησιμοποίησε τη διαίσθηση σου και μην χάσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

ΖΥΓΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ζυγέ! Η εβδομάδα αυτή δεν χαρακτηρίζεται από έντονη αστρολογική κινητικότητα, όμως είναι καταλυτική, καθώς προηγείται αυτής με την πρώτη έκλειψη το 2019 που θα γίνει στις 06.01 και η ένταση αρχίζει να γίνεται εμφανής. Στις 24.12 ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει έντονα ζητήματα σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, καθώς η καλοπροαίρετη στάση σου, η διάθεση για να εξιδανικεύεις και να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς μαζί σου. Όμως καλό είναι και εσύ να είσαι προσεκτικός σε δεσμεύσεις και υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να ανταποκριθεί σε αυτές και να εκτεθείς. Ότι κι αν προκύψει το προτιμότερο είναι να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής.

Στις 28.12 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος, τον ερωτισμό και την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου κάτι που σε γεμίζει ανασφάλεια και αυτοπεποίθηση και είναι σημαντικό για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Σημαντικές είναι και οι οικονομικές εξελίξεις που μπορεί να έχεις, καθώς ζητήματα, εύρεση νέων πόρων ή συζητήσεις που μπορεί να σε απασχολούν αυτό τον καιρό με βάση το εισόδημα σου έχουν τη δυνατότητα να αποδώσουν τα μέγιστα, φτάνει εσύ να ακολουθήσεις πιστά το ένστικτό σου. Είμαι χρυσή ευκαιρία να κερδίσεις και αυτό θα είναι αρκετό για να σε γεμίσει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για την πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Σκορπιέ! Διανύουμε μία εβδομάδα η οποία δεν έχει έντονα αστρολογικά φαινόμενα και κινήσεις. όμως προηγείται αυτής στην οποία πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 06.01 και αυτό είναι αρκετό για να ανεβάσει την ένταση σιγά σιγά. Στις 24.12 το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά και εξαπατήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που πιθανά θέλεις να συζητήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με όσους πρόκειται να εμπιστευτείς γιατί δεν είναι απίθανο να μην είναι ειλικρινείς μαζί σου και αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις και αποφάσεις. Παράλληλα, θα πρέπει και εσύ να είσαι ξεκάθαρος και ευθύς σε ότι πιστεύεις και δεν θα πρέπει να μπεις σε διαδικασία υποσχέσεων που δεν μπορείς να κρατήσεις.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα στην προσωπική σου ζωή, καθώς η διαίσθηση, ο δυναμισμός και το πάθος σε κατακλύζει και αυτό έχει έντονο αντίκτυπο στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχεις. Το ζητούμενο σου είναι να ζήσεις τον έρωτα όπως ποτέ άλλοτε και αυτό πιθανά να σε οδηγήσει στο να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που μπορεί να έχεις και να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο σκέψης και έκφρασής σου. Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες μπορεί επίσης να υπάρξουν καθώς μέσα από εμπορικές ή δραστηριότητες σε σχέση με την επικοινωνία μπορεί να σου δοθεί το κίνητρο για συμφωνίες που θα έχουνε θετική επιρροή στο εισόδημά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Τοξότη! Είναι γεγονός ότι αυτή η εβδομάδα δεν έχει έντονη αστρολογική δραστηριότητα όμως είναι καθοριστική, καθώς ήδη αρχίζει και γίνεται έντονη η επίδραση της πρώτης έκλειψης του 2019 που θα γίνει στις 06.01. Στις 24.12 ο Ερμής στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ξεκάθαρες και ειλικρινείς συζητήσεις και αυτό μπορεί να είναι καθοριστικό για συνεργασίες που πιθανά να θέλεις να προωθήσεις ή για την προσωπική σου ζωή και σημαντικές συζητήσεις που έχεις με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς το κυριότερο είναι ότι η καλή σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις ή στο να πιστέψεις υποσχέσεις που δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, θα πρέπει και εσύ να είσαι ειλικρινής και ευθύς στο λόγο σου κάτι που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο και να οδηγηθείς σε ανειλικρίνεια ή δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για αργότερα γιατί οι αυταπάτες εκατέρωθεν μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί αποδοτικά για την προσωπική σου ζωή, καθώς η ανάγκη να βρεθείς μόνος με το ταίρι σου και να ζήσεις το απόλυτο πάθος είναι ξεκάθαρη κάτι που θα σε οδηγήσει σε μοναδικά ρομαντικές στιγμές που θα εκτοξεύσουν το συναίσθημα. Ο αδέσμευτος, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να επιζητούν και πάλι να είναι στο πλευρό σου και αυτό θα είναι καθοριστικό για την ασφάλεια και την τρυφερότητα που επιζητάς. Οικονομικές ευκαιρίες του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και καλό είναι να αφεθείς στη διαίσθησή σου, καθώς αυτή θα σε οδηγήσει καταλυτικά στην καλύτερη δυνατή επιλογή για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Αιγόκερε! Αυτή η εβδομάδα προηγείται της πρώτης και σημαντικής έκλειψης του 2019 που θα γίνει στο ζώδιό σου στις 06.01 και το πιθανότερο είναι να νιώθεις την ένταση και τη νευρικότητα να ανεβαίνει, παρόλο που δεν χαρακτηρίζεται από έντονη αστρολογική δραστηριότητα. Το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναισθηματισμό, τη θλίψη, τη μοναχικότητα και γεγονός είναι ότι αυτό μπορεί να αυξήσει την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων και τις αυταπάτες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγει συζητήσεις σε σχέση με το παρελθόν γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη αυτών που συμβαίνουν η να μην είναι ειλικρινής οι άλλοι μαζί σου. Παράλληλα, και εσύ μπορεί να οδηγηθείς στο να υποσχεθείς ή να δεσμευτείς σε πράγματα στα οποία δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς και στο τέλος να εκτεθείς.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σού δημιουργεί έντονο πάθος, ερωτισμό και συναισθηματικότητα και αυτό βγαίνει έντονα στη σχέση σου και σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου. Δεν αποκλείονται καθοριστικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που θα δρομολογήσουν άλλα όνειρα στη ζωή σου και θα αποδειχθούν καθοριστικά και μεταμορφωτικά για την προσωπική σου πορεία. Οικονομικές ευκαιρίες μέσω φιλικών σχέσεων ή ομαδικών προσπαθειών είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που μπορεί να είναι άκρως προσοδοφόρες για σένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και που θα σε οδηγήσει στις ευνοϊκότερες επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Υδροχόε! Η εβδομάδα αυτή αναδεικνύει την ένταση που αυξάνεται λόγω της πρώτης επερχόμενης έκλειψης του 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 06.01. Στις 24.12 το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία σου με το φιλικό σου περίγυρο αλλά και σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες σου ή σε σχέση με ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούς γιατί δεν αποκλείεται να ακούσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο οι άλλοι να κρατήσουν ή να εξιδανικεύσεις αυτά που ακούς, καθώς δεν δείχνεις να έχεις την ξεκάθαρη εικόνα. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι και εσύ θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και ευθύς σε ότι θέλεις να εκφράσεις μη ωραιοποιώντας πράγματα και μη δίνοντας δεσμεύσεις τις οποίες δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να αναγνωριστείς σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς πιθανές ευκαιρίες του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο για την εικόνα σου στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η προσωπική σου ζωή είναι καθοριστική, το πάθος, ο ερωτισμός, το συναίσθημα σε κατακλύζει και δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις που θα είναι σημαντικές για το μέλλον σου. Μην χάσεις ευκαιρίες οικονομικής φύσεως, καθώς η διαίσθησή σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και έχεις τώρα τη δυνατότητα να αποκομίσεις ότι αυτά που σου αξίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ιχθύ! Σημαντική είναι η εβδομάδα αυτή που διανύουμε, όχι τόσο από αστρολογικής κινητικότητας αλλά όσο από το ότι είναι αυτή που προηγείται της πρώτης εκλείψεις για το 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 06.01 και είναι γεγονός ότι η ένταση ανεβαίνει. Το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 24.12 δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια για ξεκάθαρες και ειλικρινείς συζητήσεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν παρερμηνείες και ασυνεννοησία και επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε δεσμεύσεις και υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις ή και μπορεί να δώσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και ότι ειπωθεί να μην είναι εφικτό. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές συζητήσεις της καριέρας σου για αργότερα ώστε να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων αλλά και εσύ να είσαι ειλικρινής με τους άλλους.

Στις 28 12 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η ανάγκη για έρωτα, για πάθος, για ξεφάντωμα κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ερωτισμός και η αισιοδοξία εναρμονίζονται μοναδικά και μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για τη σχέση σου ή για πιθανή νέα γνωριμία που θα έχεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις επίσης σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα με το εξωτερικό, σε θέματα διαφήμισης, νομικών υποθέσεων και σπουδών, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία στο να σκεφτείς σοβαρά προτάσεις που μπορεί να έχεις και να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, η οποία είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει μοναδικά ώστε να είσαι κερδισμένος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ