Δώστε τέλος στην κυτταρίτιδα, απλά!

Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μας, ή αλλιώς το διαμαντάκι μας όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε μεταξύ μας στο γραφείο την Avgerinos Cosmetics μας δίνει λύση στο πιο βασανιστικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί εμάς τις γυναίκες: την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ! Και μη μου πεις ότι εσύ δεν έχεις… Όλες έχουμε! Και ΟΛΕΣ μας ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτή!

Τώρα μπορούμε! Πώς;

Έπειτα από μακρά έρευνα οι άνθρωποι της Avgerinos Cosmetics δημιούργησαν το πιο ιδιαίτερο, σκληρό και αποτελεσματικό scrub/peeling σώματος που καθιστούν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία πραγματικότητα και όχι πια όνειρο απατηλό.

Δώστε τέλος στην κυτταρίτιδα και στις αφυδατωμένες και σκληρές φτέρνες με το scrub/peeling χεριών και σώματος Avgerinos Cosmetics! Αποκτήστε ονειρεμένη, απαλή και λεία επιδερμίδα!

Και το καλύτερο; Έχει ένα απίθανο άρωμα… Άρωμα Banana Moon που ταξιδεύει τις αισθήσεις!

Peeling (2)
Περιέχει ακατέργαστη ζάχαρη, λάδι Αrgan και λάδι αβοκάντο.

Λίγα λόγια για το καταπληκτικό λάδι αβοκάντο: Είναι υπέροχο αντιρυτιδικό, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, D, Ε και C,  πρωτεΐνες, λεκιθίνη, β-καροτένιο και περισσότερο από 20% βασικά ακόρεστα λιπαρά οξέα (παλμιτικό, παλμιτελαϊκό, στεατικό, ελαϊκό, λινελαϊκό και λινολενικό) και τριγλυκερίδια τα οποία υπάρχουν σε ποσοστό 42% στο ανθρώπινο σμήγμα. Συνεπώς το λάδι αβοκάντο μιμείται το σμήγμα προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την εμφάνιση ξηρότητας στο δέρμα.

Δοκιμάστε το χωρίς δεύτερη σκέψη! Ειδικά τώρα που μπορείτε να το αποκτήσετε στην πιο χαμηλή τιμή!

WWW.AVGCOSMETICS.GR

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ