Μοναδικές προσφορές από το mybeautybox.gr!

Αγαπημένες μας φίλες,
ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές του Ιουνίου, που έρχονται αποκλειστικά στο αγαπημένο μας www.mybeautybox.gr!

Ξεκινάμε με τα προϊόντα Agnotis που δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτά! Για περιορισμένο αριθμό και σε πακέτα προσφορών, θα τα βρείτε έως και -60% ΕΔΩ!

So-PURE-box
Εκτός από το πρόσωπό μας, το mybeautybox.gr, φροντίζει και για τα μαλλιά μας εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά προϊόντα Kativa Natural -20%. Βρείτε αυτό που χρειάζεστε ΕΔΩ
10805672_1558366871049095_5622639342238304518_n
Και για να βάλουμε λίγο… ΖΕΝ στη ζωή μας, ρίξτε μια ματιά στις μοναδικές τιμές Collazen ΕΔΩ

collazen

Επίσης, για λίγες ακόμα ημέρες, συνδυάστε 2 οποιαδήποτε αγαπημένα σας Blue Scents, επιλέγοντας ανάμεσα σε αφρόλουτρο, κρέμα σώματος ή γαλάκτωμα σώματος και μαζί με την παραγγελία σας θα βρείτε και ένα μυρωδάτο σαπούνι της σειράς! Δείτε τα ΕΔΩ!

_MG_0827

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος & δεν είναι άλλο από τα Boxes που έχετε αγαπήσει!
Θα τα βρείτε όλα ΕΔΩ και θα έχετε την ευκαιρεία να αποκτήσετε υπέροχα προϊόντα σε σούπερ τιμές!!

Extra info: Μάθαμε ότι το τελευταίο Celebrity box της Κατερίνας Καινούργιου κοντεύει να εξαντληθεί, γι’ αυτό προλάβετε να το αγοράσετε!

full - Αντιγραφή

Stay tuned γιατί πρώτα τα Όμορφα Μυστικά σας ενημερώνουν για το πως θα βγαίνετε κερδισμένοι από τις μοναδικές προσφορές του mybeautybox.gr!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ