Το kit της απόλυτης περιποίησης των μαλλιών σας

Το Kativa Tratamiento Post Alisado, το kit της απόλυτης περιποίησης των μαλλιών σας μπορείτε να το συνδυάσετε με το Kativa Alisado Brasileno ή με οποιαδήποτε θεραπεία ισιώματος.

Για μια εξαιρετική περιποίηση αλλά και συντήρηση των μαλλιών σας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το SHAMPOO,CONDITIONER και ΜΑΣΚΑ ΒΑΘΕΙΑΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ.

SHAMPOO
SALT FREE & SULFATE FREE, μαζί με Argan oil θα ενυδατώσουν και θα προστατεύσουν τα μαλλιά σας, αφήνοντας τα λαμπερά και μαλακά. Είναι σχεδιασμένο για κατεστραμμένα και ευαίσθητα μαλλιά , για τις Βραζιλιάνικες θεραπείες και την μείωση του φριζαρίσματος.

CONDITIONER
Αποκλειστικό βάλσαμο και SALT FREE & SULFATE FREE, εμπλουτισμένο με φυσικά αντιοξειδωτικά συνδυασμένα με κερατίνη και Argan oil, ενυδατώνει βαθειά τα μαλλιά, αφήνοντας τα μαλακά και πανεύκολα και εύχρηστα. Σχεδιασμένο για να παρατείνει την ζωή διάρκειας στις Βραζιλιάνικες θεραπείες και την μείωση του φριζαρίσματος.

DEEP TREATMENT
Μάσκα βαθειάς θεραπείας κερατίνης με Argan oil, πλούσια σε ωμέγα 3,6,9 και βιταμίνη Ε.
Ενυδατώνει, αναδομεί και προστατεύει τα μαλλιά σας. Η συχνή χρήση βοηθάει να επαναφέρετε τις φυσικές ιδιότητες στα μαλλιά σας. Ιδανική για κατεστραμμένα, ευαίσθητα, ξηρά, Βραζιλιάνικες θεραπείες και την μείωση του φριζαρίσματος. Χρήσιμη να παρατείνει την ισχύ ισιώματος και την μείωση του φριζαρίσματος.

11410454_905636256141483_342122527_n

Τα προϊόντα Kativa Natural θα τα βρείτε στα κομμωτήρια ή για αγορές online εδώ:
1) WWW.MYBEAUTYBOX.GR
2) WWW.HAIRTOOL.GR
3) WWW.BEAUTYTESTBOX.COM

Kativa Natural Διαφήμιση στην τηλέοραση:

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδας
La Rou Hair Cosmetics L.T.D. – What The World Needs Now
E-ShopΧονδρικής: www.larouhaircosmetics.com
info@larouhaircosmetics.com
Facebook: La Rou Hair Cosmetics, The original Premium Hair Ring – Greece, Tangle Mouse Greece

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ