Αυτές είναι οι Παγκόσμιες Πρέσβειρες Ομορφιάς της Wet n Wild

H Wet n Wild εξελίσσεται δυναμικά και φέρνει κοντά σας stars από το χώρο της τηλεόρασης, του Hollywood και της μουσικής.

Η Kat Graham, η Brianne Howey και η Jasmine V. αναλαμβάνουν Παγκόσμιες Πρέσβειρες Ομορφιάς (Global Beauty Ambassadors) της Wet n Wild.

Η Wet n Wild που είναι γνωστή για τα μοντέρνα χρώματά της, την ποιότητα και τις προσιτές τιμές για όλους, αναγνωρίζει τις τρείς αυτές καλλονές ως ξεχωριστές για το ταλέντο τους και την ομορφιά τους και τις θεωρεί ικανές να αντιπροσωπεύσουν αυθεντικά το brand.

Οι τρείς νέες Παγκόσμιες Πρέσβειρες Ομορφιάς θα παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα του 2016 και θα φέρουν το πάθος και το ιδιαίτερο στυλ τους στην νέα καμπάνια της Wet n Wild που ονομάζεται #StayWild.

Η νέα καμπάνια της Wet n Wild #StayWild ενθαρρύνει τις γυναίκες και τα κορίτσια να έχουν «ατίθαση καρδιά» να αποδέχονται την άγρια πλευρά τους, να είναι πάντα ζωντανές και γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, καλύτερα τις τρεις Πρέσβειρες Ομορφιάς!

Kat Graham

Ως αστέρι της επιτυχημένης δραματικής σειράς “The Vampire Diaries” του τηλεοπτικού δικτύου CW, η Kat έχει αποδείξει ότι είναι και μία πολυ ταλαντούχα τραγουδίστρια, χορεύτρια και κοινωνική εκπρόσωπος με ένα εντελώς δικό της στυλ. Το μοναδικό της στυλ ακτινοβολεί μέσα από τα μουσικά της βίντεο και την παρουσία της στο κόκκινο χαλί, για τα οποία έχει συχνά αποθεωθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Τα προιόντα αυτά μου ταιριάζουν απόλυτα ως γυναίκα, διότι η Wet n Wild  είναι γνωστή για τις αξίες που κατά τη γνώμη μου είναι εξαιρετικά σημαντικές. Τα προϊόντα δεν είναι μόνο υψηλής ποιότητας και προσιτά, αλλά μου δίνουν και τη δυνατότητα να αλλάζω την εμφάνιση και το στυλ μου κάθε μέρα, για να μην αναφέρω ότι η μάρκα τηρεί μία θέση μη-δοκιμής σε ζώα την οποία υποστηρίζω σθεναρά. Αυτή τη στιγμή μου αρέσει να τονίζω τα μάτια μου με MVP Μάσκαρα, H20 Αδιάβροχο Υγρό Εyeliner και Max Bandwidth Βλεφαρίδες της Wet n Wild. Η Wet n Wild ενθαρρύνει την παιχνιδιάρικη διάθεση σε σχέση με την ομορφιά,” δήλωσε η Graham. “Είμαι κατενθουσιασμένη που είμαι μέλος της οικογένειας και που ξεκινάω όλες αυτές τις καταπληκτικές συνεργασίες μας!”

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Kat στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσής της: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube

 

Jasmine Villegas (γνωστή ως Jasmine V)

Η Jasmine V έχει πάθος με την ομορφιά και το στυλ από τότε που ήταν νεαρό κορίτσι και το πάθος αυτό απλά γίνεται πιο έντονο καθώς η φήμη της ως μουσικός και ως ηθοποιός μεγαλώνει. Έχει κατακτήσει τις καρδιές ενός  διεθνούς κοινού – οι θαυμαστές της έχουν εκτοξεύσει στη σφαίρα των άμεσων επιτυχιών τραγούδια της όπως το “That’s Me Right There” με τον Kendrick Lamar και το τραγούδι της “Walk Away”.  Έκανε περιοδεία με τον Jake Miller το 2015 στην οποία άνοιγε τις εμφανίσεις του. Σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της η Jasmine V έχει επιδείξει ένα ένστικτο ομορφιάς και στυλ που είναι τολμηρό, εντυπωσιακό και ατρόμητο και έχει μεγάλη απήχηση στους θαυμαστές της.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ την Wet n Wild! Αν ανοίγατε το τσαντάκι του μακιγιάζ μου, πάντα αυτή η μάρκα ήταν μέρος του μίγματος. Έχω εμμονή με το ηλιοκαμένο καλοκαιρινό λουκ και είμαι παθιασμένη με το Color Icon Bronzer, την πούδρα Mega Glo Illuminating και τα Mega Lip Balm Stains για τα χείλη. Ποια γυναίκα δεν αγαπά να δοκιμάζει νέες τάσεις, να ξεφεύγει λίγο με το χρώμα και να είναι δημιουργική με καλλυντικά που φαίνονται καταπληκτικά επάνω της και διατίθενται σε κάθε δυνατή απόχρωση, χωρίς οι τιμές τους να είναι τσουχτερές;” είπε η Villegas. “Πρόκειται για ένα από εκείνα τα σενάρια όπου κάτι σου ταιριάζει απόλυτα και θα ταράξω τα νερά όπως ποτέ πριν φορώντας αυτά τα τρομερά όμορφα χρώματα!”

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Jasmine V στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσής της: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube

 

Brianne Howey

Η ανερχόμενη ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου Brianne Howey πολύ πρόσφατα εξασφάλισε τον πρώτο σημαντικό κινηματογραφικό της ρόλο στην ταινία “Horrible Bosses 2″ και έχει παίξει σε σειρές όπως το “Revenge”, “Twisted” και “Hart of Dixie”. Η αγάπη της Brianne για την Wet n Wild ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία και η αφοσίωσή της στην μάρκα της επέτρεψε να επιτύχει το όνειρό της να γίνει Παγκόσμια Πρέσβειρα Ομορφιάς.

Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της οικογένειας Wet n Wild. Πρόκειται για μία μάρκα με ισχυρή προσωπικότητα την οποία λατρεύω και το ότι είμαι πρέσβειρα της μάρκας σημαίνει ότι είμαι ένα ζωντανό σύμβολο όλων όσα αντιπροσωπεύει η μάρκα: λάμψη, θαρραλέα και άφοβη διάθεση και διασκέδαση“, δηλώνει η Howey. “Είμαι τόσο περήφανη που συνεργάζομαι με μία μάρκα που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να πειραματιστούν με το στυλ τους χρησιμοποιώντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ που είναι προσιτά και υψηλής ποιότητας. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τις παλέττες σκιών της Wet n Wild, ιδιαίτερα το χρώμα Walking on Eggshells του Icon Trio. Λατρεύω το πόσο έντονο είναι το χρώμα του, πόσο γυαλιστερό και πόσο εύκολα αναμιγνύεται.”

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Brianne Howey στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσής της: Facebook, Twitter, Instagram

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες Παγκόσμιες Πρέσβειρες Ομορφιάς της Wet n Wild μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Wet n Wild στην Ελλάδα στο Facebook καθώς και στη σελίδα του επίσημου αντιπροσώπου της Wet n Wild στην Ελλάδα Skouras Cosmetics καθώς και στο Instagram!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ