Η BioAroma μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά ομορφιάς των Μινωίτισσων

Σήμερα θα γνωρίσουμε την BioAroma! Πρόκειται για μια καθετοποιημένη μονάδα γύρω από τον χώρο των βοτάνων, με δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήριο για την παραγωγή-απόσταξη αιθέριων ελαίων καθώς και με επισκέψιμο μουσείο και κήπο με βότανα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η Bioaroma αξιοποιεί πανάρχαιες συνταγές για την παραγωγή των κρεμών και καλλυντικών της. Οι Μινωίτες, από τους πρώτους παραγωγούς φυτικών καλλυντικών παγκοσμίως και παρασκεύαζαν φυτικά σκευάσματα και αρώματα. Οι Μινωίτισσες καλλωπίζονταν με τα φυσικά αυτά προϊόντα και θεωρούνταν από τις ομορφότερες γυναίκες του αρχαίου κόσμου.

bioaroma1

Ο δημιουργός της BioAroma, o χημικός Μανούσος Πεδιαδίτης αναφέρει: “Με ενδιαφέρει οι γυναίκες να μπορούν να γνωρίσουν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούν. Σπούδασα Χημικός στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης με εξειδίκευση στην παραγωγή φυσικών καλλυντικών. Η ιδέα της σύστασης μιας μονάδας επεξεργασίας αρωματικών φυτών που θα τα μεταποιούσε και θα παρήγαγε καλλυντικά και θεραπευτικά προϊόντα, ήταν για μένα μια πρόκληση.

Στόχος μου είναι να προσφέρω καλλυντικά υψηλής ποιότητας, χωρίς την πρόσμειξη νερού ώστε να μην αραιώνονται τα συστατικά τους και οι γυναίκες να απολαμβάνουν γνήσια, συμπυκνωμένα προϊόντα με άμεσα εμφανή αποτελέσματα.

Το μυστικό κρύβεται στην απουσία του νερού από τις κρέμες. Το γεγονός αυτό αποκλείει την χρήση χημικών συντηρητικών και έτσι περήφανα σαν εταιρεία εισάγουμε στην αγορά προϊόντα 100% φυσικά. Δεν είναι τυχαία η φράση που χρησιμοποιούμε: “Καλλυντικά τόσο φυσικά… που τρώγονται.”

Λάδι βάσης αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία θρέφει, περιποιείται και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και απαλή, λάδι βάσης αβοκάντο, που είναι κατάλληλο για ξηρό δέρμα και ξηρά ταλαιπωρημένα μαλλιά, αλλά και κεραλοιφές, κρέμες ημέρας και ματιών, peeling και μάσκες προσώπου είναι μερικοί από τους θησαυρούς ομορφιάς της BioAroma!

cellulite

Φυσικά, το αγαπημένο μας Organicbrands.gr μέσω του οποίου γνωρίζουμε σήμερα την BioAroma δεν θα μπορούσε να μας συναρπάσσει τόσο με μια εταιρία χωρίς να προσθέσει και το… κερασάκι στην τούρτα! Τι σημαίνει αυτό;

Έως στις 12/09 όλα τα μέλη του Νο1 ηλεκτρονικού καταστήματος βιολογικών προϊόντων μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα της BioAroma με ΕΚΠΤΩΣΗ -20% χρησιμοποιώντας απλά τον κωδικό 9988 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους!

Κάντε τις αγορές σας ΤΩΡΑ με ένα κλικ ΕΔΩ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ