Έξυπνα tips και καταπληκτικά φυσικά προϊόντα για την περιποίηση των χεριών μας!

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε τα χέρια σας απαλά, λεία και όμορφα χωρίς σκασίματα ή άλλα συνηθισμένα προβλήματα.

Άλλωστε από τα χέρια σας φαίνονται κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, όπως ο τρόπος που ζείτε καθώς και πόσο περιποιείστε τον εαυτό σας και το δέρμα σας. Λέγεται ότι τα χέρια μπορούν να φανερώσουν ακόμα και πόσο χρονών είναι μια γυναίκα.
Με τα χέρια μας μαγειρεύουμε, ντυνόμαστε, γράφουμε και γενικότερα να κάνουμε οτιδήποτε μέσα στη μέρα!  Για το λόγο αυτό, θα πρέπει κάθε γυναίκα να αφιερώνει λίγο χρόνο κάθε μέρα και να φροντίζει την επιδερμίδα των χεριών της.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο Ομορφα Μυστικά περιποίησης για τα χέρια σας!

Πολύ σημαντικό βήμα που πολλές παραλείπουμε! Χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα ένα απολεπιστικό χεριών για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να τα κάνετε απαλά!
Το scrub χεριών βοηθάει να ενυδατώσουμε ακόμα καλύτερα τα χέρια μας καθώς επιτρέπει στην επιδερμίδα να απορροφήσει άμεσα την ενυδατική κρέμα και βοηθάει στο να διώξουμε την τραχιά όψη και την ξηρή αφή!
Δοκιμάστε το Φυσικό Απολεπιστικό για τα Χέρια Kitchen Garden της εταιρείας Fikkerts με Δεντρολίβανο & Λεπτοθρυμματισμένα Καρύδια!
Η εξαιρετικά μεγάλη συσκευασία των 500ml και οι υπέροχοι κόκκοι αυτού του scrub το καθιστούν ιδανικό και για απολέπιση σε όλο το σώμα!

gardeners-hand-scrub
Ενυδατώστε τα χέρια σας τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα και μην ξεχνάτε την ενυδάτωση τους το βράδυ πιν πάτε για ύπνο!
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις αγαπημένες κρέμες χεριών Fikkerts, με υπέροχα διακριτικά αρώματα λουλουδιών και λεπτόρευστη υφή! Επιλέξτε ανάμεσα σε τριαντάφυλλο, λεβάντα, πράσινο τσάι, κεχριμπάρι, καμπανούλα (Bluebell) και Γιασεμί!
Δείτε όλες τις κρέμες χεριών fikkerts ΕΔΩ!

hand creams

Είναι σημαντικό και ειδικά για τα ξηρά χέρια το προϊόν με το οποίο τα πλένετε. Δεν πρέπει το καθαριστικό που χρησιμοποιείται να τα ξηραίνει. Γι’ αυτό προτιμήστε ένα κρεμοσάπουνο με φυσικές ενυδατικές ουσίες που θα καθαρίζει απαλά αφήνωντας τα όμως παράλληλα μαλακά και απαλά.
Δοκιμάστε το Απαλό Κρεμοσάπουνο Fikkerts για τα Χέρια,  επιλέγοντας ανάμεσα σε υπέροχα αρώματα, όπως Τριαντάφυλλο, Λεβάντα και Γιασεμί!

hand washes

  • Φοράτε πάντα λαστιχένια γάντια όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού ή χρησιμοποιείτε διάφορα χημικά καθαριστικά!
  • Προστατέψτε τα χέρια σας από τη φωτογήρανση. Όταν βγαίνετε έξω, το ιδανικότερο είναι να χρησιμοποιείται μετά την ενυδατική σας λίγη ποσότητα από την αντηλιακή σας κρέμα για να δημιουργείτε ένα πέπλο προστασίας. (βιολογικά αντηλιακά με φυσικά φίλτρα βρείτε ΕΔΩ)
  • Περιποιηθείτε τα νύχια σας και δώστε τους ένα χρώμα υγείας με το αγαπημένο σας βερνίκι! Επιλέξτε φυσικά βερνίκια νυχιών για να αποφύγετε το ”κιτρίνισμα” τους και το σπάσιμο!  Δείτε και επιλέξτε με ένα κλικ ΕΔΩ από τις διαθέσιμες αποχρώσεις!
  • Επίσης, δοκιμάστε κάθε βράδυ να ενυδατώνετε τα νύχια και τα ”πετσάκια” με καστορέλαιο (βρείτε οργανικό καστορέλαιο ΕΔΩ)! Τα θρέφει, τα ενυδατώνει και τα προστατεύει!
  • Πίνετε αρκετό νερό έτσι ώστε τα χέρια σας να ενυδατώνονται από μέσα προς τα έξω.
  • Τρώτε φρούτα και λαχανικά έτσι ώστε η επιδερμίδα των χεριών σας και όχι μόνο, να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που απαιτούνται για να διατηρείται λεία και απαλή.

Ανακαλύψτε τα φυσικά προϊόντα Fikkerts στο WWW.ORGANICBRANDS.GR

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ