Αναζητήσαμε το καλύτερο Yoga Center και το βρήκαμε!

Κατά καιρούς έχουμε συχνά αναλύσει τα απίστευτα οφέλη της yoga για το σώμα και το πνεύμα μας! Διαπιστώσαμε από τα μηνύματα που μας στέλνετε ότι είστε πολλές εσείς που θέλετε να εντάξετε τη yoga στην καθημερινότητά σας, αλλά δεν ξέρετε πως να επιλέξετε το κατάλληλο yoga center που θα σας αγκαλιάσει και θα σας μυήσει με αγάπη και αφοσίωση στη φιλοσοφία της yoga.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ… Αναζητήσαμε, επισκεφτήκαμε και σας προτείνουμε το καλύτερο yoga center της Αθήνας που δεν είναι άλλο από το Natarāja Yoga Center και θα σας εξηγήσουμε αμέσως το γιατί…

Επικοινωνόντας με τους ιθύνοντες του Natarāja Yoga Center μας δώσανε να καταλάβουμε ότι στο χώρο αυτό πιστεύουν ότι η γιόγκα είναι για τον καθένα και δίνουν έμφαση στο μονοπάτι του κάθε ανθρώπου για αφύπνιση, καλλιέργεια αλλά και να γνωρίσει την αληθινή του υπόσταση!

Nataraja Yoga Center 1“Ο σκοπός μας είναι να μοιραστούμε  με τους υπόλοιπους ανθρώπους της γνώσεις και τις εμπειρίες μας για να γίνουν πιο υγιείς, πιο ευτυχισμένοι και να μπορούν να ζουν τη ζωή με επίγνωση και ουσία!! Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που να υποστηρίζουμε χωρίς να κρίνουμε. Σε αυτή την κοινότητα μπορεί να ενταχθεί ο καθένας, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αξιοποιήσει πλήρως τις άπειρες δυνατότητες που έχει!” μας είπε η υπεύθυνη Σοφία – Μιράντα Σολδάτου μεταφέροντάς μας σε έναν άλλο κόσμο με τη γαλήνη των λόγων της.

Η γιόγκα είναι ένα ταξίδι και το στρωματάκι μας είναι απλά ένας καθρέφτης της ζωής που ζούμε έξω από αυτό.

Το Natarāja Yoga Center είναι εδώ για να μας βοηθήσει στην πρακτική μας. Είναι εδώ για να μας βοηθήσει στο ταξίδι μας πάνω στο στρωματάκι μας και έξω από αυτό. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το Natarāja Yoga Center είναι εδώ για ΕΜΑΣ!

Nataraja Yoga Center 2
Κατά την επίσκεψή μας διαπιστώσαμε ότι το Natarāja Yoga Center είναι ένα μέρος που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έρθει για να θυμηθεί ποιος είναι πραγματικά και ποιος θέλει να γίνει.

Το Natarāja Yoga Center είναι ένα μέρος όπου ο καθένας βρίσκει την δύναμή του, κοιτάζει προς τα μέσα και χαμογελά!!!

Εδώ διδάσκονται τα ακόλουθα μαθήματα: 
1) Hatha yoga – Ένας συνδυασμός σωματικών ασκήσεων και βαθιάς χαλάρωσης
2) Vinyasa flow yoga – Η λέξη vinyasa σημαίνει, κίνηση σε συγχρονισμό με την αναπνοή. Η μετάβαση δηλαδή από την μια στάση (asana) στην επόμενη γίνεται μέσα από την εισπνοή ή εκπνοή. Είναι πιο έντονο και δυναμικό μάθημα
3) Aerial yoga – Περιλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων προερχόμενες από τη γιόγκα και εναέριες ακροβατικές ασκήσεις, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένης αιώρας
4) Pre & postnatal yoga – Για τις μέλλουσες μανούλες
5) Υοga Kids – Παιδική γιόγκα και εναέρια γιόγκα για τους μικρούς μας φίλους
6) Προσφέρονται και θεραπείες όπως rezuvance, θεραπευτικό μασάζ και ολιστική μάλαξη.

Nataraja Yoga Center 3

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Aγ. Παρασκευής 67, Δάσος Χαϊδαρίου
Τηλέφωνο: 2114089700
Email: nataraja.asana@gmail.com
Facebook: Nataraja Yoga Center

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ