Πάσχα για το Organicbrands.gr σημαίνει… ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

Έχουμε πει ουκ ολίγες φορές ότι δεν πρέπει να παραμελλούμε την περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας. Ανταυτού είναι μια διαδικασία επιτακτική αν θέλουμε να βλέπουμε το δέρμα μας λαμπερό, υγιές, σφριγηλό και νεανικό! Πόσο μάλλον τώρα που οι γιορτές του Πάσχα είναι προ των πυλών και πρέπει να μας βρουν ανανεωμένες, φρέσκιες και λαμπερές! Εμάς ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα που γιορτάζουν τις ημέρες που έρχονται και δεν είναι λίγα τα ονόματα που θα έχουν την τιμητική τους… Πασχαλία, Λαμπρινή, Γεωργία, Ζωή…!

Η ομάδα των Όμορφων Μυστικών αναζητώντας όλα εκείνα τα προϊόντα που θα φροντίσουν το δέρμα, τα μαλλιά, τα μάτια, τα χείλη μας έπεσε πάνω στο Organicbrands.gr και εκεί έμεινε! Tο Organicbrands.gr έχει γίνει η 1η μας επιλογή στην αγορά οργανικών καλλυντικών μέσω διαδικτύου, γιατί είναι το μοναδικό εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης!

Το Organicbrands.gr μας αρέσει και για έναν ακόμη λόγο: γιατί δεν σταματά να μας εκπλήσσει!

Το Σαββατοκύριακο εκτός από χαμόγελα, χαρά και ξεκούραση φέρνει και εκπτώσεις στα αγαπημένα μας προϊόντα από το Organicbrands.gr! Από σήμερα και έως το βράδυ της Κυριακής έχουμε έκπτωση -15% σε όλα τα brands!!! Απίστευτο;

Αναρωτιέσαι πως θα πάρεις την έκπτωση;

Τα πράγματα είναι απλά… Επιλέγουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε, αυτά που έχουν τελειώσει ή απλά κοντεύουν να τελειώσουν, αυτά που θέλαμε αλλά δυσκολευόμασταν να αγοράσουμε ή δημιουργούμε ένα καταπληκτικό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα που γιορτάζουν τις ημέρες που έρχονται, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετούμε τον κωδικό EASTER στο ειδικό πλαίσιο και η έκπτωση γίνεται αυτόματα στο ταμείο!

Τώρα δεν έχουμε καμιά δικαιολογία. Το Organicbrands.gr φρόντισε και εξασφάλισε souper έκπτωση για εμάς! Κάντε ένα check στο νεσεσέρ σας και…. ξεκινήστε τις πασχαλινές αγορές με ένα κλικ WWW.ORGANICBRANDS.GR!!!

happy easter banner 2

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ