Τί προβλέπουν τα ζώδια από 9-16.9.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα του παρελθόντος και καταστάσεις τις καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Ήρθε η στιγμή να κλείσεις κύκλους θεμάτων, όμως δεν έχεις ξεκάθαρη διάκριση. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θολώνοντας την αντίληψη των πραγμάτων και εντείνει το συναισθηματισμό και δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και αντικειμενική θεώρηση. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο εκτοξεύει το άγχος και νευρικότητα στα ύψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα σου κοστίσουν σε ψυχολογικό επίπεδο και σε σχέση με το εργασιακό περιβάλλον. Δείξε δυναμισμό και άφησε την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει περιορίζοντας έτσι πιθανές λανθασμένες κινήσεις.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό προσανατολίζοντάς σε σέ ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία για δώσεις λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να προχωρήσεις σε συνεργασίες άκρως συμφέρουσες για εσένα. Είναι σημαντικό το φλερτ και η έντονη κοινωνική ζωή και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Νέες σημαντικές γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, πρόσεξε μόνο γιατί η ανάγκη για συντροφικότητα σε οδηγεί στο να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 επικεντρώνει την προσοχή σου σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Οριστικοποιείς ζητήματα που σε απασχολούν, όμως ο έντονος συναισθηματισμός και οι λάθος εντυπώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και δεν βοηθά στο να έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά φιλικές σχέσεις και σχέδια. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο εντείνει τον εκνευρισμό και τον εγωισμό και είναι πιθανό έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία λόγω συναισθηματικής φόρτισης που δεν σε αφήνει να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά. Πιθανές είναι οι συζητήσεις και τα σχέδια σε εργασιακό επίπεδο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις με την γρήγορη αντίληψη και τις λύσεις που δίνεις. Έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις σχέσεις με συναδέλφους που έχουν διαταραχθεί, μην επιτρέψεις στην επικριτικότητα να κυριαρχήσει. Επικεντρώσου στο σώμα σου και στο πως θα περιποιηθείς τον εαυτό σου, καθώς αυτό είναι το κλειδί για να έχεις ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 δονεί σημαντικούς τομείς της ζωής σου, καθώς επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν και να σε προβληματίζουν. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, κάτι που δεν βοηθά στο να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και εικόνα των πραγμάτων, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις καθώς όντας έμπλεος συναισθηματισμού και αυταπατών τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο εντείνοντας τον εκνευρισμό και πιθανό είναι να προκύψουν έντονες αντιδικίες με ανωτέρους ή με πρόσωπα στην οικογένεια λόγω σπασμωδικών κινήσεων. Το ένστικτο και η ωριμότητα που θα δείξεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό εκτοξεύοντας την διάθεσή σου στα ύψη, καθώς επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφα με την παρέα σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Ο έρωτας κυριαρχεί και το φλερτ θα φέρει κοντά σου πολλά πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές τάσεις και αμετροέπεια που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω σου και να δημιουργήσουν αχρείαστες εντάσεις. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και μπορείς να προωθήσεις σημαντικά τυχόν καλλιτεχνικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον, θέματα επικοινωνίας και σπουδών που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Είναι γεγονός ότι συναισθηματικά είσαι φορτισμένος και δεν αποκλείεται λόγω έντασης και ευαισθησίας να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες και λάθη. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο εντείνει τη νευρικότητα και τη μεταβαλλόμενη διάθεση και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ζητήματα και σχέσεις που μπορεί να είναι καθοριστικές για εσένα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια. Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν που θα απασχολήσουν εσένα και τα οικεία σου πρόσωπα. Η διάθεση για κατανόηση και στήριξη θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις. Θέλεις να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και γι’ αυτό μπορεί να προβείς σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Η όμορφη ατμόσφαιρα που μπορείς να δημιουργήσεις απογειώνει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή, απόλαυσε την κάθε στιγμή.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Οι φόβοι και η ανασφάλεια που εκδηλώνονται είναι έντονα και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις που θα έχουν ψυχολογικό και οικονομικό κόστος. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να μην αφήνει περιθώρια για αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων, προσοχή σε πρόσωπα συναλλάσσεσαι και που μπορεί να θέλουν να επωφεληθούν εις βάρος σου. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο προκαλώντας πιθανά έκτακτα έξοδα που θα σε αγχώσουν, ιδιαίτερη προσοχή δείξε στη σχέση σου καθώς οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε απολυτότητα και πείσμα που δεν θα βοηθήσουν στο να επικρατήσει ηρεμία.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα, καθώς η κοινωνικότητα και η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχούν. Το ερωτικό παιχνίδι παίζει πρωταγωνιστικό ρολό, καθώς ελκύεις τους πάντες με το ταπεραμέντο, το χιούμορ και την εξαιρετική σου διάθεση. Πολλές θα είναι οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, μην χάσεις την ευκαιρία για ξεφάντωμα. Πιθανά είναι κοντινά ταξίδια που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου και ανανεωτικά στη σχέση σου. Προσοχή μόνο σε πιθανή νευρικότητα που θα επηρεάσει τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύες στις 14.09 σε καλεί να έρθεις αντιμέτωπος με θέματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η ένταση είναι μεγάλη, παράλληλα και ο συναισθηματισμός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κινήσεις που να μην ωφελήσουν λόγω του ότι γίνονται κάτω από ιδιαίτερα φορτισμένες συνθήκες. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δεν βοηθά για να δεις με καθαρή ματιά πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να σε πλησιάσουν αλλά να μην δείχνουν ξεκάθαρα τα κίνητρά τους. Ο Άρης στο ζώδιό σου βρίσκεται κοντά στον Ήλιο δημιουργεί ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και το να αντιδράσεις σπασμωδικά και επιθετικά μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Δείξε ωριμότητα, ψυχραιμία και άφησε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα, αποφεύγοντας τα λάθη.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό στρέφοντας όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Οικονομικά σχέδια έρχονται στο προσκήνιο που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου και θα σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Απολαμβάνεις τον αισθησιασμό και το πάθος στη σχέση σου και δεν χάνεις ευκαιρία για να ζήσεις με το ταίρι σου μικρές στιγμές που θα εντείνουν τον πόθο. Η αδιαλλαξία θα λειτουργήσει αρνητικά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να την περιορίσεις.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 σε ωθεί στο να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά αλλά και εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά και να ξυπνούν φόβους. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, κάτι που δεν βοηθά να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και απόλυτα συγκεντρωμένα σε καθημερινό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα πιθανά σε εργασιακά θέματα και εξελίξεις γύρω από αυτά. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο εντείνει την καταπιεσμένη οργή και τη θλίψη που κρύβεις μέσα σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν εργασιακές σχέσεις και καταστάσεις αρνητικά. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο επιδιώκοντας να εκφράσεις απόψεις και να υπερασπιστείς ιδέες που μπορεί να έχεις. Ο δυναμισμός και η γοητεία σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν θα διστάσεις να απαιτήσεις την ικανοποίηση των αναγκών σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καθώς θα πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά και σε οικονομικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες εισβάλουν στη ζωή σου, καθώς μαγνητίζεις με την ενεργητικότητα και την κοινωνικότητα που σε διακρίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 επηρεάζει άμεσα τις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις, τις δημιουργικές και συλλογικές σου δράσεις, ότι έχει σχέση με στόχους και σχέδια που μπορεί να έχεις. Είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, καθώς ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί εξιδανικευμένες καταστάσεις και αυταπάτες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις προσοχή σε πιθανές υποσχέσεις ή νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο κινητοποιώντας σε έντονα σε ότι αφορά φιλικές και ομαδικές προσπάθειες, όμως οι σπασμωδικές σου αντιδράσεις μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα και να προκαλέσουν προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό εντείνοντας την εσωστρέφεια αλλά και την ανάγκη για απόλυτη δοτικότητα σε ότι αφορά τους γύρω σου και το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκφραστείς μέσω της τέχνης γιατί είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις. Δείξε προσοχή σε καθημερινά ζητήματα γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης θα οδηγήσει σε λάθη. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα, μην βιαστείς όμως να πάρεις αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 προσανατολίζει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα και επαγγελματικές καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζεις. Καλείσαι να κλείσεις κύκλους ζητημάτων, κάτι που δεν είναι εύκολο, καθώς ο συναισθηματισμός και η νευρικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα εκτοξεύοντας την κυκλοθυμία στα ύψη και δημιουργώντας αυταπάτες και λανθασμένες αντιλήψεις για οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να βιώνεις. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο και δημιουργεί εκρηκτικό πεδίο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς σε επιφορτίζει με ευθύνες. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μπορεί αργότερα να μετανιώσεις, ακολούθησε το ένστικτό σου και δείξε ψυχραιμία.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς είναι έντονη η διάθεση να συναναστραφείς με φίλους και να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις που έχεις. Είναι σημαντικό να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς σου δίνονται μοναδικές ευκαιρίες. Η έντονη επαναστατική και ανεξάρτητη διάθεσή σου μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου, θέσε από κοινού στόχους μαζί του για να έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν γνωριμίες ή φίλοι που να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, σε εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορεί να ασχολείσαι και πιθανά να πρέπει να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι όμως γεγονός ότι δεν υπάρχει ευθυκρισία σε ότι αφορά την αντίληψη σου για τα πράγματα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες, εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα εντείνοντας τον συναισθηματισμός και επηρεάζοντας άμεσα τις σχέσεις με αδέλφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο σου δημιουργεί την έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από τι ρουτίνα και να αντιδράσεις σε ότι θεωρείς ότι σε φορτίζει ψυχολογικά. Σπασμωδικές αντιδράσεις λόγω ευαισθησίας και εκνευρισμού μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις, κράτησε χαμηλούς τόνους και εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. Είναι δεδομένο ότι θα εντυπωσιάσεις με τη ρεαλιστική και μεθοδική σου σκέψη, προσπάθησε όμως να μην είσαι απόλυτος και απαισιόδοξος για ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που ανοίγουν νέες προοπτικές για εσένα, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες. Πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και στον έρωτα και να ανοίξουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 14.09 σε καλεί να κάνεις στροφή στα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσεις και μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλεια. Η Σελήνη στους Ιχθύες βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να μην σου επιτρέπει να διαχειριστείς με λογική και σύνεση τους οικονομικούς σου πόρους, ωθώντας σε σέ έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο μπορεί να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά οικονομικές απαιτήσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου προαίρεση.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό απογειώνοντας την ψυχολογία σου και δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό κλίμα για εσένα και την ερωτική σου ζωή. Νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με πρόσωπα εκεί ανοίγουν νέους ορίζοντες για εσένα, μην χάσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Το ερωτικό παιχνίδι καθίσταται πρωταγωνιστής και με τη διασκέδαση να απογειώνει το κέφι σου μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο στις 14.09 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς καλείσαι να έρθεις σε επαφή με τα θέλω των άλλων αλλά και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η ένταση είναι στα ύψη, το ίδιο και ο συναισθηματισμός και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και κινήσεις που δεν θα ευνοήσουν τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική θεώρηση των καταστάσεων και μπορεί να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα αποδειχθούν λάθος, καθώς δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να αντιδράσεις. Ο Άρης στην Παρθένο βρίσκεται κοντά στον Ήλιο ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση και προκαλώντας ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορούν να πληγώσουν σημαντικές σχέσεις της ζωή σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά αποφάσεις που μπορεί να πάρεις, αφού αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι έσφαλες αλλά δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις. Το ένστικτό σου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, δείξε ωριμότητα και όχι βιασύνη.

Την ίδια μέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον Ζυγό εντείνοντας το πάθος, την καχυποψία και τις ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, αν δεν καταφέρεις να τις θέσεις υπό έλεγχο. Επικεντρώσου σε συζητήσεις για οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά στον προϋπολογισμό σου. Διοχέτευσε την ένταση σε πάθος, αυτό θα είναι αρκετό για να απογειώσει την προσωπική σου ζωή και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις λόγω ζήλια και φόβων που μπορεί να έχεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ