Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα 15-21.6.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

KΡΙΟΣ
Τα συναισθήματά σας είναι μια ζέστη, μια κρύο, θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας για μερικές ημέρες, χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Το φεγγάρι ρίχνει φως στις φιλίες σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο, παίρνετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσειςσχετικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να είστε σαφείς σχετικά με το τιμπορείτε και τι δεν μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας, με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τους κλυδωνισμούς στις σχέσεις σας. Αν είχατε απομακ
ρυνθεί από κάποια άτομα, τώρα είστε σε θέση να προσπαθήσετε από κοινού για την αρμονία και το συμβιβασμό και αποσαφηνίζετε τι μπορείτε να αποδεχτείτε και τι όχι.
Παράλληλα, νέες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σας, είστε πρόθυμοι ναεπεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, αλλά ίσως παραμελήσετε κάποιους από τους παλιούς φίλους σας καθώς έχετε τώρα περισσότερη ανάγκη από φρέσκο αέρα στη ζωή σας. Η μόνη παγίδα; Μερικοί από τους παλιούς φίλους σας θα μπορούσαν να σας κάνουν παράπονα όταν συνειδητοποιήσουν ότι τους παραμελείτε. Δεν χρειάζεται να κόψετε τους δεσμούς αλλά και δεν είστε επίσης υποχρεωμένοι να είστε συνέχεια μαζί τους. Απελευθερώστε τις κρυφές επιθυμίες σας, δείτε κάποιες καταστάσεις πιο ώριμα καθώς ο Κρόνος επιστρέφει για τελευταία φορά στο Σκορπιό καιστον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας. Ίσως είστε έτοιμοι να πάψετε να κυνηγάτε τις εφήμερες σχέσεις, τώρα θέλετε κάτι αποκλειστικό. Ή ίσωςεπιδιώκετε περισσότερο κύρος και εξουσία στην καριέρα σας.Ξεκλειδώστε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας, κάντε γνωστές τιςεπιθυμίες σας και μάθετε αν είστε στην ίδια σελίδα με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα. Αν όχι, ο επόμενος!

ΤΑΥΡΟΣ
Ποιοι είναι οι οικονομικοί στόχοι σας; Πώς προχωρούν; Η νέα Σελήνη στον προσγειωμένο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας δείχνει το σωστό δρόμο σχετικά με τους οικονομικούς στόχους σας και τα σχέδιά σας. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να εξισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση, δίνετε σημασία σε πρακτικές λεπτομέρειες. Βάζετε έναπρόγραμμα: να απαντήσετε σε αναπάντητα μηνύματα, να σκεφτείτε πολύ καλά πριν βάλετε την υπογραφή σας σε αυτή την οικονομική συμφωνία, να πληρώσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς. Το φεγγάρι σας φέρνει επιπλέον μετρητά στην τσέπη σας, ρίχνει φως σε χρήματα που περιμένετε καιρό και δεν έρχονται. Σίγουρα τα χρήματα είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για το ανασφαλές οικονομικά ζώδιό σας, αλλά μην αφήσετε να σας ρίξει ψυχολογικά η έλλειψη ισορροπίας της οικονομικής σας κατάστασης και βρεθείτε σε κατάσταση πανικού. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια θυσία, να μην αγοράσετε αυτό το αγαπημένο σας αντικείμενο που τόσο ποθείτε, για να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.
Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα χρήματα, διαπραγματευτείτε ένα δάνειο. Ο σοφός δάσκαλος Κρόνος επιστρέφει για τελευταία φορά στο Σκορπιό καιστον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Έχετε αντλήσειπολύτιμα διδάγματα από τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξέρετε τώρα ποιος είναι ο κατάλληλος για ενώσετε τις δυνάμεις σας είτε σε ερωτικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και τώρα είναι η ώρα να τα κάνετε πράξη. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική συμφωνία ή ερωτική σχέση, τώρα είναι η ώρα να επισημοποιηθεί ο δεσμός σας. Αν το άλλο άτομο δεν θέλει ναδεσμευθεί, δεν φοβάστε να πείτε αντίο. Βεβαιωθείτε ότι το τελεσίγραφό σαςείναι πεντακάθαρο, δεν υπάρχει επιστροφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλώς ήρθατε και πάλι στον ανέμελο, χαρούμενο κόσμο σας! Βάζετε υψηλή ταχύτητα, είστε φωτιά χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας που σας γεμίζει με έντονη ενέργεια και πάθος για ζωή. Εάν είχατε θέσει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, τώρα εκείνο που έχει σημασία είναι ο εαυτός σας. Αυτό το σεληνιακό φως είναι ιδανικό για την έναρξη ενός νέου έργου, να κάνετε νέα όνειρα για το μέλλον, να υλοποιήσετε νέους στόχους, όσο ανέφικτοι κι αν φαίνονται. Ξεκινήστε από σήμερα να οικοδομείτε γερά θεμέλια για το μέλλον σας, να προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας, να γνωρίσετε νέο κόσμο που σας οδηγεί στα μεγαλεία. Ξεχειλίζει ο ενθουσιασμός και το πάθος σας, κάνετε ένα βήμα μπροστά. Αντί να απογοητεύεστε προσπαθώντας να κάνετε τους άλλους να κατανοήσουν το όραμά σας, σκεφτείτε τις δικές σας ανάγκες, κάντε τα δικά σας σχέδια και αναπτύξτε τα περαιτέρω.
Θα μπορούσατε επίσης να τολμήσετε μια αλλαγή της εξωτερικής σας εμφάνισης, σίγουρα θα τραβήξετε περισσότερα βλέμματα. Οργάνωση και τάξη στη ζωή σας απαιτεί ο Κρόνος που επιστρέφει για τελευταία φορά στο Σκορπιό και στον έκτο οίκο σας, της ρουτίνας και των υγιεινών συνηθειών. Αξιοποιήστε την ενέργεια αυτού του συγκροτημένου πλανήτη για να κάνετε τη ζωή σας να λειτουργεί σαν μια παραγωγική μηχανή. Μπορεί να είχατε περισσότερο άγχος στην εργασία σας ή επιπρόσθετες υποχρεώσεις, αλλά σιγά-σιγά θα αρχίσουν να μειώνονται, πράγμα το οποίο θα αυξήσει την ενέργειά σας και τη ζωτικότητά σας. Μπορεί ακόμη και να εμπνευστείτε να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο ή να αλλάξετε ριζικά τις διατροφικές σας συνήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε σε μια νωχελική διάθεση, δεν θέλετε να κάνετε τίποτα χάρη στη νέα Σελήνη στο νοσταλγικό και ονειρικό δωδέκατο οίκο σας. Αν σας λείπει η ενέργεια μπορείτε να την αντισταθμίσετε με τη δημιουργικότητα. Βγείτε λίγο από το πρόγραμμά σας, ενεργοποιήστε το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλουσας και θα βρείτε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα. Ακούστε χαλαρωτική μουσική, κάντε έναν περίπατο κοντά σε νερό που τόσο το απολαμβάνετε, ασχοληθείτε με τις τέχνες, χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας θα σας επιτρέψει να βρείτε απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα. Αν νιώθετε ότι κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο σας κρύβει κάτι, τοφεγγάρι θα σας αναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι με τα γεγονότα και να συζητήσετε μεταξύ σας. Μήπως αισθάνεστε ότι έχετε γίνει θυσία για κάποιους; Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει ο νόμος της ανταπόδοσης και ότι αυτό συνέβη για το γενικότερο καλό της σχέσης σας. Αυτό το σεληνιακό φωςσας βοηθά επίσης να θέσετε πιο ρεαλιστικά όρια με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, καθώς στόχος σας είναι τώρα η ισορροπία.Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει στο δρόμο της ευτυχίας.
Ο ώριμος Κρόνος επιστρέφει για τελευταία φορά στο Σκορπιό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σας ζητά να δείτε με τη λογική και όχι με τα συναισθήματα την αγάπη. Κάποιοι του ζωδίου σας πήρατε τα τελευταία χρόνια σκληρά μαθήματα στην αγάπη, ίσως παλέψατε μεταξύ λογικής και συναισθημάτων. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτού του αυστηρού πλανήτη για να προβληματιστείτε σχετικά με το τι έχετε μάθει στην ερωτική σας ζωή κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών. Ίσως χρειαστεί ναχρησιμοποιήσετε τη σοφία που έχετε αποκτήσει για κάποιον/α πουυπολείπεται των προσδοκιών σας. Αξίζετε το καλύτερο, πείτε αντίο και μηνκοιτάτε πίσω.

ΛΕΩΝ
Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο είναι το σύνθημα της νέας Σελήνης στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, η οποία σας θέτει στη κοινωνικήσκηνή για να συνδεθείτε και να συνεργαστείτε με καινοτόμους στοχαστές.Βγαίνετε από τη ρουτίνα σας και κοινωνικοποιήστε με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας. Έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, έρχεστε σε επαφή με άτομα που διεγείρουν το μυαλό σας. Η λάμψη και η γοητεία σας, σας βοηθούν να κάνετε μια μοιραία γνωριμία μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, να αποκαταστήσετε την ισορροπία στις σχέσεις σας,να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Παράλληλα, το φεγγάρι σαςενθαρρύνει να μιλήσετε, να πείτε άφοβα τη γνώμη σας, ακόμα κι αν έρχεται σε αντίθεση με την πλειοψηφία.
Σίγουρα κανείς δεν θέλει οι άλλοι να ανακατεύονται στη ζωή του, αλλά ανμπορείτε να σώσετε ένα φίλο σας που οδεύει προς την καταστροφή, πείτε κάτι! Πιθανώς στην αρχή να μη σας ακούσει, αλλά στο τέλος, θα σας είναιευγνώμων. Αφήστε στην άκρη τις οικογενειακές έριδες και έχθρες, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο αυστηρός και σκληρός Κρόνος που επιστρέφει για τελευταία φορά στο Σκορπιό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί οι σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας ήμε ένα συγγενή ή άλλο αγαπημένο σας πρόσωπο να ήταν τεταμένες τον τελευταίο καιρό. Φέρτε πίσω την ηρεμία και την αρμονία. Έχετε τη σοφίακαι την ωριμότητα να συζητήσετε μεταξύ σας και να φέρετε πίσω την αγάπη. Περάστε ήσυχες στιγμές στο σπίτι σας, χαλαρώστε και ξεκουραστείτε. Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο απασχολημένοι θα είστε σε λίγο καιρό, θα πρέπει να είστε σε άριστη φόρμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πόσα σκαλοπάτια της σκάλας της επιτυχίας θέλετε να ανέβετε; Η νέα Σελήνη φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, χαρίζοντάς σαςενθουσιασμό για την υλοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων. Εάνδεν έχετε θεσπίσει ακόμα κανένα στόχο, εντοπίστε κάτι που σας ικανοποιείκαι που μπορείτε να πετύχετε σε έξι μήνες από τώρα με την αντίστοιχηπανσέληνο. Το φεγγάρι σας προσκαλεί επίσης να προβείτε σε απολογισμότης σταδιοδρομίας σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε ρίξει αίμα και ιδρώτα στο χώρο της εργασίας σας, αλλά έχετε επενδύσει το χρόνο σαςκαι την ενέργειά σας στους σωστούς τομείς; Αν όχι, προσαρμοστείτε ανάλογα και χαρτογραφήστε την κατάλληλη διαδρομή. Τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, να εισπράξετε επευφημίες για ένα έργο σας για το οποίο έχετε κοπιάσει τον τελευταίο καιρό, να ανανεώσετε το προφίλ σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Έχετε γίνει ήδη αρκετά επιλεκτικοί τον τελευταίο καιρό στις φιλίες και τις γνωριμίες σας, χάρη στην περιοδεία του Κρόνου από τον τρίτο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή την εβδομάδα, ο πλανήτης της ωριμότητας περνά για τελευταία φορά στο Σκορπιό και στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, και σας ζητά να αναθεωρήσετε κάποιες φιλίες σας. Με ποια άτομα θα θέλατε να αναπτύξετε μια στενότερη σχέση; Σε λίγους μήνες ο Κρόνος στον τέταρτο οίκο σας, κάνει επιτακτική την ανάγκη για βαθύτερες και πιο ουσιαστικές σχέσεις. Θέστε κάποιους κανόνες και όρια στους αμελείς, επιπόλαιους ή εγωιστές φίλους σας. Αν δεν είναι πρόθυμοι (ή ικανοί) να τα αποδεχτούν, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ
Βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, γευτείτε τα ταξίδια του καλοκαιριού, αφήστε ελεύθερες τη φαντασία σας και την έμπνευσή σας. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας παροτρύνει να συντονιστείτε με ταυψηλότερα οράματά σας. Ποιός είναι ο αληθινός σκοπός της ζωής σας;Εάν δεν έχετε μια σαφή πορεία, βγάλτε τις παρωπίδες σας και εμπλακείτεπερισσότερο με τον κόσμο γύρω σας. Συνομιλίες με άτομα που ζουν μακριά σας ή από έναν άλλον πολιτισμό μπορεί να αναθερμάνουν το πάθος σας για ζωή. Διερευνήστε νέα μέρη, μάθετε μια νέα γνώση ή ασχοληθείτε με την πνευματική πλευρά του εαυτού σας. Σίγουρα, κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά είναι βαρετό, θέλετε ανανέωση στη ζωή σας. Ταρακουνήστε τα πράγματα και δοκιμάστε κάτι νέο. Δεν χρειάζεται να φοβάστε, απλά κάντε κάτι διαφορετικό, αυτό είναι ένα σημάδιότι είστε στο σωστό δρόμο. Κάντε ένα συνετό και ορθολογιστικό οικονομικό σχεδιασμό, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο πειθαρχημένος Κρόνος ο οποίος περνά για τελευταίαφορά στο Σκορπιό και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αλλάξτε τις καταναλωτικές σας συνήθειες, περιορίστε τα περιττά έξοδά σας κι αυτό θα μπορούσε να αφήσει περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Ο σοβαρός και ώριμος Κρόνος σας καλεί επίσης να μην είστε τολμηροί σε νέα οικονομικά εγχειρήματα, να σκεφτείτε με σύνεση και λογική.Δημιουργούνται αργά και σταθερά συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης αλλάδεν πρέπει να αφήσετε τις ανασφάλειές σας να σας εξουσιάζουν. Η στιγμή αυτή είναι κατάλληλη να πάρετε τα ηνία για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και να αποταμιεύσετε για τις δύσκολες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο χρόνος εργάζεται υπέρ σας χάρη στη νέα Σελήνη στο στοχαστικό όγδοο οίκο σας, η οποία σας ζητά να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, να γεμίσετε και πάλι τις συναισθηματικές δεξαμενές σας, να βάλετε σε τάξη το μυαλό σας. Βάλτε σε σίγαση το smartphone σας και μιλήστε πρόσωπο με πρόσωπο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων σας, κατανοήστε τις ανάγκες των γύρω σας, αφήστε πίσω τις υποχρεώσεις σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να γίνετε οντετέκτιβ, να λάβετε σημαντικές πληροφορίες, να διαβάσετε το μυαλό και τις σκέψεις των άλλων. Αυτό που δεν λένε οι άλλοι είναι εξίσου σημαντικό με όσα λένε. Μπορεί να αποκαλύψετε ένα μυστικό, ή ακόμα και δύο, αλλά φροντίστε να μη γίνετε αδιάκριτοι.
Αν έχετε μια ανεπίλυτη σύγκρουση εδώ και αρκετό καιρό που ταλανίζει την ψυχή σας, καθαρίστε τον αέρα προκειμένου να αποτρέψετε στο μέλλονοποιοδήποτε δράμα ή εκδίκηση. Ο αυστηρός και ώριμος Κρόνος κινείταιγια τελευταία φορά στο ζώδιό σας και ίσως σας έχει πιέσει τα τελευταία τρία χρόνια, έχετε αγωνιστεί να φτάσετε στα ύψη. Ίσως αντιμετωπίσατε κάποια απώλεια ή έχετε πνιγεί στις υποχρεώσεις σας, αλλά σύντομα θαδιασχίσετε τη γραμμή του τερματισμού! Προβείτε σε απολογισμό του τι έχετε καταφέρει και πόσο έχετε πραγματικά ωριμάσει. Τα τελευταία χρόνια πήρατε αρκετά καρμικά μαθήματα που σας έκαναν πιο σοφούς και λογικούς, τώρα είστε πανέτοιμοι να γίνετε ο ηγέτης που μοιράζει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρειάζονται δύο για να μοιράζονται τα προβλήματα της ζωής. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας βοηθά να αναγνωρίσετε από μακριά μια νέα αγάπη ή πιθανούς συνεργάτες. Τώρα θέλετε σχέσεις επί ίσοις όροις, δεν σας ενδιαφέρει να έχετε τον έλεγχο, θέλετε κάποιον/α ο οποίος μπορεί να σας χαλαρώσει από το καθημερινό άγχος σας και ο οποίος μπορεί να δώσει μια ευχάριστη νότα στη ζωή σας. Στόχος σας είναι να βρείτε ένα πρόσωπο που έχει αυτά που εσείς στερήστε. Αναζωπυρώνεται το πάθος στη σχέση σας, θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και τις εμπειρίες σας με την αγάπη σας. Συμβουλή: Αν το άλλο άτομο δεν είναι έτοιμο ή δεν ενδιαφέρεται, πιέζοντας τις καταστάσεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα. Δείξτε σεβασμόκαι δώστε στο σύντροφό σας κάποια περιθώρια αναπνοής. Όντας και λίγο μόνοι, δεν θα σας κάνει και κακό.
Αφήστε πίσω σας το ζοφερό παρελθόν, θα νιώσετε μια γλυκιάανακούφιση, είναι το μήνυμα του Κρόνου που περνά για τελευταία φοράστο Σκορπιό και στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας, του τέλους και του πόνου. Ίσως νιώσατε έντονα συναισθηματικά τα τελευταία χρόνια, η θλίψη ή κάποια απώλεια μπορεί να διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά σε λίγους μήνες όπου ο Κρόνος θα κινηθεί και πάλι στο ζώδιό σας, θα φανεί πόση ωριμότητα και σοφία λάβατε από το μεγάλο δάσκαλό σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του σοφού και λογικού Κρόνου και επιλύστε τυχόν παρατεταμένα αρνητικά ζητήματα ήαπομακρύνετε πρόσωπα και καταστάσεις που σας κρατούν κολλημένουςστο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πάρτε μια ανάσα ώστε να μπορείτε να ασχοληθείτε και λίγο με τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης και της υγείας, σας καλεί να αποβάλετε το άγχος των υποχρεώσεων σας, αναθέστε καθήκοντα σε ό, τι εκκρεμεί. Είναι εύκολο για το συνεπές και οργανωτικό ζώδιό σας να βάλει τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητά του και τώρα το φεγγάρισας προτρέπει ακόμα περισσότερο να γίνετε οργανωτικοί και πρακτικοί στην αντιμετώπιση των καθηκόντων σας. Το σίγουρο είναι ότι θα πετάξετε στα ύψη στην εργασία σας. Επιπλέον, μην ξεχάσετε την ευεξία σας, ρίξτε μια αναλυτική ματιά στις συνήθειές σας και πώς επηρεάζουν την υγείασας. Σκεφτείτε προληπτικά αντί να περιμένετε κάποιον πόνο να σας ταρακουνήσει. Αποτοξινώστε το σώμα σας με υγιεινή διατροφή και το μυαλό σας με διαλογισμό. Είστε με τους σωστούς ανθρώπους; Την απάντηση σας τη δίνει ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Κρόνος που για τελευταία φορά περνά στο Σκορπιό και στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας.
Ποιό μάθημα πήρατε; Η ομαδική εργασία είναι ένα ισχυρό εργαλείο, αλλάμόνο αν έχετε δημιουργήσει συμμαχίες με ανθρώπους που μοιράζονται τη δική σας ηθική και τους κανόνες σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτού του ώριμου πλανήτη και προβείτε σε απολογισμό του στενού σας κοινωνικού κύκλου. Μήπως έχετε κάνει τα στραβά μάτια σε μια κακή συμπεριφορά; Ή μήπως έχετε βάλει τους εργατικούς υποστηρικτές σαςστο περιθώριο; Κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές και αλλαγές ώστε να μπορέσετε να είστε με γνήσιους και ειλικρινείς συμμάχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αμέριμνη και χαρούμενη διάθεσή σας, σας βάζει στο ραντάρ του θεού Έρωτα. Η νέα Σελήνη στον ερωτικό και παιχνιδιάρικο πέμπτο οίκο σας, βάζει στην άκρη την απρόσωπη και ψυχρή φύση σας, αφήνετε ελεύθερη την καρδιά σας να γευτεί τις χαρές του έρωτα, να πετάξει στα ύψη. Κάντεκάτι διασκεδαστικό ή μια έκπληξη στην αγάπη σας, θα έχετε ένα γεμάτοβράδυ, διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί παρέα με τους κοινούς φίλους σας.Αυτό το σεληνιακό φως σας ενθαρρύνει να έχετε μια ισορροπημένη άποψη για την αγάπη. Ξέρετε πολύ καλά ότι κανείς δεν είναι τέλειος, έτσιαξιολογείτε τη σχέση σας με τη λογική σας. Αυτό σας βοηθά να αποφύγετε το περιττό δράμα και τις πιέσεις, ξέρετε που να αρχίσετε και που να σταματήσετε.
Είστε μόνοι; Προσέξτε την τάση σας να εμπλέκεστε με επιπόλαια ή ανεύθυνα άτομα. Μην αφήσετε την αδρεναλίνη σας να σας εξουσιάσει, χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και επενδύστε την ενέργειά σας και την καρδιά σας σε ανθρώπους που δείχνουν να θέλουν μια υγιή σχέση. Έχετε συνειδητοποιήσει πόσα σκαλοπάτια της σκάλας της επιτυχίας έχετε ανέβει; Ο πειθαρχημένος Κρόνος περνά για τελευταία φορά στο Σκορπιό και στο δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας, και σας καλεί να κάνετε απολογισμό της πορείας της καριέρας σας. Τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος είχε τονπλήρη έλεγχο της ζωής σας, έπρεπε να αγωνιστείτε για τις νίκες σας ήακόμη και για να βγάλετε κάποια άτομα από τη ζωή σας. Τώρα είστεέτοιμοι να επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο από τα μαθήματα που πήρατε, αλλά μέσα από μια καινοτόμο προσέγγιση και ενέργειες που είναιδοκιμασμένες στην πράξη!

ΙΧΘΥΣ
Ζεστοί, τρυφεροί και στοργικοί είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θέλετε να χαλαρώσετε στη θαλπωρή του σπιτιού σας χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Περνάτε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σας, αφιερώνετε περισσότερο ποιοτικό χρόνομε τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό στη άνεση του σπιτιού σας. Γεμίζετε τις συναισθηματικέςδεξαμενές σας, έχετε μια νωχελική διάθεση, το σπίτι σας, σας εμπνέει να ολοκληρώσετε ένα δημιουργικό έργο σας. Αν νιώθετε ότι συνεισφέρετε τα περισσότερα στο χώρο σας σε σχέση με τους συγκατοίκους σας ή τουςσυγγενείς σας, μπορεί να χρειαστεί να καθορίσετε σαφέστερα όρια με έναν από αυτούς.
Μην υποφέρετε στη σιωπή, αργότερα θα γίνει έκρηξη. Ζείτε μόνοι;Εφαρμόστε το Φενγκ Σούι για να φέρετε θετική ενέργεια στο σπίτι σας, αλλάξτε τη διάταξη των επίπλων, μετατρέψτε το χώρο σας στο δικό σας ιερό καταφύγιο. Ο σοφός δάσκαλος Κρόνος περνά για τελευταία φορά στον Σκορπιό και στον ειλικρινή ένατο οίκο σας και ίσως τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει ριζικά οι πεποιθήσεις σας. Έχετε μάθει ποια πρόσωπα υποστηρίζουν τις πεποιθήσεις σας και τα μεγάλα οράματά σας. Τώρα,ήρθε η ώρα να μοιραστείτε με όλο τον κόσμο τις εμπειρίες σας και τις γνώσεις σας. Συμβουλή: Καθισμένοι σε μια γωνιά και περιμένοντας την ανταπόκριση των άλλων, δεν πρόκειται να πάτε μπροστά. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας, θα εκπλαγείτε με το πόσο απελευθερωτικά θα νιώσετε στην πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ